Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kilo veren herkese tebrikler kızlar!

sabah: limonlu su
1 domates, 1 kk peynir, 3 zeytin, 1 dlm ekmek, 1 fincan çay

ara: su
2 ceviz, 3 badem, 1 tatlı kaşığı bal

öğlen: ton balıklı makarna yemeyi düşünüyorum kızlar
akşam da fırında kabak yicem

canım rabiam yaz yaz sen bana izin yaz..hafta sonu zaten şehir dışına çıkıcam..hafta başıda ramazan başlıyor..
sende mezun olmak istiyormuşsun hakkettin bunu.ama burdan kopma bence bu kiloyu en az 2 sene koruman gerekiyor..

Ton balıklı makarnayı çok kaçırmazsan gayet güzel ..
Ama sakın abartma ..

Kızlar o kadar moralim bozuk ki başıma vurdu, gözlerim yerinden çıkıcak ağrıdan..

Kızımı gün içinde uyuttuğum zaman oturduğum koltuğa yatırıyorum ki hemen yanımda olsun diye hem geniş, rahat rahat uyuyo orda.. gerçi henüz sağına soluna dönemiyo ama yine de dik de yatırmıyorum çarpraz koyuyorum..

Hiç yapmadığım şeyi yaptım ve onu koltukta bırakıp mutfaga gittim, buzdolabından karpuz tabağını aldım tam kapıya doğru yürüyodum, o an tlfum çaldı,kayınvalidem açtım, açmamla içerden bi çığlık koptu.. tüm bunlar en fazla 10 sn.de oldu.. koşarken anne 1 dk dedim kapattm ve fırlattım tlfnu..
İçeri bi girdim kızım yerde ağlıyo.. Aldım hemen susturdum önce kucağımda sımsıkı tutup sallayarak ve konuşarak dua okuyarak kulağına.. sonra hemen emzirmeye başladım rahatlasın diye.. yine gülmeye başladı kuzum hemen.. ( o arada kaynanam aradı yine sesi duymuştu, noldu ela mı düştü yoksa dedi, yok dedim uykusunda çığlık atıp uayndı ağladı nedense dedim :78:) kuzum gülmeye başladı ama bnm içim rahat etmedi, kollarını bacaklarını belini boynunu bıngıldağını ve tüm kafatasını kontrol ettim herhangi bi yerine dokununca acı tepkisi vericek mi diye ama yoktu çok şükür.. sonra da sağlık ocağına götürdüm, doktor da aynılarını yaptı ve kulağına baktı kanama fln var mı diye.. yoktu çok şükür..
Ama söylemedim kaynanama, söylemeyi de düşnmüyorum..

Ama hala ağlıyorum durup durup, çok kötü hissediyorum kendimi..

Kendini kötü hissedecek hiç bir şey yok ..
Bazen saniyelerle olabiliyor böyle şeyler, normalde sağına soluna dönmüyordu diyorsun ama çabuk büyüyor değişiyorlar işte annesi.
Bak doktora da götürmüşsün için rahatlamış.
Sarıl şimdi sımsıkı bebeğine ama bu sefer kendi içini rahatlatmak için.
Ayrıca kayınvalidene de söylememen çok iyi olmuş bence.

çok geçmiş olsun canım verilmiş sadakanız varmış!
bebişler böyle işte daha yattığı yerde dönemiyoken göz kırpsan atlayıverirler aşağı. çok geçmiş olsun çok!
moralini bozma ama bak allah korumuş.
bizle paylaştığın da iyi oldu bak kayınvaldene anlatamıyosun içinde tutsan çok fena olurdun...
ama şimdi sakin ol tamam mı bak hiçbişeyciği yokmuş bebişinin ağlama sakın artık! öp onu kocaman!

Kaçamaklar görüyorum ama 8li rakamları görmenin ödülü olarak kabul edilebilir ..

kaçamak dediğiğn ne kız

kısırı ben ayrdım yağ dökmeden bi damla zeytin yağı döktüm..
ve farkındaysan akşam yemedim.. bu ara kayısıya yüklendim kabızlıktan şikayetim var..
28 temmuz mesaj sayımı

eski-bir-masal 19
mcrgözde 17
neyneyse 11
drygp 10
chika8
elmalıturta 6
özlem 5
elisya 5
neslivicdan 3
ferdici 2
kedican 1
maviyeşil1999 1
serena 0
sakalynmaster 0
pufycikcik 0

eline sağlık canımcım...

deryacım tebrikler!
işallah 70lere geçtiğini de birlikte bir an önce kutlarız canım!

