sağol canım... ilk hosuma gitmedi gibi sanki ama modeli ortaya cıktıkca içime sindi.. bu renkten sıkılınca daha acık bi renge boyatıcam..
senin dediğin hazır dönerle de güzel olur evet.. bende böle bişi yaptım :)) en nihayetinde güzel oldu ve ikimizde tabağımızı bitirdik :)) teşkr ederim cnm..
günaydın rabiacım nasılsın?? ben yine biraz geç katılabilirim aranıza.. oğlum demin uyandı bi yemek yediriyim.. ufak ufak cam silmeye başlıyım akşamdan.. iftardan sonra yani.. çok öptüm hepinizi
Ya ben bilerek kısa olsun diyorum ki toplamayamıyım yoksa tepemde topuz yapar çıkarım yinr biliyorum kendimi,neden ne olduki canın sıkıldı?
İşler sabahtan beri olabildiğince kördüğüm oldu çok yoruldum ben bugün ya başım ağrıyo
Yüzün yuvarlaksa küt kestirme. benim yuvarlak kat attırdım cok güzel oldu. kızıla boyattım :) eşim çok begendi .. birazdan gidip düzelştirici alıcam
Valla merak ettim ya:44:evet ya.. dünden beri ortalarda yok :26:
Oh afiyet olsun ben de acıktım canım istedi ya olsa iyi giderdi valla bu yorgunluk ve can sıkıntısıyla...senin dediğin hazır dönerle de güzel olur evet.. bende böle bişi yaptım :)) en nihayetinde güzel oldu ve ikimizde tabağımızı bitirdik :)) teşkr ederim cnm..
günaydın rabiacım nasılsın?? ben yine biraz geç katılabilirim aranıza.. oğlum demin uyandı bi yemek yediriyim.. ufak ufak cam silmeye başlıyım akşamdan.. iftardan sonra yani.. çok öptüm hepinizi
Eki Görüntüle 247039
Kadın olmak masallarda bile zor...
Ya 7 tane minicik adamla yaşarsın,
ya KURBAĞA öpersin,
ya en sevdiğin meyveden zehirlenirsin,
ya kuleye kapatılırsın,
ya saçlarını elin adamı tırmansın diye uzatırsın,
ya gece 12'de külkedisine dönersin elbiselerin yırtılır...
ve en kötüsü bazen seni sadece ayak numarandan tanıyan bi salağa AŞIK olursun =))))
Hanımlar merhaba.Gülçin'in bilgisayar arızalanmış,o yüzden giremiyormuş.Bana mesaj attı,size haber vermemi istediKızlar bu arada Gülçin nerelerrde yaa hiç gelmemiş en son yemek yapcaktı noldu kii:44:
neden ne olduki canın sıkıldı?
Yüzün yuvarlaksa küt kestirme. benim yuvarlak kat attırdım cok güzel oldu. kızıla boyattım :) eşim çok begendi .. birazdan gidip düzelştirici alıcam
Yaptırdın mı kaydını canım? Hayırlı olsun yeni dönemin.selam kızlar!
sabahtan beri koşturuyorum bi oturamadım. dün gönderdiğim çeviriler ulaşmamış sabah canhıraş bi daha gönderdim, okula gittim ders kayıtlarını öğrenmeye, geldim temizlik yapmaya koyuldum...
ya şu yer fayanslarının araları pisleniyo ya hani siyah siyah. onları çıkartayım dedim. cillit bang diye bişey var reklamlarını görmüştüm fi tarihinde, fayans aralarını temizler diye... aman yarabbi nasıl güzel bişeymiş ya o! dönüp dönüp tekrar bakıyorum fayanslara! reklamda oyna deseler hiç tereddüt etmem yani. cillit bang elçisi olabilirim şuan!
gerçi sonra internetten baktım cifle, porçözle falan da temizleniyomuş ama olsun...
Bu anneanne babaanne kısmı sevgsini bir türlü adaletli dağıtamaz nedense.. bizimkiler de böyle. Boşver takma kafana, herkes ne yapsa karşılığını alıyor.Selam kizlarr.. Ben yine telden girdim nete.. Anneannemler bizde, laptop i gorsunler istemiyorum cunku kardesimin kirdigi laptop icin uzulme kizim biz aliriz yenisini falan demediler.. Halbuki cok zenginler ve diger torunlarina almislar hem de cocuk daha ilkokul 4te, hem evlerinde de yok degil ablasinin da var laptop i.. Neyse cok onemli degil babam aldi zaten ama iste onlar beni gariban sansinlar da bayramda belki biraz harclik verirlerya o degil o kadar oss falan kazandik, kizim tebrik ederiz bu da anneannenle dedenden diye kiytirik bi altin kupe takar insan di mi, ovunmeyi biliyolar ama benimle universite okuyo diye (bizim ailede pek okuyan cikmadi da ) ama sen ogrencisin bi ihtiyacin var mi falan diye hic sormuyolaarr.. 3. Sinifa gectim ya.. Hayir cok zengin olmasalar, diger torunlarina yapmasalar bi sey diyemem ama ben uvey torun muyum, yeter yaaa Neyse ailevi meseleleri bi kenera birakayim artik gecmisin bi 6-7 sayfasini okudum sonra biraktim (anlayin beni kizlar ) eline saglik diyen herkese tesekkur ediyorum.. Iftar menum de soyle olduu;
1 kabak dolmasi
1 sutlac...
