• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

yok canım sağlık bu kızılır mı hiç :34:

çoook büyük geçmiş olsun.. Allah bir daha göstermesin :16:

ortimuuuuuuuuu nerdesinn bacum sennnnn ayy geçmiş olsun cnmm :16::16: neyseki iyilermişş

Geçmiş olsun chika umarım iyilerdir şuan.
sen neredesin?
Yok ya sağlık bu kızar mı hiç ..

Çok sağolun kızlar.. :71: İyiler çok şükür..

Özlemin msjından da alıntı yaptım sanıyodum ama yapmamışım, sende sağol özlemcim. :71:

Ben şimdi evime kavuştum masal..
25 yılım baba evinde geçti, 2 yıldır kendi evim var. anneme 3 gün gittim evimi özledim ya ne tuhaf bişey :1:

23 Temmuz 2011 Mesaj Sayımları

elmaliturta: 10 (çenen düşmüş yine:52:) :65::65:
neyneyse: 7 :65::65:
eski_bir_masal: 6 :66::32:
ozlemmtekinn: 6 :66::32:
dryrgp: 5 :66::32:

_ferdici_: 4 :20::47: (hiç yakışmadı sana :50:)
maviyesil1999: 3 :47::20:
sakaleynmaster: 2 :47::20:
kedican: 2 :47::20:
mcrgozde: 2 :47::20:
puffycikcik: 2 :47::20:

hamutran: (izinli)
serena-: (izinli)
roseking35: (izinli)
Elisya: (kayıp aranıyor :52:)
chika: (kayıp aranıyor :52:)
neslivicdan: 1(varla yok arası:52:)
eline sağlık şekerciğim:16:

ilk iki ayda 7 kg verdim canım..

sonraki 2.5 ayda da 7 kg verdim.

4.5 aydır çıktım bu yola..

tam 6 mart 2011 tarihinde eşimin: "eskisi gibi zayıf olsan zayıflasan ne kadar güzel olursun lafıyla" başladım. bişeylerin tetiklemesi gerekiyormuş demekki...
bende adam haklı kendime bakmak zorundayım daha genç bir anneyim ve henüz yeni sayılabilecek bir evliliğim. (6 yıllık evliyim ama 3 yıldır bir çatı altındayız) neden ben böyle oldum dedim ve başladım. Allah'ıma şükürler olsun bugünleri görebildiğim için. şu geri kalanlarıda verebilsek ne kadar mutlu insanlar olucaz. ve profilde gördüğün benim resmim kilo verdikçe yüzüm küçüldü asla yaşını göstermiorsun diyorlar. 85 doğumluyum 26 yaş yapıyor sanırım :1: kilo insanı yaşlı gösteriyor.. hepimizi çıtır olcezz gari :60:
kilo insanı yaşlı gösteriyor, kesinlikle katılıyorum.
bu arada benden küçükmüşsün, ben 83 doğumluyum. nedense seni hep kendimden daha büyük gibi düşünmüştüm:1:
yaşlandık be yaw:1:

canım bizim hikayemiz biraz karışık...
2004 aralık nişanlandık. ikimizin isteği ile aynı gün dini nikah kıydık. ocak 13 2005 de ikimizde isteği ile resmi nikah kıydık..
bu sırada 2005 ben üni okuyordum istanbulda.
2005 mayıs ayı hatta anneler günüydü.. ben bir spor salonuna gidiyordum haftada 3 gün (okuldan arta kalan zamanlarda) (kilo sıkıntımdan değil can sıkıntısıdan :61: birazda sıkılaşmayı elden bırakmamak için)

neyse anneler günü mayıs 2005 de annem spora gitme illa bizimle pikniğe gel dedi. kıramadım. gittik neyse olacağı varmışki voleybol oynarken düştüm ve sol dizim resmen ters döndü. acile gittik çıktı yada kırıldı sanarken sol çapraz bağlarım kopmuş. ameliyat dedi p.tesi geldin dediler. ve ameliyat olursam 3 cm bacağın kısalır vs.. büssürü hikaye. neyse korktum tabi istanbul avrupa yakası sarıyerde kemik hastanesi var bilenleriniz vardır. eniştem saolsun götürdü beni oraya o halime 3 ay sonraya randevu verdiler. çok yoğunmuş. ee geldim kartal araştırmaya MR leri gösterdim ameliyat etmiycez 45 gün alçıda kalıcak düzelmezse ameliyat dedi. yaşın genç yazık olur vs. çünkü topallama oranım %99 du. ama olsun onada şükür dedim. neyse alçıya aldılar 45 gün sonunda nerdeyse 3 ay destekle yürüdüm.. (baston gibi olanlar varya adını bilmiyorum:52:) yavaş yavaş düzelmeye başladım. tabi 2 ay yatalak gibiydim. okulum aksadı sınavları bırak telafi sınavlarına bile giremedim. birde özel okuldu. okul iki yıllıkken 3 yıla uzadı sınavlardan kaldım. o sıra eşim bingölde çalışıyodu. 3 sene okula devam ederken 4 dersten kaldım. yaz okuluna gitmem gerekiordu bir maddi sıkıntıya girdik. 2006 da düğün dernek derken iki düğün yaptık çünkü biri ist biri bingöl.. akrabalar burda olduğu için.. düğünden gelenlerle masrafları karşıladık ancak. okul parası aksadı biraz okul uzadıkça uzadı.. sonra eşim istanbula geçici görevle geldi. bu arada ist. gelince annemlerde bingöle gidince onun ailesinde kalıyoduk.. sonra kayraya oğluma hamile olduğumu öğrendim. 1.5 yıl sonraydı sanırım. eşimin tekrar tayini çıktı yuppa tekrar bingöl.. mecbur evi burda kurduk..

