Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

eee ikili konuşmanız var mı?

evet hemde nasıl asansörde kapıyı açarken bana teşekkür etti sonra zaten sürekli asansörde karşılaşıyoruz çocugumuz olursa o asansörde doğacak kesin en büyük iletişimimiz iyi akşamlar onuda o söleor benden önce indigi için kızz zaten konuşabilsem çoktaaaaaaaan ve çoooktaaaaaan sevgilüm idüü amma of offff

Son düzenleme:
helloo canlarım napıyossssssssunuzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

bugun kü menüm

sabah : yarım yağlı süt ile fındıklı üzümlü müsli
ara : kafelaa (yarım yağlı sütle olanlarından ay buz gibi çok gözel gidiverdi stoklamayı düşünüyorum )
öğlen : izmir köfte+ pilav + salata + az çorba
ara : yarım meyveli yogurt + fındık
akşam : yagsız ton balıgı + az peynir
sonrada strabucksa gittik light sütle cikolatalı frappucino içiverdim çok gözeldi ahahahaha

spor olarak da : 40 dk yürüyüş + sopa + mekik

oh ne guzel menuymus yaa1:)

Sivrisineğin 6 ayağı varr ..

ahahah ilahi kızlar! sivrisineklere bi tane patlatıyorum aramızdan ayrılıyorlar.
ama bizim ev küçük çaplı bir hayvanat bahçesi olduğu için kreş gibi birazcık.
1 kuş 3 kedi...
bir de annemin çiçekleri var ki bu akşam da su vermezsem ölücekler...
sabahları işte çocukların yemeğiydi suyuydu kumunu temizlemesiydi...
neyse ki bana da egzersiz oluyor.

gelelim bugünkü menümee...

sabah limonlu su
kahvaltı ama saat 16:00da
1 yumurta, 1 kk peynir, 1 domates, 3 zeytin, 1 dlm ekmek, çay

4 saat sonra yemek (akşam yemeği saatiydi artık)
ızgara mezgit, az bişey yeşil salata, 1 dlm ekmek, limonata

akşamdan sonra: yarım kutu sprite

kafela ne canım? şu hazır soğuk kahvelerden mi? içinde krema şeker meker yok mu?
frappucino'nun da içindeki en hafif şey sütü zaten, kreması, sosu, şekeri falan tam bir facia!
güzel ödüllendirmişsin kendini hadi bakalım köfte seni!

Gayet güzel menün ..

Sivrisineklerin ayak sayılarına kadar ezberlemiştim de geçen dönem oradan aklımda kalmış atlayıverdim direk.

ayyyy kimsecikler yok bu akşamm niden nideeeeeeeeeeen tabi ya bir sevgilim olaydı bende evde mi otururdum

Ahh ahh ..
Aşığım deliler gibi ama bak ben de oturdum bekliyorum bir şey oldu mu problem var mı diye ..

Spriteı görmezden geldik menün gayet güzel bence ..
Biraz da geç kalktığını düşününce ..

yok cnm ya kafelada krema yok şeker var da o kdrdanda bişi olmaz frappucinoya gelince onuda kremasız içtim

ay kötü düşünme canım yaa birşey yoktur onların işleri belli olmuyo benim eski erkek ark da ıraktaydı 3 ay 2 gün baska yere gidiyordu telin yasak oldugu vs hbr veremiyodu ama kötü bişi olmuyordu yane olsaydı da bişi olmazmış gerçi onun gibi köpeğe ama neysen

O konuda hakkını asla yiyemem.
Orada atış sesleri geliyor beni arıyor merak etme biliyorum merak edersin sen diye de ..
İşte ben ..
Elimde değil ki bir şey olursa diye ..
Boşver kötü konuşma yine de hakkında olmamış işte hayırlısı buymuş demek ki .. :26:

anladım cnmm Allah sabır versin ne kadarı kaldı şimdi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…