çok teşekkürler canım söylediklerin içni.seninde başına gelenlere üzüldüm.Sanırım en iyisi onlardaan uzaklaşmak olacak.Herkesi yanlış tanımışım.Gerçek yüzlerini görmek iyi oldu.Zaten şimdi liseye başlıyorum,yeni ve doğru arkadaşlıklr edinmeye calısacagım
teşekkürler her satır için
Kizar merhaba.. Bugun gelemedim cunku eve daha yeni geldim.. Dedem mide kanamasi gecirdi de.. Kiyafet falan alip sabah geri donucez ve ananemlerde kalicaz bi sure.. Bayramin son gunu falan doneriz sanirim, insallahh.. Beni idare edin lutfen.. Cumaya kadar gelmis olurum, kilo bildiriminde bulunurum yani.. Gecmis olsun dilekleriniz icin simdiden tesekkur ederim (sonra gelip okuyamayabilirim cunku) ve simdiden iyi bayramlar hepinize.. Kendinize iyi bakin, eger bi yolunu bulursam gelmeye calisicam.. Gorusuruz:)
Ne yazık ki yine şehit haberi.
Her gün aynı haber.
Nefret ediyorum şu insan dışı varlıklardan.
3 şehitimiz varmış hakkaride 3 de yaralı.
22 vatan haini yakalanmış.. eşim dedi biraz önce hakkaride ki o saldırıyı yapanlarmış sanırım.. ve sağ ele geçirilmişler.. bir gün hepsinin kökü kuruyacak İNŞALLAH
perdelerimi ütüliycem ütü suyunun kaynamasını bekliyorum bi bakayım size dedim.. görüşürüz kızlar yine..
selamlar hilalcim,
bir sen varsın sanırım
ben evi toparlamaya çalışıyorum, bayram gelicek bizim ev terelelli..
paylaşım alanını takip ettiğin için teşekkür ederim
bana çok yardımcı oluyorsun canım
Rica ederim Rabiacım ne demek ..
Ben buradayım sevdiceğim orada sınırı korusun ben de burada takımımızı
bayramda iş başındayız.
Kolay gelsin, çok yormadan yap ama kendini ..
Eki Görüntüle 248526
Ayy çok yorgunum :84:
Yemek yaptım, çamasır yıkadım , katladım, ütüledim.
Başörtülerimi yıkamıştım onları ütüledim.2 saat ütüledim hala yarısı bile bitmedi ya :84: çıldırıciimmm
Daha dışarı çıkıp bebk arabası bakıcam kardeşime... Off cokda acıktım, susadım...
Aff Allahım afff...
Ders calısıcam şimdi.. bu yorgunlukla nasıl olacaksa...
Ayy ben okurken yoruldum resmen ..
Kolay gelsin Melek valla ..
Aç aç da ders çalışılmaz ki :26:
Yaa sen okuyunca yoruldun bide beni düşünne yapalım yapıcaz, benden baska düzeltecek olmadıgına göre... daha yatak odası duruyor
Off , böyle hep ev temiz kalsa, camasırlar temiz ve ütülü... hayat ne güzel olurdu
ya taze fasulye yaptım, çok severim. aklıma geliyo böyle bol acı döküp döküp yiyeyim diyorum. off gözümünden önünden gitse su yemek faslı, ders calısıcam ama olmuyor
Arkadaşlar ben bayramın ilk günü salı gününden cumaya kadar yokum. Eşimin köyüne gideceğiz. Haftasonu dönerim inş. Şimdiden söyleyeyimde, sonra unuturum falan.. :))
Boşuna mı diyorsun masallarda bile kadın olmak zorken gerçek hayatta ne bekliyorsun ?
Bu sefer de ben pozitif olayım mı ?
yaşadığın her kalori kaybettiğin kaloriler, kilolar, yağlar demek.
Böyle düşünürsen daha kolay olur belki ..
Tabi canım ona ne şüphe...
Gitsin yağlar,gelsin yeni kıyafetler, havalar
Ben bayram dnüşü hedefimi koydum, kurbana kadar 68...
Bunun içinde 15 gün dukan, 15 kalroi sayımı yapıcam :))
Belki uyduruk bi çözüm oldu ama ne bilim, bakıcam işte... yapabildiğim kadar :)
Gayet güzel ..
hem öğrenmiş olursun Dukanı yapmayınca dukanın kiloları geri alınıyor mu bakalım ..
Ben yemeye başladım ne bulursam
evet öğrenmiş olurum dedğin gibi :))
kız yeme sakındöverim seni bak
Biz light kola içiyoruz diye azar işitiyoruz, hanımefendi tıkınıyor
Yiyorum ama öyle çok kalorili şeyler değil.
sadece sık yiyorum.
Yok meyveli yoğurtmuş, yok kuru meyveymiş, leblebiymiş ..
Ama ağzım durmuyor işte bir türlü.
Normal yemek de yiyesim gelmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?