istatitsitikle muhasebe uygulamaları sınavım var hafta sonu hiç çalışasıom yok... bide konular bana çok yabancı bi cümleyi 3 kerede anlıyorum yaa....püfff....
Açıköğretim sınavın var sanırım tatlım yakın olsan gel yardımcı oluyum derdim yaa bende de var aynı dert ben de gircem pazar günü ama tek ders benm de
Ayy düğün telaşı sana da Allah kolaylık versin canım ama tatlı telaşlar ya ne güzel sevdiceğine kavuşcan sonunda onu düşün
karatay diyetimin ilk kahvaltısını yaptım...
1 incebelli çaybardağı ceviz
2 yumurta
1 domates
10 zeytin
avuç içi kadar peynir
tıka basa doydum yani...
masalcım sana sorum olcak şimdi kahvaltım tam 11 de bitti.... 2 öğün mü 3 öğün mü yapmam gerekir... bi daha saat kaçta yiycem tam olarak yani 4 saat mi 5 saat mi ara vericez????
inşallah cnmmm
evet ya çok güzel oluyor böyle şeyleri duymak insan daha bir gaza geliyor.. ablam garibim 69 kg olduğunu sanıyordu.. meğersem evindeki tartı bir kere bozulmuş ve yeni almış tefalin servise göndermiş yapıldı demişler ama bizim eve geldi tartı 10 kg fazla gösterdi 79.3 çıktı aç karnına.. bizim tartı bozuk olmaz çünkü oğlum 3,5 yaşında 4-5 yaş kıyafeti giyiyor 18 kg (8 kg olamaz dimi) çok morali bozuldu daha bi gaza geldi benide böyle görünce
Ayy Sinem nasıl güldüm anlatamam sana.
Acayip uykusuzum yeni uyandım ama ..
Cevap yazacakhalim yok okuyayım demiştim dayanamadım bastım kahkahayı.
Harika başlamışsın Özlemcim.
Tamamen kendni nasıl hissetmenle alakalı.
4 saat arayla yiyebilirsin saat 15 ve 19 da yiyebilirsin.
Ama öğlen aç hissetmezsen ceviz de yiyebilirsin.
bende en kısa zamanda alayım ozaman bir tane.. şu düğünü atlatalımda alırım inşallah
oh ne güzel gez bol bol...
aslında banada çok geldi ama ekmek yerine onu veriyor... kitapta bi dlm ekmeğin üzerine doldurabildiğiniz kadar şeker doldurun.. aldığı kadar şekeri yiyorsunuz hergün diyor.. bide bu cevizdeki yağlar faydalı yağlardanmış ya... amannn zaten cevizide pek severim üzümünü yiyim bağını sormıyım en iyisi...
istatitsitikle muhasebe uygulamaları sınavım var hafta sonu hiç çalışasıom yok... bide konular bana çok yabancı bi cümleyi 3 kerede anlıyorum yaa....püfff....
Açıköğretim sınavın var sanırım tatlım yakın olsan gel yardımcı oluyum derdim yaa bende de var aynı dert ben de gircem pazar günü ama tek ders benm de
oh ne güzel gez bol bol...
aslında banada çok geldi ama ekmek yerine onu veriyor... kitapta bi dlm ekmeğin üzerine doldurabildiğiniz kadar şeker doldurun.. aldığı kadar şekeri yiyorsunuz hergün diyor.. bide bu cevizdeki yağlar faydalı yağlardanmış ya... amannn zaten cevizide pek severim üzümünü yiyim bağını sormıyım en iyisi...
Biz diyorduk sana o kadar olamazsın diye..
Harikasınnn ..
Ben bile nasıl sevindim ya ..
aç değilim ama yiesim var anca aşçam artık alışkanlıkları... öle yapıyım bn 15 ve 19 iyidir.. 19 dan sonrada 40 dk yürüyüş yaparsam süper olur...
Hemen öğle yemeğimide yazayım.
Çorba Cacık-türlü ve börek aldım.
Ama ama
3-4 kaşık çorba
3-4 kaşım cacık
1-2 çatal türlü ve böreğin yarısnı yedim.
Şerbetli tatlıyı almadım bile
Çıkmış sorulardan 2 test çöz bak nasıl faydası oluyor.aslında okuyup örnekleri çözünce bi şekilde oluyor da okuyasım yok hiç... bazen pişman oluyorum kayıt yaptırdığıma... tek avantajı öğrenci kartı...
Ayy Sinem nasıl güldüm anlatamam sana.
Acayip uykusuzum yeni uyandım ama ..
Cevap yazacakhalim yok okuyayım demiştim dayanamadım bastım kahkahayı.
Harika başlamışsın Özlemcim.
Tamamen kendni nasıl hissetmenle alakalı.
4 saat arayla yiyebilirsin saat 15 ve 19 da yiyebilirsin.
Ama öğlen aç hissetmezsen ceviz de yiyebilirsin.
Çıkmış sorulardan 2 test çöz bak nasıl faydası oluyor.
Ay sorma sabah sabah afyonum patlamadan baya komik oldu ben de çok güldüm.
İlk önce okudum eyvah dedim hepsini yedi mi ..
Ya yememişsin tebrikler ..
Yok yemedim yermiyim hiç canım da istemedi zaten fazlasını
Şimdi yeşil çayımı içeceğim.
Çok değil merak etme Özlemcim ..
Ekmeği tamamen çıkardın çünkü hayatından.
Ayy kolay gelsin Özlemcim.
Off bu sefer ben yanlış anladım
Derya sen olduğundan 10 kilo fazla tartılıyormuşsun aslında 10 kilo eksiksin zannettim .. :26:
bak bunu bilmiyordum.. öğlen ymeğimide yedim.. akşama hepsini toptan paylaşırım artık... çok güzel bi menü olcak bu sefer inanıyorum....Alışkanlıktan elinin bir şeyler araması çok normal ..
Ama alışırsın.
Yeşil çay iç, limonlu su iç ..
ağzın boş kalmaz en azından.
İlla da bir şeyler istersen süt ve ayran içebilirsin.
Çıkmış sorulardan 2 test çöz bak nasıl faydası oluyor.
Ay sorma sabah sabah afyonum patlamadan baya komik oldu ben de çok güldüm.
bugün bu yanlış anlamalar kopardı beni...
bak bunu bilmiyordum.. öğlen ymeğimide yedim.. akşama hepsini toptan paylaşırım artık... çok güzel bi menü olcak bu sefer inanıyorum....
iyi fikir cnm hemen indiriyorum...
Evet aklıma geldikçe gülüyorum aklım sıra bir de teselli veriyodum yaaa nasıl komikk bir durummmmGünümüz güzel başlamış oldu işte ..
bugün bu yanlış anlamalar kopardı beni...
bak bunu bilmiyordum.. öğlen ymeğimide yedim.. akşama hepsini toptan paylaşırım artık... çok güzel bi menü olcak bu sefer inanıyorum....
iyi fikir cnm hemen indiriyorum...
Bu arada bir spor salonuyla görüştüm.Kardeşimle birlikte gitmeyi planlıyoruz maddi durumumuzun planını yapalım akşam kaydımız yapalım sonra da
Hafta boyu istediğin gün istediğin saatte gidip sporunu istediğin sürece yapabiliyorsun haftanın 3 akşamı da pilates step aerobik olmak üzere de değişik faaliyetleri oluyormuş aklıma yattı yani hesap yapayım gidip kaydımı yaptırıyım ya evde ben yapamıyorum hep birşeyler çıkıyor çünkü.
Çok güzel ..
Harika olmuş.
Her akşam gidebilirsen de çok güzel olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?