• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kızlar annemler kışlık için şişe domates yapıyolar bugün... bende bütün gün orda domates doğruyor olcam....

Kızlar ben hala uyuyamadım. Heyecanlıyım. Yerleştirme sonuçları acıklancak. :18: :18: :18: :18: :18: :18: :18:
hayırlısı cnmm dört gözle bekliyorumm
kızlar annemler kışlık için şişe domates yapıyolar bugün... bende bütün gün orda domates doğruyor olcam....

allah kolaylık versin canımmm

kızlarrrr bu kadar yemenin bu kadar düzensiz uykunun ve stresin etkisiyleee ayrıca hareketsizliğin verdği şişlikleee şuanki kilom 64,2:14: oofffffffff atın beniii gruptan yaaa :84:

merabalar hanımlar kilom 63.100 2 haftada değişiklik yok ama tabii diyette yoktu ne bulsam yedim
almamam süper yani
ayın 30 kadar 2 kilo vermek için kendime söz verdim bol egzersizle

Günaydın 13.takımın fıstıkları herkese günaydınlarrr:92::92:
Dün geç yattım sabah bi hışımla uyandım nasıl giyindim ne giyindim onu bile anlamadan işe geldim :52:

Tartıl ama o arada ; 75 kg
Giden ; 600 gr

Sahurumu da yazayım:
5 kaşık nesfit,1 bardak süt, 1 tk keten tohumu 1,5 lt su:37: suyu içince çok fena oluyorum yatarken yaa...

Tebrik ederim ..

evet cnm acayiip tatlı istedi dün sanırım regl olduğum için öyle oldu....

Oluyor Özlemcim yedikçe de yiyesi geliyor insanın ..

:46: çok şükür bundan sonrada bozma bak uyku düzensizliği zayıflamayada engelmiş... sınavın kaçtaydı... başarılar şimdiden... sakın yeme o çikolatayı ben dün yedim geri kalan sadece pişmanlık oldu.....

Girdim geldim sınava ama son derse gitmemiştim oradan bir sürü soru vardı çok çıkmaz diye almamıştım da notları canım sıkıldı ona.
Onun haricini yaptım rahatlıkla, öğrenmişim ben bu modern fiziği :1:

Kızlar ben hala uyuyamadım. Heyecanlıyım. Yerleştirme sonuçları acıklancak. :18: :18: :18: :18: :18: :18: :18:

Ne heyecan vardır şimdi ..
Hayırlı sonuçlar olsun ..
Benim açıklandığı zamanı hatırlıyorum da benim sonucum belliydi.
Yazdığım yerden 20 puan yüksekti diğelerini öylesine yazmıştım.
Saat 13 gibi uyanıp 14te erkek arkadaşımla bakmıştık ..
Ayy ne günlerdi be ..

Şu sabah yoğunluğunu bir atlatalım ondan sonra indireyim canım ya bende akşamları yapmam lazım ya en azından iftara kadar yaparım yemekten sonra bir yarım saat çıkıp yürüsem süper olur.

İyi olur tabiki spor kesinlikle tam destek benden ..

İyi kol kası yaparsın Özlemcim ..

eski masalıııımmmmm :16:

canım valla öyle uykuluyum ki mesajını geç gördüm
bi arkadaşım bizdede sabahı sabah ettik :1:
9 da yattım,kalkamadım zaten :1:
bi çayını içmeye gelecem bi ara,aklımdasın :71:

Back
X