eline sağlık şekerciğim
kilo insanı yaşlı gösteriyor, kesinlikle katılıyorum.
bu arada benden küçükmüşsün, ben 83 doğumluyum. nedense seni hep kendimden daha büyük gibi düşünmüştüm

yaşlandık be yaw
canım, bayağı bir zorluk atlatmışsın. sonuçta önemli olan da atlatmış olman.. imtihan dünyası ne de olsa dört dörtlük olmuyor.
bacağındaki sıkıntının da sebebini bu vesileyle öğrenmiş olduk. zannediyorum geçenlerdeki ağrı dışında şimdi daha iyisin. inşallah bundan sonra da hep iyi olursun canım.
bu arada okulu bitirebildin mi bunca şeyden sonra?
katılıyorum

cahillik işte canım. bir de benim anlamadığım erkek olsa kız da olsun derler. kız olsa erkek de olsun derler. sanki böyle yazılmamış bir kanun var. hem erkek çocuğun hem kız çocuğun olacak diye.. o kadar insan ne erkek çocuğunu buluyor ne de kızı.. önemli olan Allahın bize bir evlat lütfetmiş olması. bazen bu duruma o kadar alışıyoruz ki kızı erkeği bırak, bir çocuğumuz olmasının ne kadar mucizevi bir şey olduğunu kaçırıyoruz.
oww ne kadar romantiksiniz yaw

o kız o lafı haketmiş canım. iyi olmuş.
canım, maşallah çok olgun düşünüyorsun. hasta diye birinden vazgeçmek mantıksız bir şey.. hangimize ne kadar ömür verilmiş belli değil. önemli olan sevdiğin ve saydığın biriyle mutlu bir yuva kurmuş olman. maşallah.
bu arada film gibiymişsiniz

Allah rahmet eylesin.
aminn.