Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ayy turtam duygularıma tercuman oldun ben işin bu kısmını hiç düşünmemiştim çünkü bende bir gececiyim oyumu değiştirip HAYIR yapabilirmiyim

Son düzenleme:
Oylamaya sunan: ELİSYA

Günlük mesaj sayımları gece 00.00 dan, ertesi gece 00.00 a kadar olmasını istiyorsanız oyunuzu EVET olarak kullanınız. Eski yöntem içinde oyunuz HAYIR olacaktır..

eski_bir_masal: EVET

elisya: EVET

mutedeyyin: EVET

dryrgp: HAYIR

ozlemmtekinn:

triptofan: EVET

maviyesil1999: EVET

elmaliturta: HAYIR

mcrgozde: HAYIR

_ferdici_:

kedican:

(eski düzen devam etsin=hayır
00.00-00.00 arası sayalım=evet)

Son düzenleme:
ay maalesef okul var evet
ama olsun bu sene sınav yok haftasonları boşumm :)

Oylamaya sunan: ELİSYA[/COLOR]

Günlük mesaj sayımları gece 00.00 dan, ertesi gece 00.00 a kadar olmasını istiyorsanız oyunuzu EVET olarak kullanınız. Eski yöntem içinde oyunuz HAYIR olacaktır..

eski_bir_masal: EVET

elisya: EVET

mutedeyyin: EVET

dryrgp: HAYIR

ozlemmtekinn:

triptofan: EVET

maviyesil1999: EVET

elmaliturta: HAYIR

mcrgozde: HAYIR

_ferdici_:

kedican: HAYIR

(eski düzen devam etsin=hayır
00.00-00.00 arası sayalım=evet)
[/B]

en fazla ayda 2 kere sayıyoruz mesajları. 2 gün daha kolay olsun diye mesaj sayma düzenini değiştirmeye gerek yok bence.

evet öyle aslında kısa ve eğlenceli.Sahura kadar yaparım herhalde bakalım.Sarkmak istemiyorum sımsıkı olayım istiyorum.Çünkü diyetten önce etlerim sımsıkıydı şimdi yumuşamaya başladım

aaa evet o bendede oldu. simitlerim yumuşadı. kızlar sizdede oluyo mu yaa. acaba bu margarin gibi yumuşayınca daha kolay mı eriyo. aman aman yumuşasın öleyse.

hayır tatlım bölünmüyor yaa. mesela senin 12 den sonra yazdığın mesaj şimdi yazdıklarımız mesela24 ünde yazdın görünecek. yine kaybolmayacak mesajların. ama şimdiki uygulamada sabah 9 da günaydın dendi diyelim ertesi günün sabahını bekleyeceğimiz için saymak için mecburen 1 gün sonra dünün sayılarını görebileceğiz. fakat değişirse gece 12 de yapabilirsek o gün anında görecez günlük taze taze. bende ilk başta tam anlamamıştım ama iyice hesaplayınca mesajlarımız azalmıyo yani tatlım. sen bilirsin yinede.bende geceeciyim malumm.

Rabiacım onunla ilgili bile konuşmadım ki .
Okuldan açıldı konu oraya gitti, evlilik vs ..
Hani tanışın, gelsinler falan demedim zaten ağız yoklamaydı sadece başka konu üzerinden ve bu şekilde söyledi.

HİLALCİM şu slim in 6 nin link ini bana da atabilir misin ben bulamadım?

yada link i olan biri atabilir mi?

Gözdecim mutedeyyine de attım ama özelden de mi linkler gitmiyor artık anlamadım garip bir şekilde gidiyor.
slim in 6 indir yaz google a ilk çıkan site yine bir bayan sitesi orada tüm çeşitleri mevcut.

canım sen zaten spor yapmışsın. slim in 6 yapacağım diye çok da sıkıştırma kendini bence:))
belli ki canın pek istemiyor. hoş aslında 25 dk falan. çok kısa.

Slim in 6 diye diye alıştırdım iyice değil mi
Zumba demiş kız

kızlar aranızda b12 vitamini için ilaç alan var mı? doktor bana benexol b12 diye bir hap verdi netten araştırdım kilo aldırıyor mu diye ama bi sonuç elde edemedim bilen biri var mı?

b12 ilaçları kilo aldırmaz rahatlıkla kullanabilirsin ben de kullanmıştım benexol ama oldukça zaman oldu.
İçin rahat olsun ..

bende yok canım.
hilal şimdi erkek arkadaşıyla telefondadır mesajını gördüğünde cevaplar eminim.

