ayy keşke pohpohlanmaya gelse, hemen " tabii öyleyim " diyor
Şaka bi yana, gercekten ben eşimden ( bazen kavga etsekde ) razıyım.Allahda ondan razı olsun inş.
Kola meselesine gelinceee; peküü bu bitsin almıcam :))
aslında bi bakıma iyi bazı erkekleride hizaya sokmak zor oluyor çünkü... hem kendi bildiğini yapıp hemde karşısındakini kısıtlayan dolu insan var... en azından seninki onlardan değil...
elbisenin içindeykenkini mi? yada eskiden zayıf halim mi koysam?
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...0-eylulsenin-basari-oykusu-40-kilo-verdi.html
kızlar şimdi okudum bay etkilendim bi bakın isterseniz... insanlar neleri başarıyor... ben şurda 15 kiloyu veremiyorum...
Ee şükrediyorum bazı şeylere de tabi.
Sabredebileceğimiz yere kadar sabır ..
Bence elbisenin içindeki halini koy o elbiseye girmeyi çok istemiyor musun?
ama sen seni hangisinin motive edeceğini daha iyi bilirsin.
sizin göz keyfinizi bozmayayım şimdi... elbise yatağımın karşısında askıda duruyor... sürekli gözümün önünde yanii... ve dolu ğpantolonum var dar gelen biliyor musun? geçen bi kısmını kayınvalideme verdim... hepside ona tam oldu.... düşün kayınvalidem benden 10 kilo zayıf.... tamam boyu da daha kısa ama pant. ona oldu...
Bence motive etmesi gereken şeyler bunlar.
Biraz gayret edersen o pantolonların içine girdikçe nasıl mutlu olacaksın ..
evet çok mutlu olurum kesin... gidip biraz deniyinm şunları belki işe yarar...saol masalcım...
Ne demek Özlemcim her zaman ..
İyi akşamlar.
Geçmiş olsun deryacım.
Malum reglin ilk günü çok iyi anlayabiliyorum seni.
Dikkat et kendine.
geçmiş olsun deryacım...
denedim geldim dizden ancak bi karış yukarı çıkabiliyorlar
bende o hırsla
100 mekik
100 bacakları yana açma
100 yana esneme
100 oturup kalkma hareketi yaptım geldim... hergece yapayım bari yoksa 100 kilo olcam....:26:
cnm sen norma doğum mu yaptın? benim çok sancım oluyor hep sırf bu yüzden ilerde normal doğum yapmak istiyorum...aynen cnm ama normalde ben sancı çekmiyordum kayra yı doğurduğumdn beri çok iiydi geçen hafta biraz sızlama oldu ama bugün beterdim... teşkr ediyorum
teşkr ederim cnmcım
ben onu indirmedim cnm henüz... bu ayki kotam dolmak üzere... 6 gb benim net... bu ay bitince inidiriyim... hangi site diyordun sen???Aralarından en bol olanını seç.
Ortalarda dursun.
Yediklerine daha dikkat edip sporunu yap sonra onları dene.
Bakalım ne kadar ne kadar yukarı çıkmaya başlayacak.
Slim in 6 yaptım geçen seferki kadar ama bu sefer ağrı yapınca bıraktım.
Ve inan çok faydalı olacak gibi hissediyorum 10 dakika deneyebilirsin günde.
toparlancam cnm inş... sizin desteğinizle...Özlemcim inan menünü okuyunca inanamadım ne oldu sana??????
lütfen toparlan artık kendine gel yazık ediyorsun kendine çok genç ve çok güzelsin.. diyeti kendine takıntı yapma yediklerinin kalorisini bilerek ye.. bkz: kalorisepeti.com incelemeni tavsiye ederim. bana bak birde ben daha iradesiz bir insandım taa 105 kg olana kadar yedim.. yedi yedim yedim ne oldu şiştim kendimden tiksinen bir insan oldum.. bir mağazaya girdiğimde büyük beden reyonuna bakıp ordakilerde olmayınca bunun büyüğü var mı diye utandığım güne gelene kadar eşimin bir lafını duyana kadar.. ne yazık etmişim kendime dedim.. ya lütfen çok üzülüyorum motivasyonunu kendin yatar biz herzaman senin yanındayız.. bir 42 beden kotum var diyordum hatırlarmısın bilmem ben hergün onu denemekten bıkmadım.. popomdan yukarı çıkmıyordu sonra çıktı ama düğmesi kapanmıyordu şimdi çok sıksada düğmeside kapanıyor.. yakında o bol gelicek ve onu beğenmeyip gidip yenisini alıcam.. kendini salma.. kendince dikkat et lütfen cnm benim
ben hep diyorum "ben yapabildiysem herkes yapar !!!"
Kızlar moralim çok bozuk çok kötü şeyler oldu.Sinirimden yedikçe yedim yedikçe yedim ne olacağım bilmiyorum ama şu an için yaşamak bile kötü benim için
1 kutu cola 2 paket bisküvi1 browni ne bulduysam yedim yedim durmak bilmeden çok kötüyüm şuan en sevdiğim insan bana ihanet etti güvendiğim kardeşim deiğim kişi beni arkamdan vurdu ne yapacağım bilmiyrum arkadaşlarımla aramı bozdu herkes düşman bana artık kimsem yok
canım benim ne demek kimsem yok.. senin yaşında böyle olaylar çok büyük gelir insanın dünyası yıkılmış gibi olur ama zamanla hepsi küçücük bi anı olark kalır...
öncelikle seniii çookkkk seven bi ailen var ve bu hepsinden önemli... ileride bu arkadaşlarının çoğuyla görüşmeyceksin bile... senin bu yaşta yapacağın en güzel şey okumak okumak okumak... ben hiç sevmezdim böyle nutukları inan... ama tekrar 14 yaşına gelsem yemez içmez ders çalışırdım... hayat çok daha zor...
benim gibii
Ben de hemen ukalalık yapıyorum.
Kız sen bu pozitiflikle herkesi güzele çevirirsin adam da iyi olacak tabi ..
Gözüm üstünde bak
Kızlar moralim çok bozuk çok kötü şeyler oldu.Sinirimden yedikçe yedim yedikçe yedim ne olacağım bilmiyorum ama şu an için yaşamak bile kötü benim için
1 kutu cola 2 paket bisküvi1 browni ne bulduysam yedim yedim durmak bilmeden çok kötüyüm şuan en sevdiğim insan bana ihanet etti güvendiğim kardeşim deiğim kişi beni arkamdan vurdu ne yapacağım bilmiyrum arkadaşlarımla aramı bozdu herkes düşman bana artık kimsem yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?