tavsiye ederim canım, güzel bir şehir. bir ankara ziyaretinde hızlı trenle git.. 1.5 saatte gidiliyor ankaradan.ya eskişehiri bende çok merak ediyorum o kadar ankaraya gittim gitmek nasip olmadı bir türlü
selamlar kızlar,
bugünü mide ağrısı / mide bulantısı gibi bir şeyle geçirdim. bayramda fazla pis boğazlık yaptım sanırım
arkadaşlar yavaş yavaş toplanıyorlar, çok güzel. neslivicdan ve maviyeşil hoşgeldiniz..
maviyeşil'cim fotolarda hiç fazlalık yok, maşallah. 2 çocukdan sonra vücut tabiki biraz deforme oluyor ama sen güzel dikkat ediyorsun. inşallah yakın bir zamanda mezun ederiz seni.
tavsiye ederim canım, güzel bir şehir. bir ankara ziyaretinde hızlı trenle git.. 1.5 saatte gidiliyor ankaradan.
yarın işbaşı var değil mi? sen naptın, bilgisayar işini?
ah canım, demek cuma günü başladın çalışmaya.. neyse iş iştir.ben cumadan iş başı yaptım kaptişim yaa bilgisayarım halloldu yeni bir soruna kadar sorunsuz aranızdayım inş. :))
Burn it up ile mi başlayacaksın ?
İstersen bir kaç gün start it up yapıp sonra başla ilk seviyesi bu ama sen bilirsin tabiki.
merabalar hanımlar
bayram dönüşü kilo aldım yine
bu gün hızlı bir diyetle giriyim dedim aa bugünüde batırdım yarın başlıyorum artık şok diyete gireceğim
hepinizi öpüyorum
buarada kaynımın 4 ay sonra düğünü var düğünde 56 olmak istiyorum
zayıflarsın inşallah canım. bayram biraz darbe vurdu beslenmeyesaol cnm benım...evet baya sarkma oldu ama ınş halledıcem..bıraz daha zayıflasam keske
selamlar kızlar,
bugünü mide ağrısı / mide bulantısı gibi bir şeyle geçirdim. bayramda fazla pis boğazlık yaptım sanırım
Hızlanmış ama hiç sevmedim ben bu halini forumun.
Düzeltsinler tekrar ama ..
ayy sorma bende bende, hem mide hem bağırsaklar facia gibi. bugün çok halsizdim.aynen bende motoru bozdumbayramdan beri çok kötüyüm
ah canım, demek cuma günü başladın çalışmaya.. neyse iş iştir.
bilgisayarın da hayırlı olsun, inşallah nazarlara gelmez bu sefer
bayram nasıl geçti? seninki ile asansörde bayramlaştınız mı
off kaptişim offffffffffff yarama dokandın ay görmüyorum 2 haftadır cocugu yalnız kız kardesiyle tanıstım sitede onun hakkında caktırmadan bilgi ediniyorum kardeside 15 yasında bıcırık bişii bir soruyosun bes söylüyor ben kaleyi en içten fethediyorumda asıl hedefime ulaşamıyorum nasıl olcak bu iş bilmiyorum zaten cocuk eve pek ugramazmış bende 30 yasında bekar bir adam olsam cebimde onunki kadar para olsa ben ugrarmıydım diyorum bende ugramazdım
aynen bende motoru bozdumbayramdan beri çok kötüyüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?