kız bi soru sordun hayatımı anlattım :60: kısacasıydı bu çünkü çok zorluklar gördüm.. ayrılık döneminde inanılmaz sıkıntılar çektim.. :43:

çok şükür ki şimdi herşey yolunda.
canım, bayağı bir zorluk atlatmışsın. sonuçta önemli olan da atlatmış olman.. imtihan dünyası ne de olsa dört dörtlük olmuyor.
bacağındaki sıkıntının da sebebini bu vesileyle öğrenmiş olduk. zannediyorum geçenlerdeki ağrı dışında şimdi daha iyisin. inşallah bundan sonra da hep iyi olursun canım.
bu arada okulu bitirebildin mi bunca şeyden sonra?

evet dün öyle oldu ya artık akşamları dikkat edicem ama nedense çok acıkıyorum birkaç gündür anlamadım nedenini yaw aşırı acıkıyorum :S:59:
öğlenleri az yiyorsan ondan acıkırsın turtacım.
bir de çalışıyorsun tabi, acıkman doğal. önemli olan akşamı hafif geçirmen.

yaa kızlar ne yalan sölimm hep şu formum bozulmasın diye çocuk istemiyorum diyen kadınlara çok kızardım amma şimdi bu kadar kiloyu verince çocuk için bile olsa o kiloları geri alcagımı düşünmek beni deliiiiiiii ediiiiiiiyooooor :53::53::60::60: gerçi hiç annelik duygusunu tatmadım tatsam başka oalbilirdi belki bilmiyorum ama Allahtan şanslıyım bu kaa kiloyu verip sonra cocuk yapalım diyen biri yok :60::60: bu gidişle bakar ölücem ztn ya neyse :47::47:
sus kız ne demek bekar ölücem:)
Allah hayırlısını versin.
bu anne olunca anlarsın.:51:

evet canım. insan bir motive edice iki kelime söyler dimi? yoooookk nerde daha çok köstek oluyorlar. burda öle çok gezicek yer yok. dikkat edersen hep evdeyim arada bir kaynanama giderim yada anneme. çok nadir. öle gezmelere gidemem. hep dedikodu bi fesatlık anlamıyorum insanları. ben kimseyi kırmak istemem ama bişi olursada genelde yüzüne söyler dumur ederim :52:

ee bi ikinci bebeği yapın oda kız olur diyor çoğu benim verdiğim cevap:

evet yukarıya sipariş verdim.. yakında bi kızım olucak diyorum. gülüolar ama sinirden :60: ekliyorum bakın çoğunuz 5 vakit namaz geçirmiyorsunuz ama yok kız olsun ben nerden biliyim Allah'ın işini.. evlat evlattır. çoğu erkek olsun diye peş peşe doğruyor onlarıda anlamıyorum inanın. sonra inançtan bahsediyorlar hani nerde kaldı inanç? ben müneccimmiyim diyorum. hem sizene benim ikinci çocuğumdan. sizene benim kilomdan boyumdan sizene yawww :D yeminle bazıları aynaya bakmadan konuşuyor.. kendini bilmez bazıları: kendi dünya güzeli de biz yanında çömez kalıyoruz :60: vallahi bazen bu insancık topluluklarına sadece acıyorum.. laf söylenecek kadar değerli değiller..
katılıyorum:46:
cahillik işte canım. bir de benim anlamadığım erkek olsa kız da olsun derler. kız olsa erkek de olsun derler. sanki böyle yazılmamış bir kanun var. hem erkek çocuğun hem kız çocuğun olacak diye.. o kadar insan ne erkek çocuğunu buluyor ne de kızı.. önemli olan Allahın bize bir evlat lütfetmiş olması. bazen bu duruma o kadar alışıyoruz ki kızı erkeği bırak, bir çocuğumuz olmasının ne kadar mucizevi bir şey olduğunu kaçırıyoruz.

