kızlar nasılsınız?
ben çok yorgunum ve hiç ama hiç keyfim yok
Aynen ben de Gözdecim hiç keyfim yok ve çok yorgun hissediyorum.
sana noldu canım hayırdır?
Aslında belli bir şey yok Gözdecim.
İyice sıkıldım bunaldım.
Dayanacak gücüm kalmadı gibi hissediyorum.
anlıyorum canım, geçicektir bikaç saate merak etme için sıkılmış senin çık dışarı hava al biraz
İstemiyorum ki hiç çıkmak falan.
Kötü bir şey de yaptım çikolata yedim bitter 4-5 parça.
Çok birikti galiba içimdekiler.
olsun bugünlük mutlu et kendini bişey olmaz
birikmiştir ya birikmez mi ama böyle yaparsan içinden çıkamazsın bunun kafanı dağıt olmaz yoksa
Ahh bir dağıtabilsem ..
Gerek fazla kıskançlıkları gerekse o oradayken benim bir şey yapmak istemememden dolayı hiç bir şey yaptığım da yok.
Aslında belli bir şey yok Gözdecim.
İyice sıkıldım bunaldım.
Dayanacak gücüm kalmadı gibi hissediyorum.
Harika
Bayram geldi dertlisin tabi değil mi yeni akrabalarından
gelince yapıcağınız güzel şeyleri geçirceğiniz güzel günleri düşün.... beğendiğin filimleri onunla izlemek için ayır... birkaç güzel elbise al o gelince giymek için.... arkadaşlarınla gez birazcık... beğendiğin yerleri not al kenara onunla gitmek için... gelince şaşkınlıktan heyecandan nereye gideceğini sapıtır insan çünkü... aklıma ilk gelenler bunlar oldu cnm kısaca hayal kur biraz... rahatlatır biraz olsun..
hehehe
kayınvalidem iyidir benim saolsun... bakalım ne zamana kadar bilmem inş hep devam eder ama karikatür çok hoş...
Özlemcim onsuz bir şey yaparsam huysuzlanıyor ki ..
Ben de orada merak ediyor diye bir şey demiyorum.
Kİmseyle de görüştüğüm yok .
Gezmek dersen Ankarada gittiğimiz yerler belli genelde aynı.
Zaten gezmeye fırsat bulamıyoruz birbirimizi görünce oturalım konuşalım nerede olduğumuz önemli olmuyor.
Hayal kuruyorum ama bir noktadan sonra dayanamıyorum.
Nedense son günlerde iyice kötü oldu.
Aman nazar değmesin hep iyi olsun ..
Birazcık mı ? Emin ol birazcık değil !!anladım biraz kıskancız galiba... keşke baştan çok alıştırmasaydın evlenince iyice artıyor... bende sinir oldum bugün... pembe pant. beğendim bu renk giyilir mi diyo bi bluz beğendim çok açık bu evli barklı kadınsın diyo... iyide benim askılılarımda var o bluz gayet kapalıydı bence... 25 yaşındaa olduğumu unutuyo beni giydircek annesi gibi
masalcım ben çkıyrum yemek filan hazırlanck...öptüm seni gece burda olursan görüşürüz...
Birazcık mı ? Emin ol birazcık değil !!
Baştan biliyorum çok alıştırdığım için böyle oldu.
Şimdi kıyamıyorum ama sonrasından cidden korkuyorum .
Hiç kimseyle görüşmüyorum, ben yetmiyor muyum sana diyor.
Ama yanındayken daha rahat olmasına güveniyorum.
Hani evlenince yanında olunca daha iyi olur belki diye.
Ama giydiklerimle ilgili de hiç bir zaman çok rahat olacağını düşünmüyorum ..
Göreceğiz bakalım da ..
Önceden nasıldı kıskançlık konusunda Özlemcim?
ilk başladığımızda çok daha fazlaydı... makyaj bile yapma dediği oldu.... ama sonra ben onu alıştırdım... bide bende çok kıskancım ben onu kıskandıkça o da kıskançlığın kötü olduğunu anladı... taktik işi oldu benimki biraz yani...görüşürzx cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?