Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

işte geldim burdayımmm :1:

iftar menüm:

- 1 kase yayla çorbası
- 1-2 çatal sebze yemeği
- 1 kase cacık

ara 1:
- 2 fincan şekersiz çay
- 1 dilim börek

ara 2:
- 1-2 çatal karpuz
- 1 çatal kavun
- 1 tane bahçeden arakladığım salatalık :60:

eve geldim saat 23:50 de ...

- 1 tane maden suyu

toplamda 2.5 lt su içtim.. şuan hala içiyorum.. hepsi bu kızlar..

evet kızlar evden çıkmadan bende tartılmıştım ama yazmayı unutmuşum...

geçen cuma kilom: 92 kg.
bu hafta cuma kilom: 90.3 kg

ohh beeeee :60:

ben burdayııımm:1: kilo vermişsin tebriklerr, ben de 100 gr aldım:1:

ben geldiim. bacaklarımın ağrısından uyuyamadım ya çok ayakta durmaktan sanırım.deryabaya güzel vermişsin. kalori sayımı yapıyorsun demi.kaç kalori alıyosun genelde?

iyi yaptın elisyaa o 100 gram 1000 gramda olabilrdi :)) ama çok dikkat ettin sen takip ediyodum nmenülerini..

cnm ben kalori sayımı yapıyorum genelde.. sahurda yediğim bir kase special k light süt ile 153 Kal.. bir bardak şekersiz çay ve bir milföy yiyiodum bi kaç gündür 100 cal de o.. 253 cal falan oluyor.. iftardada dikkat etmeye çalışıyorum 1000 kaloriyi aşmamaya çalışıyorum ve çok hareketli olmaya özen gösteriyorum.. fazla vermemin nedenide ben 89.5 ile ramazana girdim.. ilk hafta kilo aldım ama wc sorunum vardı ciddi derecede 9 gün falan çıkamadım.. sonra o olayı çözünce şişkinliğim gitti.. e biraz da dikkat edince gitti aldıklarım.. çiko ve kahveyide 2 yada 3 gün tükketim sanırım kararında.. ama uyumadam bi kaç ufak egzersiz yapıyordum.. böyle yani..

Son düzenleme:
iyi yaptın elisyaa o 100 gram 1000 gramda olabilrdi :)) ama çok dikkat ettin sen takip ediyodum nmenülerini..

cnm ben kalori sayımı yapıyorum genelde.. sahurda yediğim bir kase special k light süt ile 153 Kal.. bir bardak şekersiz çay ve bir milföy yiyiodum bi kaç gündür 100 cal de o.. 253 cal falan oluyor.. iftardada dik9kat etmeye çalışıyorum 1000 kaloriyi aşmamaya çalışıyorum ve çok hareketli olmaya özen gösteriyorum.. fazla vermemin nedenide ben 89.5 ile ramazana girdim.. ilk hafta kilo aldım ama wc sorunum vardı ciddi derecede 9 gün falan çıkamadım.. sonra o olayı çözünce şişkinliğim gitti.. e biraz da dikkat edince gitti aldıklarım.. çiko ve kahveyide 2 yada 3 gün tükketim sanırım kararında.. ama uyumadam bi kaç ufak egzersiz yapıyordum.. böyle yani..

9 günn müüü?.bnde de geçenlerde 2-3 gün oluyodu dukana ilk başladığımda.yulaf kepeği çok iyi geliyo kabızlığa yoğurda 1 kaşık ktınca süper. kepek bağırsakalrda diğer şeylere tutunup hep birlikte gidermiş.tam anlatamadım ama öle işte.ben çok faydasını gördüm.bide light dondurma yediğim günler:9::9:

9 günn müüü?.bnde de geçenlerde 2-3 gün oluyodu dukana ilk başladığımda.yulaf kepeği çok iyi geliyo kabızlığa yoğurda 1 kaşık ktınca süper. kepek bağırsakalrda diğer şeylere tutunup hep birlikte gidermiş.tam anlatamadım ama öle işte.ben çok faydasını gördüm.bide light dondurma yediğim günler:9::9:

evet cnm aynen öyle 9 gün.. ben hamileyken bile wc de sorun asla yaşamadım.. ama her ramazan bunu yaşıyorum.. yeme düzeninden sanırım.. vücut susuz kalıyor içtiğin su vucuda yerleşiyor.. haliyle çokta wc ye çıkamıyosun.. bende her ramazan aynı şey oluyo.. tavsiyen içinde çok teşkr ederim cnm :71:

sahur menüm:

* 1 kase special k.. light süt ile ( 153 Cal)
* 1 peynirli hamburger (110 Cal.) (hemen kızmayın nasıl yaptığımı anlatayım :60:)
* bol su.