Ne zaman gideceklerini bilmiyorum anneannemlerin ama gider gitmez nete kosacagim bol bol mesaj yazacagiimm.. Bugunluk kusura bakmayin.. Opuyorum hepinizii:)
hahah halasının zorunu sevsinler:)bu günün menüsü tüm 13. takım için gelsin o zaman
sabah: limonlu su
kahvaltı: 1 domates, 1 kk peynir, 2 zeytin, 1 dilim ekmek, çay
öğlen: eeeöööıııı tepki topliicak aMa nApiyim halamıN yanındaydım o yedirdi valla billa ben isTemedim çok Israr etti kıramadım...
akşam: fırında kabak, yağsız yoğurt ve domates sos ile (fransız lokantası menüleri gibi oldu)
Canımcım, oy çokluğu ile yeni sistem kabul edildi.kızlar şu oy kullanma listesinin son halini bulamadım... karar verildi mi onu da göremedim henüz ancak benim oyum hayırrr.... neden derseniz mesela bugün sabah meşgul olduğum için ancak gelebildim ve saat 12 yi geçmiş.... eğer sistem değişirse ben bugün hiç gelmemiş olucam... ayrıca ha günaydından günaydına ha 12 den 12 ye kolaylık açısından fark olduğunu düşünmüyorum.. ancak o gün gelip gelmediğimiz hakkında yanıltabilir.....
Yeni elbisen hayırlı olsun, güle güle giyin.kızlar dün akşam yeni elbise aldım bayram için aslında almıcaktım ama çok uygun fiyata çok hoş siyah düğünlerde v.sde de giyebileceğim bi elbise denk geldi... bende diğerini eşimin d.gününde giyerim dedim artık..o da 25 eylülde o zmana kadar vermiş olurum artık inş... zaten temizlik yapmaktan perde v.s asmaktan göbiş indi sanki biraz... ama her gelen ramazan diye galiba tatlı getiriyor.. onlarla savaşmak zor oluyor gerçekten...
Ben listedekilerin kendi kararlarını kendi almalarını tarafındayım canım. Benim onayıma ihtiyacınız olmamalı.hımmmm rabia onayladımı peki.... yani ben bu sistemin bazı kişleri mağdur edebileceğini düşünüyorum çünkü birde günlük 5 mesaj kuralımızda var... benim için sorun yok hergün misafirim olmaz sonuçta gündüzde girerim ama bazı arkadaşlar çalışıyor... yinede çoğunluğa uyarım tabi...
“yeniler” öyle istemiş diye değil ki canım, bu durum “eskiler”den elisyanın o zamanki sisteme göre “yanlış” sayım yapması ile ortaya çıktı. Daha önce de neslivicdan’ın böyle bir öneri yaptığını hatırlıyorum. O zaman öneri şekline kimse getirmemişti, konuştuk geçtik. Bu sefer elisya öneri haline getirdi. Listedeki herkes de oy verdi. Hayırcılar yeterince propaganda yapmamış olabilir ancak:))yani şu anda biz aslında yarın yerine yazıyoruz, şimdi 5 mesaj yazarsak yarın artık hiç yazmamız gerekmicek ki bence gerek yok ama öyle istemiş yeniler, öyle de kabul edilmiş...
ama mesajlarımız yanmicak iki türlü de, ha bugüne sayılmış ha yarına sayılmış. ben o yüzden anlamıyorum işin zorluğunu.
gece 00:00'da yazılan ilk mesajı bulmakla sabah ilk yazılan mesajı bulmak arasında ne fark olabilir? zaten ramazan bitip de sahur ritüeli ortadan kalkınca herkes daha erken uyuyacak mesajlar sabah saatlerine kadar devam etmicek...
