ben geldim ama kimse yok... çok yoğun bi haftaydı ölüyorum her bi yanım ağrıyor.. diyet miyet kalmadı çok karıştı herşey... bu hafta yine çok katılamıycam elbisem yapılıcak ceket bulmam lazım gelen giden çok... şimdi kaynanama gidicem eşimin teyzesi almanyadan geldi düğün için.. onu görmeye gidicem akşamdan önce gelemem sanırım.. offff bitsin şu düğün artık
aynen bende senin durumundayım hiç istemediğim bir işte ve çok igrenc sartlarda calısıyorum ama en azından bş oturmuyorum paramı kazanıyorum vs vs pofffffff
havacılı sektöründe ne yapıyorsun? yani meslek olarak ben sırf hostes olmak için bu kadan kilo verdimde bir dahaki alımlarda şansımı denicem 60:
Ayy düğün telaşı sana da Allah kolaylık versin canım ama tatlı telaşlar ya ne güzel sevdiceğine kavuşcan sonunda onu düşün
Vampir günlüklerini gördüm ben de elimde kuzenimin verdiği ince memed var 2 cilt onu bir bitireyim sonra Okay TİRYAKİOĞLU'na bakarım mutlaka tarih kitaplarına bayılırım çünkü.Şu an vampir günlüklerini okuyorum.
Dün kuşatma 1453ü bitirdim.
Kesinlikle Okay TİRYAKİOĞlu'nun kitaplarını önerebilirim.
Tarih kitapları ama çok sade, hoş bir dille anlatılmış.
Hangi dersin kaldı ?
Bölümün neydi ?
Ben havacılık sektöründeyim şu an.
29 yaşındayım. İstanbulda oturuyorum ama çok sıkıntı yaşadım çalıştığım yerlerde onun için iyi anlıyorum seni
oyyy bebeğim ben 6 senelik evliyim :))) kaynımın düğünü...
kolay gelsin canm...ben geldim ama kimse yok... çok yoğun bi haftaydı ölüyorum her bi yanım ağrıyor.. diyet miyet kalmadı çok karıştı herşey... bu hafta yine çok katılamıycam elbisem yapılıcak ceket bulmam lazım gelen giden çok... şimdi kaynanama gidicem eşimin teyzesi almanyadan geldi düğün için.. onu görmeye gidicem akşamdan önce gelemem sanırım.. offff bitsin şu düğün artık
oyyy bebeğim ben 6 senelik evliyim :))) kaynımın düğünü...
kolay gelsin canm...
Ayy ben de nasıl yorumlar yapıyorummmm...
Ayyy nasıl güldüm kendime hiç güleceğim yoktu yaaa,
Kusura bakma valla ben evli olduğunu bilmiyordum bir ara sanki düğün için filan bir elbise paylaştın diye hatırladım yanlış mı ?
rica ederim cnm ne kusuruevet doğru hatırlıyorsun kına için elbise paylaşmıştım ama başka bişey giymeye kadar verdim.. düğün için hazırladığım elbisemide yarın terziden alıcam cekette ayarlıyım giyer resim çeker paylaşırım yine :))) bu arada butün gözler üstümde dersem inananın cidden abartmıyorum.. çünkü bende artık çok fazla inceldiğime inandım herkes güzel şeyler söylüyor hele ablam beni görünce inanamadı ablamlar bugün istnbula döndü düğüne kalamadılar bi sorun çıktı istanbulda geri gittiler.. bende bu ayın sonunda ist gitmeyi düşünüyorum inşallah
Gel canım gellll...
Gel misafirimiz ol, ayy ben bu konu üzerinde daha fazla konuşmayım hasta hasta bilncim kapalı ne dediğimi bilmiyorum,
Ne güzel dimi öyle şeyler duymak ben kışın bir ara 83 kilodan 75 e inince ilk kez insan içine çıktımdüğüne herkes şaşırdı böle çok güzel olmşsun filan demişlerdi çok mulu olmuştum ya...
Merhaba kızlar Nasılsınız ?
Ben hiç iyi değilim regl oldum acayip sancılı oldu geceden beri kötüydüm ama sabah çok fena oldum
İşyerindeyim ve toplantı var bütün patronlar burda belim koptu midem bulanıyo ağrım cabası ya ben ne içsem napsam ii gelir ağlıycam ya
ben geldim ama kimse yok... çok yoğun bi haftaydı ölüyorum her bi yanım ağrıyor.. diyet miyet kalmadı çok karıştı herşey... bu hafta yine çok katılamıycam elbisem yapılıcak ceket bulmam lazım gelen giden çok... şimdi kaynanama gidicem eşimin teyzesi almanyadan geldi düğün için.. onu görmeye gidicem akşamdan önce gelemem sanırım.. offff bitsin şu düğün artık
Vampir günlüklerini gördüm ben de elimde kuzenimin verdiği ince memed var 2 cilt onu bir bitireyim sonra Okay TİRYAKİOĞLU'na bakarım mutlaka tarih kitaplarına bayılırım çünkü.
Canım İşletme okuyordum 4.sınıf dersim var SPK o bütünlemeye kaldı ona çalışmaya çalışıyorum verirsem biter okul inş.
