Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

benim de bugun kü menüm şöyle :

sabah : yarım kaşarlı simit
ara : 1 sütlü nescafe + eti formun çikolatalı püskevitlerinden 2 tane
ara : sonra gene ara yapmak zorunda kaldım yemege cıkamadım bir dene gene püskevit eti form püskevit
öğlen : az mercimek çorbası + 3 kaşık bulgur pilavı + yogurt + tavuk şiş
akşam : az fındık

spor olarak da : 30 dk yürüyüş + sopa + mekik

Yapmazsın tabi kaçamak çocuğu gördün
Ben de erkek arkadaşımın geleceği zaman yaklaşınca birden topluyorum kendimi.
Ama bu sefer son anda haber verecek gibi o yüzden şimdiden dikkatli olmam lazım ..

yok ztn tr de yaşıyor iş için gidiyor ingiltereye burda yanii

Hmm ben ingilterede zannediyorum.
İyi o zaman hoş güzel ama sen yine de elini çabuk tut çok geziyor bak dizinin dibinde otursun.

evet ya hep öyle olur zaten valla bugune kadar hep sevgilim olmasın rahat rahat gezeyim tozayım onlamı ugrascam diyordum ama şimdi istiyorum evde çok huzursuzum pek mutlu bir aile sayılmayızz yanii ondan mütevellit bari hayatımda beni mutlu eden biri olsun e hani 2 kat altımda yakısıklı kültürlü biri olsa fena da olmaz yani

Eee güzel olur tabi ama sadece yakışılıklıkla kalmıyorsa ?
Biliyor musun biraz nasıl biri?

Eee güzel olur tabi ama sadece yakışılıklıkla kalmıyorsa ?
Biliyor musun biraz nasıl biri?

bakma işin şakası orası ama komşumuzdan edindiğim bilgilere göre çok saygılı kibar vs diyolar zaten eğitimci bir ailenin çocugu annesi babası öğretmen dershanesi vs var annesi de ilçe spor müdürü esenyurtun ahaha yani demek istedigim ailesi iyi bir aile iyi bir ortamda yetismis ama tabi kızlarla arası ilişkisi nasıldır bilemem herkes ailede farklı dışarda farklı malum tanısmak kaynasmak lazım

eee ikili konuşmanız var mı?

ii geceler kızlar geçmişe sonra bakıcam.. çok uyku bastı tv keyfinden sonra.. hayırlı geceler öptüm hepinizi

aynı servisteyik eşimle.... manisaa okudum ben izmrden gidip geliyorduk hergün... ben görür görmez acayip bişiy hissetmiştim... sanki çok yakından tanıyormuşum gibi gelmişti bana.... sonra gide gele arkadaş olduk önce... hatta o zaman benim sevgilim vardı eşimlede adaştılar biraz karışık orası üniv. başlar başlamaz biri çıkma teklif etmişti bende tabi daha çocuk kabul ettim ama sonra eşimle tanışınca aklım kaymaya başladı.... yani o çocuğa aşık değilmişim dedim kendi kendime... ayrıldım önce ondan.... ay bu hikayeee çokkkkkkkkkkkkkk uzun yalnızzz... baya engebeli oldu bizimki öyle bi seferde bitçek gibi değil

günaydınlarrrrr herkesereeeeee güzel bi hafta sonu başşşllllllllllllaaaaaaaaaaaaaasııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Amaaa mutlu son ..
Ne sonu daha ya daha yeni başlıyorr ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…