Ayy Rabiacım nasıl da biliyor.

Oturup kalkarken ne hale geliyorum görülmelik ama
Ohh artık gezemez.
O biliyor mu takipte olduğunu?
Çok şaşırdım ya nasıl geçmiş öyle zaman ..

ayyy ne tatlı heyecanlar bunalr
bizim tanıştırma derdimiz olamdı keza akrabayız ve annem biricik damadını benden çok seviyor yaa.kıskanıyom bazen.
neyse de canım sen yinede ufak ufak şaka gibisinden çıtlatsan mı acebaaa. atandığımda gittiğim elelrde nişan yüzüğüm parmağımda olsa. ölee ilçelerde filan rahatsız eden çok olur diye bi çıtlat mesela şimdiden şaka gibi ortam hazırla. ciddeen ya bekar kızlar atandığı yerde hemen kendilerine yüzük alıyoalar gerçekten çünkü öğretmenler ilçelerde pek gözde malum şehirden gelen bakımlı ayakları yere basan hoş bayenlar. aman ne kaa övdüm kendimiziii.

Ayy canım benim ya ..
Çok hoşuma gitti
Allah oruçlarını da dualarını da kabul etsin ..

Gülçincim okul bittiği gibi evlenelim diyoruz hiç beklemeyelim diye.
ufak ufak çıtlatacağım bakalım.
Ne şanslısınız ya keşke öyle bir şey olsaymış şimdi bir sürü uğraş dur.
Canımı sıktı bugün ama bakalım ne olacak ..

yahu bide öğretmenler çalışmaz derler. tatilde eşimin yanına gelirken yazın yapmam gereken evrakları vs getirim. aslında velilerin yapması gereken hane halkı anketini sırf gelir düzeyi düşük herkes net bulamaz anlamazlar diye biz yapıyoz. tek tek 30 ailenin geliri gider..başka iş olsa yap işyerinde evde rahat et ,yok efenim e okula bilgi girmesi,yok efenim bilmem nesi.ayy isyan etmiyorum yinede mesleğimi çok seviyorum ya kzuzucuklarımı çok özledimm..sarılınca böle popona geliyo boyları,elleri minicikk,,montlarna yetişemez halleri gözümün önüne geliyo çok özlemişim gerçekten ya. paylaşayım didim sizled bu özlemimi. tabi okul açılıncada herif başka şehirde ben başka şehirde o zmanda o var. iki ucu....

Değil mi aslında eve bile ne kadar çok iş getiriliyor .
Ne kadar kalacak eşin istanbulda?

ben ilk kez dun msj saydim.. Gece yarisini baz aldim acemi oldugum icin.. Benden once de bunu yapan arkadaslar olmus, bilmeyenler.. Ve neyneyse tarafindan uyarildim, baska bir arkadasin da (triptofan sanirim) sorusu uzerine neyneyse bu sekilde msj sayiminin daha kolay olabilecegini, oylamaya sunabilecegimizi soyledi.. Ben de oylamaya sundum.. Bana cok zor gelmiyor msj saymak yani, cok umrumda degil nasil oldugu acikcasi.. Ha gece yarisindan gece yarisina, ha gunaydindan gunaydina.. Bu bi oneriydi sadece anlatabiliyor muyum.. Ayda bir sira geldigini ben de biliyorum:)

yine tipik anne tepkisi canım. öel derler ama sen isteyincede elleri kolları bağlanır. kızlar hep ikna edeer. sonuçta senin mutlu old.bilmek onuda mutlu eder. ama endişesi senin atanamayacağın korkusu sanırım evlenince boşlamandan korkuyodur.bide ailelerde genelde azcık da kızımın mürüvetini ben göreyim o kadar okuttuk birazcıkda maaşıyla bize bişeler yaapsın düşüncesi de oluyor.herkeste olmuyor ama yapmadan evlenirsen seninde vicadnın rahat etmiyor aileme hiç faydam olamdı diye.zor gerçekten şeker yaa.en iyisi siz kaçın. yurttan camdan çarşafı at ohh mis. biz bu borçları öderken düğün vs malum diyoz keşke kaçsaydık bedava ohh sonrada o saçma masraflar yerine yurtdışında gezerdikk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…