valla canım 9 yıl oluyor birlikteliğimi vs.. ama ilk kez ozaman bana böyle bir şey söyledi.. ama kırılsamda okadar kırıcı değildi sözleri. kendince oda haklıydı. şimdi biraz göbeği çıkmış aslında 176 boyu 73 kg. kilosu güzel ama bu ara göbeklenmiş.. ben rahatsızlığımı dile getirdim nasıl spor yapio anlatamam :60: akşam yemeklerinide yavaş yavaş kesmeye başladı :60: aşk işte nelere kadir :60::60::60::60:
oww ne kadar romantiksiniz yaw:69:
:nazar::nazar::nazar::nazar:

aynen :60: amcamın bir kızı var kısa boylu ve 70 kilo olmasına rağmen 44 beden giyiyor. sürekli ben kilomdan memnunum diyip yedikçe yiyio.. aslında üzülüyorum durumuna. ama bana sürekli evlendin çocuk yaptın iice şiştin diyim duruyo nerde karşılaşsak.. geçen dışarda yürüken karşılaştık aayyyy nekadar zayıflamışsın hiç bişey kalmamış dedi.. bende ben senin kilondayken 40 beden giyiyordum senin göbeğinin durumundan haberin varmı okul bitti iyice şiştin dedim :60: aslında üzülerek söyledim ama kapak olsun zamanında o beni çok üzmüştü :63:
o kız o lafı haketmiş canım. iyi olmuş.

annem babam bişi demedi aslında. ama ablam okumamı çok istediği için ilk zamanlar çok karşı çıktı. bir de benim eşimin beyninde tümör var(dı).. iki kere ameliyat oldu. ve görme damarlarında. kör olma ve ölüm riski yüksekti. Allah'şükür durumu şuan iyi görünüyor. sürekli kontrol altında. birazda istemeyenler bundan istemiyordu özellikle yakın çevrem. yok çocukların olucak ne olucağı belli değil genç yaşta yanlız kalıcaksın.

ya böyle düşününler var mı aranızda? hasta diye birinden vazgeçmek? ya müslümanım diyen bir insan nasıl böyle düşünür. ölümün garantisini bana kim verebilir?
sağlam biriyle evlenirim kapıdan çıkar araba çarpar başına bişi düşer yada bi kaza geçirir ölür.. diyordum söyleyenlere. eee hani nerde kaldı sağlam adamla evlenmek oda ölüyor. sanki hasta olunca ne olucak. rabbim bana onu yazmışsa kim ne diyebilir. off neyse düşündüm o günleride sinirim bozuldu yine..

valla canım cuma akşamı uçakla diyarbakıra otobüsle iki saat sonra bingöle varıyodum pazar akşamı geri dönüyodum :60: ( ara sıra herzaman değil sonuçta para dayanmaz)

o izinlerde geliordu. doktor kontrollerinde geliyordu. üsküdarda olanlar bilir. academichospital deydi kontrolleri. istanbula geliordu 3-6 ayda bir. ben gidiordum tatillerde falan.. dizim yine bi ara kötüleşti ameliyet olabilirdim yine ama şimdilik ii görünüor. saol bitnemmm :69:
canım, maşallah çok olgun düşünüyorsun. hasta diye birinden vazgeçmek mantıksız bir şey.. hangimize ne kadar ömür verilmiş belli değil. önemli olan sevdiğin ve saydığın biriyle mutlu bir yuva kurmuş olman. maşallah.
bu arada film gibiymişsiniz:69:

abim boşanmadan önce onun eşine söyledim. o abima.. küçük abim çok takmaz böle konuları o sonra öğrendi :D:D
anneme söyledim. annem babama :52:
ablama çekindiğim için söyliyemedim. ablamdan çok çekinirim ben. çünkü daha çok ablam değil annem babam gibidir.. benim çok başka bir insandır o.
o okumamı istediği için çekinerek söyledim sevinmiş gibi yapsada asılan yüzü gözümün önünden gitmiyor.. ama eşim hayatımdaki ikinci erkekti. ben hep ilk sevgilimle evlenmek isterdim.. ama diğeri olmadı olamadı..(sonsuzluğa gitti) çok sancılı kötü bir dönemdi. offf ne bilim ağladım galiba :43:
:43:
Allah rahmet eylesin.

AMİN....

6 ay :61: 6 aydan sonra nişan nikah.. 1 sene sonra düğün.

19.07.2004 de başladı bizim hikayemiz :61: uzun zaman olmuş.. Allah kimsenin ağzının tadını bozmasn.
aminn.

merhaba kızlar evi kçşe bucak temizledim ve çok yoruldum nasılsınız?

yediklerimi de yazayım
kahvaltıda:
2 dilim kepekli ekmek
1 domates
bir dilim peynir
1 dilim salam
bi tane de krep yedim:26::26::26:

arada su içtim
öğlende:
fırında kabak yemeği
yarım kase yoğurt
1 dilim kepekli ekmek

akşam yemeğinde nesfit yemeği düşünüyorum çünkü bugün biraz kaçırdım yemeği
porsiyonları abarttın sanırım. yoksa yediklerinde çok bir sıkıntı yok bence.

