• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

modern fizik mi???? bizde fizik gördük ama sadece 1. sınıfta... gerçi sen fen bilgisiydin deme benim kafa hep biyolojiye gittiğinden şaşırdım...:1:
inş iyi geçer cnm sınavın....

Uff ya hiç sorma ..
Fen bilgisi Özlemcim de bakalım nasıl geçecek ..

masalcım naget ne? nagıt mı?
sabah mı?
10 tane mi?
sen mi?
oksijenle yeşil çayla beslenen hilal sabah kahvaltıda 10 tane nagıt mı yedi? :53:

Ama ya ama yedim işte :17:
evet nagıt o ama şöyle ..
Hani bana sabah gibi gelmemişti hiç uyumadığım için ki?
Bir de kalorisi 216 olunca 100 tanesini güplettim

çok orijinal bir yorum olmuş:60::60::60:

:17::17::17:

hilal daha orjinal bence?!

:26::26:Şimdi bu iy:26:i bir şey mi bilemedim kiiii ..

deryacım eline sağlıkk. MAsalcım maşallah acaba masal kendi mesajını kendi mi saysa. o ayrı bir topik gibimmm :nazar::nazar::nazar:

:60::60: İsteyen olursa sayabilirim hani ..

ıfttarım

4 su
4 su dderken damacana deıl:Pp

2 patates köftsı
3 tavuk but
2-3 karpuz
1 ayran

Suyu birden içmesen senin için sanki daha iyi olur ama ..

- İftar menüm -

Bir haşlanmış baharatlı patates.
Bir tabak salata

- Arada -

İki şeftali
Bolca su
Yeşilçay (Daha yapmadım ama yapcam)
Salatalık (Daha yemedim ama yiycem)

- Sahurda -

Haşlanmış yumurtalı domatesli biberli yağsız peynirli baharatlı salata gibi yapcam. Görüntüsü çok güzel oluyor. Fotoğrafını çekersem paylaşcam.

- Egzersiz -

Egzersiz bölümünde aerobik videosu vardı. Ancak 20 dakika yapabildim. Hayatımda hiç bu kadar terlememiştim. :17: Foşur foşur ter aktı. Bi de gözlerim karardı. Kalkamadım yerimden. Kalbim acayip atmaya başladı ama her yanımın çalıştığını hissediyorum. Çok hareketli bir şeydi. Şimdi terim soğudu banyoya gireceğim kızlar.

:66: Bir karar aldım. Bu aerobiki yaptıktaN sonra bundan sonraki her gün bu tatlı kız ile pilates yapcam. Bi kaç defa yapmıştım.

burcuv's Channel - YouTube

:nazar: Sabah tartılıp kilomu yazacağım. :30: Bakalım gelecek hafta neler olacak.

Sen bir anda ne güzel dikkat etmeye başladın maşallah ..
Sporda yapımış ohh ..

kızlar bende yediklerimi yazayım...
sabah 1 peyniri domatesli tost
4 zeytin
1 bardak elma suyu

ara
1 paket çikolata( ama cezamı çektim biliyosunuz)

öğle
sadece marul az peynirle

ara
tarçınlı süt bir hurma

akşam
3 köfte
salata
1 tbk çorba
1dlm ekmek

ara
4 dlm karpuz

Afiyet olsun Özlemcimm ..
Çikolata yetmemiş galiba tatlı mı istiyotdu canın tarçınlı süt içtin :1:

merhaba fıstıklar akşamınız iyi olur inşallahhh
geldim ben ama çıkcam ya geç oldu uykum var valla,
İftarımı yazayım:
1 kepçe çorba,2 kaşık kuru fasulye,bol salata,1 kaşık pilav
3 tane sarma,1dilim sade dondurma azcık ama valla :69:
bol su içtim 2 bardak da çay içtim geldim yatcam işte :85:

Biraz fazla mı olmuş iftar?
Sanki çok çeşit olmuş gibi ama ..

iyi geceler kızlar:79:
misafirleri gönderdim, yoruldum epey.. yine de misafirle güzel oluyor ramazan:97:
geçmişe bakabilir miyim bilmiyorum. 1 makine bulaşık yıkanıyor. bitince 1 makine daha rahat çıkar gibi.
şimdilik iyi geceler herkese.

