Kızlar ben hala uyuyamadım. Heyecanlıyım. Yerleştirme sonuçları acıklancak. :18: :18: :18: :18: :18: :18: :18:
Ayyy

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar ben hala uyuyamadım. Heyecanlıyım. Yerleştirme sonuçları acıklancak. :18: :18: :18: :18: :18: :18: :18:
Ayyyhadi hayırlısı tatlım inşallah istediğin gibi senin hayırlı bir sonuç alırsın...
hayırlısı cnmm dört gözle bekliyorummKızlar ben hala uyuyamadım. Heyecanlıyım. Yerleştirme sonuçları acıklancak. :18: :18: :18: :18: :18: :18: :18:
kızlar annemler kışlık için şişe domates yapıyolar bugün... bende bütün gün orda domates doğruyor olcam....
İnşallah tatlım inşallahhhhh herkess için inşallah![]()
Günaydın 13.takımın fıstıkları herkese günaydınlarrr:92::92:
Dün geç yattım sabah bi hışımla uyandım nasıl giyindim ne giyindim onu bile anlamadan işe geldim
Tartıl ama o arada ; 75 kg
Giden ; 600 gr
Sahurumu da yazayım:
5 kaşık nesfit,1 bardak süt, 1 tk keten tohumu 1,5 lt susuyu içince çok fena oluyorum yatarken yaa...
evet cnm acayiip tatlı istedi dün sanırım regl olduğum için öyle oldu....
çok şükür bundan sonrada bozma bak uyku düzensizliği zayıflamayada engelmiş... sınavın kaçtaydı... başarılar şimdiden... sakın yeme o çikolatayı ben dün yedim geri kalan sadece pişmanlık oldu.....
Şu sabah yoğunluğunu bir atlatalım ondan sonra indireyim canım ya bende akşamları yapmam lazım ya en azından iftara kadar yaparım yemekten sonra bir yarım saat çıkıp yürüsem süper olur.
kızlar annemler kışlık için şişe domates yapıyolar bugün... bende bütün gün orda domates doğruyor olcam....
günaydın kızlarr:79:
günaydın kızlarr:79:
geldim canım:81:Günaydınn ..
Ben de tam gelmemişsin listeye bakayım diyordum sen gelmişsin.
geçen hafta kaç kiloydun canım?günaydııınnn. kilom 74.4.
geldim canım:81:
geçen hafta kaç kiloydun canım?
Süperrr valla tebrik ederim tatlımmmmkızlar kılo vermıısım
yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
65.1 den
63.2 ye dustum yaşasınnnnnnnnnnnnnnnnnn
günaydııınnn. kilom 74.4.