aaa o daha fazla...
3 etsiz çiğköfteyle dürüm 262 kalori...
ama bir öğün için bence ideal.. yanına ayran içersin ... akşamada meyve ve salata yersin...
uuuuuuuu baya varmış suna bak..
ya su kalorı cetvelını nerden bulabılırım ama detaylı olmasını ıstıorum sız nerden bakıosunuz bebeklerım:)
Öğlen yemeğim
iki köfte çok az püre
zetinyağlı fasulye az o da
üzüm
Ayy doğumdan çıktığın anda bu replikler hafızana kazınıyor mu acaba
Öğretmen olduktan sonra klasik replikleri kullanıp kullanmaman belki anne olduktan sonraki halin hakkında bir fikir verir bize ..
Ayy benim de canım çiğ köfte istedi ..
Alsam mı kalkıp ..
Yesem mi ?
Off ama bu hafta 65 olmak istiyorum yemesem mi ki bilemedim .. :26:
hımm düşünüymm.bazılarını sölüyorum bazılarını sölemiyom.arada yapıyorum yaa"en son ne dedim söle bakim" diyeee
yeme yeme sen 65 ol öyle yersin bence de...
Yaaaaaaaaaaaaaaaaa
O kadar geçmişi okudum alıntı yaptım net bi kitlendi sayfa kapandı ben şimdi o kadar şeyi geri dönüp alıntı yapcam yaa
Neyse yavaş yavaş yaparım artık, Günaydın kızlar bu arada ya :92:
Ay bir pazartesi daha oldu aman aman nasıl güzel bir günneyse az kaldı bayram tatili yapcaz sabrediyorum sırf onun için...
Afiyet olsunnn ..
Yeme boşver 5 dakikalım bir zevk için kalori almaya değmezYemiyorum yemiyorum ..
65i görmeden her şey yasak bana ..
Teşekkür ederim
Yeme boşver 5 dakikalım bir zevk için kalori almaya değmez
(Ben canım pasta felan istediğinde böle avutuyorum kendimi)
uuuuuuuu baya varmış suna bak..
ya su kalorı cetvelını nerden bulabılırım ama detaylı olmasını ıstıorum sız nerden bakıosunuz bebeklerım:)
Ödevi vs unuttuğunda kendini de unutsaydın demiyor musun? ya da kendi aralarında güldüklerinde gülünecek bir şey varsa söyleyin de hep beraber gülelim ..
Yanlış yaparsan bir eşyi dalgınlıkla ; Ben bilerek yanlış yaptım bakalım dersi kim daha iyi takip ediyor diye..
Çöp atanı görünce .. Sen evinde de böyle etrafa mı saçıyorsun çöpleri ?
aaa evet diyormuşumtek şeyi sevmem neye gülüyosanız ösleyin muhabbetini etmem diğerlerirnie evet. hatta bu sene 1.sınıftık.kalemini defterini getirmemiş çocuk unuttum dedi.bende gayriihtiyari"kendinide unutsaydın" dedim. amann diğer çocukalr bi gülüyo kıkır kıkır.. tabi ilk defa duydukları için öle. ilerleyen senelerde kabak tadı verecek haberleri yok.
1 mesaj yarım saatte ancak gidiyo. sinir bi durum . daha fazla katlanamiciim nedne bu kadar yavaş bağlantı yada sitede mi sorun var?
Ödevi vs unuttuğunda kendini de unutsaydın demiyor musun? ya da kendi aralarında güldüklerinde gülünecek bir şey varsa söyleyin de hep beraber gülelim ..
Yanlış yaparsan bir eşyi dalgınlıkla ; Ben bilerek yanlış yaptım bakalım dersi kim daha iyi takip ediyor diye..
Çöp atanı görünce .. Sen evinde de böyle etrafa mı saçıyorsun çöpleri ?
o hiç belli olmaz... ben evlendim evleneli rüyama bebekler giriyo... bi kere bir kız bebek gördüm kucağımda nasıl güzel... bana anne sen neden beni istemiyorsun diye soruyor... çok garipo duygular geliyor galiba içgüdüsel bişiy...Klasik işte ya ne kadar yapmayacağım dense de her öğretmen en az bir kez söylüyor bunları
Anne olunca da diğerlerini farketmeden söyleriz heralde ..
Hoş ben anne olmama konusunda en sonkararlıydım ama olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?