• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Oo ben kurt gibi acikiyorum oglene kadar eve gelirken annemi ariyrm anne evde ne yemek var sunu ayp cok acim bak gelyrm fln:))

Sagol Hİlal cevap icin.
Cikiyorum ben de yarin sabah okula gitmeden tartilip cepten yazcam ins kiloyu hemen:)
İyi geceler herkese seviyorum sizi iyi ki gelmisim buraya:))

İyiki gelmişsin betülcümm..
İyi geceler, görüşürüz yarın.
Umarım güzel sonuçlar görürüzz ..

ooo
sen erken kalkıyosun 3 ögün 3 ara ögün yapman lazım

ben 10 da kalktıgım zaman 2 ögün 2 ara ögün yapıyorum
erkek kalkarsam ( bebişim keyfine bağlı ) 3 öğün 3 ara öğün yapıyorum

bi uzmana başvurursan senin için daha iyi olur

Diyetisyene gitmistim zamaninda listelerimde var elimde ama listeyle diyetisyenle rejim yapmak istmyrm artik
Kendimi kontrol ederek kendim karar vererek duzjgun yemek yemeyi ogrenmek istyrm

Bir de her uzman ayri bir sey diyor artik
Diyetisyenler ara ogun sart dyo
Karatay bilimsel olarak ispatlandi yanlis diyormus
Bilmyrm ben de :))
Ama ara ogun yapmiyrm su an, boyle de devam edicem memnunum gibi
Surekli ye ye , insanin afgzi hic bos durmamaya alisiyo hem psikolojik hem fizyolojik

Neyse cok konustum yine gider ayak, daha iyi bilen arkadaslarla yine konusuruz bu ara ogun olayini
İyi geceler tekrar

Diyetisyene gitmistim zamaninda listelerimde var elimde ama listeyle diyetisyenle rejim yapmak istmyrm artik
Kendimi kontrol ederek kendim karar vererek duzjgun yemek yemeyi ogrenmek istyrm

Surekli ye ye , insanin afgzi hic bos durmamaya alisiyo hem psikolojik hem fizyolojik

Neyse cok konustum yine gider ayak, daha iyi bilen arkadaslarla yine konusuruz bu ara ogun olayini
İyi geceler tekrar

Gerçekten ara öğünler hep yemek konusunu aklımızda tutuyor.
Bir ara fırsatın olursa kitabı okumanı tavsiye ederim.
Diyetisyenler hala eski sistemi gördüğünden çoğu ona göre veriyor programları.

İyi geceler tekrar

zaten öyle sık yiyoruz ama farkında değiliz
sıklıktan kasıtta 2,5 saat sonra atıştırmak öyle saat başı değil

ör. ben yemegin yanın da ayran , meşrubat içmiyorum 2,5 saat sonra ara öğün olarak ayran meyve yiyorum
hem gün içinde meyve yemiş oluyorum
bence sık az yemek insanı beslenme alışkanlıgını düzene sokuyor

tabbi tercih meselesi
ben öğünlerimi kacırmamanın faydasını çok gördüm

Gunaydin kizlaar:)
Hemen kilomu yazip cikicam gec bile kaldim:)
66.9 :) mutluyum cok
68.2 den 66.9
Keske spor fln yapsaymisim 2 kilo gidecekmis belki de neyse artik haftaya 65 i gorcem umarim
Gorusuruuz sizin sonuclari da merakla beklyrm

Günaydın kızlar

Kilom 66,6 3 defa tartıldım de aynı

kabızlığa ve regl dönemine göre gayet iyi geldi daha fazla bekliyrdum.

Geçen hafta65,8

İnşallah haftaya daha iyi olacak.

Gunaydin kizlar.. Kilom 50.4.. Bu 400 grami neden nasil aldim bilmiyorum:S acayip sinir oldum yaa:( doktorumda diyetisyen var bu arada, yemek yerken yapilan hatalari anlatiyor.. Mesela bicak kullanmamak kilo aldiriyormus:) daha devam edecek anlatmaya, yazarim size

günaydın..
kilom 62.2..400 gr cık daha gitti..hedefim 62 idi 200 gr la kaçırdım..:27:

Gunaydin kizlaar:)
Hemen kilomu yazip cikicam gec bile kaldim:)
66.9 :) mutluyum cok
68.2 den 66.9
Keske spor fln yapsaymisim 2 kilo gidecekmis belki de neyse artik haftaya 65 i gorcem umarim
Gorusuruuz sizin sonuclari da merakla beklyrm
:nazar::46::46:bende spora başlasam bir ayda iş tamamda bir türlü olmuyor..
:((
Günaydın kızlar

Kilom 66,6 3 defa tartıldım de aynı

kabızlığa ve regl dönemine göre gayet iyi geldi daha fazla bekliyrdum.

Geçen hafta65,8

İnşallah haftaya daha iyi olacak.
kabızlık regl fazla çıkman normal..
Gunaydin kizlar.. Kilom 50.4.. Bu 400 grami neden nasil aldim bilmiyorum:S acayip sinir oldum yaa:( doktorumda diyetisyen var bu arada, yemek yerken yapilan hatalari anlatiyor.. Mesela bicak kullanmamak kilo aldiriyormus:) daha devam edecek anlatmaya, yazarim size

kilo azaldıkça bir hafta veriyorsan diğer hafta kilo almış gibi çıkıyor....
diyetisyen bilgileri merakla bekliyoruz..

Son düzenleme:
kızlar bu hafta hiç iyi sonuçlar veremiyce zaten elim yüzüm ayağım şişmiş biraz kaçamak yaptım ama sporda yaptım bu kadar beklemiyodum nedenini bilmiyorum benim wc sorunumda yok kilom 59.4 :53::53:çok şaşkınım bu hafta galiba çok dikkat edicem ya nasıl olur ben salı 57 kiloyu görmüştüm bidaha haftada bir tartılıcam

kızlar bu hafta hiç iyi sonuçlar veremiyce zaten elim yüzüm ayağım şişmiş biraz kaçamak yaptım ama sporda yaptım bu kadar beklemiyodum nedenini bilmiyorum benim wc sorunumda yok kilom 59.4 :53::53:çok şaşkınım bu hafta galiba çok dikkat edicem ya nasıl olur ben salı 57 kiloyu görmüştüm bidaha haftada bir tartılıcam

57 yi görünce rahatladın sanırım..haftada bir tartılmak en ideali..kendine çok yüklendin..vücudun tepki vermiş olablir..

:nazar::46::46:bende spora başlasam bir ayda iş tamamda bir türlü olmuyor..

:((

kabızlık regl fazla çıkman normal..

kilo azaldıkça bir hafta veriyorsan diğer hafta kilo almış gibi çıkıyor....
diyetisyen bilgileri merakla bekliyoruz..

Evet tamda öyle oluyor bende bir hafta verince diğer hafta almış gibi çıkmanın nedeni neymiş Elisya bekliyoruz senden

ortim şişsinya ondan haftaya düzelir ben neden böle oldum ya

Ortim üzülme vücut ödem yapmıştır belki olur o zaman zaman.

Senin sporun çok fazla zaten ömür bıyu yapabileceğin hale getir yemeni de sporunu da yoksa hedefe inipte bıraktığın an diyeti daha çok alırsın üzülme az gitsin sağlıklı gitsin

Günaydınlar...

Geçen hafta: 75.1
Bu hafta Kilom: 74.5
Giden : 600 gr.

Sonunda verebildim birazcık :15:

Back
X