Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

bizimki gergin değildir, gergin olan benim ama haklı olduğumu düşünüyorum. aman ne bileyim özlemcim, evlilik dediğin zor bir zanaat..

şikayetvar'ı bayağı ciddiye alıyorlar ve bence de bulduğun her yere yaz. sen yandın başkaları yanmasın.
benim de bulaşık makinem aynı marka. çok memnun değilim. annemin eski makinesi benimkinden daha temiz çıkarıyor, nasıl oluyorsa

ramazanın sonuna regl oldun desene deryacım:)

4 fincan yeşil çay içtimmm ard arda...
naptın yaw:) maşallah
kuzu mu yedin de onca yeşil çay içtin? söyle bakalım?

26.08 MESAJ SAYIMLARI

eski bir masal: 57

balkaymak: 18

mutedeyyin: 15

bugungunlerdenaralik: 13

mcrgozde: 13

hulk: 11

drygrp: 10

neyneyse: 9 :87:

herşeyvataniçin: 9 :81:

elmaliturta: 8

maviyesil1999: 7

triptofan: 6

kedican: 4

neslivicdan: 3

ferdici: 1

elisya: 2

disakkarit: 0

triptofan, kedican, elmaliturta, neslivicdan, ferdici izinli diye biliyorum... disakkaritle ilgili bilgim yok... dikkatli saydım ama yanlışım varsa şimdiden affola....

benim evdeki su ısıtıcıma kadar herşeyim bu marka... ama bi daha yanından bile geçiceğimi sanmıyorum... ben çamaşır makinemi erken almıştım 1 sene kadar çeyiz serilirken bi açtı servis makinanın önü göçük.... fabrikada yere düşürülmüş baya yüksekten... ve öyle paketlenmiş... zar zor değiştirdik... yurtdışındaki ana bayilerine şikayet etçeğimizi söyledik falan öyle değiştirdiler... bide insanlara güven vermekten bahsediyolar...

2. olmuşum... hırs yaptım yalnız evde işimin olmadığı bi gün masalla kapışçam...

ya bu arada ben gene menü veremiyorum hiç gene cozuttum galiba 2 gündür... ama yarın toparlıyorum söz....

ne güzel valla kıymetini bil gergin olmayan bir eş her eve lasım.... yalnız haklı olduğuna bende eminim biliyor musun...? kaç aydır az çok konuşup dertleşiyoruz burda az çok insan karşındakini tanıyor... sen çok mantıklı bi insansın boş yere kızcağını hiç sanmıyorum... ama genede gerginlikleri uzatmamak en iyisi unutulup gidiyor.. insan sıkıldığıyla kalıyor boşu boşuna...

kızlar kimse kalmadı ziyaretçilerimiz hariç bende yatıyorum herkese iyi geceler...

Son düzenleme:

mutlu yıllara cnm sağlık huzur ve ailenle geçirebileceğin güzel bir ömür diliyorum..

güle güle git güle güle gel inşallah bol bol kilo ver de gel Yolunuz açık olsun cnm

Güle güle... doğum günün kutlu olsun ... özlicem seni

benim sahur menüm;
3 yk yoğurt
2 yk nesfit
1 avuç kadar da fındık yedim, az değil onun da kalorisi offf:97:

neyse iyi uykular herkesee

Kızlar etap 1. si olmuşuz.
Herkesi çok tebrik ederim.
Bu hafta hiç kilo alan da yok ..
Geçen haftadan sonraki motivasyonumuz görülür derece de ..
Kilo veren herkesi ve seni motivasyonundan verdiğin moralden dolayı çok tebrik ederim canım benim darısı başıma inşallah... Değil mi ? Valla Hilal herkese yetişiyor maşallah motive ediyor herkesi de...
Canım benim doğum günü kutlu olsun nice yaşlara inşallahhh, bak ne güzel bir güne denk gelmiş yaa... Valla çok iyi fena değil deme çok iyi verirsin kış boyu da önümüzde ki yaza fıstık gibi oluruz hep birlikte inşallahhh... Ayyy sen kayseriye de gitceksin ben de çok özledimm, yaaa ah ahh...
Canım iyi tatiller sana özletceksin kendini baya bekliyoruz seni...

Noldu ki ? Önemli değildir umarımm...
Senin de geçmiş kandilin mübarek olsunn kaptan...

Ben de listedeyim artık oh iyi daha da sıkarım kendimi ama bayram haftası bildirim var mı ???

Ellerine sağlık canım...

Günaydın 13.takımın fıstıkları:92::92:
Dün akşam gelemedim takım 1.olmuş çok mutlu oldumm
Nicelerine inşallahhhhh, nazar değmesin aman aman
Geldik bir cumartesi daha hadi bakalım açtım radyomu oturuyorum masal da yok kimse yok sabah sohbeti yapacak :44:
Neyse gelir elbet birileri herkese mutlu mutlu bir gün olsunnnn

Yokk kizzz nerdee bende o sans ahahha benim calistigim yerde pek turk yokda. Rusla arap dolu

Günaydınlaaaarrr

13. Takımın çıtır kardeşleri....

Haydi güne müzik ve sporlar başlayalım...

Hoppp Biirrr kiiii üçççç...

Hooppp Biirrr kiii Üççç ....

Günaydın kızlarr ..
Nasılsınız iyi misiniz?
Dün gece dua ettim namaz kıldım derken pek bakamadım sonra da keyfim yoktu telefon moduna geçtik.
Bayramda kimler buralarda? kimler gidiyor ki?

Allah kabul etsin dualarını ..
Geçen senin söylediğin bir dilek duası vardı sayısı kaçtı ?

Afiyet olsunn ..
Sen çok mu az yemeye başladın :26:
metabolizman yavaşlamasın bir de ..

Hayırdır Rabiacım ne oldu?
Erkek değil mi hepsinin hamurunda var odunluk,kiminde az kiminde çok ..

Ahh ahh sorma.
Artık aramızı daha kolay düzeltmeyi ve sık tartışmamayı öğrendik sanırım.
2 haftadır yoktu bir şey bizim için muzice.
Ama yolunda olsa da her şey keyfim yerinde olamıyor ...
Bayram konusunda zaten çok korkuyorum tetikteyim her an bir şey olacak diye.

Elimizden geleni yaptık kaptancığım ..
Bu arada takımdaki herkeste bir bahtsız bedevilik durumu oluyor galiba.
Dün çamaşır yıkadım ama çok dalgınım cidden.
3 makine ve kurutucu var.
Ben makinelerden 2sine atıtm teki yıkandı sonra diğeri yıkanmış gittim açacağım.
Açılmıyor.
Meğer o basıp açılan yer var ya kapakta orası kırılmış.
Aldım elime bıçağı bir şekilde açtım ama neler çektim sormayın ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…