Hayırlı yolculuklar canım, yolun açık olsun. Yarın bildirim yapıcak mısın?kızlar ben buyuk bı ıhtımal cuma gunu trabzona gıtcem.o yuzden hazırlık yapmam lazım..benı ızınlı yazarsanız 10gun kadar olmıcam .gorusmek uzere
Hatırlatma için teşekkür ederim canım.Özlemcim Püsküüt yazmış paylaşım alanında.
İsmini değiştiremediği için yeni üyeilk alan bir arkadaşın listede ismini değiştirmenin problem olmayacağını.
Cevap gelmezse yeni üyelik alıp ismini listede değiştirebilirsin yani.
Bu arada 2 Eylülde bayram nedeniyle bildirimde bulunulmuyormuş bilginize ..
koptumslm kızlr dn kşm şim bilgisyr çy dkt o yzdn çılmıyordu nihyt çıldı m durumu göryosunuzy bid hp n grkli hrflr yok inşlh gri kpnmzs yrın bildirim glirim m kpnırs diy şimdidn yzyım 74 kiloydum dn iftrdn önc n glyosunuz y kndimi şrkıcı hdise gibi hissdiyorum y yrım ymlk konuşuyor y od bölen
nys kızlrrrr öpyorum hpiniziii kşm şimin bilgisyrındn yzışırız gtirirse.hill hl niştni svunck mısın bn y odun işt odun bk bi tk ztn odun klimsi doğru yzıyor o yzdn bkbu msjımın trkç mlini çözn kocmn öpck KIZLR YRIN GZL DRC LMMIZ LZIM LY DNLR İNT GÇN HFT SDC 4 KİŞİ KİLO VRMİŞ N BİÇİM TKIM DDİLR GÖRDNZ O YZDN ÖDM TICI ÇYLRINIZI İÇİN MYDONOZ KYNTIP İÇİN BUGN ORUÇ OLMYNLR SBH N LUR KİLO VRMİŞ OLRK GLİN Kİ ŞU TKIMIN GRİLR DŞMLRİNİ İSTYNLR UTNSIN
koptum
bilgisayarına çok geçmiş olsun canım. bu şifreli mesajını bu ayın mesajı seçiyorum
bildirimini görebildim
kendine iyi bak, öptm:)
canım, k flakes bünyeye göre değişiyor. bırakınca iyi kilo verdim diyeni de gördüm. k flakes yiyerek kilo vereni de.. ama çok kalorili değil. miktarına dikkat ederek ve yağsız sütle tüketmelisin.Günaydın
Ya kızlar bu slim nedir? Hiç araştırmadım direk size soruyorum?
Birde bu k fleksler felan varya onlar daha çok kilo aldırmazlar mı? Yiyen arkadaşalr var merak ettim
24-25 ne yazık ki canım:96:günaydınlar kızlarr nasılsınzz
rabişim senin dediğin gibi beni izne ayır biraz işlerim yoluna girince geri gelebileyim ama yinede girerim müsait olunca
msj sayım tarihimiii unuttum 24-25 miydii 25-26 mıydı hatırlamıyorumm :18:
annenler döndü mü senin? sanki bir ara yalnızdın?günaydın kızlar!
evet yeni kalktım, annem buzlukta üçgen börek bulmuş kızartmış gel ye dedi, ben de 2 tane ondan yedim, yanında da limonlu suyumu içtim.
şimdi bilgisayarı istiyor, sonra gene gelirim.
ahaha süperEki Görüntüle 247039
Kadın olmak masallarda bile zor...
Ya 7 tane minicik adamla yaşarsın,
ya KURBAĞA öpersin,
ya en sevdiğin meyveden zehirlenirsin,
ya kuleye kapatılırsın,
ya saçlarını elin adamı tırmansın diye uzatırsın,
ya gece 12'de külkedisine dönersin elbiselerin yırtılır...
ve en kötüsü bazen seni sadece ayak numarandan tanıyan bi salağa AŞIK olursun =))))
ben de dışarı çıkacağım canım. akşama görüşebiliriz inşallah. yarın da misafirim var.senin dediğin hazır dönerle de güzel olur evet.. bende böle bişi yaptım :)) en nihayetinde güzel oldu ve ikimizde tabağımızı bitirdik :)) teşkr ederim cnm..
haber verdiğin için teşekkür ederiz canımHanımlar merhaba.Gülçin'in bilgisayar arızalanmış,o yüzden giremiyormuş.Bana mesaj attı,size haber vermemi istedi
iyi akşamlar canım. yarın lütfen bildirim için gecikme, listedesinHerkese hayırlı iftarlar
İyi akşamlar
Kızlar merhaba.
Bugün bir şeyler üst üste geldi canım çok sıkkın.
Geçmişe de pek bakamadım.
Gece daha iyi hissedersem gelirim.
Kendinize iyi bakın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?