Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ovv Deryacım ne şeker şey bu!
insanlar hep minik kedi olsun istiyor, cins kedi istiyor, sanki ötekiler canlı değil, ilgiye sevgiye muhtaç değil, sanki haketmiyorlar bakılmayı sevilmeyi.
ne güzel yapmışsın bal gibi çok tatlı!

6 Eylül, Salı mesajları;

eski_bir_masal: 43

balkaymak: 18

Hulk: 15

neyneyse: 13

drygrp: 10

bugungunlerdenaralik: 9

Elisya: 7

kedican: 4

neslivicdan: 4

elmaliturta: 3

mutedeyyin: 2

ferdici_: 0

mcrgozde: 0

Chika: 0

puffycikcik, hamutran ayrıldılar mı noldu?

ikisi de ayrılacağız gibi bir şey demedi ama sanırım ayrıldılar.
Hamutran döndüm demişti sonra izin falan demedi.
Puffycikcik de yazıyordu birden kesti.

menüücük

sabah: limonlu su
kahvaltı: 1/2 domates, 1 kk peynir, 3 zeytin, 1 dilim ekmek, 1 bardak çay

öğlen: tavuklu sebzeli makarna

ikindi: 3 çatal yaramazlık, kahve

akşam: zeytinyağlı taze fasulye, 1 dilim ekmek

O 3 çatal yaramazlık nedir ki ?:26:
Onun harici gayet gayet güzel ..

o zaman çanakkale berbat bir yer derken cümlenin başına bence kelimesini eklersen yanlış anlaşılmaları önlemiş olursun canım

http://www.kadinlarkulubu.com/kadinlar-hamami/468505-seffaf-oda-1-hafta-konugunu-secelim-anket.html

selam kardeş takım şeffaf oda oylaması başladı
ne kadar katılım olursa o kadar eğlencli olur
sizleri de bekliyoruz

oyumu kullandım cnm teşkr ederim bilgi için

Olsun tabi Deryacım olsun ..
O kadar uğraşıyorsun emeğinin sonucunu al ..

aynen cnm sokak kedisi zaten. köyden getirdim 3-4 aylık sanırım tam bilmiyorum ama dediğin gibi onlarında ilgiye ihtiyacı var bi görsen nasıl maymunluklar yapıyor bal bal yiyesim gelio bazen değişik değişik uyuyo bana bakımı hakkında biraz bilgi verirmisin sen birebir ilgileniyorsun nede olsa.. mesela en çok neleri severler yemek olarak oyun olarak tuvalet olayı bahçeye çıkıp yapıyo sanırım eve henüz bişey yapmadı.. dikkat de edemedim ne yalan söyliyim...

menüm:

sabah kahvaltısı

* light süt ile special k

* 2 kuru kayısı

akşam 18:00

* 1 porsiyon fırında köfte patates
* 1 kase yoğurt
* 1 dilim ekmek

sonra eşimin dayısına gidicez demiştim giderken arabayla dönerken yürüyerek geldik yaklaşık bi 40 dkk.. (hızlı hızlı yürüdüm ben önden )
elbisemi yarın alıcam ceketede yarın bakıcam artık bugün yapamadım...

3.5 lt su içtim.. bir fincan 3'ü bir arada içtim..

maşşallah derya kediciğin çok şirin kediyi evde mi besliyorsun bahçede mi? evdeyse mutluka kumuna yapması lazım, oyuncak olarak da lazer alabilirsin benimki çıldırıryor lazere evdeki kelebekleri kovalamak da bir diğer hobisi ona yün yumağı gibi yuvarlanan bir şey ayarla bütün gün oynarlar valla bir de diğer gerekli şey çim yediklerini hazmetmesi için çim yemesi lazım

yaramazlık
bi daha yok söz.

Bak bak bunları çıkarmıyorum diye hemen yaramazlık değil mi??
Son dedin ama bakk ..

kedican ve senin dersler ekimde demek he ne güzel ya oh ben cumartesi yola çıkıyorum inş

Hadi ya erken başlıyormuş senin Gözdecim ..

Kolay gelsinn ..
Ama bir taraftan da mutlusundur.

Maşallah Deryacım çok güzel ..
Birlerine örnek olsun bilmem anlatabildim mi ?

Yanlış anlamış olabilirim ama normal lazer mi ?
Ama o kediciğinize de size de çok zararlı yaydığı ışınlar ..
Geçen ay derste baya konuştuk bu konuyu da ..

sağol hilalcim evet bir an önce gitmek istiyorum

evet bildiğimiz lazer ben göze tutulmadığı takdirde birşey olmuyor diye biliyorum öyle değil mi? gözlerine tutmamaya dikkat ederim hep, halıya tutuyorum o da ışığı kovalıyor aşkım yaa

Gözler tabiki çok zararlı ama üstüne de tutmamaya çalış.
off düşünüyorum düşünüyorum neden zararlıydı hatırlıyamıyorum bir de o kadar inceledik modern fizikte ah ben ya ..
Kızdım kendime o yüzden fazlasının yorumunu yapamıyorum Gözdecim bakmak falan zararlı mıydı hatırlayamadım ama hoca baya kızmıştı her yerde satılır mı diye ..

Bu arada benim paçalarım tutuştu
Erkek arkadaşım ne zaman gelecek izine belli değil ama ilk izne geldiğinde bizimkilerle tanış konusunu baya enine boyuna konuştuk bugün.
Ekimde gelir diye tahmin ediyorum olmadı kasım ama benim daha zayıflamam lazım ..
Sonra cildime daha dikkat edeyim başka uzun sürede dikkat edilecek neler var kızlar?
Yavaş yavaş başlamam lazım çünkü biliyorum 2 gün önce söyler bana süpriz geliyorum diye.

deryoşum sana kolay gelsin allah yardımcın olsun ablacım
hahah kaç kere takıldık sana ufukta kısmet yok mu diye
şaka bir yana hem annen hem abin biliyorsa, o çocuk seni istemeden senle görüşemez şekerim:) şekeri, çiçeği kapsın gelsin bence
kızzz sizin takıldığınız zamanlarda ufukta bişi yoktu :))) sonradan oldu ....aynen dediğin gibi görüşemiyo zaten gelcek inş da az daha var:))))))
masalcımmmmm kaptanlığınnn hayırlı olsunnn

bende mi karatayııı düşünsem ne bilgiler için tşk ederiz cnm çok saol

hadi ya ben sadece göze zararlı sanıyordum bak, işte insanları bilgilendirmek lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…