duygular karşılıklı valla ben de seni ne kaa sevdiği anlatamamtakımımdaki herkesi seviyorum yeaa, aşka geldiim cidden kızlar orucumu açmadan hep size de dua ediyorum valla, hepimiz istediğimiz kiloya ulaşalım diyoruumm.. Allah'ım kabul ett.. AMİN deyin
ayyyyyyy ferdicim beybimm aynı dertten muzadaripiiiiiiiizz. insanlarla ugrasmak zor vesselam.
bende hayır diyorum kızlar çünkü az önce bir arkadaşımızın mesajında söyledigi gibi nickini unuttum bende çalıştıgım sonrada spor vs gittigim için ancak akşam 11 30 dan sonra falan girebiliyorum bu durumda da benim msj sayım bölünüyor ben o gün eski sisteme göre 15 msj yazdıysam yeni sistemle atıyorum 5 olarak görünecek benim ve benim durumumda olan arkadasların msj sayısı düşmüş oluyor.. mantıklı değil bence sonucta biz keyfimizden gelmemezlik yapmıyoruz vakit bulamadıgımızdan gelip yazamıyoruz :S öyle yani.
ay maalesef okul var evetinşallah canım
bu sefer de okulunun başlamasına az kaldı
tutarsın canım iştahını, bir şey olmaz da b12 mi eksik çıktı sende?
halsizliğinin sebebi odur belki.
ah ah turtam güzelim kaldı mı iş hayatının altında:97:
Allah kolaylık versin canım.
iyidir be canım. yorgunum ama forumdan vazgeçemedim
cıks bu çocuk hoşuma gitmedi benim. öyle hız tutkusu falan neyim. biz turtamızı veremeyiz buna:96:
oyunu değiştirdim canım.
ayy turtam duygularıma tercuman oldunben işin bu kısmını hiç düşünmemiştim çünkü bende bir gececiyim oyumu değiştirip HAYIR yapabilirmiyim
oyunu değiştirdim canım.
evet öyle aslında kısa ve eğlenceli.Sahura kadar yaparım herhalde bakalım.Sarkmak istemiyorum sımsıkı olayım istiyorum.Çünkü diyetten önce etlerim sımsıkıydı şimdi yumuşamaya başladım
ayyyyyyy ferdicim beybimm aynı dertten muzadaripiiiiiiiizz. insanlarla ugrasmak zor vesselam.
bende hayır diyorum kızlar çünkü az önce bir arkadaşımızın mesajında söyledigi gibi nickini unuttum bende çalıştıgım sonrada spor vs gittigim için ancak akşam 11 30 dan sonra falan girebiliyorum bu durumda da benim msj sayım bölünüyor ben o gün eski sisteme göre 15 msj yazdıysam yeni sistemle atıyorum 5 olarak görünecek benim ve benim durumumda olan arkadasların msj sayısı düşmüş oluyor.. mantıklı değil bence sonucta biz keyfimizden gelmemezlik yapmıyoruz vakit bulamadıgımızdan gelip yazamıyoruz :S öyle yani.
çok güzel
canım, hemen geçmez zaten. ılık su ve msaja devam et. maden suyu da iyi gelir. 1-2 gün dinlenmelisin. ağrıların hafifleyince spora devam. iyi bilirim o ağrıyı ben..
annen fena halde posta koymuş. sen de hemen istemeden girme. ben sana ne dedim? tanışma falan diye konuya gireceksin. önce bir ısınsınlar. erkek arkadaşını biraz tanısınlar. sonra konuya gireceksin şekerim.
HİLALCİM şu slim in 6 nin link ini bana da atabilir misin ben bulamadım?
yada link i olan biri atabilir mi?
canım sen zaten spor yapmışsın. slim in 6 yapacağım diye çok da sıkıştırma kendini bence:))
belli ki canın pek istemiyor. hoş aslında 25 dk falan. çok kısa.
kızlar aranızda b12 vitamini için ilaç alan var mı? doktor bana benexol b12 diye bir hap verdi netten araştırdım kilo aldırıyor mu diye ama bi sonuç elde edemedim bilen biri var mı?
bende yok canım.
hilal şimdi erkek arkadaşıyla telefondadırmesajını gördüğünde cevaplar eminim.
bencede canum ir gün falan ara ver demekki agrıyan bölgelerini iyice çalıştırdı o zaman süper yani
mesele onu evde yakalamak zaten adam yerinde durmuyorki ben de twitterdan takipliyorum dün ehliyetine el konulmuş iyi olmuş sitenin içinde bile otobanda gibi hızlı gidiyor aykırı dana
inş. görürsün canımm bu azimle devam ederrsen eminim görürsün 64üde
zaman ne hızlı geçiyor artık yaaaaaa kıyamet alemeti valla
Rabiacım onunla ilgili bile konuşmadım ki .
