Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Teşekkür ederimm
Karatay kesinlikle çok sağlıklı tavsiye ederim herkese ..
ne zaman geliyorr ?

hadi ya ben sadece göze zararlı sanıyordum bak, işte insanları bilgilendirmek lazım

Off ya hatırlayamıyorum anlatmak istiyorum size ama.
Yarın notlarımı karıştıracağım belki yazmışımdır veya hatırlarım ..

valla belki abartı gelicek ama bunun ve benzer hareketlerin çok hayırlı ve kutsal olduğuna inanıyorum, yani kedi olsun köpek olsun kanguru olsun farketmez ihtiyacı olan bir canlıya yardım ediyorsun sonuçta.

valla kediler neye alışırlarsa onu yemeye devam etmek isterler. benim kedim ciğer yemeye alıştı, tavuk ciğeri alıp haşlıyorum. bazen değişiklik olsun diye tavuk da verebiliyorum. evde köfte piştiyse ona da pay ayrılıyor her tabaktan...
kuru mamayı böyle çerez niyetine yiyor. onu da seçer, hepsini yemez şımarık.
ama kuru mamayla beslenmeye alışan kedi de yaş yemek asla yemeyebilir. eski kedim öyleydi.
evden çıkmayan kediler genelde yemek saati geliştiriyor. günün belli saatlerinde aksatmadan vermek gerekiyor. ama sokağa çıkan kedinin enerjisi sürekli değiştiği için, hem daha sık acıkıyor hem de ne zaman acıkacağı belli olmuyor. o yüzden acıktıkça vermek gerekiyor yemeğini.

evde kötü bir koku almıyorsan tuvaletini dışarda hallediyordur, yapınca kokudan durulmuyor çünkü. idrarının kokusu da çok keskindir onu da anlarsın.

evin giriş kat anladığım kadarıyla, kendisi çıkıyor dedin sanırım?
öyleyse hiç sorun yaşamazsın tuvalet konusunda.

iç dış parazit ilaçlarını hemen yaptırmanı öneririm, hem kedicik için hem de sen ve ailen için. küçük bebişin var zaten en önemlisi.
kist aşısı da yaptırırsan başka bişey istemez.
bir sürü aşıları var ama onları artık bütçene göre veteriner hekimin tavsiyesine göre yaptırırsın istersen.

gerisi her kedinin keşfedilecek karakteriyle alakalı. o yüzden iyi eğlenceler dilerim canım

aa izmirlimisin özlemcim sen
evet cnm hem izmirliyim hemde izmirdeyim...

bak şimdi zayıflamaya odaklanmanın tam sırası... sen şimdi erkek arkadaşın gelcek diye bi çırpıda verirsin o fazlalıkları...

izmir çok güzeldir yaa

veteriner gibi herşeyi özetlemişsin kedican bravo

bak şimdi zayıflamaya odaklanmanın tam sırası... sen şimdi erkek arkadaşın gelcek diye bi çırpıda verirsin o fazlalıkları...

Evet gerçekten kilo vermek için çok güzel bir neden bu motivem olsun ekime kadar 60a düşebilsem harika olur..

insan hatırlayamayınca takıyo değil mi

Notlarımı da bulamadım kii .

teşkr ederiyorum canımcım

Maşallah Deryacım çok güzel ..
Birlerine örnek olsun bilmem anlatabildim mi ?

örnek olsun tabi

deryoşum sana kolay gelsin allah yardımcın olsun ablacım

teşkr ederiyorum canım hoşgeldin sende

hakkını helal et canım yordum seni bi yığın yazı yazmışsın..

dediklerinin hemen hemen hepsini iyi kötü biliyorum. evim iki katlı müstakil bahçeli bir ev.. bahçeye bir kapı açılıyor ama kışın bu kapıyı açamıycam çok fazla. onu içeri almayı düşünüyorum o soğukta kalınca benim içerde uykum gelmez tuvaletini evde nasıl halledebilirim bi leğene kum doldurup bi kenara koyup haftalık değiştirsemmi yada 2-3 günde bir.. bunu nasıl yapabilirim? küçük toplar aldım ona çok hoşuna gidiyo gündüz hep evde içeri dışarı yapıyo keyfine göre.. ama akşamları şimdilik dışarda yatıyor.. bahçede bir odunluk birde kiler var.. kilerde yer yaptım ona ama kışın üşür ve kediler bildiğim kadarıyla sıcağı severler.. aşı olayınıda en kısa zamanda halledicem hiç fırsatım olmadı ki.. hem veteriner bir tane var çarşıda ama nerde olduğunu bilmiyorum bir araştırıyım götüreyim hemen...

