Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Öncelikle mesaj sayımları kızlar ..

dryrgp: 29:65::65:
neslivicdan: 20:65::65:
eski_bir_masal: 12:65:
kedican: 11:65:
ozlemmtekinn: 11:66::66:
elmaliturta: 10 :66::66:
chika: 9:66:
neyneyse: 8:66:
mcrgozde: 7:66:
sakaleynmaster: 6:64:
Elisya: 5:64:
maviyesil1999: 1:50:
_ferdici_: 0:50:
puffycikcik: 0:50:
Serena:0:50:

ahahahah rekor kırmışım :60: Ellerine sağlık canım benim :71:

selam kızlarrrr sonunda kavuştum sizee ya kaç gündür işyerindeki pc bozuldu abimde evdekine ambargo koydu giremedimmmm:14:nasılsınız bakalımmmm geçmişi okumadım daha intsiz bi hayat ne kaaa zormuş yaaa hiçbişiden haber alamıyon saf saf duruyonn:14:

diyetime gelinve boz<madım hiç hala devam etmekteyim son gaz :66:

daha üniv. için seçeneklere bakcam karar vercemm sonra gelip geçmişii okicam akayım neler kaynatmışsınızzzz öptümmmmm

öncelikle hoşgeldin.. tercihler içinde umarım hayırlısı ve en iyisi olur senin için :54:

Bugün ki menüm çok berbatt...

sabah:

yarım litre soğuk su.

2 salatalık 2 domates küçük dilim yağsız peynir

kahvaltıyı zaten 12 yi geçiordu yediğimde.. sonra türk kahvesi falan içtim 2-3 fincan. (sek şekersiz)

akşamda çıktım evden bir salatalık kemirdim..

3 litre su içtim..
demin eve geldim çok acıktım :50: neler yedim sormayın bile :43:

4 çorba kaşığı yoğurt 3 kayısı :32: şimdi kendimi benim karnım tok diye kandırmaya çalışıyorum :52:

Bugün ki menüm çok berbatt...

sabah:

yarım litre soğuk su.

2 salatalık 2 domates küçük dilim yağsız peynir

kahvaltıyı zaten 12 yi geçiordu yediğimde.. sonra türk kahvesi falan içtim 2-3 fincan. (sek şekersiz)

akşamda çıktım evden bir salatalık kemirdim..

3 litre su içtim..
demin eve geldim çok acıktım :50: neler yedim sormayın bile :43:

4 çorba kaşığı yoğurt 3 kayısı :32: şimdi kendimi benim karnım tok diye kandırmaya çalışıyorum :52:

Sen de mi sek kahve içiyorsun :1::1:
Bence menün öyle kötü falan değil ..

23 Temmuz 2011 Mesaj Sayımları

elmaliturta: 10 (çenen düşmüş yine:52:) :65::65:
neyneyse: 7 :65::65:
eski_bir_masal: 6 :66::32:
ozlemmtekinn: 6 :66::32:
dryrgp: 5 :66::32:

_ferdici_: 4 :20::47: (hiç yakışmadı sana :50:)
maviyesil1999: 3 :47::20:
sakaleynmaster: 2 :47::20:
kedican: 2 :47::20:
mcrgozde: 2 :47::20:
puffycikcik: 2 :47::20:

hamutran: (izinli)
serena-: (izinli)
roseking35: (izinli)
Elisya: (kayıp aranıyor :52:)
chika: (kayıp aranıyor :52:)
neslivicdan: 1(varla yok arası:52:)
bana deilde benim pcye bozulmak yakışmadı diyelimmm :60:
canım bizim hikayemiz biraz karışık...
2004 aralık nişanlandık. ikimizin isteği ile aynı gün dini nikah kıydık. ocak 13 2005 de ikimizde isteği ile resmi nikah kıydık..
bu sırada 2005 ben üni okuyordum istanbulda.
2005 mayıs ayı hatta anneler günüydü.. ben bir spor salonuna gidiyordum haftada 3 gün (okuldan arta kalan zamanlarda) (kilo sıkıntımdan değil can sıkıntısıdan :61: birazda sıkılaşmayı elden bırakmamak için)

