deryoşum sana kolay gelsin allah yardımcın olsun ablacım
kızzz sizin takıldığınız zamanlarda ufukta bişi yoktu :))) sonradan oldu ....aynen dediğin gibi görüşemiyo zatengelcek inş da az daha var:))))))
masalcımmmmm kaptanlığınnn hayırlı olsunnn
bende mi karatayııı düşünsem ne bilgiler için tşk ederiz cnm çok saol
hadi yaben sadece göze zararlı sanıyordum bak, işte insanları bilgilendirmek lazım
aynen cnm sokak kedisi zaten. köyden getirdim 3-4 aylık sanırım tam bilmiyorum ama dediğin gibi onlarında ilgiye ihtiyacı var bi görsen nasıl maymunluklar yapıyor bal bal yiyesim gelio bazen değişik değişik uyuyobana bakımı hakkında biraz bilgi verirmisin sen birebir ilgileniyorsun nede olsa.. mesela en çok neleri severler yemek olarak oyun olarak tuvalet olayı bahçeye çıkıp yapıyo sanırım eve henüz bişey yapmadı.. dikkat de edemedim ne yalan söyliyim...
evet cnm hem izmirliyim hemde izmirdeyim...aa izmirlimisin özlemcim sen
menüm:
sabah kahvaltısı
* light süt ile special k
* 2 kuru kayısı
akşam 18:00
* 1 porsiyon fırında köfte patates
* 1 kase yoğurt
* 1 dilim ekmek
sonra eşimin dayısına gidicez demiştim giderken arabayla dönerken yürüyerek geldik yaklaşık bi 40 dkk.. (hızlı hızlı yürüdüm ben önden)
elbisemi yarın alıcam ceketede yarın bakıcam artık bugün yapamadım...
3.5 lt su içtim.. bir fincan 3'ü bir arada içtim..
Bu arada benim paçalarım tutuştu
Erkek arkadaşım ne zaman gelecek izine belli değil ama ilk izne geldiğinde bizimkilerle tanış konusunu baya enine boyuna konuştuk bugün.
Ekimde gelir diye tahmin ediyorum olmadı kasım ama benim daha zayıflamam lazım ..
Sonra cildime daha dikkat edeyim başka uzun sürede dikkat edilecek neler var kızlar?
Yavaş yavaş başlamam lazım çünkü biliyorum 2 gün önce söyler bana süpriz geliyorum diye.
Teşekkür ederimm
Karatay kesinlikle çok sağlıklı tavsiye ederim herkese ..
ne zaman geliyorr ?
Off ya hatırlayamıyorum anlatmak istiyorum size ama.
Yarın notlarımı karıştıracağım belki yazmışımdır veya hatırlarım ..
evet cnm hem izmirliyim hemde izmirdeyim...
valla belki abartı gelicek ama bunun ve benzer hareketlerin çok hayırlı ve kutsal olduğuna inanıyorum, yani kedi olsun köpek olsun kanguru olsun farketmez ihtiyacı olan bir canlıya yardım ediyorsun sonuçta.
valla kediler neye alışırlarsa onu yemeye devam etmek isterler. benim kedim ciğer yemeye alıştı, tavuk ciğeri alıp haşlıyorum. bazen değişiklik olsun diye tavuk da verebiliyorum. evde köfte piştiyse ona da pay ayrılıyor her tabaktan...
kuru mamayı böyle çerez niyetine yiyor. onu da seçer, hepsini yemez şımarık.
ama kuru mamayla beslenmeye alışan kedi de yaş yemek asla yemeyebilir. eski kedim öyleydi.
evden çıkmayan kediler genelde yemek saati geliştiriyor. günün belli saatlerinde aksatmadan vermek gerekiyor. ama sokağa çıkan kedinin enerjisi sürekli değiştiği için, hem daha sık acıkıyor hem de ne zaman acıkacağı belli olmuyor. o yüzden acıktıkça vermek gerekiyor yemeğini.
evde kötü bir koku almıyorsan tuvaletini dışarda hallediyordur, yapınca kokudan durulmuyor çünkü. idrarının kokusu da çok keskindir onu da anlarsın.
evin giriş kat anladığım kadarıyla, kendisi çıkıyor dedin sanırım?