Sabah:
- 2 yumurtadan omlet
- 1 domates
- 1 kk peynir
- Meyve suyu

Öğle:
- 1 fincan nescafe( her zamanki gibi sek)
Akşam:
- 250 ml kefir

Şimdiye kadar 1.5 litre su içtim ama geç kaltım ve gece geç yatıyorum su 3 litreye yaklaşır.
200 sandalye hareketi biraz da alt bölgem için bacak hareketleri.
Tartıda da 62 çıktım bugün.
Bundan sonra da su+nescafe içerim acıkacak olursam da biraz leblebi.
gayet güzel.:42:

Selamlarr kızlar..

3 gündür yokum.. Cuma günü bildirim de yapamadım :78:

Görümcemler ufak bi araba kazası atlattı da, annemden apar topar oraya gittim, iyiler çok şükür, çocuklarda bişey yok, görümcemin boynu eşinin de omuzu zedelenmiş. Boyunlukla duruyo.. Gelenine gidenine yardım etmek için oraya gittim, internet de yoktu bildirim katılım hak getiree.. Umarım kaptiş çok kızmazzz :93:
çok geçmiş olsun canım. neyse ki hafif atlatmışlar. verilmiş sadakaları varmış.
canım, böyle bir sebepten sonra hiç kızılır mı? aa yani.

benim de bugun kü menütom :

sabah : 1 yumurta ile peynirli omlet
ara : 1 adet turkish coffee + 2 adet nugget
öğlen : bulgur pilavı ve bezelye yemegi + yarım yaglı yogurt
ara : 1 bardak yeşil çay
ara : 1 adet yarım yağlı sütle nescafe + bir avuç fındık
akşam : az memenen

spor olarak da : 1,5 saat bisiklet
sopa + mekik + dumbell
çok güzel bir menüto:nazar::nazar:

bende menümü yazıyım hemen...

sabah
1 dlm çavdar ekm.
2 dlm peynir domates salatalık

öğlen
1 haşlanmış mısır

ara
2 armut, sütlü nescafe

akşam
1 tabak patlıcan yemeği 1 ince dlm ekmek

birazdanda biraz meyve yiycem....

kızlar acayip karnım ağrıyor..... :84:
çok başarılı özlemcim.:nazar::nazar::nazar:
regl ağrın var sanırım. kendini sıcak tutmalısın şekerim. istersen ayaklarını ısıt biraz.

Kızlar

sabah special k ile kahvaltımı ve öğlen tavuk ve acılı ezme ile yemeğimi yazmıştım..

zaten 2 falandı yemek yediğimde yada 2.30 acıkmadım hiç. akşamda yemedim.

teyzemin kızı geldi oturduk lafladık ona ve eşime yiycek bişiler hazırladım derken 2 bardak çay içtim şekersiz bi kaç tanede püskevit halka küçük parçalardı :61:

bi kaç çatalda kavun yedim.. 1 saat yürüdük dışarda ben görümcem ve teyzemin kızı muhabbet falan derken zaman epey geçti. geldik eşimle oğlumuda aldık teyzemin kızını yürüyerek eve bıraktık geri dolaşarak geldik :61: epey yürümüşüz ya yorulduğumu hissettim.. ama olsun değerrrrr yaaa :34:
süpersin ya. ne kadar çok yürümüşsün. maşallah:nazar:

günaydın kızlar...:79:

yine karın ağrısıyla uyandım... bu nedir ya.... hemde ağlatan cinsten bi ağrı...:84:
ah canım benim ya.
regl döneminde ağrı kesici pek iyi olmaz. evde çorap falan giymiyor musun? ayaklarına özellikle dikkat et ve hava sıcak da olsa kendini sıcak tutmayı unutma.

gunaydin kizlar:71:
tatil bitti evime dondum:32: dun gece:46:
evimi ve inanin sizi cok ozledim.
meger sizinle paylastikca insanin kendini kontrol etmesi daha kolaymis..
sanirim ben kg aldim:17: neyse bugunden sonra dahada asilacagim diyetime sporla birlikte bakalim artik:42:
neyse firsat bulup yazamadim inanin:59:ama artik aranizdayim:39:
hepinizi ozledim coooook:54:
ooo fransalardan dönülmüş.
yedin fransız mamalarını kilo aldın değil mi:60:
ee ne yaptın ne ettin anlatmamışsın. neler aldın:27:

günaydın..
bel ve kasık ağrısı bendede mevcut bugün dokotra gidciem bir haftadır çekiyorum üşüttüm desem yaz günü ne üşütmesi..
canım asıl yazın üşütülür.
gece yatıyoruz üstümüz açık.
gündüz sıcaktan pencereler balkonlar açık.
doktora gitmek en iyisi ve de dikkat etmek.

