Toplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 5 ziyaretçi)
triptofan,
masalll nereye gittin kuzuuu. kendümü tenhada gıstırılmış gibim hissedeyom gell..:18::18::18:kolama ilaç neyim katarlardaa
Canım iyi bayramlar iyi eğlenceler sevdiklerinle ..
Doğum günün tekrar kutlu olsun, yaşadığın en güzel sene olsun ama yaşayacaklarından daha az güzel ..
Dönüşü bekliyoruzz ..
:) canım benim iyi tatiller.3-4 saatlik uykuyla duruyorum yaa şimdi yatıp sahura doğru kalkıcam sanırım.. bu arada memlekete gitme hazırlıkları, kayınvalideye anneye babaya hediyeler vs derken baya yoruldum bugün. bide gittim saçımı boyattım ohh mis oldum .. ama maalesef ayın 3ünde ve 10 unda ankarada kayseride düğünlerimiz var kzuenlerimin. o yüzden buralardan ayın 12 sine kadar uzak kalacamm. kaptancım ben eylülün 12 sinde gelirim inşallah Allah kaza bela vermezse..o sürede ne olucam izinli olucam değilmi? yerime kimseyi almazsınız dimi yaa küserim valla. tam takımımı bulmuşkene valla çok üzülürüm öle olursa.çünkü ben ilk geldiğim günde 13 üncü takımda bir sıcaklık buldum. ve hiç pişman olmadım geldiğime. sonuncu bile olsa bu çaba bu motivasyon bence her zaman gözümde 1. dir.. ayyy iyiki rabbim buraya gelmemi sağlamışş.hepinizi öpüyorum kızlar herkese iyi bayramlar inşallah sevdiklerinizle mutlu günler geçirirsiniz.herifimde bilgisayarın başına geçtimmi sinir oluyo kapat deyip duruyo okul açılsında bol bol buralardayım inşallah...çevirin yanaklarınızı bakimmmbayramda da kilo verip dönmek üzeree hoşçakalın fıstıklarr...
benim pc bozuuk mmalum. eşimin bilgisayarını getirttim iş yerinden. açtım ki ne göreyim takımımız 1. olmuş. kızlar süpersiniz gerçekten harikasınız yaa..:92::92::92::92::92::92::92::92:ne güzel bir motivasyondur herkes güzel güzel vermiş kilosunu.maşallah nazar değmez inşallah.
hilal takımın başarısında senin payın çok büyük bacım. azmettin diz ağrısı çektin spor yapmaktan ama 2. liğe de oturdun. tebrik ediyorum sneiii kocamannn
ne güzel bir gün,hem kadir gecesi,hem benim doğum günüm hem birinci olmuşuuzz..iyi bi bayram tatilini hakettik ramazanı güzel noktaladık.
benim pc bozuuk mmalum. eşimin bilgisayarını getirttim iş yerinden. açtım ki ne göreyim takımımız 1. olmuş. kızlar süpersiniz gerçekten harikasınız yaa..:92::92::92::92::92::92::92::92:ne güzel bir motivasyondur herkes güzel güzel vermiş kilosunu.maşallah nazar değmez inşallah.
hilal takımın başarısında senin payın çok büyük bacım. azmettin diz ağrısı çektin spor yapmaktan ama 2. liğe de oturdun. tebrik ediyorum sneiii kocamannn
ne güzel bir gün,hem kadir gecesi,hem benim doğum günüm hem birinci olmuşuuzz..iyi bi bayram tatilini hakettik ramazanı güzel noktaladık.
Tebrik ederim canım. Maşallah sanaöhömm öhömm kilo bildirimi yapmaya geldim aaa dostlarvalla tartıdaki rakam beni çok şaşırttı hatta 3 4 kere resetleyip yeniden tartıldım ama binngggoooo sonuç aynı
geçen hafta kilom: 90.3 kg
bu hafta kilom: 88.8kg
kaybedilen : 1.5 kg kilo hesaplamayı bilmediğim için kendi hesabımı yapamadım :))
3 sekizi yan yana görmek beni ne kaa mutlu ettiii ne kaa mutlu size anlatamammm
şimdi iftara sofrayı hazırlıyım yemek yapmadım.. eşim istemedi canı pide çekmiş ayran ve pide almış domates çorbasıda vardı biraz yeter bize salatayla.. ben bi kse çorba küçük porsiyon pide yiycem..gerçi yazarım yine menümü çok öpüldünüz
Ah kuzu ya.Kızlar merhaba.