İNŞALLAH Teşkrler canım

çok geçmiş olsun canım.. Allah bir daha göstermesin inşallah... iyiki söylememişsin çok şükür bir şey yok olmamış.. olayın büyümesine gerek yok

Sabah kahvaltım:

3 kayısı yarım litre su.

1 kase special k

Öğlen:
2 köfte bir servis kaşığı makarna
1 kase yoğurt.

2 litre su içtim şimdiye kadar..

akşam da ya sadece köfte yada special k yemeyi düşünüyorum.. hepsi bu kızlar.

spor olarakta ütü yaptım su içinde kaldım ama egzersizler yapıcam bugün işlerim tamamen bitince..

yine görüşürüz kızlar mucukkk

Son düzenleme:

Kısır nedense benim aklımda çok kalorili bir şey diye yer etmiş öyle değil mi ki ?
Ayrıca çok da severim.
Bir de çikolata milföy falan görünce ..
Ama akşam değil de gündüz yemişsin bunları erimiş o da başka bir yön tabi ..
Benim de aynı konuda problemim var.
Kefir içiyorum ama ı-ıh ..

Afiyett olsun ...
Gayet güzel ..

çok geçmiş olsun canım.. Allah bir daha göstermesin inşallah... iyiki söylememişsin çok şükür bir şey yok olmamış.. olayın büyümesine gerek yok

Sağolun kızlar.. Elimde değil, aklıma geldikçe tutamıyorum kendimi..

Bir an önce kendini toplarsın umarım ..
İyi ol, sıkıntın geçsin de bir an önce gel olur mu?

teşekkür edrim cnım
inşallah atlatırım

sağol neyneyse haftaya cuma gideceğim 10 günlüğüne kendime gelir gelmez buradayım
mezun olmadan buralardan ayrılmam yani 58 olana kadar

canım çok çok geçmiş olsun istediğin kadar dikkat et olacağı varsa olur neyseki bişey olmamış kuzucuğa
kaynanada söyleme eline koz verme zamanı gelince başına kakar

geçmiş olsun canım.
bebişler çok şükür ki tahmin ettiğimizden daha dayanıklıdır, lütfen içini rahat tut. annesine artık dönebiliyorum sinyali vermiş işte
şu anda içinde olduğun ruh halini tahmin edebiliyorum. biz nerdeyse 3 yaşa yaklaşıyoruz. maalesef ki böyle yüreğinin hopladığı anlar tekrar edecek. tecrübeyle sabit. bu küçük melekleri biz ne yapsak da koruyamayız, hepsi rabbime emanet..
hem sen elinden geleni de yapmışsın, sağlık ocağında da muayene etmişler. sakin olmaya çalış canım.
kaynanana bence de söyleme.

Son düzenleme:
kızlar,
biz istanbulun yolcusuyuz. ramazan öncesi rutin kv ziyareti..
yarın veya pazar günü döneriz inşallah.
hepiniz Allaha emanet olun.

gecmis olsun, uzme kendini aglama olabiliyor oyle seyler.. Hem bi seyi de yokmus cok sukur:) ve kilo veren herkesi de tebrik ediyorum.. Benim bugunku menum;

kahvalti/ogle
1 dilim ekmek
1 kibrit kutusu peynir
1 salatalik

ara
1 kase yogurt

aksam yemegini daha yemedim salata yapicam ama simdi kendime..

Çok sağol canım.. Evet sinyal konusunda 4 çeker bi kızım varmış onu öğrenmiş oldum
Ablamla da konuştum şimdi de, o da aynısını söyledi, "inşallah çok büyük şeyler olmaz ama daha neler gelicek onun başına, düşe kalka büyiycek işte, sen hepsinde kendini mesul tutup üzülürsen ohoooooo yüzün gülmez" diyo
Ya kayınvalidem aslında iyi bi insan iyi de anlaşırız, ama kızımla ilgili şeylere çok karışıyo.. bende söylemiyim dedim, iyice abartır bu sefer, tutup yazlıktan gelmeye falan kalkar sanki ben bakamiycam gibi kızıma, bu sefer daha da karışmaya başlar bunu bahane edip diye korktum, iyice sinirim tepeme çıkar.. bende söylemedim, kızımın bişeyi yok nasılsa, gerek de yok..

Anlatınca rahatladım beehh, daha iyiyim şimdi

kızlar,
biz istanbulun yolcusuyuz. ramazan öncesi rutin kv ziyareti..
yarın veya pazar günü döneriz inşallah.
hepiniz Allaha emanet olun.

İyi yolculuklar canım..
Hayırlısıyla gidin gelin inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…