kısaymış canım ya. idare edersin. ondan hariç var mı başka planınız?
meyve çok mu oldu? o da şeker, dikkat etmelisin.
canım neden psikolojik bence.bende bana gıcık oluyorum bu konuda... neden öyle yaptığımı da hi bilmiyorum... sadece yemek istiyorum bazen... sence neden öyle yapıyorum???
bizim okul geçen yıl anadolu oldu bu yıl 2. kez 4 sınıf oluşturacak şekilde anadolu lisesi kaydı yaptı normalde en az 10 tane 9. sınıf alıyodu falan hem öğleci sabahçı düz liseleri ayarlamak için hem de sınıfları ayarlamak için bölüyolarmışsınıflarınız mı ayrılıyormuş? niye?
buyurun gelin ağırlarız seve seve :)her zaman gel canım:81:
biz de sizin takıma uğrarız, orada da kaynatırız inşallah.
yok, dahada maşa yapmam
yarın denerim artık.. geç oldu, ders calsıcam azcık.. ama ben duramam yaparım :))
canım neden psikolojik bence.
çocukluğuna inmemiz lazım, dermişim
şaka bir yana, senin canını sıkan bir şeyler vardır. sen onları düşünmemek için kendini yemeğe veriyorsun. seni üzen / sıkan / bunaltan her ne ise bunu yemek yiyerek aşamayacağını kabul etmelisin. o sorunların çözümü bedenine işkence değil. anlatabildim mi?
Git yat uyu hemen kız ..
Ölmüştüm yerinde olsam ben .
aynen hiç emekli olamıyoruz :) mesaimiz olsa bile para veren yok.. zor zor... :))
sende az çalışmamışsın bugün :))
Ayyy maşallah canım benim ellerine sağlık ben de bugün evdeydim ama işyerinde olduğumdan çok yoruldum duvarları yıkadıkkkk
Ayy yerler ıslanmasın diye hem kurulamaya çalışıyoruz hem duvarları sill
mahvoldum valla yemek yedim de az valla 2 sürahi su içtim öle su içtim
anlatsan kitap olur değil mi deryacım?
Hani bazen birisi için çok iyi falan deriz ya, nerden biliyoruz ki kalbini mi açtık da baktık?
İnsanoğlu çiğ süt emmiş diye atalarımız boşuna dememişler.
doğrusu pek iş yapmam ama o sırt ağrısını bilirimbi de ameliyatlıyım en küçük bişey de ağrıyo maşallah canım darısı başımıza
sanmıyorum gariplik olduğunu. belki ramazanın hikmetidir.
bayramda sizin eve gelmek lazım
herkese iyi akşamlar...
yeni geldim eve... kayınvalidemlerdeydik... dün bana olmayan kıyafetlerimi giymem işe yaradı eşim yeni etek aldı.... baktı hiçbiri olmuyo...
bugün yediklerimi yazayım hemen... yeni aksiyon olsun bana..
sabah
1 omletten yumurta
1 domates
1 dlm peynir
1 dlm ekmek
ara üzüm
öğle
6 köfte
salata
1 dlm ekmek
akşam
yarım tbk makarna
karpuz kavun üzüm incir
bugünde meyveyi abardım galiba...
amin canım duanin için saol allahim ihtiyacı olan herkese şifa versin ınş.Allah'ım şifa versin cnm benim...
yaw neden başkalarına kızıp kendinize zarar veriyorsunuz? git o seni kızdıranlara bağır çağır ne yapıyorsan yap.. eline geçeni yiyerek kendine işkence ediyorsun.
nasıl yani sorma???
ailenle bir sıkıntı mı var?
niye kusura bakalım canım
uğraman çok ince bir davranış bence.
ben bir türlü bayram temizliği yapmadığım evimle meşgulüm
sen neler yapıyorsun?
bu arada öğrenci misin evli misin:) pek tanışmadık seninle.
ben evliyim, ankaradayım. 1 oğlum var. çoluk çocuk hayat gailesi:)
hilal?!...
ay canım inşallah hayırlısıyla süprizine kavuşursun
vazgeçemiyorum canım:) bağımlılık yaptı burası
allahtan bugün sağlıklı atıştırmalıklar tüketmişsin. yalnız yemeksiz olmaz.
yok kız ondan değil hiç düşünmedim çok deli gibiydim dün
iyi yapmışsın valla ben 3 gündür spor yapmıyorum gece belki leslie yaparım biraz
Allah kolaylık versin zor işler valla ya doluya koysan almıyo boşa koysan dolmuyor ne diyim hayırlısı olsun demekten başka birşey gelmiyor elden
Kızlar biz aniden memlekete gitmeye karar verdik anneanne çok iyi değil çıkıyoruz birazdan bayram bitimi görüşmek üzere kendinize iyi bakınn
Off arkadaşlar düzleştirici ve maşa aldım ama maşa ile şekillendirmeyi beceremedim ya... :26:
İlk defa kullanıyorum maşayı... Bi türlü düzgün bi model çıkaramadım sacımda... 2 saattir ugrasıyorum
Açık arkadaşlardan tavsiyede buluna varmı? yada sac yapan bi site varsa oraya girim.
uzman tvde acıkılyıor nasıl yapılacagını
herkese iyi akşamlar...
yeni geldim eve... kayınvalidemlerdeydik... dün bana olmayan kıyafetlerimi giymem işe yaradı eşim yeni etek aldı.... baktı hiçbiri olmuyo...
sabah
1 omletten yumurta
1 domates
1 dlm peynir
1 dlm ekmek
ara üzüm
öğle
6 köfte
salata
1 dlm ekmek
akşam
yarım tbk makarna
karpuz kavun üzüm incir
herkese iyi akşamlar...
sabah
1 omletten yumurta
1 domates
1 dlm peynir
1 dlm ekmek
ara üzüm
öğle
6 köfte
salata
1 dlm ekmek
akşam
yarım tbk makarna
karpuz kavun üzüm incir
canım neden psikolojik bence.
çocukluğuna inmemiz lazım, dermişim
şaka bir yana, senin canını sıkan bir şeyler vardır. sen onları düşünmemek için kendini yemeğe veriyorsun. seni üzen / sıkan / bunaltan her ne ise bunu yemek yiyerek aşamayacağını kabul etmelisin. o sorunların çözümü bedenine işkence değil. anlatabildim mi?
evet cnm çok güzel anlattın çok da güzel üstüne bastın... bide işin kötüsü yemek yerken zevk alıyorum bütün sıkıntılarım geçiyo o anda... ama bunun sonu yok... toparlanıcam ama toparlanmak zorundayım... yoksa böyle giderse eşimle beni görenler adama yazık olmuş falan dicekler gibi geliyor...
heheh bu arada bugün eşimden gelen incilerden bir tanesi....
yolda yürürken aşırı zayıf bi kız gördüm... beli filan sıfır beden di resmen... bende böyle olsam istermisin dedim... o fazla zayıf demesini bekliyorum... o ne dedi...
benim için farketmez seni aldığımda zayıftın şimdi kilolusn dedi... oha dedim iade et bari aldığım gibi çıkmadı bu diye....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?