Bugün bir şeyler üst üste geldi canım çok sıkkın.
Geçmişe de pek bakamadım.
Gece daha iyi hissedersem gelirim.
Kendinize iyi bakın.
tebrik ederim canım, güzel gitmiş.iyi akşamlar kızlar nasılsınız?
ben de tartıldım bugün çok şükür eski kiloma dönmüşüm tam 80 çıktım bugün
geçen hafta:81
bu hafta:80
5 dün diyetim yalan oldu yarın yeniden başlamayı düşünüyorum
sabah special k yedim su içiyorum birazdan leslie yapmaya başlayacağım inş
gece görüşürüz tekrar öptüm
Çok güzel beslenmişsin, hafif hafif.iftar menüm:
[1] Domates Çorbası 1 PORSİYON 161 Kal
[2] Sütaş Ayran 200 ml 76 Kal
[3] Etli Pide Yarım 285 Kal
[4] Puding (çikolatalı) Yarım PORSİYON 82 Kal
Toplam: 604 Kalori almışım.. Şimdi su içiyorum.. arada da kuru kayısı yiycem iki adet.. puding yediğim için kahve içmiycem bugün
Eline sağlık canım.Mesajları sayayım ben.
Sayan yok değil mi?
Bayramda duyumlar iyi değil demek.. inşallah kötü şeyler olmaz.Nasıl bir ağrı bu ya çok ağladım sanırım kaç saat oldu bilemedim ..
Ağlayınca tutuluyorum sanırım o yüzden duşa girdim biraz omzuma masaj yaptım kendi kendime.
En azından o dayanılmaz hali biraz hafifledi.
İlk hali gibi ağrısa delirecektim.
1 sene diye diye sabredeceğiz bakalım.
Valla hala çok kızgınım da sinirinin geçip o yumuşacık attığı mesajlarla bir şey olacak korkusu çaktırtmıyor.
Can sıkıcı duyum almışlar bu bayram rezil olacak bize ..
Ayy afiyet olsun.
Hep protein maşallah.
Slim in 6 yı aman birden yapma.
Onu yapacaksan belli bir süre başka spor yap.
Çok kötü oluyor neler çektim 2 gün.
Bugün leslie ile 3 mil yaptım tartışma öncesi ağrılarım hafiflemiş.
O değil de bu kavga acayip bir kalori yaktırdı gibi hissediyorum
Cidden çok sarkma oluyor ama spor azıcık da olsa yapmaya çalış.
Ne demek ne sinir bozucu hilalcim. Takımı ayakta tutan kişi sensin, tabiî ki mesajların sayılacak.Kızlar mesajları saydım ama hata olabilir.
Aklım yerinde sayılmaz.
Bir de izinlileri yazmadım.
eski_bir_masal: 83 ( ayy ne sinir bozucu bu bence benim mesajlarımı saymayın artık.)
mcrgozde:35
hulk:24
bugungunlerdenaralik: 22
mutedeyyin: 19
triptofan: 18
dryrgp: 17
neyneyse: 17
elisya: 10
herseyvatanicin: 8
maviyesil1999: 7
kedican: 6
elmaliturta: 6
ozlemmtekinn: 1
disakkarit: 0
Valla canım ben de seni izne ayırdım artık. İşlerini yoluna sokup katılımını düzenli yapabildiğinde listeye tekrar girebilirsin.KIzlaar tam araniza dondum diyodum bu bilgisayarda ruhunu teslim etti aciliyor ama acildigi gibi kitleniyor vericem bilgisayarciya hbrin olsunyarin telden kilo bildirimi yapam gene. Cok opuore siziii canlarummm
Ben kardeşin döktü anlamıştım, şifreli yazındankız çay döktü bcriksiz,a,ü,e,nokt filn yok sayılar yok akşam zaten baya bi açılmdı çok özledim pc mi.bunlardıda dentim masasında ekran klavysi diy bişy gördm ordn yzıyorum dnsn bi çok feci zor
niye depresyondasın canım sen ya?merabalar canlarım aranıza katılamıyrum pek
galiba deprsyona girdim kolumu bile kaldırmak istemiyorum ve devamlı uyuyorum eşim kabul etmsede hafif bir duygu durumu bozukluğuymuş
bayramdan sonra ful buradayım
Yeni kullanıcı adın hayırlı olsun. Gerçekten çok manidar bir isim seçmişsinslm kızlar msafirlerimi uğurladım geldim... çok şükür kullanıcı adım değişmişbu arada yarın oruç tutucam şimdiden tartıldım yalnız tok karnına oldu biraz söylemem gerek.... kilom 75.6... 400 gr gitmiş gibi gözüküyo ama dün aç karnına 74.9 u görmüştüm... ama sonuç olarak şu an 75. 6......
