Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bazı spor salonları fazla pahalı oluyor.
orası nasıl bilmiyorum ama yakınlarda uygun bir yer bulursan çok güzel olur.

Ya 3 aylığı 300 kişi başı bence çok pahallı değil de işte çok giderim var daha kursa yazılmam lazım mali müşavirlik sınavı için filan baya para gidiyor dosya filan açtırıyosun onlar takılıyo kafama işte giderim ya ne yapar eder ama

Aylık kayıt olamıyor musunuz ?
Önce 1 ay gitseniz sonra tekrar kayır olursunuz ..

Aylık kayıt olamıyor musunuz ?
Önce 1 ay gitseniz sonra tekrar kayır olursunuz ..

ya olunuyo aslında ama 100 küsür dedi bana da 3 aylık daha hesaplı geldi ama büyük ihtimalle bir aylık denemeyip daha sonra 3 aylığa çeviririm temiz mi değil mi bakarım bi hemde

ya olunuyo aslında ama 100 küsür dedi bana da 3 aylık daha hesaplı geldi ama büyük ihtimalle bir aylık denemeyip daha sonra 3 aylığa çeviririm temiz mi değil mi bakarım bi hemde

Bol kaloriler harcayıp iyice çıtır olursun umarım bir an önce Sinemcimm ..

Karatay sana yarayacak Özlemcim ..
Güzel güzel menüler göreceğiz ..
Bu arada telkinleri bıraktın mı?

aslında tam olark bırakmadım da başlamadım da... üzerine düşünme aşamasındayım... hem bu hafta sınav çalışmama gerek diye açmadım hiç... önümüzdeki hafta dinleyebilirim... bide bu ömür boyumu dinlencek yani bi sonu var mı ki???

hahah kaç kere takıldık sana ufukta kısmet yok mu diye
şaka bir yana hem annen hem abin biliyorsa, o çocuk seni istemeden senle görüşemez şekerim:) şekeri, çiçeği kapsın gelsin bence

Belli bir zamanı yok Özlemcim.
Ama yaklaşık 6 ay içinde bu bilinç altındaki düşüncelerin yıkılacağından yavaş yavaş bırakılabilir.
Yine de arada bir açıp dinlemek faydalı olacaktır.
2 gün oldu sanırım zayıflama telkinini dinlemeye başlayalı ama cidden çok tok hissediyorum kendimi.
Dersanen ne zaman başlayacak bu arada ?

merhabalar kızlar:79:
geçmişi okuyorum ama cevaplara fırsat olmuyor. gördüğüm kadarıyla takım güzel gidiyor.. tatilden dönemeyenler mevcut hala:) birkaç hafta içinde toparlanır ortalık inşallah.
ayrıca, balkaymak, karatay'ı kitabına uygun yapmaya çalışman tebriğe değer, çok güzel

kızlar, bu arada sizlere güzel bir haber vermek istiyorum: takımımızın yeni kaptanı eski bir masal olmuştur. kaptanlık görevine çok uygun olduğunu ve takımda çok güzel bir bütünlük sağladığını düşünüyorum hilalin. hiç üşenmeden herkese cevaplar yazıyor. kaçamaklarınıza direk müdahale ediyor en güzelini yapıyor.

ben, mezun olduğumdan beri düzenli katılamıyorum. sizleri daha düzenli takip edecek bir kaptana ihtiyacınız var. ben buralarda olacağım yine. eski kaptan olarak yardımlarımı esirgemem

durum budur, hepimize hayırlı olsun.:97:

Teşekkür ederim Rabiacım dediklerin için ..
Elimden geleni yaparım, zaten takımımız çok güzel kaynaşık liste haricinde pek de bir şey olmuyor.
Bizi tabiki hiç bir zaman bırakmayacaksın demir baş olduk artık
En azından sen zayıflayıp oldun ama neyse ..
Bu arada 5 eylüldeydi yanlış hatırlamıyorsam kaydın, yaptırdın mı ?
nasıldı ?

