- 15 Şubat 2011
- 7.011
- 20
- 158
Günaydın canımmm...
Ya geliyim de enerjinden bana da bulaşsın ben de seninle spor yaparım böylece belki de
Günaydınlar hanımlar !!!
Hani herkes nerde? Uyuyor musunuz yoksa?
Kaldırın popoları, spor yapıcaz...
Eki Görüntüle 251433 Eki Görüntüle 251432 Eki Görüntüle 251434
Hoppp hoppp hopppp...
Bir yukarı bir aşağı, bir sağa bir sola...
Gününüz aydın olsun, Bol kilo vermeler...
Ben spor yapmaya gidiyorum.Slim in 6 yapıcam..
Haydi bre !!! Gazam mübarek olsun
Ölürsem şehit, kalırsam gaziyim
Gel gel, ikimiz beraber daha cok yaparız
Hoppp hoppp....
Off... herkes nerde :95:
Sporumu yaptım, ay çok yorucu bişimiş.. 20 dk. sucuk gibi oldum
Kahvaltımıda yapayım.. sonra gelirim.. :87:
Off... herkes nerde :95:
Sporumu yaptım, ay çok yorucu bişimiş.. 20 dk. sucuk gibi oldum
Kahvaltımıda yapayım.. sonra gelirim.. :87:
Gel gel, ikimiz beraber daha cok yaparız
Hoppp hoppp....
merhaba nasıl spor yapıosunuz benım ev resmen spor salonu ne ararsanız var (kosu bandı twister mekık sehpası ) ..ama bı turlu totoşumu kaldırıp bısı yapamıyorumm..kendımı nasıl motıve edıcem ben işten yorgun gelıyorum bahanesi yapıyorum hep kendıme
Hoşgeldin canım,
Bravoooo....:81:
Bende tatlı yemedim ama yeme düzenim yoktu hiç yaa
Neyse bayramın hatrına olsun o kadar da ya
Düzen bende de yoktu ama en azından tatlı yemedim tesellim o
Günaydın canımmm...
Ya geliyim de enerjinden bana da bulaşsın ben de seninle spor yaparım böylece belki de
Ohh valla hatun sporunu bilene yaptı ben geldiğimden beri masamdan kalkıp bir bardak su doldurup içemedim yaaa...
Üf bayram dönüşü yoğunluğu artık bu hafta böyle geçer evde de akşam gidince kesin bişiler çıkar ben biliyorum çünkü bizim evii gereksiz işlerde bizim evden iyisi bulunmaz ama bir spor salonu bulup kardeşimle gitmek istiyoruz bakalım.
Şu slim'i aradım aradım bulamadım yaaa
merhaba nasıl spor yapıosunuz benım ev resmen spor salonu ne ararsanız var (kosu bandı twister mekık sehpası ) ..ama bı turlu totoşumu kaldırıp bısı yapamıyorumm..kendımı nasıl motıve edıcem ben işten yorgun gelıyorum bahanesi yapıyorum hep kendıme
evet ya aradaki 15 yaşın sırrını da yakında çözerim var bu işte bir iş acaba kadının ikinci eşi falanmı adam yada kadın adamın ikinci eşi yani kadında genç öyle yaşlı da degil yok var bu işte bir iş ama çözemedim şimcikneyse ben kaleyle ortak arkadaslarımız var sanırsam en olmadı araya birini sokarım ya olacak ya olacak bu iş başka yolu yok :60
ayyy durun ben bu kısmı şimcik gördümyaa yanii kem küm hahahahahhah aslına bakarsınız evet sorumsuz eve ugramaz ailesiyle arası bozuk mantıken sağlam bir tip değil ama zaten aşkta mantık olmaz yani demii deyyüpp adamı tavlayana kadar mantıgı unutuyoruzzz hahahahahhahaha tavladıktan sonra düşünürükk belki göründügü kadar kötü değildir yani
14 yaş haBenim de kardeşimle aramda 14 yaş var
Imm kem küm ..
Ama köfte yemiştim sayılmaz mı ki ?
Yarın çorba içeyim ben en iyisi.
gelemiyor demek.. hayırlısı olsun canım. başına yollarda olumsuz bir şey gelmesin de böylesi daha iyidir belki de.Bu arada bu hafta sonu erkek arkadaşım süpriz yapar mı diyordum.
Ama yasakmış yola çıkmak bu terör olaylarından dolayı, moralim çok bozuldu.
Hayallerim suya düştü.
Bir de teyzesi biliyordu evdekilere yavaş yavaş söylerim diyordu pat diye söyledi resmen eşek bu akşam.
ne diyeceğini bilemedim babası.
alemsiniz yaw:2: 2
3
9
15
17
21
41
25
35
45
61
70
kızlar biraz deneme yaptım bunlar çıktı seçin beğenin....
hoşgeldin canım.Günaydınn kızlar
9 günlük tatilden sonra geldim.