.
Erimiştir çoktaaan..Mesajımı yazayımda kızlar geçmişe bakacağımBide toplu alıntı butonu çalışmadı tek tek alıntılayacapım 7
1 saat yürürüm diye çıktım 25 dk yürüdüm sonra 15 dk koştum açık havayı alınca duramadımkardeşim bisiklet biniyordu yokuş yukarı onunda peşinden epey koştum
Sonra ölmüş bitmiş halde eve geldim.Sonracıma yediklerimi düşünüp vijdan azabı çektim 26 dk. zumba yaptım
Ben eskiden öldürsen bunları yapamazdım ama insan yaptıkça hareket edesi geliyor.Belki leslieden 1-2 mil yaparım sabaha akarşı
Umarım yediklerim erimiştir
Öpüldünüz
13. takım da seni seviyor şekerHerkes uyudu sanırım.Grubun bekçiliğini yapayım bende sabah birileri görür bu mesajı
::13.TAKIMI ÇOK SEVİYORUM
Niye küstahlık olsun ki bence taşın altını elini sokmak.. eline sağlık canım.Neyneysecim, küstahlık mı yapmış odlum bilemedim ama boş iken bildirim yapanları listeye ekledim, acıklamada yaptım. Sana kolaylık olsun diye... Atlamış olabilirim , gerçi tek tek baktım ama... Sen yine bir daha bak istersen...Alışkanlık işte... :26:
Sen yine, yeni üye alacaksan eklersin...
Bahtsızım benim, hem de bayram ağzı mı bozuldu eşek buzdolabı..deliricem yaaa......:84: grubun eskileri bilir yaklaşık 2 ay önce buzdolabım bozulmuştu ve sıcaklarda 1 hafta dolapsız kalmıştım.... yine bozuk kafayı yicem sabah olsada arayıp bi güzel bağırasım var kendilerine... elimden gelse dolabı kafalarına atıcammmm... bide en iyi markkalardan biri güya.... ikinci kez kışa hazırlık yapmıştım onlarda gitti ya...:84::84::84::84::84::84::84::84:
Bayram sonrası inşallah daha güzel bir rakam görürsün.Günaydın kızlar;
Akşam ızgara tavuk ve salata
Ve 100kalori=45dakika bisiklet sürdüm
Sabah Kahvaltı etmedim onun yerine bugün işyerinde sütlaç varmış onu yedim(canım tatlı istediğinde ben böyle değiştirebiliyorum)
Ve kilom 69 maalesef
Teşekkür ederim tatlım. Notlarınızı da çok beğendim*** 13 .TAKIM 221. ETAP ***
_ferdici_ ( 64.2 )
balkaymak ( 76.0 / 75.6 / 0.4 / % 0.53 ) özlemmtekinn isimli üyemiz, nikini değiştirdi.
elmaliturta ( 63.7 / 63.3 / 0.4 / % 0.47)
dryrgp( 90.3 / 88.8 / 1.5 / % 1.66 )
kedican ( 79.8 )
eski_bir_masal ( 66.6 / 64.3 / 2.3 / %3.45)Tartısı değişti. Kilosu 5.1 kilo fazla tarttığı için başlangıç kilosu 66.6 olarak değişti.Tartı değişmeden önceki kilosu 61.5 idi.