Ne güzel Neyneysecim yoruluyorsun ama değiyordur ..

selam kıslar iftar menümü yazayım
bir kepçe tarhana çorbası
2 ızgara çöp şiş tavuk
2 3 dilim karpuz

bi saat önce de 3 mil leslie

ve şimdi bir bardak dereotlu ayran:)

Herkes leslie yapıyor artık sanırımm :66:
Dereotlu ayran nasıl bir şey güzel mi?

selaamm.. geçmişi okuyamadım dün yeni gelen olduysa o da hoşgeldii:1:
sahur;
1 haşlanmış kabak + yoğurt
iftar
1 kase menemen
2 dilim ekmek

biraz önce de 1 tane şeftali yedim.. ve kilo bildirimi de yapayım 53.8.. 100 gram almışım:60:

Evet evet ben bugün haşlama kabak yiyebilirim mantıklı da nasıl yaptın?

menücük

2de kalkıp koşa koşa evden çıkınca ne limonlu su içebildim ne bişey

14:30 kahvaltı oldu böylece
1 çay, yarım sandviç
ama sor nasıl sandviç?
beyaz peynirli domatesli sandviç

17:00 de haliyle öğle yemeği oluyor
kahvaltı olarak yarısı yenen sandviçin diğer yarısı

akşam saat kaçtı hatırlamıyorum
2 kaşık salçalı makarna, 1 köfte

az evvel
birkaç tane üzüm

Afiyet olsunnn ..

bende gönderdim misafirlerimi.çook güzel bi akşamdı çok eğlendik. tavla turnuvası yaptık. bizim ev güllüoğluna yakın karaköy güllüoğlu da tatlıda çok meşhur malum.gelen misafirler direk ordan alıyor geliyor. yediler baklavaları çıtır çıtır yaa.çok güzel görünüyordu ama şimdiye kadar yedimde noldu dedim ve yarın tartıyı da düşünerek yemedim. salata ve çok az hünkarbeğendi yiyerek çıkmış oldum. yayla çorbasında da çoka z tüm tencerede 2 kaşık un vardı bilmiyorumzararı olur mu ama onun dışında dukanıma sadık kaldımm şükür meyve de yemedim. dukan amca 1 ufacık hata bile bozar diyeti diyor ama neyse..ya ben nasıl bu hale geldim. iradesizim diye yedikten sonra ağlayan zırlayan bennn..kendime alkışşş...:64::64::64::64::81::81::81::81:

tatlılara hayır mı dedinn?
Tebrik ederimm ..

takım çok kalabalıklaşmış geçmişi takip edemiyorum hep böyle mi olacak artık :53:

ama güzel olmamış mıı?

dere otlu ayran mı?merak ettim bende deneyceemm. menün çok güzel. proteini karbonhidratı yerinde.
sporda yapılmışş. ben bugün spor yapamadım maalesef ama belki birazdan yarım saat eliptik bisiklet yaparım.3 mil ne kadar sürüyor kaç dk.?
3 mili 3 mil cideosu ile yaparsan 45 dakika civarı ..
5 milin 3 milini yaparsan 37 dakika :1:

aynen bende takip etmekte zorlanıyorumm bide yeni olduğum için kim kimdi masal dışında kafamda tam oturmadı. en son beğenenleri tıklayıp ordan devam ediyorum ama alıntıda yaparsan baya sürüyor. ama olsun yaa neşeli ortam durgun ortamdan her zaman iyidir dimi?.kötü amaçla söylemediğini anladım canımm zaten.:29::29::29:

Ben çok konuşuyorum biliyorum :26:
Zamanla herkes oturur ama ..

merabala takım iyice şenlenmiş bende geçmişi okuyamadım birikmiş oğlumu zor uyuttum sabah erken kalkıp lesli ablayla yürüyüş yapmayı planlıyorum
yarın kilo bldirimi yaparım inşallah
regl oldum bakalım şişlikle ne çıkacağım tartıda

menüm
az etli ekmek tarhana çorbası salata
çayı çok içtim galiba şekerli
suuuuuu

Afiyet olsun ...
Yap yap Leslie saolsun işe yarıyor ..