Bayramda hiçç tatlı yemedim ama ilk gün sarmayı biraz kaçırdım
Onun dışında firem yok
İnat ettim cumaya kadar da tartılmayacağım.
Sizler nasılsınız?
Ben geçmişi okumaya başlıyayım
oralara gidip fındık yemeden gelinir mi hiç? taze taze ne güzel gitmiştir.bende hıc tatlı yemedım ama fındık dıyarına gıttıgım ıcın bıraz fındıgı kacırdım:)
hoşgeldin kaçakherkeslereee günaydın kızlarrr nasılsınızzz nelerr yaptınız bakalım bayramda umarım herkesin bayramı güzel geçmiştir benim çok güzeldii 1. gün adalar beşiktaş üsküdar kadıköy gece 1e kadar gezdikkk tozduk 3,gün arklarla buluştuk lisedekilerle abimden zorla izin alarakkk erkek arkadaşımla görüşemedik o yüzden biraz burukluk vardı ama((( abim oyüzden tek göndermiyo artık biyeree giderkende 40takla attırıyo nereye kiminle niçin neden oooooo:)
kiloya gelinceeee bi tartıldım şokkkkk 65 olmuşummm ama kendimi hiç kısıtlamadımmm 65 i gördümmm yoğun bi döneme giriyorum şu sıralar hem işyerinin yoğunluğu hem kpss için ciddi olarak çalışmaya başlamak bi yandan da üniversite kayıtları işlemler vs.ama hepinizi çokkk özledimmm
Günaydın kızlarr...
Bol bol kilo verdiğimiz bir hafta olur inşallahhhhh
Haftasonu hiç gelemedim çünkü bizimkiler burda olmadığı için bayram da gidemediğimiz yerlere büyüklerimize gidip geldik.
Bu hafta tam gaz başladım sabah kaçamaksız adam gibi kahvaltımı yaptım böyle de devam ederim umarımmmm
gunaydın kızlar nasılsınızzz
daha kahvaltı yapmadım bırazdan yapcam
yazarım..
sabahtana berı evı ancak toplayabıldım:)
Günaydınn kızlar
9 günlük tatilden sonra geldim.
Bayramda hiçç tatlı yemedim ama ilk gün sarmayı biraz kaçırdım
Onun dışında firem yok
İnat ettim cumaya kadar da tartılmayacağım.
Sizler nasılsınız?
Ben geçmişi okumaya başlıyayım
Günaydınlar hanımlar !!!
Hani herkes nerde? Uyuyor musunuz yoksa?
Kaldırın popoları, spor yapıcaz...
Eki Görüntüle 251433 Eki Görüntüle 251432 Eki Görüntüle 251434
Hoppp hoppp hopppp...
Bir yukarı bir aşağı, bir sağa bir sola...
Gününüz aydın olsun, Bol kilo vermeler...
Ben spor yapmaya gidiyorum.Slim in 6 yapıcam..
Haydi bre !!! Gazam mübarek olsun
Ölürsem şehit, kalırsam gaziyim
herkeslereee günaydın kızlarrr nasılsınızzz nelerr yaptınız bakalım bayramda umarım herkesin bayramı güzel geçmiştir benim çok güzeldii 1. gün adalar beşiktaş üsküdar kadıköy gece 1e kadar gezdikkk tozduk 3,gün arklarla buluştuk lisedekilerle abimden zorla izin alarakkk erkek arkadaşımla görüşemedik o yüzden biraz burukluk vardı ama((( abim oyüzden tek göndermiyo artık biyeree giderkende 40takla attırıyo nereye kiminle niçin neden oooooo:)
kiloya gelinceeee bi tartıldım şokkkkk 65 olmuşummm ama kendimi hiç kısıtlamadımmm 65 i gördümmm yoğun bi döneme giriyorum şu sıralar hem işyerinin yoğunluğu hem kpss için ciddi olarak çalışmaya başlamak bi yandan da üniversite kayıtları işlemler vs.ama hepinizi çokkk özledimmm
Bende senin gibiyim birde alışamadım o kadar tatilden sonra.
kız öle tatlıları falan yemedimmm ama düzensiz yedimm bide gezmelerde olunca dışardaaaFerdiciii
Ne yaptın sen aman dikkat ..
hadi hayırlısı..
hoşgeldin kaçak
o kadar gezmiş tozmuş da erkek arkadaşıyla buluşamamış:)
abin biliyor mu da göndermiyor?
merhabalar acaba takım kaptanı kim öğrenebilirmiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?