canım bizim hikayemiz biraz karışık...
2004 aralık nişanlandık. ikimizin isteği ile aynı gün dini nikah kıydık. ocak 13 2005 de ikimizde isteği ile resmi nikah kıydık..
bu sırada 2005 ben üni okuyordum istanbulda.
2005 mayıs ayı hatta anneler günüydü.. ben bir spor salonuna gidiyordum haftada 3 gün (okuldan arta kalan zamanlarda) (kilo sıkıntımdan değil can sıkıntısıdan

birazda sıkılaşmayı elden bırakmamak için)
neyse anneler günü mayıs 2005 de annem spora gitme illa bizimle pikniğe gel dedi. kıramadım. gittik neyse olacağı varmışki voleybol oynarken düştüm ve sol dizim resmen ters döndü. acile gittik çıktı yada kırıldı sanarken sol çapraz bağlarım kopmuş. ameliyat dedi p.tesi geldin dediler. ve ameliyat olursam 3 cm bacağın kısalır vs.. büssürü hikaye. neyse korktum tabi istanbul avrupa yakası sarıyerde kemik hastanesi var bilenleriniz vardır. eniştem saolsun götürdü beni oraya o halime 3 ay sonraya randevu verdiler. çok yoğunmuş. ee geldim kartal araştırmaya MR leri gösterdim ameliyat etmiycez 45 gün alçıda kalıcak düzelmezse ameliyat dedi. yaşın genç yazık olur vs. çünkü topallama oranım %99 du. ama olsun onada şükür dedim. neyse alçıya aldılar 45 gün sonunda nerdeyse 3 ay destekle yürüdüm.. (baston gibi olanlar varya adını bilmiyorum

) yavaş yavaş düzelmeye başladım. tabi 2 ay yatalak gibiydim. okulum aksadı sınavları bırak telafi sınavlarına bile giremedim. birde özel okuldu. okul iki yıllıkken 3 yıla uzadı sınavlardan kaldım. o sıra eşim bingölde çalışıyodu. 3 sene okula devam ederken 4 dersten kaldım. yaz okuluna gitmem gerekiordu bir maddi sıkıntıya girdik. 2006 da düğün dernek derken iki düğün yaptık çünkü biri ist biri bingöl.. akrabalar burda olduğu için.. düğünden gelenlerle masrafları karşıladık ancak. okul parası aksadı biraz okul uzadıkça uzadı.. sonra eşim istanbula geçici görevle geldi. bu arada ist. gelince annemlerde bingöle gidince onun ailesinde kalıyoduk.. sonra kayraya oğluma hamile olduğumu öğrendim. 1.5 yıl sonraydı sanırım. eşimin tekrar tayini çıktı yuppa tekrar bingöl.. mecbur evi burda kurduk..
kız bi soru sordun hayatımı anlattım

kısacasıydı bu çünkü çok zorluklar gördüm.. ayrılık döneminde inanılmaz sıkıntılar çektim..
çok şükür ki şimdi herşey yolunda.