öyleyse hiç sorun yaşamazsın tuvalet konusunda.
iç dış parazit ilaçlarını hemen yaptırmanı öneririm, hem kedicik için hem de sen ve ailen için. küçük bebişin var zaten en önemlisi.
kist aşısı da yaptırırsan başka bişey istemez.
bir sürü aşıları var ama onları artık bütçene göre veteriner hekimin tavsiyesine göre yaptırırsın istersen.
gerisi her kedinin keşfedilecek karakteriyle alakalı. o yüzden iyi eğlenceler dilerim canım
evet cnm hem izmirliyim hemde izmirdeyim...
bak şimdi zayıflamaya odaklanmanın tam sırası... sen şimdi erkek arkadaşın gelcek diye bi çırpıda verirsin o fazlalıkları...
insan hatırlayamayınca takıyo değil mi
teşkr ederiyorum canımcımmaşşallah derya kediciğin çok şirinkediyi evde mi besliyorsun bahçede mi? evdeyse mutluka kumuna yapması lazım, oyuncak olarak da lazer alabilirsin benimki çıldırıryor lazere evdeki kelebekleri kovalamak da bir diğer hobisi ona yün yumağı gibi yuvarlanan bir şey ayarla bütün gün oynarlar valla bir de diğer gerekli şey çim yediklerini hazmetmesi için çim yemesi lazım
Maşallah Deryacım çok güzel ..
Birlerine örnek olsun bilmem anlatabildim mi ?
deryoşum sana kolay gelsin allah yardımcın olsun ablacım
valla belki abartı gelicek ama bunun ve benzer hareketlerin çok hayırlı ve kutsal olduğuna inanıyorum, yani kedi olsun köpek olsun kanguru olsun farketmez ihtiyacı olan bir canlıya yardım ediyorsun sonuçta.
valla kediler neye alışırlarsa onu yemeye devam etmek isterler. benim kedim ciğer yemeye alıştı, tavuk ciğeri alıp haşlıyorum. bazen değişiklik olsun diye tavuk da verebiliyorum. evde köfte piştiyse ona da pay ayrılıyor her tabaktan...
kuru mamayı böyle çerez niyetine yiyor. onu da seçer, hepsini yemez şımarık.
ama kuru mamayla beslenmeye alışan kedi de yaş yemek asla yemeyebilir. eski kedim öyleydi.
evden çıkmayan kediler genelde yemek saati geliştiriyor. günün belli saatlerinde aksatmadan vermek gerekiyor. ama sokağa çıkan kedinin enerjisi sürekli değiştiği için, hem daha sık acıkıyor hem de ne zaman acıkacağı belli olmuyor. o yüzden acıktıkça vermek gerekiyor yemeğini.
evde kötü bir koku almıyorsan tuvaletini dışarda hallediyordur, yapınca kokudan durulmuyor çünkü. idrarının kokusu da çok keskindir onu da anlarsın.
evin giriş kat anladığım kadarıyla, kendisi çıkıyor dedin sanırım?
öyleyse hiç sorun yaşamazsın tuvalet konusunda.
iç dış parazit ilaçlarını hemen yaptırmanı öneririm, hem kedicik için hem de sen ve ailen için. küçük bebişin var zaten en önemlisi.
kist aşısı da yaptırırsan başka bişey istemez.
bir sürü aşıları var ama onları artık bütçene göre veteriner hekimin tavsiyesine göre yaptırırsın istersen.
gerisi her kedinin keşfedilecek karakteriyle alakalı. o yüzden iyi eğlenceler dilerim canım
izmir çok güzeldir yaa
veteriner gibi herşeyi özetlemişsin kedican bravo
Aslında sanırım bu Karatay'a uygun beslenmeye çalıştığımdan beri bu incelme.
Normalde belim daha da incelir iyice orantısız olurdu.
Çünkü önceden sağlıklı değil az yiyordum.
Şimdi yediklerime daha dikkat ediyorum sağlık konusunda.
Az yediğim zamanlarda bile vücuduma yararı olsun diyorum.
Bir de Leslieyi zaten uzun zamandır yapıyordum ondan kaynaklandığını düşünmüyorum ama slim in 6 ve yer egzersizlerinin etkisi olduğuna inanıyorum.
Ciddi anlamda basenlerim eriyor artık.
Ve ben bunu baktığımda anlıyorum.
Mutluyum yani bu konuda.
Tartı da çok bir fark göremiyorum bu biraz canımı sıkmıyor değil ama inceldiğimi hem de istediğim yerden inceldiğimi görmek daha güzel.
Sabır diyorum sadece anla ne demek istediğimi bu konuda
İyi gecelerr ..
Kızlar Günaydınnnn
Bugün baya iyi uyandım hastayım ama ağrım yokk,
Gece uyutmadı ama yaaaa
Neyse ya ben akşamları gelemiyorum kardeşimden dolayı bu sene son sınıf o ygs lys dersahaneye yazdırdık ama her akşam evde bir etüt programı da ben uyguluyorumGelemiyorum o yüzden,
Dün herkes bana sen çok kilo aldın bu ara dediler gdiyorum eve tartılıyorum bi anormallik yok ama tartımdan şüphelendim ya,
Karar verdim kesinlikle en azından 1 ay kaçamak yok bugünden itibaren sabah spor yapamadım ama yarın yaparım gibi geliyor hastayım çok ağrım var sabah niyetlendim ama yapamadım.