maviyesil1999 ( 63.2 / 63.2 / 0.0 / % 0.0 ) izinli
elisya ( 53.8 / 53.1 / 0.7 / % 1.30 )
mcrgozde ( 81.0 / 80.0 / % 1.23 )
Mutedeyyin: ( 76.7 )
Triptofan: ( 74.4 / 74 / 0.4 / % 0.54 )
13. TAKIM YÜZDE ORTALAMASI :
nice yıllara cnm...benim pc bozuuk mmalum. eşimin bilgisayarını getirttim iş yerinden. açtım ki ne göreyim takımımız 1. olmuş. kızlar süpersiniz gerçekten harikasınız yaa..:92::92::92::92::92::92::92::92:ne güzel bir motivasyondur herkes güzel güzel vermiş kilosunu.maşallah nazar değmez inşallah.
triptofan,
masalll nereye gittin kuzuuu. kendümü tenhada gıstırılmış gibim hissedeyom gell..:18::18::18:kolama ilaç neyim katarlardaa
Bahtsızım benim, hem de bayram ağzı mı bozuldu eşek buzdolabı..
:
eş milleti odun olunca bozulmadan olmuyor canım.rabiacım eşine niye bozuldun... önemli bi problem yoktur inş bayram öncesi hatta tatil öncesi....
ben anlamadım bir şey bundanKızlar birisi son sayfada yazdığım bir şeyi beğenir mi
Son sayfaya gelmeye çalışıyorum da hala.
yok yok kötü olmamış. bildirim yapmadıysa, bildirim yapmadı yazacaksın.Rica ederim Rabiacım ..
Kötü olmuş ama ben bilemedim aynı kiloyla mı geçseydim ama kural sonuçta değil mi?
Gelince sorarız bakalım belki geçerli bir nedeni vardır.
Kolay gelsin misafirlerinlee
rica ederim canım.anlayışın için çok teşekkür ederim kaptancım! ahoy!
haftaya cuma bomba gibi gelicem söz!
sakın sakın sakınBen de tiramisu veya mantı diye mi nickimi değiştirsem ki
senin de kandilin mübarek olsun canım.Kızlar hepinizin Kadir Gecesi mübarek olsun şimdiden
Allah dualarınızı kabul etsin
amin deryacım amin.Allahumme inneke afuvvun kerîmun tuhibbul afve fa'fu annî.
"Allah'ım, şüphesiz sen affedicisin, ikram sahibisin, affetmeyi seversin, beni affet."
(Tirmizi, Daavat, 12)
Hayırlı Cumalar,Hayırlı Kandiller,Hayırlı Ömürler,Hayırlı Ölümler.. ♥
(ölüm de nerden çıktı demeyin; Allah Ölümün de hayırlısını nasip etsin biz aciz kullarına)
senin de kandilin mübarek olsun, hilalcim.herkesin kandili mübarek olsun kızlar ..
oh oh tatlı telaşlar..Kızlar çok yorgunum... Mukabelem bitti bugün... Cemaatim nasıl ağladı ayrılıyoruz diye
Alışverişe cıktım.Et, süt, bitkiçayı, müsli falan aldım. Bugünü et günü ilan ettim. İftarda midemiz bayram edicek
Azıcık dinlenip, saç düzleştirici ve maa almaya gidicem. Dün sormuştum.Fakir'in maşa ve düzleştiricisi kampanyadaymış. ikisi 40 lira... Bence uygun sizce nasıl?
Birde şu ızgara tavalarından alıcam.Ne zamandır alacaktım. Hazır para elime geçmişken alayım..
Kızkardeşm de doğum yapacak ona bebek arabası alacagım.Bakayım fiyatlara :))
Kardeşlerimede algidanın dondurmalı pastasından alıcam :)) eve gelip ütü yapıcam sonra yemek falan...
ay ne cok yapacak seyim varmış.. :))
iyi bayramlar canım.Kızlar bayram haftası için mesaj sayısı ile ilgili durum ne olacak bilmiyorum ama bildirim yok galiba
Az önce belli oldu benim iznim 9 günmüş.Evde netim yok.
Kaptanım ben bir hafta mesaj yazma için izin isteyeceğim .