Özellikle Özleme söyleyeyim uykumu düzene soktum galiba dün gece uyudumm :1:
Onun haricinde kilo verememişim hala 61.5 regl ile alakası olabilir şişti karnım bu sefer fazlasıyla ama yine de üzüldüm ..
Niye kilo veremiyorum ben spor da yapıyorum artık iyi kötü :59:
Sınavım da var ..
Kocaman bir çikolata yiyebilirim bu moralle ..

Gunaydiiiiin canlarum kilom gene 67.7 degisen bisi yok iki haftadir kal geldii yaww ahahah bu arada yeni aldigim bilgisayar sorunlu cikti kavga gurultu geri verdim senedimi aldim anlicaniz bahtsiz turtiii gene ortada kaldi :60 :60:

iyi yaptın elisyaa o 100 gram 1000 gramda olabilrdi :)) ama çok dikkat ettin sen takip ediyodum nmenülerini..

cnm ben kalori sayımı yapıyorum genelde.. sahurda yediğim bir kase special k light süt ile 153 Kal.. bir bardak şekersiz çay ve bir milföy yiyiodum bi kaç gündür 100 cal de o.. 253 cal falan oluyor.. iftardada dikkat etmeye çalışıyorum 1000 kaloriyi aşmamaya çalışıyorum ve çok hareketli olmaya özen gösteriyorum.. fazla vermemin nedenide ben 89.5 ile ramazana girdim.. ilk hafta kilo aldım ama wc sorunum vardı ciddi derecede 9 gün falan çıkamadım.. sonra o olayı çözünce şişkinliğim gitti.. e biraz da dikkat edince gitti aldıklarım.. çiko ve kahveyide 2 yada 3 gün tükketim sanırım kararında.. ama uyumadam bi kaç ufak egzersiz yapıyordum.. böyle yani..

guzel gıdıyorsun deryacım kutlarım senı valla

sahur menüm

1 haşlanmış yumurta
bir dilim ekmek
bi iki çatal peynir
yeil çay
ve de bolcaaa suu
offfff ne guzel yaa begendım menunu
benim sahur menüm;
1 kaşarlı tost
aslında bir buçuk kaşarlı tost çünkü normal tost ekmeğiyle yapmadım:52:

:))) bısı olmas bı tosttan :)

Ben de 5 mili birden tamamlayamıyorum ..
Aslında yorgunluk değil de sıkılıyorum :1:
2+2+1 yada 2+3 şeklinde yapabilirsin ..
Canım bende de varda 4 mil ya 5 mili isterim nasıl indirdin...
selam kıslar iftar menümü yazayım
bir kepçe tarhana çorbası
2 ızgara çöp şiş tavuk
2 3 dilim karpuz

bi saat önce de 3 mil leslie

ve şimdi bir bardak dereotlu ayran:)
Oh süper olmuş menün sporunu da yapmışsın ne güzel ben de hep diyorum ama bir fırsat kalmıyor ki
bende gönderdim misafirlerimi.çook güzel bi akşamdı çok eğlendik. tavla turnuvası yaptık. bizim ev güllüoğluna yakın karaköy güllüoğlu da tatlıda çok meşhur malum.gelen misafirler direk ordan alıyor geliyor. yediler baklavaları çıtır çıtır yaa.çok güzel görünüyordu ama şimdiye kadar yedimde noldu dedim ve yarın tartıyı da düşünerek yemedim. salata ve çok az hünkarbeğendi yiyerek çıkmış oldum. yayla çorbasında da çoka z tüm tencerede 2 kaşık un vardı bilmiyorumzararı olur mu ama onun dışında dukanıma sadık kaldımm şükür meyve de yemedim. dukan amca 1 ufacık hata bile bozar diyeti diyor ama neyse..ya ben nasıl bu hale geldim. iradesizim diye yedikten sonra ağlayan zırlayan bennn..kendime alkışşş...:64::64::64::64::81::81::81::81:
Valla ne diyeyim bravo tatlıya hayır demişsin üstün başarı göstermişsin ben hiç yapamıyorum da :18:
iyi geceler kızlarr . ben sporumu yapıp yatayımm. sabah inşallah güzel haberlerle gelirimm.500 gr dan fazla verirsem 1 tane baklava ödül yiyebilir miyiimm??:17::17::17:
Yeme yeme bak ne güzel veriyosun haftaya da verirsen ye hahah ben de tam üçkağıtçılık yapıyorum ya:52:
9 günn müüü?.bnde de geçenlerde 2-3 gün oluyodu dukana ilk başladığımda.yulaf kepeği çok iyi geliyo kabızlığa yoğurda 1 kaşık ktınca süper. kepek bağırsakalrda diğer şeylere tutunup hep birlikte gidermiş.tam anlatamadım ama öle işte.ben çok faydasını gördüm.bide light dondurma yediğim günler:9::9:
Yulaf ezmesi de aynı işlevi görüyo mu ki acaba ben de onu yesem sahurda ???
Biraz fazla mı olmuş iftar?
Sanki çok çeşit olmuş gibi ama ..

