Ya yok tatilden sonra çok zor işe dönmek ama mecburen napalım işimi çok sevmediğimden çok şikayet ediyordum ama düşündüm yani yeni mezun olupta evinde boş oturan çok o yüzden sevmesem de işim var şükür işsiz kalmadım diyip devam ediyorum.
Kızlar,
Ramazan bitti ama kimse yok.
Masal bile daha az görünüyor o da kayıp oldu.
Neden öyle oldu anlamadım ben de ..
Benim nedense m yok kitaplara verdim kendimi.
Off işini sevmemek kötü bilirim onu bende yaşadım. İnsan bir kere husursuz olmaya görsün. Ama kendini teselli etmek için güzel yol bulmuşsun. işsiz olanları düşün, çalışıpta maaş alamayanları düşün öyle motive et kendini
Benim şansızlığım heralde diğer arkadaşlarla pek tanışamadık.
Neyse ancak vaktim oldu geçmişi okuyayım bari 26sından beri 50 sayfa birikmiş
öyle yapıyorum zaten napıyım hepte dua ediyorum gönlüme göre bir işim olsun diye kısmet emek olmadan yemek olmuyor sabretmek gerek pişmemiz lazım daha.
Şimdi tatil dönüşü, dönmeyenler var derken biraz daha böyle gider heralde.
Okulların açılmasıyla daha yoğun olur diye tahmin ediyorum.
Bayramda da pek yoğunluk yoktu aslında.
İnşallah istediğin gibi bir iş bulursun. Ben bundan iki yıl önce senin gibiydim. Şimdi hayallerini bile kuaramadığım bir sektördeyim. İnşallah senin de öyle olur.
Yinede epey bir paylaşım yapılmış.
Sen nasılsın?
Okuduğum kadarı ile biraz için sıkılmış.
Tebrik ederim kizlar, bu hafta birinci sizsiniz sanirim :)
benim pc bozuuk mmalum. eşimin bilgisayarını getirttim iş yerinden. açtım ki ne göreyim takımımız 1. olmuş. kızlar süpersiniz gerçekten harikasınız yaa..:92::92::92::92::92::92::92::92:ne güzel bir motivasyondur herkes güzel güzel vermiş kilosunu.maşallah nazar değmez inşallah.
hilal takımın başarısında senin payın çok büyük bacım. azmettin diz ağrısı çektin spor yapmaktan ama 2. liğe de oturdun. tebrik ediyorum sneiii kocamannn
ne güzel bir gün,hem kadir gecesi,hem benim doğum günüm hem birinci olmuşuuzz..iyi bi bayram tatilini hakettik ramazanı güzel noktaladık.
3-4 saatlik uykuyla duruyorum yaa şimdi yatıp sahura doğru kalkıcam sanırım.. bu arada memlekete gitme hazırlıkları, kayınvalideye anneye babaya hediyeler vs derken baya yoruldum bugün. bide gittim saçımı boyattım ohh mis oldum .. ama maalesef ayın 3ünde ve 10 unda ankarada kayseride düğünlerimiz var kzuenlerimin. o yüzden buralardan ayın 12 sine kadar uzak kalacamm. kaptancım ben eylülün 12 sinde gelirim inşallah Allah kaza bela vermezse..o sürede ne olucam izinli olucam değilmi? yerime kimseyi almazsınız dimi yaa küserim valla. tam takımımı bulmuşkene valla çok üzülürüm öle olursa.çünkü ben ilk geldiğim günde 13 üncü takımda bir sıcaklık buldum. ve hiç pişman olmadım geldiğime. sonuncu bile olsa bu çaba bu motivasyon bence her zaman gözümde 1. dir.. ayyy iyiki rabbim buraya gelmemi sağlamışş.hepinizi öpüyorum kızlar herkese iyi bayramlar inşallah sevdiklerinizle mutlu günler geçirirsiniz.herifimde bilgisayarın başına geçtimmi sinir oluyo kapat deyip duruyo okul açılsında bol bol buralardayım inşallah...çevirin yanaklarınızı bakimmmbayramda da kilo verip dönmek üzeree hoşçakalın fıstıklarr...
Ee hiç yoktan iyi tabiki ..
Normalde olsa 2-3 katı kadar olurdu paylaşım ama bayram yoğunluğu normal.
Bir sorun yok aslında da ..
Ufak tefek şeyleri büyütüyorum.
Kitap okumayı çok severim ama bırakınca bir süre okumuyorum.
Şimdi bu bunalmış haldeyken iyi geliyor.
Tamamen başka bir dünya.
Günde 1 kitap bitirmeye başladım tekrar.
Sen nasılsın?
Kaçamaksız güzel bir bayram olmuş anladığım kadarıyla.
Sen benim gibisin herşeyi çok takıyorsun ve anında depresif oluyorsun.
Takma rahat ol biraz iyi düşün herşey iyi olsun.
Off bende çok özledim kitap okumayı ama maalesef İngilizce çalışmaktan okuyamıyorum daha doğrusu İngilizce okuyorum o da sıkıyor.
İlk gün biraz sarmayı kaçırdım ama sonra dikkat ettim çok.
Sonuçta kilo alırsam ben üzülücem yine. Üzülmeltense tartıda istediğim kiloları görmeyi tercih ederim.
Öyle düşünmeye çalışıyorum ve sanırım yavaş yavaş başarıyorum ama nedensiz olunca böyle sıkıyor işte.
İngilizce ne için?
Bu hafta onun için var zaten bayramdan sonraki telafi haftası.
Umarım iyi olur hepimiz için.
İngilizcem zayıf benim konuşamıyorum ondan da geliştirmeye çalışıyorum.
Tartılmadım henüz Cuma sabahı tartılıcam bakalım ne olacak ama çook dikkat etmeye çalışıyrum karbonhidrat yoğun br şekilde tüketmemeye çalışıyorum
Zaten bir faydası da yokmuş
İnşallah istediğin gibi bir iş bulursun. Ben bundan iki yıl önce senin gibiydim. Şimdi hayallerini bile kuaramadığım bir sektördeyim. İnşallah senin de öyle olur.
Öyle mi ne işinde çalışıyorsun ?
Kaç yaşındasın? Tanıştık mı hatırlamıyorum canım kusura bakma ya...
Yinede epey bir paylaşım yapılmış.
Sen nasılsın?
Okuduğum kadarı ile biraz için sıkılmış.
Ee hiç yoktan iyi tabiki ..
Normalde olsa 2-3 katı kadar olurdu paylaşım ama bayram yoğunluğu normal.
Bir sorun yok aslında da ..
Ufak tefek şeyleri büyütüyorum.
Kitap okumayı çok severim ama bırakınca bir süre okumuyorum.
Şimdi bu bunalmış haldeyken iyi geliyor.
Tamamen başka bir dünya.
Günde 1 kitap bitirmeye başladım tekrar.
Sen nasılsın?
Kaçamaksız güzel bir bayram olmuş anladığım kadarıyla.
Bir sınav için falan zannettim ben de ..
Protein eğırlıklı bir beslenme daha kolay kilo verdirecektir.
Tabi kaslarının erimemesi de bir artı.
Ne okuyorsun Hilalcim ben de aöf son sınıftayım 1 tane dersim kaldı bütünlemeye onu veriyim bu haftadan sonra yine başlıycam okumaya ben de çok severim çok da okurumm
bugunlerdenaralıkben senn mesajın içine yazmışım yaaa
görmessen diye diyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?