Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

lennnn hani gidiyodunuz kandırıkçılar sizi. maşallah yaa herkes konuşacak kişi bulamaz bizim takım maşallah bu saatte gidemiyolar bak .. ben gidiyom az spor yapiciimmm..

tamam anlaşıldı emekli aşk böcüüüü iyi uykularr. Allah rahatlık versin.

lennnn hani gidiyodunuz kandırıkçılar sizi. maşallah yaa herkes konuşacak kişi bulamaz bizim takım maşallah bu saatte gidemiyolar bak .. ben gidiyom az spor yapiciimmm..

gidiyorum dediysem bi şeyler yemeye gittiim en erken 6da falan uyurum ben yine sana iyi sporlar ama, kolay gelsinn
sahur menümm;
1 mercimekli hazır çorbaa (83 kalori)
2 grissinii

kızlar bir kaç gündür fark ettimde menü paylaşımı yapmamışım...

menüm:

- 1 kase mercimek çorbası
- 2 adet kabak dolması (kabaklar çok ufaktı)
- 2 bardak ayran
- ekmek yemedim.

ortalama 520 calori almışım...

sahur menüm:

- 1 kase special k.. light süt ile..
- 1 bardak şekersiz çay
- 2 adet kuru kayısı

ortalama 180 calori almışım...

700 calori, 3 litre su ve 45 dkk yürüyüş ile günümü bitirdim kızlar.. namaz kıldım ve birazdan uyuyucam.. artık kalori sayımı yapıcam canlarım ve bir daha mercimek çorbası içmiycemmmmmmmmm 1 kasesi 270 cal. imiş.. ayhh ben o kalorilerle neler neler yerim

Son düzenleme:
23.08.11 00.00- 24.08.11 00.00 arasındaki mesajlar...

eski_bir_masal: 52

mutedeyyin: 24

triptofan: 20

elisya: 18

maviyesil1999: 18

herseyvatanicin: 17

ozlemmtekinn: 11

bugungunlerdenaralik: 9

dryrgp: 6

neyneyse: 6

kedican: 5

mcrgozde:4

hulk: 4

elmaliturta: 2

neslivicdan: 1

puffycikcik: 1

_ferdici_: 1

disakkarit: 0

puryan: 0

hamutran: 0

chika: 0

ysfmir: 0

23.08.11 deki ilk günaydından 24.08.11deki ilk günaydınaa

eski_bir_masal: 59

triptofan: 27

elisya: 20

maviyesil1999: 18

mutedeyyin: 16

neyneyse:16

herseyvatanicin: 14

ozlemmtekinn: 11

mcrgozde: 9

dryrgp: 8

kedican: 8

bugungunlerdenaralik: 8

elmaliturta: 7

hulk: 4

_ferdici_: 1

neslivicdan: 1

puffycikcik: 1

disakkarit: 0

puryan: 0

hamutran: 0

chika: 0

ysfmir: 0

İki şekilde de saydım mesajları artık olay benden çıkmıştır sevgili gönül dostlarııı esen kalın

hatalıysam araa!!!

anne kaza o kadar şiddetliydi ki izmite fırlamışım derdin herhalde.bi aşk böcüğü daha varmış.

Hepimiz aşk böcüğüyüzz ..

sen ankaradasın ailen nerde. bu aarada bende hacettepeye çok yakınım ankarada haa.

Ailem Eskişehirde.
HAdi ya Etimesgut falan mı yada çay yolu ?

Valla uyuyacağım dediğim gibi kapattım ama ekranı kapattım belki çıktı gözükmemişimdir.
Erkek arkadaşıma da mesaj çekerken uyumuşum sonra kbus gördüm uyandım ..

gidiyorum dediysem bi şeyler yemeye gittiim en erken 6da falan uyurum ben yine sana iyi sporlar ama, kolay gelsinn
sahur menümm;
1 mercimekli hazır çorbaa (83 kalori)
2 grissinii

afiyet olsunn ..

hayır açılmıyo link bozuk

Kız açılıyor açılmaz mı aaa ..
Mavi yeşil dün indirdi.

ahh kızlat ahh aşkımı özlettiniz bana :90:

Aşkın neredeee

Afiyet olsun ..
ben mercimek çorbasını 176 kalori olarak buldum ama ..

yavrum nasıl uğraşmış ya ellerine sağlık ..

Evettt

Ya valla ben de çok sıkılmıştım her kafadan bir ses duymaktan bu kış spora giderken ama 3 ay yaptım 5 kilon verdim 10 kg vermiş kadar sıkılaştı vücudum 44 giyiyordum 42-40 giriyorum öyle diyim canım çok faydası oluyor ben her 10 kilo da beden değişiyo diye biliyordum çünkü ama 7 kiloda 42-40 arasında gidip gelmeye başladım yani

Beden normalde 4-5 kg da falan değişiyor ama sen vücudunun sıkılaştığını daha iyi anlarsın toplanma falan varsa ..