neyse anneler günü mayıs 2005 de annem spora gitme illa bizimle pikniğe gel dedi. kıramadım. gittik neyse olacağı varmışki voleybol oynarken düştüm ve sol dizim resmen ters döndü. acile gittik çıktı yada kırıldı sanarken sol çapraz bağlarım kopmuş. ameliyat dedi p.tesi geldin dediler. ve ameliyat olursam 3 cm bacağın kısalır vs.. büssürü hikaye. neyse korktum tabi istanbul avrupa yakası sarıyerde kemik hastanesi var bilenleriniz vardır. eniştem saolsun götürdü beni oraya o halime 3 ay sonraya randevu verdiler. çok yoğunmuş. ee geldim kartal araştırmaya MR leri gösterdim ameliyat etmiycez 45 gün alçıda kalıcak düzelmezse ameliyat dedi. yaşın genç yazık olur vs. çünkü topallama oranım %99 du. ama olsun onada şükür dedim. neyse alçıya aldılar 45 gün sonunda nerdeyse 3 ay destekle yürüdüm.. (baston gibi olanlar varya adını bilmiyorum:52:) yavaş yavaş düzelmeye başladım. tabi 2 ay yatalak gibiydim. okulum aksadı sınavları bırak telafi sınavlarına bile giremedim. birde özel okuldu. okul iki yıllıkken 3 yıla uzadı sınavlardan kaldım. o sıra eşim bingölde çalışıyodu. 3 sene okula devam ederken 4 dersten kaldım. yaz okuluna gitmem gerekiordu bir maddi sıkıntıya girdik. 2006 da düğün dernek derken iki düğün yaptık çünkü biri ist biri bingöl.. akrabalar burda olduğu için.. düğünden gelenlerle masrafları karşıladık ancak. okul parası aksadı biraz okul uzadıkça uzadı.. sonra eşim istanbula geçici görevle geldi. bu arada ist. gelince annemlerde bingöle gidince onun ailesinde kalıyoduk.. sonra kayraya oğluma hamile olduğumu öğrendim. 1.5 yıl sonraydı sanırım. eşimin tekrar tayini çıktı yuppa tekrar bingöl.. mecbur evi burda kurduk..

kız bi soru sordun hayatımı anlattım :60: kısacasıydı bu çünkü çok zorluklar gördüm.. ayrılık döneminde inanılmaz sıkıntılar çektim.. :43:

çok şükür ki şimdi herşey yolunda.
oy oyyyy deryoşum ne aşamalardan geçmişşşşş allah mutluluğunuzu daim etsin bacımmmmm
annem babam bişi demedi aslında. ama ablam okumamı çok istediği için ilk zamanlar çok karşı çıktı. bir de benim eşimin beyninde tümör var(dı).. iki kere ameliyat oldu. ve görme damarlarında. kör olma ve ölüm riski yüksekti. Allah'şükür durumu şuan iyi görünüyor. sürekli kontrol altında. birazda istemeyenler bundan istemiyordu özellikle yakın çevrem. yok çocukların olucak ne olucağı belli değil genç yaşta yanlız kalıcaksın.

ya böyle düşününler var mı aranızda? hasta diye birinden vazgeçmek? ya müslümanım diyen bir insan nasıl böyle düşünür. ölümün garantisini bana kim verebilir?
sağlam biriyle evlenirim kapıdan çıkar araba çarpar başına bişi düşer yada bi kaza geçirir ölür.. diyordum söyleyenlere. eee hani nerde kaldı sağlam adamla evlenmek oda ölüyor. sanki hasta olunca ne olucak. rabbim bana onu yazmışsa kim ne diyebilir. off neyse düşündüm o günleride sinirim bozuldu yine..

valla canım cuma akşamı uçakla diyarbakıra otobüsle iki saat sonra bingöle varıyodum pazar akşamı geri dönüyodum :60: ( ara sıra herzaman değil sonuçta para dayanmaz)

o izinlerde geliordu. doktor kontrollerinde geliyordu. üsküdarda olanlar bilir. academichospital deydi kontrolleri. istanbula geliordu 3-6 ayda bir. ben gidiordum tatillerde falan.. dizim yine bi ara kötüleşti ameliyet olabilirdim yine ama şimdilik ii görünüor. saol bitnemmm :69:
hastalık yüzünden birilerine engel konuşması ne kadar cahilce ya bende olduğu gibi benim ailem kabul etmedi ms hastası diye:( olmadı
gunaydin kizlar:71:
tatil bitti evime dondum:32: dun gece:46:
evimi ve inanin sizi cok ozledim.
meger sizinle paylastikca insanin kendini kontrol etmesi daha kolaymis..
sanirim ben kg aldim:17: neyse bugunden sonra dahada asilacagim diyetime sporla birlikte bakalim artik:42:
neyse firsat bulup yazamadim inanin:59:ama artik aranizdayim:39:
hepinizi ozledim coooook:54:
gecikmelide olsaaaa hoşgeldin cnmmm :)
Kayip araniyor mu? Haha:D geldim bilee.. Hem de zayifladim geldim.. Gerci tartilmadim ama zayifladigimi hissediyorum.. 2 hafta once fermuarini kapatamadigim kaprimi giydim dun, cok rahat oldu hatta bol geldi bile diyebilirim:D formumu yogurt ve karpuza borcluyum:p gercekten bu ara yogurt ve karpuza cok dadandim, onlar sayesinde verdim bu kilolari bence.. neyse sizler nasilsiniz? ozledim valla hepinizi, burada yediklerimi yazip hesap vermeyi:D hatta bugunu yazayim hemen;

sabah
1 dilim labneli ekmek
1 salatalik

ogle
2 tane form light kepekli biskuvi

artik hicbi yere gitmiyorum kizlar, zayiflayana kadar buradayim:)

