oyy cnm benim.. bende annemi çok sıklıkla göremiyorum bayram seyran ramazan vs.. arabamız yok gidip gelmek sorun oluyor.. ağlama.. ben bugün çok ağladım
niyeee?bu sebepten mi?yok canım bayramda görüşecez inş.o yüzden iyiyim bu günlerde
incir reçelini biliyor musun??
çok izledim ve her seferinde ağlamışımdır salya sümük
böle içim sıkılıyodu yine açtım izledim doyunca ağladımsanırım kendime işkence etmeyi seviyorum...
" bana hayatta nefes alan bir şeyi sevme şansı vermediler, bende incir reçelini sevdim.. incir reçeli sendin aşkım" ölüyorum bu sözeeeee
daha izlemedim canımm..ama incir reçelini severim bende ilk görev yerim köydü. orda incir ağaçalrı arasındeydı evim.eee reçelde boldu ama bizi ağlatmazdı:) nasıl bi film ya her izleyen anlata anlata bitiremiyo. izlemek lazım en yakın zamanda. tatlım ben çıktım. bye
böle içim sıkılıyodu yine açtım izledim doyunca ağladımsanırım kendime işkence etmeyi seviyorum...
" bana hayatta nefes alan bir şeyi sevme şansı vermediler, bende incir reçelini sevdim.. incir reçeli sendin aşkım" ölüyorum bu sözeeeee
tipik anne repliği..bi klasiktir" gece yatmaz,sabah kalkmaz" malak gibi de der.ayy annelere has bi söz dağarcığı varda benim haberimmi yok acebaa..
bende anne olursam aynı klişelere düşecek miyim? bak komşunun kızı... diye başlayan cümleler gibi mesela
ben de geçen hafta izledim, konusu çok güzel ya
neeeyysee... sahur menüüm;
2 yk nesfit
2 yk yoğurt
Çok çok çok azıcık pide
1 tatlı kaşığı reçeelll (incir değil böğürtlen reçeli)
iyi sabahlar herkeseee
* çorba olur.
* çiğköfte olmasın bence.
* pide yarım, lahmacun ise 1 adet
* bol salata olur.
* tatlıyı hemen yemeğin üstüne yemesen daha iyi. biraz hareket edip bu yediklerini yaktıktan sonra küçük bir porsiyon olabilir. avucun kadar güllaç yiyebilirsin.
kovarım resmen, hadi bakayım
selamm canlarımmmmm ben geldiiiiim bedevi turtii sonunda aranızda yeni gelenelr hoş gelmişlerrrrrr
uzuunn pide ise 4 te birinden fazla yersen kilo alırsın inşallah diye beddua edersem yemez misiin?( nasıl bi cümledir bie öğrtemen olcam hale bak)
tipik anne repliği..bi klasiktir" gece yatmaz,sabah kalkmaz" malak gibi de der.ayy annelere has bi söz dağarcığı varda benim haberimmi yok acebaa..
bende anne olursam aynı klişelere düşecek miyim? bak komşunun kızı... diye başlayan cümleler gibi mesela
hayırlı sabahlar bende çıkıyorum.. yarın menümü paylaşırım.. uykum varrrrrr
slm kızlar nasılsınız dün giremedim yeğenim bizde kaldı yine malum o varken bilgisayarı açamıyorum... bugünde pikniğe gittik hep beraber bunlarıda yattığım yerden yazıyorum... biraz toplanırsam geçmişe bakıcm... herkese iyi akşamlar....
herkes iftarda sanıyorum
menümü yazayım
sabah, limonlu su
kahvaltı: yarım domates, 1kk peynir, 1 haşlanmış yumurta, 1 dilim ekmek, çay
ara: 2 ceviz, 3 badem, 1 tatlı kaşığı bal
öğlen: 2 enginar
akşam: 1 enginar, 125gr yağsız yoğurt
ıtar menum
patates salatası
az bı pıde
kozlenmıs patlıcan
3tane lokum
masallah hılal guzel spor yapmıssın
meraba kızlarrr nasılsnızz günboyu dışardaydım yoruldum alışveriş falan yaptım yoruldumm şu ramazan bitsin hayırlısıyla oy oyyyy midemm çok kötü yaa gün boyu yanıyoo şişlik oluyooo
İyi akşamlar kızlar nasılsınız ?
Okuduğum kadarıyla bir sıkıntı yoktu alıntı yapıp cevaplayamadım ya net çok yavaş takılıyor.
