Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

KIzlaar tam araniza dondum diyodum bu bilgisayarda ruhunu teslim etti aciliyor ama acildigi gibi kitleniyor vericem bilgisayarciya hbrin olsun yarin telden kilo bildirimi yapam gene. Cok opuore siziii canlarummm

25 dakika ilk bölümü 2 hafta yaptıktan sonra diğer bölümlere geçebiliyorsun.
3 bölümden oluşuyor.
Bir dene bakalım belki ben de tekrar başlarım.

denicem de netim kotalı, bi arkadaşım var ondan rica edicem cd'ye çeksin versin bana diye.. 25 uzunmuş baya, ama neyse belki yaparım

Gülçin yaa ne dedin baya uğraştım anlayayım diye ama Sanırım bilgisayarın bozuk ve sende kalvyesi bozuk olan bir pc den yazdın hemen tamir olur umarım
ya o kadr mesaj içind yın 1.si olmk çok gurur vricittlı kptnım bnimm şifryi çzdn yn sni kocmn öpyorum bu arda derya il e biz yer dğiştirdik ben 14 -15 eylülü ypcm
Kaptana katılıyorum bu arada yılın mesajını senin mesajın seçmekle çok doğru bir seçim yapmışş
Tebrik ederim canımmm
Kızlar merhaba.
Bugün bir şeyler üst üste geldi canım çok sıkkın.
Geçmişe de pek bakamadım.
Gece daha iyi hissedersem gelirim.
Kendinize iyi bakın.

Şunu halledeyim de incir reçelini izleyeceğim tekrar.
Az daha duygulanayım da ağlayacağım kadar ağlayayım bugün de sonra bir süre susarım.

Ya güzelim şimdi canını sıkma diyeceğim sıkılıyor bizde fena kavga ettik bugün ama uzakta olunca sorunlar büyük görünüyo dediğin gibi bir de uzak olunca herşey daha da zor daha can yakıcı oluyor ama bek sen de uzaktasın evinden filan sıkma bu kadar canını üzme kendini bende de aynı baş ağrısı var duş bile alamadım kolum kalkmıyo hiç uyuycam şimdi izleme film filan çok ağlanılıyo ya o filmde hele bu ruh haliyle ayy kötü olurrr

Baya bir tercüme ettim ama enişteciğimi ne odunluk yaptığını anlayamadım.
Kesin yapmamıştır o da sana öyle geliyordur.
Gayet romantik düşünceli anlayışlı eniştem kıymetini billl

kız çay döktü bcriksiz,a,ü,e,nokt filn yok sayılar yok akşam zaten baya bi açılmdı çok özledim pc mi.bunlardıda dentim masasında ekran klavysi diy bişy gördm ordn yzıyorum dnsn bi çok feci zor

KIzlaar tam araniza dondum diyodum bu bilgisayarda ruhunu teslim etti aciliyor ama acildigi gibi kitleniyor vericem bilgisayarciya hbrin olsun yarin telden kilo bildirimi yapam gene. Cok opuore siziii canlarummm

benimd bozuk nazar nazarrr kem gözlerş şişş.göz dğnin de bozulsun inş aminnnn

merabalar canlarım aranıza katılamıyrum pek
galiba deprsyona girdim kolumu bile kaldırmak istemiyorum ve devamlı uyuyorum eşim kabul etmsede hafif bir duygu durumu bozukluğuymuş

bayramdan sonra ful buradayım

slm kızlar msafirlerimi uğurladım geldim... çok şükür kullanıcı adım değişmiş bu arada yarın oruç tutucam şimdiden tartıldım yalnız tok karnına oldu biraz söylemem gerek.... kilom 75.6... 400 gr gitmiş gibi gözüküyo ama dün aç karnına 74.9 u görmüştüm... ama sonuç olarak şu an 75. 6......

Kızlar merhaba.
Bugün bir şeyler üst üste geldi canım çok sıkkın.
Geçmişe de pek bakamadım.
Gece daha iyi hissedersem gelirim.
Kendinize iyi bakın.

canım hallettiğinize sevindim ara sıra oluyor bu tarz patlamalar... uzzatmamaya bakmak lasım... bide kırıcı olmamak saygıyı kaybetmemek önemli... gerisi gelir geçer zaten...
dün eşimin ilk askere gittiği gün oona yazdığım mektubu bulmuş eşim bi yerden... sesli okudu... ikimizde ağladık... ona seninle yaşıycağım hayata bir adım daha yaklaştım sen gidince o yüzden üzülmüyorum yazmışım... bi sene geldi geçtii... hatta üstündende 2 sene geçti... emin ol geçicek bu günler...
83 mü
merabalar canlarım aranıza katılamıyrum pek
galiba deprsyona girdim kolumu bile kaldırmak istemiyorum ve devamlı uyuyorum eşim kabul etmsede hafif bir duygu durumu bozukluğuymuş

bayramdan sonra ful buradayım

geçmiş olsun cnm çık deprosyondan çık.... at kötü düşünceleri kafandan... güzel şeyler düşün bol bol.... bekleyince çıkılmıyor bende bir kaç aydıra senin gibiydim ama bu aralar iyihissediyorum kendimi... aklıma kötü bişiy gelince hemen tam tersini düşünmeye çalışıyorum... gerçekten işe yarıyor....

canım biz tripler günleri değiştik.. 9-10 ben sayıyorum.. benim yerimede o sayıcak

Tebrik ederimm Deryaa ..

tebriklerrr valla çok sevindim canım 8'i bi görsem diyodun 88.8 i gördün.. bol bol 8 işte sanaa iyi motive olmuşsundur, şimdi daha eğlenceli olur diyet yapmak
ay sorma 8'ler sıra sıra dizildi teşkr ederim

oyhhh bahtsız turtammm

Tebrik ederim canımmm

Güle güle kullan yeni saçını

teşekkür ederim :)

kesinlikle anladım gülçin

Benim saçlar iyi hoş olduda, sende sorun nedir?

Mesajımı yazayımda kızlar geçmişe bakacağım Bide toplu alıntı butonu çalışmadı tek tek alıntılayacapım 7
1 saat yürürüm diye çıktım 25 dk yürüdüm sonra 15 dk koştum açık havayı alınca duramadım kardeşim bisiklet biniyordu yokuş yukarı onunda peşinden epey koştum
Sonra ölmüş bitmiş halde eve geldim.Sonracıma yediklerimi düşünüp vijdan azabı çektim 26 dk. zumba yaptım
Ben eskiden öldürsen bunları yapamazdım ama insan yaptıkça hareket edesi geliyor.Belki leslieden 1-2 mil yaparım sabaha akarşı
Umarım yediklerim erimiştir
Öpüldünüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…