- evde ekmek kalmadığı için eve döndüğümüzde saat geç olduğu için börek vardı ama eşimin canı istemediği için ve evde sadece hamburger ekmeği olduğu için hamburger istedi :60: ona hamburger hazırladım.. bende börek yiyeceğime böyle bişey hazırladım. ekmeğin en altına incecik bir dilim yağsız beyaz peynir. üstüne bir ince halka domates üstüne bir gıdım dere otu ve maydanoz doğradım. ve ekmeğin üstünü kapadım micro dalga fırında 10 saniye döndürdüm ekmek ısınsın diye.. çok lezetli oldu gerçekten.. göz hakkı geçmesin diye yedim :60:)

şimdi yatıyorum yarın ilk fırsatta girip msjları sayıcam.. herkese hayırlı sabahlar..

Son düzenleme:
dere otlu ayran mı?merak ettim bende deneyceemm. menün çok güzel. proteini karbonhidratı yerinde.
sporda yapılmışş. ben bugün spor yapamadım maalesef ama belki birazdan yarım saat eliptik bisiklet yaparım.3 mil ne kadar sürüyor kaç dk.?

evet canım..dereotu faydalı bi ot sonuçta ben de seviyorum elimden geldikçe yani yakıştırdığım herşeye katıyorum..
3 mil yaklaşık bi 40 dk falan sürüyo heralde..ama leslie biraz yavaş geldi bana daha çok hoplayıp zıplayarak yapıyorum hareketleri ben de:):66:

sabah tartılıp yazarım kilomu kızlar
belli bir saati var mı sınır olarak:emir_bebek:
oğluşumdan dolayı çokerken yazamayabilirm en geç öğlen yazarım inş.
ok?öpüldünüzzz:69::16:

benim sahur menüm;
1 kaşarlı tost
aslında bir buçuk kaşarlı tost çünkü normal tost ekmeğiyle yapmadım:52:

iyi geceler kızlarr . ben sporumu yapıp yatayımm. sabah inşallah güzel haberlerle gelirimm.500 gr dan fazla verirsem 1 tane baklava ödül yiyebilir miyiimm??:17::17::17:

:20: olmaz.. baklavanın bir dilimi 112 kalori. onu yiyeeğini 2 dilim ekmek ye karnın doyar en azından :60:

Bugün sahur sohbeti olmamış anlaşılan :))

Dün yengemlerdeydik iftarda.. Annemlerde oraya geldiler.. Geç gittiğim için iftarda müslimi hazırlayamadım malesef :50:

$cuis15bl1.gif

Dünkü menüm:

Sahur:

2 kuru kayısı
500 ml. limonlu su
30 gr. müsli ( 100 ml. yarımyağlı süt ile )
70 gr. beyaz peynir
1 kupa yeşilçay

İftar:

0.5 porsiyon şehriye çorbası
1 porsiyon kıymalı patlıcan yemeği
5 kaşık tavuklu pirinç pilavı
1 porsiyondan azıcık az çoban salatası
2 dilim pide ekmek

Ara:

1 bardak anason çayı
1 şeftali
10 gr. bitter çikolata

20 dk. yürüyüş + 3 lt. su

Kaç kalori bilmiyorum ama 1000 geçmemiştir inş.Kalori saydıgım site çalışmıyor :1:

Bildirim için gecikebilirim.Kilomu söyleyeyim şimdiden

$anigif.gif

Bildirimi resimle yaptım, çünkü bazı arkadaşlarım inanmıyorlardı bu kiloda olduğuma.. Kesin zaten takip ediyorlardır. Kanıtlamak istedim sadece... :33: :35: :36:

Mutedeyyin : ( 77.4 / 76.7 / 0.7 / % 0.90 )

Başlangıç: 85.6 :41:
Geçen hafta: 77.4 :34:
Bu hafta: 76.7 :46:
Bu hafta giden: 0.7 :64:
Toplam giden: 8.9 kg :32: :62: :87:

Bu hafta hiç dikkat etmedim :50: 2 gündür dikkat ediyordum sadece.Haftanın başında 78 leri görmüştüm.Önümüzdeki hafta daha iyi olacagını düşünüyorum.Öpüldünüz :71:

Bildirim için gecikebilirim.Kilomu söyleyeyim şimdiden

Eki Görüntüle 243545

Bildirimi resimle yaptım, çünkü bazı arkadaşlarım inanmıyorlardı bu kiloda olduğuma.. Kesin zaten takip ediyorlardır. Kanıtlamak istedim sadece... :33: :35: :36:

Mutedeyyin : ( 77.4 / 76.7 / 0.7 / % 0.90 )

Başlangıç: 85.6 :41:
Geçen hafta: 77.4 :34:
Bu hafta: 76.7 :46:
Bu hafta giden: 0.7 :64:
Toplam giden: 8.9 kg :32: :62: :87:

Bu hafta hiç dikkat etmedim :50: 2 gündür dikkat ediyordum sadece.Haftanın başında 78 leri görmüştüm.Önümüzdeki hafta daha iyi olacagını düşünüyorum.Öpüldünüz :71:

Vay canına. Harika :nazar:

Back
X