Ay canımm yaa iki kez mi saydın hep mi böyle olacak ki ?
Ya ben zaten oy kullanamıyormuşum kii ben de yazdım hemen eksik kalmayım diye
Aman benim annem ilk başladığımız günden beri bilir bir bakarım çeyizlik bakar bir bakarım aman ne evlenmesi ben kayseriye yollayamam der onlarada çok zor takma kafana herşey olcağına varır
Ay bence de ya mesleğiniz eve zor bir meslek bence ama çok zevkli yaa cidden özel sektör çok zor masa başı çok sıkıcıı
Hahaha kız valla bravo tebrik ederim ben çok beceriksizim yaa çocuk kalkar taaa kayserilerden gelirde ben becerip babama iki yalan uydurup çıkamam Allahtan babam şehir dışına çıkar da arada biz de o arada kaçamak yaparız yoksa hayatta yalan söyleyemem rengim atar ya çok kızıyorum bu huyuma bazen lazım.Senin ki çok güzel amaaa yaa gece görüp geri dön yatt
Ya evet hiç sorma bizim de erkek arkadaşımla 3 yıl oldu söylüyorum o orda ben burdayım diye bana hemen başlıyorlar bir süre sonra bıkacaksınız bitecek evlenmeye bişeyiniz kalmayacak sıkılacaksınız bilmem ne sonra aradan zaman geçiyor aynı kişiyle tekrar görüştüğümüzde hala ayrılmasınız mı diye sorunca deli oluyorum yaa çok da mutluyuz valla uzaylı gibi bakıyor çevremdekiler ama tınnn yani
Gece bu hoş muhabbeti kaçırmışım yine kimseyle konuşamıyorum çünkü kimse anlamıyor ki
Uzakta da olsa biriyle bir ilişki yaşamanın mümkün olacağına,

Ya sana da oluyor mu ? Benimki de bir düşünceli bir romantik çok ilgili yani hiç azalmaz bana sormadan asım atmaz ben de bir o kadar rahatımdır nerdesin demem kimlesin demem çok güvenirim ama bazen diyorum ya bu evlenince değişir mi acaba diye

Ay bak ne güzel ne düşünceli adam hep öyle olsa dimi Sıkılırsın heralde o zaman da bir de üniversitedeyken bir aradaydık arada arkadaşlara giderdik benimki 2 dk durmazdı mutfağa gider yemek yapar meyve hazırlar getirir götürür hahaha ben de oh otur ye iç şiş bir yılda 10 kg aldım onun sayesinde...
Beden normalde 4-5 kg da falan değişiyor ama sen vücudunun sıkılaştığını daha iyi anlarsın toplanma falan varsa ..

Ya canım benim basenlerim ve iç bacak dedikleri kısım çok dağınıktı sarkık duruyodu ama sıkılaştı baya farkındayım ama bıraktım ya başlıycam tekrar çok faydalı oldu benim için spor çünkü evde yapamıyorum bir türlü kendi halime kalamıyorum.

gülçin naber bacım
baktım burdasın yazam dedim

canım sen yazdığında çıkmışım. nasıl oalayım ya yeni uyandım eşimin telefonuyla akşama misafir gelse 8 kişi olur mu? nasıl hayır diyeyim ya yok desem içime sinmeyecek oruç oruç nasıl alışveriş yapacam nasıl o kadar çeşit yapacam bilsem önceden yapardım birazını. zaten biliyosun kendi evimdede dedğilim eşyalı ev tuttuk. o yüzden kendi evimdeki gibi de ağırlayamıyorum içime sinmiyo.ama bekar adamlar sevaptır ya ev yemeğ yesinler diye aynı kişileri kaçıncı alışım yaz tatilinde.biraz sinirliyim yani eşime.emrivaki yaptığından dolayı.odun dedim de gece masal kızdı. işte odun değilde ne?neyse hallederim inşallah. sen nasılsın naporsun?

Annem de ilk başından beri biliyor ama yavaştan alıştırmam lazım ki babamla da konuşulsun seneye yazın nişan olsun istiyoruz ama tepkiye bak ya ..

Hangi birini anlatayım ki daha
Yan komşuda bildiğin bitişik komşuda kalıyorum diye onlarda kaldığımı mı?
Kızlar yurdunda kaç gün kaldığını mı ?
Kampüse giriş yasak olduğundan taksinin bagajında girdiğini mi
Bunlar bir kaç örnek sadece bizimki tam deli cesareti
Uzaklık cidden çok zor, yürütmek de zor ama sevince öyle böyle dayanılıyor.
Ama açıkçası ben de yanı başımda olmasını tercih ederdim.
Takımımızda herkes aşk böcüğüymüş meğer
Valla ben de korkuyorum evlenince değişirse diye ..
Ben de adım atmam habersiz ama o da aynen öyle yavrum ya her şeyi sorar ..
Sürekli ilgi, romantik, duygusal bazen çok eğlenceli ..
Hem arkadaşım hem dostum hem de sevdiceğim
Umarım evlenince de böyle kalırlar.
Ben de spor yapmaya çalışıyorum ama biraz önce biraz yürümeye çıktım da bacaklarım çok kötü zor adım atıyorum.

Ben hep eşini koruyormuş gibi olacağım ama
Adam düşünmüş ne kadar iyi bak bekarlar yazık yemek yiyemiyorlar diye düşünüp sana demiş ..
Yine iyiliğinden hiç de odun değilll ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…