Kızlar Cuma'ya korkun benden :27:

bugün temizlik günüm.. kahvaltımı yapıp temizliğe başlıycam aralarda gelirim canlarımm :52:
valla bence de korkulur senden.
çok iyi gidiyorsun.:65:

merhaba kızlar evi kçşe bucak temizledim ve çok yoruldum nasılsınız?

yediklerimi de yazayım
kahvaltıda:
2 dilim kepekli ekmek
1 domates
bir dilim peynir
1 dilim salam
bi tane de krep yedim:26::26::26:

arada su içtim
öğlende:
fırında kabak yemeği
yarım kase yoğurt
1 dilim kepekli ekmek

akşam yemeğinde nesfit yemeği düşünüyorum çünkü bugün biraz kaçırdım yemeği
porsiyonları abarttın sanırım. yoksa yediklerinde çok bir sıkıntı yok bence.

Sabah:
- 2 yumurtadan omlet
- 1 domates
- 1 kk peynir
- Meyve suyu

Öğle:
- 1 fincan nescafe( her zamanki gibi sek)
Akşam:
- 250 ml kefir

Şimdiye kadar 1.5 litre su içtim ama geç kaltım ve gece geç yatıyorum su 3 litreye yaklaşır.
200 sandalye hareketi biraz da alt bölgem için bacak hareketleri.
Tartıda da 62 çıktım bugün.
Bundan sonra da su+nescafe içerim acıkacak olursam da biraz leblebi.
gayet güzel.:42:

Selamlarr kızlar..

3 gündür yokum.. Cuma günü bildirim de yapamadım :78:

Görümcemler ufak bi araba kazası atlattı da, annemden apar topar oraya gittim, iyiler çok şükür, çocuklarda bişey yok, görümcemin boynu eşinin de omuzu zedelenmiş. Boyunlukla duruyo.. Gelenine gidenine yardım etmek için oraya gittim, internet de yoktu bildirim katılım hak getiree.. Umarım kaptiş çok kızmazzz :93:
çok geçmiş olsun canım. neyse ki hafif atlatmışlar. verilmiş sadakaları varmış.
canım, böyle bir sebepten sonra hiç kızılır mı? aa yani.

benim de bugun kü menütom :

sabah : 1 yumurta ile peynirli omlet
ara : 1 adet turkish coffee + 2 adet nugget
öğlen : bulgur pilavı ve bezelye yemegi + yarım yaglı yogurt
ara : 1 bardak yeşil çay
ara : 1 adet yarım yağlı sütle nescafe + bir avuç fındık
akşam : az memenen

spor olarak da : 1,5 saat bisiklet
sopa + mekik + dumbell
çok güzel bir menüto:nazar::nazar:

bende menümü yazıyım hemen...

sabah
1 dlm çavdar ekm.
2 dlm peynir domates salatalık

öğlen
1 haşlanmış mısır

ara
2 armut, sütlü nescafe

akşam
1 tabak patlıcan yemeği 1 ince dlm ekmek

birazdanda biraz meyve yiycem....

kızlar acayip karnım ağrıyor..... :84:
çok başarılı özlemcim.:nazar::nazar::nazar:
regl ağrın var sanırım. kendini sıcak tutmalısın şekerim. istersen ayaklarını ısıt biraz.

Kızlar

sabah special k ile kahvaltımı ve öğlen tavuk ve acılı ezme ile yemeğimi yazmıştım..

zaten 2 falandı yemek yediğimde yada 2.30 acıkmadım hiç. akşamda yemedim.

teyzemin kızı geldi oturduk lafladık ona ve eşime yiycek bişiler hazırladım derken 2 bardak çay içtim şekersiz bi kaç tanede püskevit halka küçük parçalardı :61:

bi kaç çatalda kavun yedim.. 1 saat yürüdük dışarda ben görümcem ve teyzemin kızı muhabbet falan derken zaman epey geçti. geldik eşimle oğlumuda aldık teyzemin kızını yürüyerek eve bıraktık geri dolaşarak geldik :61: epey yürümüşüz ya yorulduğumu hissettim.. ama olsun değerrrrr yaaa :34:
süpersin ya. ne kadar çok yürümüşsün. maşallah:nazar:

günaydın kızlar...:79:

yine karın ağrısıyla uyandım... bu nedir ya.... hemde ağlatan cinsten bi ağrı...:84:
ah canım benim ya.
regl döneminde ağrı kesici pek iyi olmaz. evde çorap falan giymiyor musun? ayaklarına özellikle dikkat et ve hava sıcak da olsa kendini sıcak tutmayı unutma.

