Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

acıkmaszın çok acıkırsanda bir bardak yy yağlı süt iç..akşam en geç 6 da yemek yiyorum ..ilk başlarda acıkıyorsun ama sonra alışıyorsun..

gözdecim, kiloyu kolay veriyormuş gibi yapmayın böyle.. toparlanın canım. zaten önümüz bayram. ipin ucu kaçıcak, bayramdan önce bari elinizden geldiğince dikkat edin.

normalde dikkat etmeye çalışıyorum umutsuz olsam bile ama o gün moralim bozuktu kendime hakim olamadım kaptancım şimdi daha iyiyim

iyi bayramlar arkadşlar hepnize
aranıza pek katılamıyorum bayram tatili dönüşü buradayım hepiniziöpüyorum
tatlıyı çok kaçırmayın

aaaa çok ilginç bilmiyordum ben bunu ben çok inanırım bu tür şeylere bi araştırmak lazım

tamam yemeye dur demişiz sanıyorum ki ama spora da go dememiz lazım ben demedim henüz

Dedim ama nasıl dur dedim bir sor Gözdecim.
Çok zorlandım.
Hala da bir şeyler yemek istiyorum ama yemeyeceğim.
Sporu da denedim ama Leslie'nin yarım milinde çok sıkılıp bıraktım.
Ona nasıl go diyeceğiz bakalım ?
Sen ne durumdasın?

selam kızlar ancak akşam uğrayabilirim.. henüz işlerim bitmedi.. iftardan sonra yeni ütülenicekler çıktı onları halledeyim ortalıkta kalmasın.. hepinizi çok öpüyorum.. iyi iftarlar.

seninki psikolojik olabilir canım bence düşünmemeye çalış yemeyi kafan dağılsın unut
benimki de psikolojikti moralimle beraber o da düzeldi ama spor yok.
cidden inanılmaz sıkılıyorum yaparken ve ben de senin gibi bırakıyorum bişey olması lazım ki tekrar o havaya girelim

Birileri takım hakkında falan bir şeyler söylese yine en güzel olacak

Sabah:
-C vitamini takviyesi
( 13.15)
-2 yumurtadan omlet
-Ayran
(17.20)
- Közlenmiş patlıcan ve yoğurt

Bugün başka bir şey yememeye kararlıyım bakalım.
akşam da biraz spor yapsam çok iyi olacak.

hilal çok acıkırsın saat daha 6 sen de bnim gibi geç yatıyorsun bence tekrar ye

Gözdecim bugün moralim çok bozuldu.
65 çıktım.
O yüzden bugün böyle olsun, zaten saat 12den sonra uykum geliyor bir kaç gündür.
Cuma gününe ( biliyorum bildirim yok ama .. ) kilo vermiş olmak istiyorum.

Son düzenleme:

Güveniyorum sana başaracaksın .
Bir kere de olmaz ki ama zaten azıcık çaba sarfetmek lazım değil mi?

Hayırlısı olsun bakalım.
Umarım hiç bir sorun olmadan geçer şu günler.
inşşş canımmm
hadi bakalımmm inşş yer bulursunuz bacımm durdunuz inşşş turnayı gözünden vurcaksınız farzı misal yani:))) gez tozz ohhh bugece sizin gecenizzz iyi eğlencelerrr inşşş çok çok güzel geçerrr
zormuş ama ya... neyse alışıcaz artık :))

kesinlikle öyle...

Kendimde seni görüyorum resmen.. :)) Evrene pozitif düşünceler sal, " aç değilim, aç değilim... " Eki Görüntüle 248912
ilahii yaaaa süpersin bacım maşallah diyimde nazar değmesin kız aç değilimmmm aç değilimmmm:)
selam kızlar ancak akşam uğrayabilirim.. henüz işlerim bitmedi.. iftardan sonra yeni ütülenicekler çıktı onları halledeyim ortalıkta kalmasın.. hepinizi çok öpüyorum.. iyi iftarlar.
kolay gelsin deryoşumm şimdiden iyi bayramlarrr

cuma bildirim yok muuu neden ki???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…