Şimdiden hepinize iyi bayramlar
teşekkür ederim canım. listedesin, hayırlı olsun.Kız ben bu kiloyla giyiyorum 42 ya senin sıkı bir spor programına ihtiyacın var slim dene bakalım...
Canım hedef kilom: 60
şimdiki kilom: 75
[/B]
size de doğru dürüst tatil vermemişler..
Tatil de yok ki doğru dürüst pazartesi burdayım,
Bayram bitiminde Cuma,Cumartesi de burdayım 3 günnnn sadece o da bayram zaten bişi anlamam kii
şikayetvar'a yaz bence.kızlar resmen sabrımı deniyolar ya.. az önce buzdolabı servisi geldi ağrıza büyük size daha önce gelen servisin gelmesi lazım biz yaparsak parasını alamayız dedi gittiben nerden biliyim bana daha önce hangi servisin geldiğini ben yine aynı yeri arayıp çağırdım... böyle saçmalık olmaz yaaa....
teşekkür ederiz canımTebrik ederim kizlar, bu hafta birinci sizsiniz sanirim :)
teşekkürler canım:81:Hakedilmiş 1.liğinizden dolayııııı,yürekten tebrik ediyorum sizi 13. takımmmmmmmmm Eki Görüntüle 247874
iyi geceler kızlar:79:
hepinizi kutluyorum 1. olmuşsunuz.
bu hafta çoğunluk kilo verdi, veremeyen de kilosunu korudu ki bu da gayet güzel.
bayram öncesi çok güzel bir hafta oldu. bunun verdiği gazla bayramda az şeker yiyin ha:125:
benim misafirlerim gitti. eşime bozuğum.
hepinizin kandili mübarek olsun:81:
Tebrik ederim canım. Maşallah sana
88den de az gösteriyorsun bence ama dur bakalım. Ramazandan sonra sen atağa geçersin, inşallah.
Çok güzel beslenmişsin, hafif hafif.
doğum günün kutlu olsun canım. nice senelere..benim pc bozuuk mmalum. eşimin bilgisayarını getirttim iş yerinden. açtım ki ne göreyim takımımız 1. olmuş. kızlar süpersiniz gerçekten harikasınız yaa..:92::92::92::92::92::92::92::92:ne güzel bir motivasyondur herkes güzel güzel vermiş kilosunu.maşallah nazar değmez inşallah.
bence güzel gidiyorsun. ramazandan sonra dukana daha sadık kalırsın. o zaman daha da iyi rakamlar gidecektir inşallah.temmz 26 da dukana başlamıştım. ramazan nedeniyle tam yapamadım benimki biraz dukana hazırlık oldu protein ağırlıklı beslenme gibi oldu yeri geldi güllaç yedim,hoşaf,zeytinyağlı filan yedim ama buna rağmen diyetisyen yardımıyla ayda 2 kilo veremeyen ben zorlanmadan hemde ramazanda 3 kilo verdim.ı love you dukan. tabi keşke tam uysaydım.yaz tatili başından beri verdiğim kilo da 4 kilo civarı fena değil sanırım
afiyet olsun.Off yedim, içtim, şiştim
Menümü yazayım hemen:
Eki Görüntüle 247761
Sahur:
500 ml. limonlu su
30 gr. müsli ( 100 ml. yarımyağlı süt ile )
3 taze incir
İftar:
500 ml. limonlu su
30 gr. müsli ( 100 ml. yarımyağlı süt ile )
1 porsiyon tavuk köfte
3 boğum pınar mangal sucuk
1 dilim kepekli ekmek
Çoban salata - light kola
Ara:
1 kupa meyve çayı
1 kupa form çayı
1 kupa yeşilçay
Toplam: 858.2 kalori
4 lt. su + 1 saat yürüyüş...
Bu yediklerimi bu caylarla anca sindiririmÇok hızlı yedim bugün, löp diye oturdu mideme.