gunaydin kizlar:71:
tatil bitti evime dondum:32: dun gece:46:
evimi ve inanin sizi cok ozledim.
meger sizinle paylastikca insanin kendini kontrol etmesi daha kolaymis..
sanirim ben kg aldim:17: neyse bugunden sonra dahada asilacagim diyetime sporla birlikte bakalim artik:42:
neyse firsat bulup yazamadim inanin:59:ama artik aranizdayim:39:
hepinizi ozledim coooook:54:
ooo fransalardan dönülmüş.
yedin fransız mamalarını kilo aldın değil mi:60:
ee ne yaptın ne ettin anlatmamışsın. neler aldın:27:

günaydın..
bel ve kasık ağrısı bendede mevcut bugün dokotra gidciem bir haftadır çekiyorum üşüttüm desem yaz günü ne üşütmesi..
canım asıl yazın üşütülür.
gece yatıyoruz üstümüz açık.
gündüz sıcaktan pencereler balkonlar açık.
doktora gitmek en iyisi ve de dikkat etmek.

Kızlar Cuma'ya korkun benden :27:

bugün temizlik günüm.. kahvaltımı yapıp temizliğe başlıycam aralarda gelirim canlarımm :52:
valla bence de korkulur senden.
çok iyi gidiyorsun.:65:

Kayip araniyor mu? Haha:D geldim bilee.. Hem de zayifladim geldim.. Gerci tartilmadim ama zayifladigimi hissediyorum.. 2 hafta once fermuarini kapatamadigim kaprimi giydim dun, cok rahat oldu hatta bol geldi bile diyebilirim:D formumu yogurt ve karpuza borcluyum:p gercekten bu ara yogurt ve karpuza cok dadandim, onlar sayesinde verdim bu kilolari bence.. neyse sizler nasilsiniz? ozledim valla hepinizi, burada yediklerimi yazip hesap vermeyi:D hatta bugunu yazayim hemen;

sabah
1 dilim labneli ekmek
1 salatalik

ogle
2 tane form light kepekli biskuvi

artik hicbi yere gitmiyorum kizlar, zayiflayana kadar buradayim:)

(ve simdiye kadar yarim litre suu)

Son düzenleme:
cumartesi pazar küçük bir tatile gittik yazamadım
hepiniz iyisindir inşalah

bu arada kızlar ben hiç kilo veremiyorum topu topu 2 kilocuk 2 ayda çıldıracağım
bugün 5 günde 5 kilo baaşlıyorum
canım, paylaşıma yazmışsın gördüm.:1:
nasıl geçti tatiliniz?

aslında benimde temizlik günüm ama çok sıcak
yarın yine misafirim geliyor akşamlarlar herhalde:53:
canım, ramazan gelmeden ramazan misafirleri mi alıyorsun:) ramazanda evde olamayacağın için:1:

bide oruç tuttuğumda iki kilo vermiştim hiç heraketsiz resmen vucut sarktı
aslında bol yürüyüşle kilo verilmeli sıkılaşarak
bundan sonra bol bol lesli
evet, spor çok önemli.

Bende insanlara gıcık oluyorum bu konuda canım..
Uzun zaman görüşmemişiz mesela, karşılaşıyoruz "merhaba nasılsın, iyiyim sen? iyiyim sağol. Aaaaa ne kadar kilo almışın!!"
Eywallah sağol söylediğin için, ben o kadar salağım ki sen söyleyene kadar aldığım fazladan 20 kiloyu farketmemişim!! Töbe töbee. Kim memenundur ki çok kilolu olmaktan?kimse.. Eeee o zaman söylediğinde karşındakini mutsuz edeceğini bildiğin bişeyi niye söylersin ki?fesatlıktan başka.. hemde daha hal hatır sorarken..
Şeytan diyo bi tane vur poponla öyle diyenlere:52:
:1:
maalesef bizde kötü haberi verme favorisi var:)
kilo aldığını söylemenein hazzı, paha biçilemez:1:

canım, paylaşıma yazmışsın gördüm.:1:
nasıl geçti tatiliniz?

canım, ramazan gelmeden ramazan misafirleri mi alıyorsun:) ramazanda evde olamayacağın için:1:

evet, spor çok önemli.