canım, sen çok azimlisin. sen hedefine yüzde 100 ulaşarak mezun olacaksın inşallah.
demirbaşlık değil de buraya çok alışıyoruz sanırım, bırakıp gidilmiyor. internette ilk işim burası oldu artık:)

kayıt 6 eylüldü yani bugün ve ben kayıt yaptıramadım
üniversite diploması olmuyormuş canım, lise diplomamı getircekmişim. ben liseden daha üstün bir yerden mezunum ama dinleyen olmadı..
mezun olduğum okuldan lise diplomamı geri isteyip, mazeret kayıtlarına gideceğim 12 eylülde inşallah.
böyle..

Ben de direk buraya giriyorum , bayramda boş kaldım resmen.

Ne kadar saçma zaten orayı bitirdiğine göre diploman orada duruyor.
Üniversite bitince vermiyorlar ki lise diplomasını.
Fotokopisi falan kabul olmuyordur değil mi?
Eee hayırlısı olsun, nereden mezun olmuştun ?
Onun için de dilekçe istiyorlar diplomayı almak için biliyorsun değil mi?
Son günlere bırakma da bir problem çıkmasın.

evet, diplomam orada duruyor ama bunu ankara üniversitesine anlatamadık.
üniversiteden mezun olunca lise diplomanı geri vermiyorlar.
ben çankaya üniversitesinden mezun oldum. işin diğer bir yönü de çankaya bu yıl taşınıyor, belki haberin vardır. benim gibi eski mezunların diploması çoktan yeni kampüse gitmiş ve orada kimse yokmuş bana diplomamı verebilecek..
şimdilik perşembe günü halledeceğiz dediler. inşallah hallolur canım.

Hem sevindim hem üzüldüm

Hilal'in kaptan olmasına sevindim

Senin kaptanlığı bırakmana üzüldüm.

İkiniz içinde hayırlısı olsun

Hilalcim tebrik ederim.

Olsun ya böyle saçma sapan bir nedenden problem çıkarsa çok üzülürüm.
Okullarınız ne zaman açılıyor ?

merhaba kizlar.. nasilsiniz? dün gelemedim yine anneannemlere gittik menümü de yazamadim.. simdi yazayim

sabah
1 salatalik

ögle
1 kase mercimek corbasi

aksam
2 armut

bugün;
sabah/ögle
2 dilim labneli ekmek

dün de spor yok, bugün de henüz yok.. aksam yapar miyim bilmiyorum ama cok üseniyoruuummm:97:

Sabahları kuvvetli bir kahvaltı yapsan çok çok iyi olur senin için.
Ben de zamanında böyle kilo verdim inan çok çabuk alınıyor.
Az olsa da en azından vücudun işine yarayacak şeyler yesen.
Sabahları kahvaltında ceviz, badem yersen çok faydası olur.
Hem yapılan bir araştırmaya göre badem tükenler badem tüketmeyenlere göre daha kolay kilo veriyormuş.

Spor konusunda da bir üşenmeye başlayınca gelmiyor devamı.
Bugün aynı şekildeyim ama hiç yapmasam bir daha tekrar başlamak zor oluyor.
O yüzden en azından kalktım 2 mil Leslie ile yürüdüm sonra hem forumun başında hem bir şeyler izlerken yer hareketlerini yapıyorum.

Hem sevindim hem üzüldüm

Hilal'in kaptan olmasına sevindim

Senin kaptanlığı bırakmana üzüldüm.

İkiniz içinde hayırlısı olsun

Hilalcim tebrik ederim.

valla ben de ayni duyguyu yasiyorum.. neyneyse icin üzüldüm ama masal icin de cok sevimdim.. hayirli olsunn

Teşekkür ederim kızlar ama Rabia bizi bırakmayacak zaten hiç.
Sadece yoğun olup çok giremediğinden ben biraz omzundan yükü almaya çalışacağım o kadar ..
Hepimiz için hayırlısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…