günaydın kızlar:79:
biiy sorcam sakalyn nickini değiştrimiş bende istiyorum nasıl değiştiriliyor.....çok eskiden üye olmuştum ben o zaman adımı soyadımı yazmışım evlenmeden önce...
Günaydın Özlemcim.
Editörler yardımcı oluyor olabilir veya yeni bir üyelik olması da söz konusu ..
Tebrik ederimmm ..
Umarım hayırlısı olur.
Bir bilgim yok bölüm hakkında, neler yapabiliyormuşsun bitirince .. ?
Bölüm olarak bir fikrim yok cnm ama hayırlı olsun..
afiyet olsun.. sporunda çok güzel
afiyet olsun cnmm
hayırlı olsun canımmm.valilik vs de mi çalışabiliyosun acaba?
tşk ederim canlarım sağolun hayırlısı olsun inşallah....valilik kaymakamlık belediyeler ve il özel idarelerinde görev alabiliyosun sözleşmeli ya da kpss ile direk atama yapılıyo ama kpssden geçen yıl 20 kişi alınmışşş :18kadar kişiden ayıp ama ya oyüzden 90nın üstünde bi puan almak şartttt:18:
Kız kpssci ..
Ders çalışmaktan başka her şeyi yapamaya abaşladın bakıyorum da sen ..
Neyse şimdilik tadını çıkar yakında hafta sonların da dolar.
..
hımm herhangi bi editör mü acep... ben bi deniyim yarışma için sorun olur muki???
günaydın hanımlar
bugün antep sıcak biraz bayram temizliğine başladım
dyetime devam lesliye devam
ama şişliğim inmedi daha reglin 4. günü
kib temizliğe devammmmmmmmm
günaydın canlarımmm herkese mutlu sağlıklı güzel bi hafta diliyorummm
tşk ederim canlarım sağolun hayırlısı olsun inşallah....valilik kaymakamlık belediyeler ve il özel idarelerinde görev alabiliyosun sözleşmeli ya da kpss ile direk atama yapılıyo ama kpssden geçen yıl 20 kişi alınmışşş :18kadar kişiden ayıp ama ya oyüzden 90nın üstünde bi puan almak şartttt:18:
başvuru yaptım nickim değişsin diye kabul edilirse umarım bana kızmassınız... aklıma bi tek o isim geldi çünkü... nasılsa bi elmalı turtamız vardıbide balkaymağımız olsun dedim...
cnm mecburen böyle oldu annesinin babasının işi varmış bende kaldı ertesi günde pazar malum...şimdide ütüm var birazda temizlik yapmam lasımdüzene gircem inş ama... sen yeni tartı mı aldın???
ahh ahh hiç sormaaaah şu kpss.... herkesin derdi...
hadi bakalım hayırlısııı:)başvuru yaptım nickim değişsin diye kabul edilirse umarım bana kızmassınız... aklıma bi tek o isim geldi çünkü... nasılsa bi elmalı turtamız vardıbide balkaymağımız olsun dedim...
Kolay gelsinnn ..
Günaydınn ..
Güzel bir hafta olsunn ..
Hayırlısı olsun ..
Artık kpssde çoğu bölüm öyle zaten umarım istediğin gibi olur.
Kız senin aklında neler var bakayım öyle
sağol canım, yaşının tadını çıkar:) çocuk yok, eş yok:))yapacağım diye şartladım kendimi bakalım inş. olucak bu sefer :)
çok sağol kaptancığım,artık yapacak birşey yok mecbur gideceğim.
Çocuk ve ev işleri valla yardımcınız olsun zor iş yahu
tipik anne repliği..bi klasiktir" gece yatmaz,sabah kalkmaz" malak gibi de der.ayy annelere has bi söz dağarcığı varda benim haberimmi yok acebaa..
bende anne olursam aynı klişelere düşecek miyim? bak komşunun kızı... diye başlayan cümleler gibi mesela
çok iyi derleme yapmışsın deryacımahahahah bende yavaş yavaş bu kimliğe bürünüyorum
akşam ezanından önce evde ol
Seni alan 2 gün sonra geri getirir'
komşunun çocuğu............şöyle...... ama sen .d
Anneye Üf Denmez Anneye :)
Hep alırız derler ama bir türlü almazlar
Sus cevap verme bana :)
bi kerede peki annecim de :))
birşeyi de anında yapsan dişimi kıracam:)
anne İftara Gidiom Anne : Akşam ezanında Don
Allah canımı alsa da kurtulsam
durup durup başıma icat çıkartma
sen böyle yap seninle evde görüşücez
aklıma gelenler
hımm replik güzelmiş. ben izlemedim filmi.incir reçelini biliyor musun??
çok izledim ve her seferinde ağlamışımdır salya sümük
böle içim sıkılıyodu yine açtım izledim doyunca ağladımsanırım kendime işkence etmeyi seviyorum...