Okuldan açıldı konu oraya gitti, evlilik vs ..
Hani tanışın, gelsinler falan demedim zaten ağız yoklamaydı sadece başka konu üzerinden ve bu şekilde söyledi.
cıks bu çocuk hoşuma gitmedi benim. öyle hız tutkusu falan neyim. biz turtamızı veremeyiz buna:96:
duygular karşılıklı valla ben de seni ne kaa sevdiği anlatamamtakımımdaki herkesi seviyorum yeaa, aşka geldiim cidden kızlar orucumu açmadan hep size de dua ediyorum valla, hepimiz istediğimiz kiloya ulaşalım diyoruumm.. Allah'ım kabul ett.. AMİN deyin
ayyy ne tatlı heyecanlar bunalr
bizim tanıştırma derdimiz olamdı keza akrabayız ve annem biricik damadını benden çok seviyor yaa.kıskanıyom bazen.
neyse de canım sen yinede ufak ufak şaka gibisinden çıtlatsan mı acebaaa. atandığımda gittiğim elelrde nişan yüzüğüm parmağımda olsa. ölee ilçelerde filan rahatsız eden çok olur diye bi çıtlat mesela şimdiden şaka gibi ortam hazırla. ciddeen ya bekar kızlar atandığı yerde hemen kendilerine yüzük alıyoalar gerçekten çünkü öğretmenler ilçelerde pek gözde malum şehirden gelen bakımlı ayakları yere basan hoş bayenlar. aman ne kaa övdüm kendimiziii.
yahu bide öğretmenler çalışmaz derler. tatilde eşimin yanına gelirken yazın yapmam gereken evrakları vs getirim. aslında velilerin yapması gereken hane halkı anketini sırf gelir düzeyi düşük herkes net bulamaz anlamazlar diye biz yapıyoz. tek tek 30 ailenin geliri gider..başka iş olsa yap işyerinde evde rahat et ,yok efenim e okula bilgi girmesi,yok efenim bilmem nesi.ayy isyan etmiyorum yinede mesleğimi çok seviyorum ya kzuzucuklarımı çok özledimm..sarılınca böle popona geliyo boyları,elleri minicikk,,montlarna yetişemez halleri gözümün önüne geliyo çok özlemişim gerçekten ya. paylaşayım didim sizled bu özlemimi. tabi okul açılıncada herif başka şehirde ben başka şehirde o zmanda o var. iki ucu....
Oylamaya sunan: ELİSYA[/COLOR]
Günlük mesaj sayımları gece 00.00 dan, ertesi gece 00.00 a kadar olmasını istiyorsanız oyunuzu EVET olarak kullanınız. Eski yöntem içinde oyunuz HAYIR olacaktır..
eski_bir_masal: EVET
elisya: EVET
mutedeyyin: EVET
dryrgp: HAYIR
ozlemmtekinn:
triptofan: EVET
maviyesil1999: EVET
elmaliturta: HAYIR
mcrgozde: HAYIR
_ferdici_:
kedican: HAYIR
(eski düzen devam etsin=hayır
00.00-00.00 arası sayalım=evet)
[/B]
en fazla ayda 2 kere sayıyoruz mesajları. 2 gün daha kolay olsun diye mesaj sayma düzenini değiştirmeye gerek yok bence.
Gülçincim okul bittiği gibi evlenelim diyoruz hiç beklemeyelim diye.
ufak ufak çıtlatacağım bakalım.
Ne şanslısınız ya keşke öyle bir şey olsaymış şimdi bir sürü uğraş dur.
Canımı sıktı bugün ama bakalım ne olacak ..
Değil mi aslında eve bile ne kadar çok iş getiriliyor .
Ne kadar kalacak eşin istanbulda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?