:1:
maalesef bizde kötü haberi verme favorisi var:)
kilo aldığını söylemenein hazzı, paha biçilemez:1:

çok komik oldu aceleyle oraya yazmışım :1::1: gelince farkettim
tatil güzeldi soğukoluk yaylasındaydık buz gibiydi antebin sıcağndan 2 gün de olsa kaçatık
misfirde çarşamba gelecekmiş artık temizlk ve yemeği yarın halledeceğim

lesli ile yine yürüsem süper olacak

bide oruç tuttuğumda iki kilo vermiştim hiç heraketsiz resmen vucut sarktı
aslında bol yürüyüşle kilo verilmeli sıkılaşarak
bundan sonra bol bol lesli
bende regl geçsin başlıycam leslie ye inş....

bu arada sabah sabah netim gitti... şükür geldi şimdi... meğer internet olmadan bilgisayarne boş bişiymiş....

yediklerimide yazayım hemen

sabah
1 ince dlm ekmek
1 domtes
1 salatalık 2 dlm peynir ve çay

ara
1 minicik armut
yarım kase kiraz

öğlen içinde fırında tavuk var

Kayip araniyor mu? Haha:D geldim bilee.. Hem de zayifladim geldim.. Gerci tartilmadim ama zayifladigimi hissediyorum.. 2 hafta once fermuarini kapatamadigim kaprimi giydim dun, cok rahat oldu hatta bol geldi bile diyebilirim:D formumu yogurt ve karpuza borcluyum:p gercekten bu ara yogurt ve karpuza cok dadandim, onlar sayesinde verdim bu kilolari bence.. neyse sizler nasilsiniz? ozledim valla hepinizi, burada yediklerimi yazip hesap vermeyi:D hatta bugunu yazayim hemen;

sabah
1 dilim labneli ekmek
1 salatalik

ogle

nerlerdeydin cnm tatile filan mı gitmiştin.... bizde dedik bu kız gene yokoldu...:47: zayıfladığına sevindim...:81:

Son düzenleme:
Bende insanlara gıcık oluyorum bu konuda canım..
Uzun zaman görüşmemişiz mesela, karşılaşıyoruz "merhaba nasılsın, iyiyim sen? iyiyim sağol. Aaaaa ne kadar kilo almışın!!"
Eywallah sağol söylediğin için, ben o kadar salağım ki sen söyleyene kadar aldığım fazladan 20 kiloyu farketmemişim!! Töbe töbee. Kim memenundur ki çok kilolu olmaktan?kimse.. Eeee o zaman söylediğinde karşındakini mutsuz edeceğini bildiğin bişeyi niye söylersin ki?fesatlıktan başka.. hemde daha hal hatır sorarken..
Şeytan diyo bi tane vur poponla öyle diyenlere:52:

sorma yaa sanki kendileri manken
benimde başıma geldi hemde 2 hafta önce çok şiman(104 kilo) bir tanıdığımla kıyaslandım hatta onun kadar olmuşun dedi :43::43:oracıkta ağlıyacaktım nasıl kötü oldum anlatamam
bu insanların dili akrep resmen

buaralar psikolojim bozuk yemek yeme isteğimi bastıramıyorum ben sıkıldıkça yemk yerim malesef

alakasız cümleler 1
saçımın rengi kızıldı sıkıntıdan siyaha botattım igrenç oldu:9::9:

benimde başıma geldi hemde 2 hafta önce çok şiman(104 kilo) bir tanıdığımla kıyaslandım hatta onun kadar olmuşun dedi :43::43:oracıkta ağlıyacaktım nasıl kötü oldum anlatamam
kıs sen inceciksin ne 104 kilosu:53: ne kıyaslaması uçmuş o boşver:10:
buaralar psikolojim bozuk yemek yeme isteğimi bastıramıyorum ben sıkıldıkça yemk yerim malesef

alakasız cümleler 1
saçımın rengi kızıldı sıkıntıdan siyaha botattım igrenç oldu:9::9:

:1: bende eskiden yapıyodum bunu çok ama saçlarımın daha fazla dayanacak gücü kalmadı... artık 2 ayda bi kuaföre boyatıyorum... hürremin rengine...

eline sağlık şekerciğim:16:

kilo insanı yaşlı gösteriyor, kesinlikle katılıyorum.
bu arada benden küçükmüşsün, ben 83 doğumluyum. nedense seni hep kendimden daha büyük gibi düşünmüştüm:1:
yaşlandık be yaw:1:

canım, bayağı bir zorluk atlatmışsın. sonuçta önemli olan da atlatmış olman.. imtihan dünyası ne de olsa dört dörtlük olmuyor.
bacağındaki sıkıntının da sebebini bu vesileyle öğrenmiş olduk. zannediyorum geçenlerdeki ağrı dışında şimdi daha iyisin. inşallah bundan sonra da hep iyi olursun canım.
bu arada okulu bitirebildin mi bunca şeyden sonra?

katılıyorum:46:
cahillik işte canım. bir de benim anlamadığım erkek olsa kız da olsun derler. kız olsa erkek de olsun derler. sanki böyle yazılmamış bir kanun var. hem erkek çocuğun hem kız çocuğun olacak diye.. o kadar insan ne erkek çocuğunu buluyor ne de kızı.. önemli olan Allahın bize bir evlat lütfetmiş olması. bazen bu duruma o kadar alışıyoruz ki kızı erkeği bırak, bir çocuğumuz olmasının ne kadar mucizevi bir şey olduğunu kaçırıyoruz.