" bana hayatta nefes alan bir şeyi sevme şansı vermediler, bende incir reçelini sevdim.. incir reçeli sendin aşkım" ölüyorum bu sözeeeee
akşama inşallah ayarladığın gibi beslenebilirsin. o takdirde kötü durmuyor.Bugünkü menümü şöyle ayarladım:
Sahur:
500 ml. limonlu su
100 ml. yarımyağlı süt ile yapılmış 30 gr. müsli
İftar:
1 kase çorba ( ne oldugunu bilmiyorum )
0.5 pide
5 sıkım çiğköfte
1 bardak ayran
Bu kadarcık şey toplam: 1032 kalori
tatlı yemicem, bol su içicem.. eve de yürüyerek gelicem... vs. vs...
eh şimdi okul işleri kayıt işleri.. bu günler de artık son zamanların:)Hayırlı sabahlar kızlar. Bir kaç gündür yazamadım. Okuldur belirsizliktir sıkıntılı. Yedim bende. Ama ayni kilomdayım. Bi değişiklik yok. Bugün iftardan itibaren sanırım adam akıllı disiplinli bi diyet yapcam.
inşallah bitiririm canım. arapça çok kolay durmuyor, ama elimden geleni yapacağım artık.İnşallah Rabiacımm bitirirsin ..
Arapça öğrenmek kolay değildir diye düşünüyorum, yazıılışı falan özellikle ama istediğin bir şey olduğundan sana daha kolay gelecektir ..
Geçeyim de tekrar alma düşüncem hiç yok, ucu ucuna olsa da geçerim ortalama yükseltmek istiyordum ama kalsın artık o da ..
bugün normal saatlerde uyanmış görünüyorsun hilalcim, güzel gelişmeler var:97:Evett ..
Herkese tek tek cevap verdim sanırım ..
Uyku düzenim oturuyor sanırım ..
Akşam telefonla biraz fazla konuştum sanırım ondan sonra da uyuyp kalmışım ..
Sabah da erkenden uyandım ..
Herkese iyi günler ..
ben de bilmiyorum nasıl değişiyor ama editörler yardımcı oluyor herhalde. 2. üyelik falan düşünme, onu tercih etmiyorlar sanırım.günaydın kızlar:79:
biiy sorcam sakalyn nickini değiştrimiş bende istiyorum nasıl değiştiriliyor.....çok eskiden üye olmuştum ben o zaman adımı soyadımı yazmışım evlenmeden önce...
yarışma için sorun olmaz. listeyi hazırlarken haber vericez.hımm herhangi bi editör mü acep... ben bi deniyim yarışma için sorun olur muki???
başlamışsın temizliğe, hadi hayırlı olsun:))günaydın hanımlar
günaydınn canım.günaydın canlarımmm herkese mutlu sağlıklı güzel bi hafta diliyorummm
balkaymak mıbaşvuru yaptım nickim değişsin diye kabul edilirse umarım bana kızmassınız... aklıma bi tek o isim geldi çünkü... nasılsa bi elmalı turtamız vardıbide balkaymağımız olsun dedim...
yok canım ne elemesi.. eleme diye bir şey zaten yapmıyoruz. takımımız açık bir takım.Günaydın,
Nihayet girebildim.
Cuma günü bir türlü giriş yapamadım siteye
ondan da kilo bildirimi yapamadım.
70le başmadım cuma sabahı 68 dim
Kaptanımmmm lütfen beni elemeyin.
İşyerindeki güvenlik duvarı ayarlarından girmekte zorlanıyorum
Yaaaaaaaaaaaaaaaaa
O kadar geçmişi okudum alıntı yaptım net bi kitlendi sayfa kapandı ben şimdi o kadar şeyi geri dönüp alıntı yapcam yaa
Neyse yavaş yavaş yaparım artık, Günaydın kızlar bu arada ya :92:
Ay bir pazartesi daha oldu aman aman nasıl güzel bir günneyse az kaldı bayram tatili yapcaz sabrediyorum sırf onun için...
günaydın canım,Yaaaaaaaaaaaaaaaaa
O kadar geçmişi okudum alıntı yaptım net bi kitlendi sayfa kapandı ben şimdi o kadar şeyi geri dönüp alıntı yapcam yaa
Neyse yavaş yavaş yaparım artık, Günaydın kızlar bu arada ya :92:
Ay bir pazartesi daha oldu aman aman nasıl güzel bir günneyse az kaldı bayram tatili yapcaz sabrediyorum sırf onun için...
Kolay gelsin canımmm sıcakta zor vallagünaydın hanımlar
Ay ne güzel de vermişsin kilo 2 kg valla süperGünaydın,
Nihayet girebildim.
Cuma günü bir türlü giriş yapamadım siteye
ondan da kilo bildirimi yapamadım.
70le başmadım cuma sabahı 68 dim
Kaptanımmmm lütfen beni elemeyin.
İşyerindeki güvenlik duvarı ayarlarından girmekte zorlanıyorum
Evet yeni tartı aldım ama beni daha da şişman gösterdi kendileri ..
Bir de ben cevap verebilsem az az alıntı yapıp yazıyorum geriye doğru napıyım.Evett ..
Herkese tek tek cevap verdim sanırım ..
Uyku düzenim oturuyor sanırım ..
Akşam telefonla biraz fazla konuştum sanırım ondan sonra da uyuyp kalmışım ..
Sabah da erkenden uyandım ..
Herkese iyi günler ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?