Havacılık derken AHL demisin canım,
Ben lisedeyken orda staj yaptım eğer orda çalışıyosan muhteşem tek kelimeyle,
Aklım hala orda benimmm, şartlar çok iyi çünkü.
Tabii uzmanı diyorsa doğrudur ama o ceviz çok geldi banakaratay diyetimin ilk kahvaltısını yaptım...
1 incebelli çaybardağı ceviz
2 yumurta
1 domates
10 zeytin
avuç içi kadar peynir
tıka basa doydum yani...
masalcım sana sorum olcak şimdi kahvaltım tam 11 de bitti.... 2 öğün mü 3 öğün mü yapmam gerekir... bi daha saat kaçta yiycem tam olarak yani 4 saat mi 5 saat mi ara vericez????
inşallah cnmmm
evet ya çok güzel oluyor böyle şeyleri duymak insan daha bir gaza geliyor.. ablam garibim 69 kg olduğunu sanıyordu.. meğersem evindeki tartı bir kere bozulmuş ve yeni almış tefalin servise göndermiş yapıldı demişler ama bizim eve geldi tartı 10 kg fazla gösterdi 79.3 çıktı aç karnına.. bizim tartı bozuk olmaz çünkü oğlum 3,5 yaşında 4-5 yaş kıyafeti giyiyor 18 kg (8 kg olamaz dimi) çok morali bozuldu daha bi gaza geldi benide böyle görünce
Ay yazık ya ne kötü olur tartının eksik göstermesii kötü olmuş vallainşallah cnmmm
evet ya çok güzel oluyor böyle şeyleri duymak insan daha bir gaza geliyor.. ablam garibim 69 kg olduğunu sanıyordu.. meğersem evindeki tartı bir kere bozulmuş ve yeni almış tefalin servise göndermiş yapıldı demişler ama bizim eve geldi tartı 10 kg fazla gösterdi 79.3 çıktı aç karnına.. bizim tartı bozuk olmaz çünkü oğlum 3,5 yaşında 4-5 yaş kıyafeti giyiyor 18 kg (8 kg olamaz dimi) çok morali bozuldu daha bi gaza geldi benide böyle görünce
Geçmiş olsun canım.
Bir tane buscopan iç iyi gelir. Yoksa çekilmez.
Allah kolaylık versin. Güzel telaşlar ama sıkıntılı telaşlar.
Evet AHL'deyim. Herkes buraya girmeye çalşıyor zaten herkesin aklı burada. İnşallah sende birgün buaya gelirsin
Tabii uzmanı diyorsa doğrudur ama o ceviz çok geldi bana
ayy ne kaar kötü birşey tartının 10 kilo eksk göstermesi hadi 1-2 kilo neyse de bir tartı nasıl 10 kilo eksik gösterir. Ama tefalin tartılarında var hep o sorun dijital olan değil mi?
Bizdeki de 5 kioya yakın fazla tartıyor
Geçmiş olsun canım.
Bir tane buscopan iç iyi gelir. Yoksa çekilmez.
Allah kolaylık versin. Güzel telaşlar ama sıkıntılı telaşlar.
Evet AHL'deyim. Herkes buraya girmeye çalşıyor zaten herkesin aklı burada. İnşallah sende birgün buaya gelirsin
Tabii uzmanı diyorsa doğrudur ama o ceviz çok geldi bana
ayy ne kaar kötü birşey tartının 10 kilo eksk göstermesi hadi 1-2 kilo neyse de bir tartı nasıl 10 kilo eksik gösterir. Ama tefalin tartılarında var hep o sorun dijital olan değil mi?
Bizdeki de 5 kioya yakın fazla tartıyor
avet cnm aynen öyle yağ kas bilmem ne ölçsün diye o teferruatlı olanlarından almış birde yeni yani.. 10 kg farketti morali çok bozuldu ama hırslandı aynı zamanda.. benim başıma gelse çıldırırım herhalde
Aslında uzmanlar baskül tavsiye ediyor. Dijitalleri tavsiye etmiyorlar ona vediği para ile nerdeyse 5-6 baskül alır.
Ben olsam bende çok bozulurum. Ben bizdekinde hiç tartılmıyorum mesela mutlaka farkediyor yakında da bir baskül almayı düşünüyorum zaten
oh ne güzel gez bol bol...rica ederim cnm ne kusuruevet doğru hatırlıyorsun kına için elbise paylaşmıştım ama başka bişey giymeye kadar verdim.. düğün için hazırladığım elbisemide yarın terziden alıcam cekette ayarlıyım giyer resim çeker paylaşırım yine :))) bu arada butün gözler üstümde dersem inananın cidden abartmıyorum.. çünkü bende artık çok fazla inceldiğime inandım herkes güzel şeyler söylüyor hele ablam beni görünce inanamadı ablamlar bugün istnbula döndü düğüne kalamadılar bi sorun çıktı istanbulda geri gittiler.. bende bu ayın sonunda ist gitmeyi düşünüyorum inşallah
. Tabii uzmanı diyorsa doğrudur ama o ceviz çok geldi bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?