oww ne kadar romantiksiniz yaw:69:
:nazar::nazar::nazar::nazar:

o kız o lafı haketmiş canım. iyi olmuş.

canım, maşallah çok olgun düşünüyorsun. hasta diye birinden vazgeçmek mantıksız bir şey.. hangimize ne kadar ömür verilmiş belli değil. önemli olan sevdiğin ve saydığın biriyle mutlu bir yuva kurmuş olman. maşallah.
bu arada film gibiymişsiniz:69:

:43:
Allah rahmet eylesin.

aminn.

ahh kuzum hangisine alıntı yapacağımı şaşırdım :52: durup durup benim msjlarıma cvp yazmışsın :54: evet ya bende seninle aynı yaştayız sanıyodum.. meğersem ablacığımmışsın :60: evett çok ama çok zor günler geçirdi(k)m.. nihayetinde dediğin gibi önemli olan atlatmaktı.. ve şuan sorun sıkıntı yok. evet dizimdeki sıkıntı ondan kaynaklı ama ne oldu bilmiyorum ağrı mağrı yok bu ara MAŞALLAH :nazar: amcamın kızı manyak tam :52: bakalım yarın öbürgün görücem yine :60: oyhh o düğünde benimle içten içe dalga geçenlerin hepsinin ağzının açık kalmasını istiyorum.. hırsımın en büyük sebebi bu.. Allah yardımcımız olsun bu konuda. kapak yapıcam hepsine :60:

kız erkek çocuk meselesinede gelince gerçekten insanları anlamak zor. evlat sahibi olmak için kapı kapı gezen okadar insan varki.. bir evlat ya can bu. ötesi varmı senin kanından oluşan bi varlık.. Allah'ın bir lutfu.. bazı insanların ufku açılacağına git gide köreliyorlar.. Allah'ıma binlerce şükür eli ayağı düzgün sağlıklı bir evlat nasip etti bana.. Allah'ım olmayanlara nasip etsin..

ya belki ben bebek düünmüyorum zorlamı :60:

okulu bitirdinmi meselesine gelince. 3. yıla uzayınca okul 6 dersim kaldı. derslerim dönemlikti. 1. dönem gördüğümü ikinci dönem görmüyorum dersten kaldıysam alttan alıyoruz. biliyosundur zaten 2 yıllık sistemini.. 2. yılın 2.döneminden kalan derslerim 6 taneydi. 3.yıla uzadı okul dediğim gibi bende lafı çok uzattım farkındayım :60: maddi sıkıntıdan okulun parasını ödiyemedim.. istanbulun bi ucundan bi ucuna gidiyordum okula (pendik-büyükçekmece arası) taksidi 400 liraydı (aylık) 300 lirada benim masrafım gidiyodu yol vs. yurtta kalsam daha pahallıya geliyordu yada ev tutsam... o sıra düğündü benim sağlık sorunlarımdı derken eşim okulu bırak evimizi kuralım artık dedi. herkes bitirdiğimi sanıyor. öyle işte.. açık öğretime kayıt yaptırıcam bilgilerim tazeyken bi açıköğretimden iki yıllık bitireyim.. ne bilim öle işte çok sıkıntı çektim :59:

sabah
1 dilim labneli ekmek
1 salatalik

ogle

evet kayıp aranıyor :66: hoşgeldin.. menünüde beğendim :61:

o kişi insanlıktan nasibini almamış demekki.. saçmalama kız senin kilon ne ki? boşwer insanları o lafları düşün yeme isteğini azalt.. sıkılma. boşwer senin hayatın eşin ve çocuğundan ibaret.. boşver insanları. sadece o lafları ağızlarına tıkamak için gayret göster.. herkes kendine baksın herzaman diyorum bazıları aynada kendileriyle yüzleşmeden insanlarla dalga geçmeye çalışıyorlar.

kızlar evde patates kalmamış farketmemiştim..

bugün yumurta günü yaptım..

öğlene anca kahvaltı yapabildim..

12:00 de

2 haşlama yumurta bir ince dilim yağsız light peynir.

2 bardak şekersiz çay..

1.5 litre su içtim şimdiye kadar..

kızlarrr bugün saçlarımı kestiricem inşallah.. çok uzadılar bende ileri derecede sünizit var ve saç diplerim çok ağrıyor toplayamıyorum hep salık.. sıcaklarda da ensem kül oluyo valla :59: bugün eski modeline kestiricem saçlarımı yine bakim boydan foto çekerim belkim :52: gözleriniz bayram etsin :60::60::60::60::60:

Back
X