(ve simdiye kadar yarim litre suu)
sende hoşgeldin cnmmm
Eki Görüntüle 229848

kızlar saçlarımın uzunluğu bu.. bi kaç gün önce çekilmiş resim.
maşallahh cnm çok güzel saçların varrrmış yaa
RABİA gittim ..miğdemi üştümüşüm birde miğde rahatsızlığım vardı ondan sancılanıyormuşum eski bir ilacım vardı onu yazdı aldım içtim hemen rahatım şimdi..
çok geçmiş olsunn guzumm
Eki Görüntüle 230062 Eki Görüntüle 230063 Eki Görüntüle 230064 Eki Görüntüle 230065

kızlar çektirmeye fırsatım olmadı.. saatin geç olduğunu farkedip koşarak eve geldim nerdeyse.. çünkü sabah geç yediğim için öğlen yemedim.. haliyle akşamı geçirmek istemedim.. eve geldim pc camerasından çektim anca bukadar oldu :60: arkaları kısa öne doğru uzun kestirdim eski modelimde buydu ama saçlar uzayınca belli olmuyordu.. böyle işte :)) hafifledim yemin ediyorum :61:
vovvvv mükemmel olmuşsunnn ablacım yaaaaa
kız sen kilo mu alsan nee birazz :60: fıstık ablam
yaw bu ferdici'ye noldu? kayboldu kızcağız:96:
kocaya mı kaçtın kız, ses ver:60:
geldim rabişim geldim sonundaaaa tam kaçıyodum rabişim merak eder dedim geri döndümm :60:
Hoşgeldin biz de nerede bu kız dedik ..

Ee lahmacun yedin hadi ona tamam da 2 tane ne oluyor yahu?
ahhh hiç sorma
Bakma benimki de biraz fazla oldu .. :1:
Basenlerdekiler ben hiç gitmiyor zannederdim ne kadar kilo versen de kalır diye ama zamanla gidiyormuş ..

Laborantlık olabilir ama sağlık meslek lisesi zorunluluğu var mı bilmiyorum.
Ya da sosyal hizmetler düşünebilirsin.

laboantlığa baktım da sağlıkta okuyanların yükselmesi için avantajlıymış sosyal hizmet 2. tercihim olcak ama 5000 kontenjan alıyo oyüzden başka bölümde bakmam lazım

1 okul öncesiöğretmenliği
2 sosyal hizmetler
3 türk dili ve edebiyati
4 konaklama işletmeciliği
5 yerel yönetim
bunlar görünüyo 2 olmazsa 3 olur hepsi açık öğetim zaten :60:

bu arada yarın sabah annemle dişçiye gitcem öğlene kadar yokummm şimdilik kaçar öptüm herkesiiiiiiiiiiiiiiii

çok hafif bir akşam olmuş:81:
başarılı bir menü turtam:52:

ingilerede kim var kız:44:

:

saol kaptişim :9::9: hoşlaştığım vatandaş iş için gitti de oraya bende platonik takılıyorum buralarda :60::60: önceden yüzüne bakmıyordum cocugun bizim iki alt katımızda oturuyolar. şimdi de o baksın istiyorum ama yok :14::14: :60::60:

Son düzenleme:
ablacığım tabi :60::60::60:
annem geri hastaneye gitti.. moralim bozuldu. kalp yetmezliği var zaten.. off. bugün demişlerki kalp damarların dtıkalı. anjiyo olman gerek demişler. burda yapılmıyor diyarbakıra sevk etmişler.. ne bilim ya bi garip oldum :59: bunada şükür Allah'ım beterinden korusun...

evet canım benim bu sene geçti. önümüzdeki sene şansımı deniycem.. sınav başvurusu için geç kaldım çünkü :58:

evet canım eşimde çok beğendiii :32: annem hem moralimi bozdu hem sevindirdi beni :)

