Nasıl bir ağrı bu ya çok ağladım sanırım kaç saat oldu bilemedim ..
Ağlayınca tutuluyorum sanırım o yüzden duşa girdim biraz omzuma masaj yaptım kendi kendime.
En azından o dayanılmaz hali biraz hafifledi.
İlk hali gibi ağrısa delirecektim.
1 sene diye diye sabredeceğiz bakalım.
Valla hala çok kızgınım da sinirinin geçip o yumuşacık attığı mesajlarla bir şey olacak korkusu çaktırtmıyor.
Can sıkıcı duyum almışlar bu bayram rezil olacak bize ..
Ayy afiyet olsun.
Hep protein maşallah.
Slim in 6 yı aman birden yapma.
Onu yapacaksan belli bir süre başka spor yap.
Çok kötü oluyor neler çektim 2 gün.
Bugün leslie ile 3 mil yaptım tartışma öncesi ağrılarım hafiflemiş.
O değil de bu kavga acayip bir kalori yaktırdı gibi hissediyorum
Cidden çok sarkma oluyor ama spor azıcık da olsa yapmaya çalış.
Ya ben mikrop kaptığım da da aynı durumla karşılaşıyorum idrar yolların da filan sıkıntı yoktur umarım.
Sabah bu mesajını okuyup daha sonra da çok güzel bir güne başlamak isterdi ama sabahtan beri o kadar çok problem yaşadık kii daraladım çok sıkıldımm yaaa
Oh bak kendine valla benim de saçlar belimde ama ne bakıyorum ne fön ne düzleştirici tepem de topuz olarak duruyorlar genelde gidip küt kestirmeyi düşünüyorum ama yakışır mı kararsızım ya
Kolay gelsin canımm...
Kolay gelsin sana daaa
Eki Görüntüle 247039
Kadın olmak masallarda bile zor...
Ya 7 tane minicik adamla yaşarsın,
ya KURBAĞA öpersin,
ya en sevdiğin meyveden zehirlenirsin,
ya kuleye kapatılırsın,
ya saçlarını elin adamı tırmansın diye uzatırsın,
ya gece 12'de külkedisine dönersin elbiselerin yırtılır...
ve en kötüsü bazen seni sadece ayak numarandan tanıyan bi salağa AŞIK olursun =))))
sağol canım... ilk hosuma gitmedi gibi sanki ama modeli ortaya cıktıkca içime sindi.. bu renkten sıkılınca daha acık bi renge boyatıcam..
kıyamazsın şimdi o yumuşacık mesajlara geçer sinirin birazdanbugün kendi kendime egzersiz yapayım dedim 20 dk, yok 9 dk sürdü toplam mekik falan çektim, bacak hareketleri yaptım.. yok ya bende iş yok.. hiç sporla aram yok, nolucam bilmem
İftarda çok abarttım kızlar yaa
1 gözleme(peynirli)
2 dilim pide(gözlemeyi yedin a be deli pide ne diye yersin:26:)(RAMAZAN PİDESİ)
5 yk bezelye
yarım kase yoğurt
sahurda birşy yemesemmi acep:78::78::78::78:
İftarda çok abarttım kızlar yaa
1 gözleme(peynirli)
2 dilim pide(gözlemeyi yedin a be deli pide ne diye yersin:26:)(RAMAZAN PİDESİ)
5 yk bezelye
yarım kase yoğurt
sahurda birşy yemesemmi acep:78::78::78::78:
slm kızlr dn kşm şim bilgisyr çy dkt o yzdn çılmıyordu nihyt çıldı m durumu göryosunuzy bid hp n grkli hrflr yok inşlh gri kpnmzs yrın bildirim glirim m kpnırs diy şimdidn yzyım 74 kiloydum dn iftrdn önc n glyosunuz y kndimi şrkıcı hdise gibi hissdiyorum y yrım ymlk konuşuyor y od bölen
nys kızlrrrr öpyorum hpiniziii kşm şimin bilgisyrındn yzışırız gtirirse.hill hl niştni svunck mısın bn y odun işt odun bk bi tk ztn odun klimsi doğru yzıyor o yzdn bkbu msjımın trkç mlini çözn kocmn öpck KIZLR YRIN GZL DRC LMMIZ LZIM LY DNLR İNT GÇN HFT SDC 4 KİŞİ KİLO VRMİŞ N BİÇİM TKIM DDİLR GÖRDNZ O YZDN ÖDM TICI ÇYLRINIZI İÇİN MYDONOZ KYNTIP İÇİN BUGN ORUÇ OLMYNLR SBH N LUR KİLO VRMİŞ OLRK GLİN Kİ ŞU TKIMIN GRİLR DŞMLRİNİ İSTYNLR UTNSIN
Kızlar mesajları saydım ama hata olabilir.
Aklım yerinde sayılmaz.
Bir de izinlileri yazmadım.
eski_bir_masal: 83 ( ayy ne sinir bozucu bu bence benim mesajlarımı saymayın artık.)
mcrgozde:35
hulk:24
bugungunlerdenaralik: 22
mutedeyyin: 19
triptofan: 18
dryrgp: 17
neyneyse: 17
elisya: 10
herseyvatanicin: 8
maviyesil1999: 7
kedican: 6
elmaliturta: 6
ozlemmtekinn: 1
disakkarit: 0
Tam anlamıyla senin gibiydim ne yapıyorum şimdi.