Son düzenleme:

anladım canım bende denicem bu karatayı araştırayım biraz bakayımm herkes çok övdü

Sabır diyorum sadece anla ne demek istediğimi bu konuda

İyi gecelerr ..

anlamam mıı

ayy o durum çok uyuz oluyor dimi bana da yapıyolardı ya diyodum yok yani kilom aynı hayır hayır sen kilo almıişsın ay deli oluyodum

bende tava yogurduna bayılıyorum zaten yogurtsuz yemek yiyemem

Türk kahvesini bir süredir şekersiz içiyorum ve kahve tadını daha net aldığımdan da çok hoşuma gidiyor.
Şimdi çay,kahve gibi şeylere biraz şeker atılsın içemiyorum.

aynen bende şerbet gibi geliyor bana da alışmışım şekersiz içmeye arkadaslarım da bana garip diyor ben koca bardak çayı kahveyi şekersiz içince asıl gariplik küçücük çay bardağına 3 4 şeker atmak

ben çanakkalede okudum gökçeadada harika bir yer çanakkale yalnızz öğrenci şehri oldugundan erkek arkadasına dikkat et derim bak o konuda çok kavga edebilirsiniz şayet benim okudugum dönemde ki 2 erkek arkadasımda astsubaydı tabi kimsenin sevgilisini çalmadım ama demek istedigim üniversiteli öğrencilerin gözdesi oluyorlar

kesinlikle katılıyorum çaya o kadar şeker atınca çayın tadı gelmiyor ki resmen şeker tadı geliyor... çay içiyoz diye kendini kandırıy onlar... geçen banada eşimin bi akrabası tutturdu azcık at diye... kandime eziyet ettiğimi zannediyo zayıflamak için... şekerli çayı içemediğimi artık anlayamıyor...

Dene dene kesinlikle ..
Tavsiye ediyorum.
Sıfır tatlıylayım ne zamandan beri ..

Bu arada çay kahve deyince aklıma geldi vücutta çok su tutuyormuş kızlar.
Ödemler fazla çıkmanıza neden olabilir tartıda..

bence artık susun yoksa mutfağa gdip bütün yoğurdu yiycem zaten şuan çok açım

ev yoğurdu bir başka oluyor gerçekten...

küçük bi anımı paylaşayım
ben çok küçükken sanırım ilk okul 2 yada 3 e gidiyordum.. abimin arkadaşı gelmişti bize aynı iş yerinde çalışıyorlardı annem yoğurdu evde mayalardı.. abimin arkadaşının adı mert. sofra konuldu yemek yiyiyoruz benim lafım " mert abi yoğurttan yesene annem yaptı hemde sütten yaptı" herkes kopmuş ben öle saf saf bakıyorum sanki markette satılanlar sudan yapılıyor çocuk aklı işte küçümendim ozamanlar bazen aklıma gelir hala gülerim

Son düzenleme:

ilahi belkide o yüzden sevilmiyodur...

ya kızcaksınız ama sonra ben biliyorum

Dökül dökül ..
Kızacağızz tabii ..

Ama ama ama ..
Ne işi var ya orada
Olmaz Çanakkale falan olmaz.
Bir de trakya çıkma ihtimali var Edirne falan.
Orada tabi genellemiyorum ama bekar evli de pek bakmıyorlarmış direk asılma modu.
Biliyorum o bakmaz da birisi bakarsa da melekken şeytan oluveririm.

evet bak bu konuda sana katlıyorum eger öğrenciysen orda dünyanın en güzel yeri ama yaşamak için berbat insanı çok yobaz çok acaip

evet türk kahvesi özellikle bilmiyorumaranızda sürekli içen varmı ama türk kahvesi feci su tutuyormus vücutta

kızlar gözlerim kapanıyor sabhta erken kalkıyorum.. yarın yazılanları okurum yine.. kedican tekrardan teşkr edeiyorum cnm cvp yazarsan yeniden yarın okurum inşallah..

Allah hepinize rahatlık versin.. hayırlı geceler dilerim...

evet tatil için gelmiştim çeşmeye

üfff çeşmenin denizi süper yaaa... keşke bu sene bi kere daha gidebilsem... ama gidemicem heralde halbuki arabayla 1 saatlik yol ama bizimki ekonomi yapmaya çalıştığı için gidemiyoruz.... sonra izmirde kordon çok güzeldir... arkadaşlarla buluşmak için en ideal yer... sevgiliyle gezmek için inciraltı... ama sınırlı yani çok gezen biri olarak bi süre sonra gezcek yer kalmıyor... oraya dğn gitmiştik şuarya geçen hafta falan oluyo...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…