Hiç sorma canım valla ya ben yemem dedikçe arkadaşımın annesi sen zayıflamışsın kemiklerin çıkıyo ayyy dio bir de gören 45 kilo kaldım sancak :60: ayıp olmasın diye azalttım ama çok oldu yine de vicdan yaptım ben de yemeseydim keşke diye:50:

Ne güzel Neyneysecim yoruluyorsun ama değiyordur ..

Canım bende de varda 4 mil ya 5 mili isterim nasıl indirdin...

Oh süper olmuş menün sporunu da yapmışsın ne güzel ben de hep diyorum ama bir fırsat kalmıyor ki

Valla ne diyeyim bravo tatlıya hayır demişsin üstün başarı göstermişsin ben hiç yapamıyorum da :18:

Yeme yeme bak ne güzel veriyosun haftaya da verirsen ye hahah ben de tam üçkağıtçılık yapıyorum ya:52:

Yulaf ezmesi de aynı işlevi görüyo mu ki acaba ben de onu yesem sahurda ???

Leslie sansone küçültülmüş tek linkler yazarsan googlea ilk sayfayı tıkladığında indirebilirsin.
Hem de çok kolay iniyor.

Günaydın 13.takımın fıstıkları herkese günaydınlarrr:92::92:
Dün geç yattım sabah bi hışımla uyandım nasıl giyindim ne giyindim onu bile anlamadan işe geldim :52:

Tartıl ama o arada ; 75 kg
Giden ; 600 gr

Sahurumu da yazayım:
5 kaşık nesfit,1 bardak süt, 1 tk keten tohumu 1,5 lt su:37: suyu içince çok fena oluyorum yatarken yaa...

Suyu birden içmesen senin için sanki daha iyi olur ama ..

Sen bir anda ne güzel dikkat etmeye başladın maşallah ..
Sporda yapımış ohh ..

Afiyet olsun Özlemcimm ..
Çikolata yetmemiş galiba tatlı mı istiyotdu canın tarçınlı süt içtin :1:

evet cnm acayiip tatlı istedi dün sanırım regl olduğum için öyle oldu....

Özellikle Özleme söyleyeyim uykumu düzene soktum galiba dün gece uyudumm :1:
Onun haricinde kilo verememişim hala 61.5 regl ile alakası olabilir şişti karnım bu sefer fazlasıyla ama yine de üzüldüm ..
Niye kilo veremiyorum ben spor da yapıyorum artık iyi kötü :59:
Sınavım da var ..
Kocaman bir çikolata yiyebilirim bu moralle ..

:46: çok şükür bundan sonrada bozma bak uyku düzensizliği zayıflamayada engelmiş... sınavın kaçtaydı... başarılar şimdiden... sakın yeme o çikolatayı ben dün yedim geri kalan sadece pişmanlık oldu.....

Leslie sansone küçültülmüş tek linkler yazarsan googlea ilk sayfayı tıkladığında indirebilirsin.
Hem de çok kolay iniyor.

Şu sabah yoğunluğunu bir atlatalım ondan sonra indireyim canım ya bende akşamları yapmam lazım ya en azından iftara kadar yaparım yemekten sonra bir yarım saat çıkıp yürüsem süper olur.

Back
X