Leslie'yi açıyorum hemen yanına izleyecek bir şeyler hem onu izliyorum hem diğerini yapıyorum bu sırada geçiveriyor
Yaşın itibariyle zaten katı bir diyet yapmaman gerektiğini düşünüyorum ama.
O kadar karbonhidratın da hiç bir yararı yok o yüzden fazla olmuş.
Daha farjlı bir şekilde alabilirdin o kalorileri.
olsun yine de sahurda bir şey ye tabii ki, nasıl oruç tutacaksın..mesela cacık yapabilirsin kendine:)
bu arada protein ve karbonhşdratın birlikte almamaya çalış canım, mesela peynir ve yoğurt protein ama gözlemenin hamuru, pide karbonhidrat.. bunlar bir araya gelince birbirlerini eritemiyolarmış beceriksizlermesela ben yoğurtlu makarnayı çok severdim ama artık yemiyorum, sade makarna ya da sade yoğurt yiyorum ayrı zamanlarda
canım, k flakes bünyeye göre değişiyor. bırakınca iyi kilo verdim diyeni de gördüm. k flakes yiyerek kilo vereni de.. ama çok kalorili değil. miktarına dikkat ederek ve yağsız sütle tüketmelisin.
slim de bir sıkılaşma programı. 6 haftalık bir program. bu konuda uzmanımız hilal
eline sağlık canım..
yaa leslie bana çok basit geliyor o yüzden işe yaramayacakmış gibi hissediyorum
bu benim okul olayımı döndü ''ya o ders çok kolay, çalışılacak bir şey yok'' sonuç hüsran
öhömm öhömm kilo bildirimi yapmaya geldim aaa dostlarvalla tartıdaki rakam beni çok şaşırttı hatta 3 4 kere resetleyip yeniden tartıldım ama binngggoooo sonuç aynı
geçen hafta kilom: 90.3 kg
bu hafta kilom: 88.8kg
kaybedilen : 1.5 kg kilo hesaplamayı bilmediğim için kendi hesabımı yapamadım :))
3 sekizi yan yana görmek beni ne kaa mutlu ettiii ne kaa mutlu size anlatamammm
şimdi iftara sofrayı hazırlıyım yemek yapmadım.. eşim istemedi canı pide çekmiş ayran ve pide almış domates çorbasıda vardı biraz yeter bize salatayla.. ben bi kse çorba küçük porsiyon pide yiycem..gerçi yazarım yine menümü çok öpüldünüz
Ayy uzmanlık alanım hakkında soru sorulmuşş ..
Slim in 6 sıkılaşma programı.
Pek kilo verdirmiyor anladığım kadarıyla ama ciddi bir sıkılaştırma söz konusu.
Slim in 6 after before yazarsan googlea 6 haftada nasıl bir etki yaptığını da görebilirsin.
Ama ağrısını göz önünde bulundurmayı unutma.
Gerçekten basit ama kalori yaktırıyor.
Belki çok sıkılaştırmayabilir ama tartı da fark göreceğine emin olabilirsin.
Kaç mil yapıyorsun bilmiyorum ama normalde kolay kolay terlemeyen ben onu yaparken sırılsıklam oluyorum.
O derslerde de başımıza ne gelirse fazla güvenden geliyor zaten
bende yapmak istedim ama gözüm korktu.en başta nasıl başlayamalıyız peki sayın slim in 6 uzmanı
valla miline bakmıyorum, süre olarak yarım saat falan yapıyorum.. geçen 1 saat yaptım 5 milin tamamını, canım çıktı gerçektennbu slim in 6 ne kadar sürüyo peki, taktım ben ona günde 15 dk falan olsa ağrıtsa da dayanırım ya.. benim derdim canımın sıkılması
Kızlar mesajları saydım ama hata olabilir.
Aklım yerinde sayılmaz.
Bir de izinlileri yazmadım.
eski_bir_masal: 83 ( ayy ne sinir bozucu bu bence benim mesajlarımı saymayın artık.)
mcrgozde:35
hulk:24
bugungunlerdenaralik: 22
mutedeyyin: 19
triptofan: 18
dryrgp: 17
neyneyse: 17
elisya: 10
herseyvatanicin: 8
maviyesil1999: 7
kedican: 6
elmaliturta: 6
ozlemmtekinn: 1
disakkarit: 0
öhömm öhömm kilo bildirimi yapmaya geldim aaa dostlarvalla tartıdaki rakam beni çok şaşırttı hatta 3 4 kere resetleyip yeniden tartıldım ama binngggoooo sonuç aynı
geçen hafta kilom: 90.3 kg
bu hafta kilom: 88.8kg
kaybedilen : 1.5 kg kilo hesaplamayı bilmediğim için kendi hesabımı yapamadım :))
3 sekizi yan yana görmek beni ne kaa mutlu ettiii ne kaa mutlu size anlatamammm
şimdi iftara sofrayı hazırlıyım yemek yapmadım.. eşim istemedi canı pide çekmiş ayran ve pide almış domates çorbasıda vardı biraz yeter bize salatayla.. ben bi kse çorba küçük porsiyon pide yiycem..gerçi yazarım yine menümü çok öpüldünüz
Öncelikle bence ne yaparsan yap ilk başta o ağrı olacak.
Otururken bile tutunup oturacaksın.
Ama ilk yapışında bile o sertliği hissediyorsun inan ..
Yine de slim in 6 yapmadan önce biraz yürür ısınırsan o ağrı azalabilir diyorum ama tekrar denemeye de cesaret edemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?