Karatay filan ne varsa denemeye hazırım tavsiyelerinizi bekliyorum hilal bana fırsat verme kaçamak yapmama tamam mı ?
2 küçük dolma aolacaktı şaşırmışım
Yazarken canım yoğurt çekmişti sadece aklım kaymamış demekki elim de kaymış
Kayınvalidem evde yapıoyr yoğurdu çok leziz oluyor bana da yapıyor yemeye doyamıyorum
Türk kahvesini bir süredir şekersiz içiyorum ve kahve tadını daha net aldığımdan da çok hoşuma gidiyor.
Şimdi çay,kahve gibi şeylere biraz şeker atılsın içemiyorum.
Bak bak bunları çıkarmıyorum diye hemen yaramazlık değil mi??
Son dedin ama bakk ..
menün çok güzel ama şu yaramazlığı merak ettim
Çanakkale nasıldı güzel mi ?
Tayin yeri arıyoruz da erkek arkadaşıma, çanakkalede var da kaç saattir ki ?
Ne güzel değil mi iltifatlar almak motiven artıyor direk.
Vereceksin tabi.
Ohh hadi bol enerji sporun temizliğin ..
Beyin vücudun enerjisinin %70 ini harcayan bir organ.
Odaklanırken o da harcar enerjini ders çalışırken
aynen bende şerbet gibi geliyor bana da alışmışım şekersiz içmeye arkadaslarım da bana garip diyor ben koca bardak çayı kahveyi şekersiz içince asıl gariplik küçücük çay bardağına 3 4 şeker atmak
anladım canım bende denicem bu karatayı araştırayım biraz bakayımm herkes çok övdü
anlamam mıı
ayy o durum çok uyuz oluyor dimi bana da yapıyolardı ya diyodum yok yani kilom aynı hayır hayır sen kilo almıişsın ay deli oluyodum
bende tava yogurduna bayılıyorumzaten yogurtsuz yemek yiyemem
aynen bende şerbet gibi geliyor bana da alışmışım şekersiz içmeye arkadaslarım da bana garip diyor ben koca bardak çayı kahveyi şekersiz içince asıl gariplik küçücük çay bardağına 3 4 şeker atmak
anladım canım bende denicem bu karatayı araştırayım biraz bakayımm herkes çok övdü
anlamam mıı
ayy o durum çok uyuz oluyor dimi bana da yapıyolardı ya diyodum yok yani kilom aynı hayır hayır sen kilo almıişsın ay deli oluyodum
bende tava yogurduna bayılıyorumzaten yogurtsuz yemek yiyemem
ben çanakkalede okudum gökçeadada harika bir yer çanakkale yalnızz öğrenci şehri oldugundan erkek arkadasına dikkat et derim bak o konuda çok kavga edebilirsiniz şayet benim okudugum dönemde ki 2 erkek arkadasımda astsubaydı tabi kimsenin sevgilisini çalmadım ama demek istedigim üniversiteli öğrencilerin gözdesi oluyorlar
ya kızcaksınız ama sonra ben biliyorum
ben çanakkalede okudum gökçeadada harika bir yer çanakkale yalnızz öğrenci şehri oldugundan erkek arkadasına dikkat et derim bak o konuda çok kavga edebilirsiniz şayet benim okudugum dönemde ki 2 erkek arkadasımda astsubaydı tabi kimsenin sevgilisini çalmadım ama demek istedigim üniversiteli öğrencilerin gözdesi oluyorlar
Allah bir daha Çanakkaleye gitmeyi nasib etmesin... Tamam güzel, tatil için gezmek için, sahil falan var ama ben hiç sevmedim.Ben şehirlerin ruhu olduguna inanırım hep.Çanakkaleye girer girmez içim sıkılıyor gibi oluyordu hep.Ama Bursa öyle mi...Otogara girer girmez, topragı öpecektik nerdeyse :))
Çanakkale berbat bi yer.. Şöyle söyleyeyim, yer olarak, mekan olarak güzel sahile yakın... Ama maneviyat anlamında cok cok geriden gelen bi şehir... Ordaki şehitlerin kemikleri sızlıyordur
Evet iyi oluyor,ama su aldıgım kilolar moralim bozuyorbüyük ihtimal cumada artılardayım, ama cok kararlıyım, bayrama kadar 6 ları görmek istiyorum, Rabbim nasib ederse...
Oyy canımmBende sana hayranım..
Sen bana hayran olma, gel beraber gezeriz biz... herkes bize hayran olur o zaman :))
Dene dene kesinlikle ..
Tavsiye ediyorum.
Sıfır tatlıylayım ne zamandan beri ..
Bu arada çay kahve deyince aklıma geldi vücutta çok su tutuyormuş kızlar.
Ödemler fazla çıkmanıza neden olabilir tartıda..
evet tatil için gelmiştim çeşmeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?