2 haftadır doğru düzgün görüşemedik.. çok zayıflamışsın dedi :32: bir de dün babamı çarşıda gördüm bana ilk lafı şu oldu http://www.kadinlarkulubu.com/images/smilies/opuyorumnanaktan.gif" daha yeni bir şeye benzemişsin, ama biraz daha vermen lazım" ömrümü yedin dedim :60:

geçmiş olsun canım :16::16: benim annem de kalp ameliyatlı 3 damar degisti. bilirim o durumları ayh Allah yasatmasın bir daha ya amaann geciktirmemek lazım böyle şeyleri

yediklerimi de yazayım:

kahvaltı edemedim geç uyandım biraz

ara: noodle yedim ben ucundan azıcık yicektim bi de bakmışım hepsini yemişim :26::26::26:

akşam yemeği:bamya

farkında olmadan yaptığım kaçamaktan ötürü akşam yemeğimi çok erken saatte yedim ve porsiyonum çok küçüktü acıkıcam bu gece ama yapıcak bişey yok :26::26:

noodle :56::56: bayılırııııııııııım yaaaaaaaaaaaaaa :56::56:

selam kızlarrrr sonunda kavuştum sizee ya kaç gündür işyerindeki pc bozuldu abimde evdekine ambargo koydu giremedimmmm:14:nasılsınız bakalımmmm geçmişi okumadım daha intsiz bi hayat ne kaaa zormuş yaaa hiçbişiden haber alamıyon saf saf duruyonn:14:

diyetime gelinve boz<madım hiç hala devam etmekteyim son gaz :66:

daha üniv. için seçeneklere bakcam karar vercemm sonra gelip geçmişii okicam akayım neler kaynatmışsınızzzz öptümmmmm

ayyyyyyy kocaya kaçtın sandıydıkk çok alındımdı valla benden habersiz öylee :60::60: yalnız türkçeninde içine ettim 2 dakkada :60::60:

benim de bugün kü menütom şöyle :

sabah : 1 dilim ekmek + 1 yumurtalı omlet
ara : 1 adet light sütle nescafe
öğlen : az mercimek çorbası +tavuk şiş + 3 kaşık bulgur pilavı + yogurt + salata
akşam : yagsız kasarlı tost sandvüüc ekmegine
ara da : fındık + az karpuz

spor olarak da 1 saat 45 dk yürüyüş işten eve yürüdüm de :52::52::60::60:
sopa + mekik

Son düzenleme:
ben yokken kaynatmışınız

yok be canlarım ne zayıfı misfirlerimi atlatıyım size boydan fotomu çekiyim görün göbüşümü:9::9:

eymen what dedin bacıım?? :60::60:

Facebook'ta sanırım çocuk yarışması var. oda girin bebeklerin resimlerini beğenin diyor.. ama ne kadar adil onu bilemem :) ben beğenmedim şahsen.. çükü resimlere göz attım beğenilicek daha tatlu bebişler var ama ben ne yaptım hiç biri beğenmedim :60:

"En Sevimli Minikler Yarışması
Merhaba Sevgili ebeveynler, Miniklerinizin fotoğrafları 1 hafta boyunca yayında kalacaktır ve en çok beğeni alan 3 miniğimize hediyeler verilecektir. Oylama süresince bütün sevdiklerinize haber vermeyi unutmayın, kendi profilinizde fotoğraflarınızı sevdiklerinizle paylaşabilirsiniz. Miniklerinizin güzellikleriyle sayfamıza renk kattığınız için sizlere çok teşekkür ederiz.
Ekleyen: Paramini"

Son düzenleme:
ferdici canım oşgeldin seni merak ettik

çok zor bir karar vereceksin iyi düşün araştır
sağlık sektörüne yoğunlaş personel alımı hiç azalmaz

Facebook'ta sanırım çocuk yarışması var. oda girin bebeklerin resimlerini beğenin diyor.. ama ne kadar adil onu bilemem :) ben beğenmedim şahsen.. çükü resimlere göz attım beğenilicek daha tatlu bebişler var ama ben ne yaptım hiç biri beğenmedim :60:

"En Sevimli Minikler Yarışması
Merhaba Sevgili ebeveynler, Miniklerinizin fotoğrafları 1 hafta boyunca yayında kalacaktır ve en çok beğeni alan 3 miniğimize hediyeler verilecektir. Oylama süresince bütün sevdiklerinize haber vermeyi unutmayın, kendi profilinizde fotoğraflarınızı sevdiklerinizle paylaşabilirsiniz. Miniklerinizin güzellikleriyle sayfamıza renk kattığınız için sizlere çok teşekkür ederiz.
Ekleyen: Paramini"

:60: amaan hep gelip duruuuuuuuu böyle msjlar faceden banada :47:

Back
X