Gün boyu misafirlikteydik hoş hala burdayım da paylaşım yapamadı bir de deneme süresindeyim anne diye söylendim anneme annem de anlamıyor ne diyor bu diye pek takmadı
Şimdi evin çocuuuu geldi de şükür laptop buldum yazdım
GÖZDE; canım benim çok geçmiş olsun dikkat et kendine ilaçlarını düzenli kullan tatlım
Sonraa bizim takım hakkında yazılanlara baktım gerçekten ayıp olmuş yani insanlar ilginç ya olayı mah.kavgasına çevirmişler ama kaptan vermiş cevaplarını gerektiği gibi
Gelelim menüme :
Sahur da klasik nessfit menüm ve 1 lt su
İftarda 1 kase bulgur çorbası bir dilim ekmek karpuz 3 dilim de bol suu tatlı yiyolar ben yemiyorum
Şimdilik çıkayım ayıp olmasın da yarın görüşürüz artık biraz geçmişe bakayım da okumadığım bişi kalmasın...
hmm ben de baktım şimdi sen söyleyince evet güzel diyolar ama indiremedim ben
20.08.2011 Mesaj Sayımı
eski_bir_masal: 43
mcrgozde: 20
triptofan: 15
mutedeyyin: 14
dryrgp: 10
Elisya: 10
puffycikcik: 10(izinli)
Hulk: 10(deneme süresinde)
maviyesil1999: 4
kedican: 4
ozlemmtekinn: 3
_ferdici_: 2
neslivicdan: 1 (sanırım izinli)
disakkarit: 0
HerseyVatanIcin: 0
puryan: 0
elmaliturta: 0
bugungunlerdenaralik: 0(deneme süresinde sanırım)
hamutran: izinli
roseking33: izinli
chika: izinli
Kızlar yanlışım yada eksiğim varsa söyleyin
Misafirlerim gitti çok şükür....
Yarında kursum bitiyor.Son hatim programlarını yapacagız cocukların.Artık daha rahat olacagım inş.
2 gün spor yapamadım ama bayagı koşturdumTabi spor sayılmaz yinede
Yarında itibaren sahura kadar yatmayacagım. Geceyi spor + ders ile geçirmeyi düşünüyorum.Sonrada sahurumu yapıp bi yataraım 12 ye kadar
of yagripin olur mu acaba? ilaç bulamıyorum bakkaldan alayım
Teşekkür ederim tatlım.
Tamamlayabilir miyim bilmiyorum. Arapça hazırlığı bitirebilirsem, yıllardır istediğim Arapçayı öğrenme yolunda ilk adımı atmış olacağım. Şimdilik hedefim bu. İnşallah okulu da bitirebilirim.
Canım, olmazsa dersi tekrar alırsın. Hayırlısı böyleymiş demek ki..
Tam olarak ne kadar artı çıkıyorsun?
Püsküüt paylaşım alınada net bilgi istemiş.
Ya kızlar ben yarın yani bugüniftarda, eski hafızlık arkadaşlarım hocalarımla buluşucam inş. Ama onlarda pide ısmarlayacaklarmış topluca... ben ne yapıcam orda ya :84: pide yemek istemiyorum ( aslında istiyorum da çaktırmayalım ) sahuru sadece müsliyle yapsam iftarda bir pide yesem nasıl olur ki... :26: yemesem şimdi çok ayıp olacak... :83:
demiştim cvp yazarsanız diye
Ya bilmiyorumki lahmacun mu pide mi.. önce corba olacak zaten.. sonra çiğköfte var, pide var tatlı var .. :18:
var oğlu var... yarım yerim artık... yarın ki yemek sınavından galip çıkarsam , her sınavı gecerim
selamm canlarımmmmm ben geldiiiiim bedevi turtii sonunda aranızda yeni gelenelr hoş gelmişlerrrrrr
bende tam tamına 66.6 kilo olmuşum ne güzel kilo almışım
ahahahah bende yavaş yavaş bu kimliğe bürünüyorum
akşam ezanından önce evde ol
Seni alan 2 gün sonra geri getirir'
komşunun çocuğu............şöyle...... ama sen .d
Anneye Üf Denmez Anneye :)
Hep alırız derler ama bir türlü almazlar
Sus cevap verme bana :)
bi kerede peki annecim de :))
birşeyi de anında yapsan dişimi kıracam:)
anne İftara Gidiom Anne : Akşam ezanında Don
Allah canımı alsa da kurtulsam
durup durup başıma icat çıkartma
sen böyle yap seninle evde görüşücez
aklıma gelenler
ben de geçen hafta izledim, konusu çok güzel ya
neeeyysee... sahur menüüm;
2 yk nesfit
2 yk yoğurt
Çok çok çok azıcık pide
1 tatlı kaşığı reçeelll (incir değil böğürtlen reçeli)
iyi sabahlar herkeseee
bende bu gece fişne reçeli yedim
uzuuuuuuuuuun pide :)))
ve arkasından gelen devrik mi devrik bir cümle
öğretmenim çok güzel cümle kurmussunuz :))
Bugünkü menümü şöyle ayarladım:
Sahur:
500 ml. limonlu su
100 ml. yarımyağlı süt ile yapılmış 30 gr. müsli
İftar:
1 kase çorba ( ne oldugunu bilmiyorum )
0.5 pide
5 sıkım çiğköfte
1 bardak ayran
Bu kadarcık şey toplam: 1032 kalori
tatlı yemicem, bol su içicem.. eve de yürüyerek gelicem... vs. vs...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?