Bugün kendime dondurma ödülü vermek istiyorumYa magnum yada dondurmalı pastadan bir dilim yicem. Yesem bile kalorimi cok cok az aşmış oluyorum.Zaten şimdide yürüyüşe cıkıcam 1 saat. Onu eritirim zaten...
hahah süper diyalogolmaaaaaz yicemkaç aydır tutuyorum kendimi
kış gelecek daha dondurma yiyemedim adam akıllı :))
hem kalori aşmıyorum, bir saatte yürücem, panik yok yani
iç ses ( sen kendini kandır, yedikten sonra pişman olacaksın...)
nefsim ( bu mutluluk anlatılmaz yasanır)
tamam canım, izinli yazalım.3-4 saatlik uykuyla duruyorum yaa şimdi yatıp sahura doğru kalkıcam sanırım.. bu arada memlekete gitme hazırlıkları, kayınvalideye anneye babaya hediyeler vs derken baya yoruldum bugün. bide gittim saçımı boyattım ohh mis oldum .. ama maalesef ayın 3ünde ve 10 unda ankarada kayseride düğünlerimiz var kzuenlerimin. o yüzden buralardan ayın 12 sine kadar uzak kalacamm. kaptancım ben eylülün 12 sinde gelirim inşallah Allah kaza bela vermezse..o sürede ne olucam izinli olucam değilmi? yerime kimseyi almazsınız dimi yaa küserim valla. tam takımımı bulmuşkene valla çok üzülürüm öle olursa.çünkü ben ilk geldiğim günde 13 üncü takımda bir sıcaklık buldum. ve hiç pişman olmadım geldiğime. sonuncu bile olsa bu çaba bu motivasyon bence her zaman gözümde 1. dir.. ayyy iyiki rabbim buraya gelmemi sağlamışş.hepinizi öpüyorum kızlar herkese iyi bayramlar inşallah sevdiklerinizle mutlu günler geçirirsiniz.herifimde bilgisayarın başına geçtimmi sinir oluyo kapat deyip duruyo okul açılsında bol bol buralardayım inşallah...çevirin yanaklarınızı bakimmmbayramda da kilo verip dönmek üzeree hoşçakalın fıstıklarr...
triptofan,
hayırlı kandiller canım.kızlar teravihten geldim ben.Bugünlük tek sporum teravih olacak maalesef.çünkü kimse benle yürüyüşe gelmez.Sabaha kada r dualar vs. olacak köyde bende kaçırmak istemiyorum umarım sorun olmaz
herkese iyi kandıller
çok şükür buzdolabın yapılmış. inşallah bu sefer bozulmamak üzere yapılmıştır.malesef... saat 7 de tekrar servis geldi yaptı... ama beyaz eşya şans 1 ay sonra bozulmycağını kimse garanti edemez dedi... bi daha buzluğa bişiy koymam artık sudan başka... değişim talebi verdim ama servise gelen adam tamiri mümkün old. için değiştirmezler dedi...keşke tamir olmcak şekilde bozulsaymışş.....
bu arada kilo veren herkesi tebrik ederim....
vveeeee kadir geceniz mübarek olsun... bütün dualrınız kabul olsun...
ben gerginliklere alıştım evlendim evleneli... çünkü benim odun hep gergin dolaşıyo....eş milleti odun olunca bozulmadan olmuyor canım.
sinirlendim iftar öncesi. önemli de olsa önemsiz de olsa gerginlik gerginlik oluyor.
ya bazı şeyler çözümlenemiyor maalesef.
eşin birilerine iyilik ediyor ama seni sinir ediyor gibi...
ben anlamadım bir şey bundan
son sayfaya nasıl gelemedin yaw?
yok yok kötü olmamış. bildirim yapmadıysa, bildirim yapmadı yazacaksın.
rica ederim canım.
haftaya cuma "bomba" gibi bekliyorum ona göre. yalnız haftaya cuma bildirim yok:) sonraki cumaya kadar süren var yani
sakın sakın sakın
bu gidişle 13. takım kilo almak isteyenlere transfer olucak
senin de kandilin mübarek olsun canım.
amin deryacım amin.
senin de kandilin mübarek olsun, hilalcim.
Allah sevdiceğini ve seni kavuştursun hayırlısıyla.
oh oh tatlı telaşlar..
iyi bayramlar canım.
bayramda katılım düşer tabi, gayet normal.
burda olanlarla muhabbet ederiz, bayram dönüşü görüşmek üzere.
teşekkür ederim canım. listedesin, hayırlı olsun.
size de doğru dürüst tatil vermemişler..
şikayetvar'a yaz bence.
:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?