• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Yok benim ortimm ..
Yalnızım ben çook yalnızımm.
Buymuş benim alın yazım :1:

Özlemcim sevdiceğim gelecek ya haftaya izine ayrılacağım eşleşmeleri de ayda bir yapıyoruz ortimi yalnız bırakmak istemedim.

hımmm anladım cnm keşke sende bi grubun 3 . sü olsaymışsın... gerçi senin ihtiyacın yok performansın yerinde ama olsun yalnız kalmayaydın...

hımmm anladım cnm keşke sende bi grubun 3 . sü olsaymışsın... gerçi senin ihtiyacın yok performansın yerinde ama olsun yalnız kalmayaydın...

Aaa bak bu aklıma gelmemişti hiç ..
Olsun ne yapalım bu hafta biraz az girebilirim ben zaten.
Hazırlıklar falan derken ..

Kizlar ben de cikiyorum artik
Annemi az nce ablamla ankaraya ugurladim
15 gun yok
Bu da sabah beni kaldiraak biri de yok demek oluyo :(
Hemen mutfagi toplayip yatayim
İyi geceler herkese

Yfsmir ve aralik ortilerim kusura bakmyin ikinizin de isimlerinizi hatirlamyrm ama bu hafta cosalim:)) yarin aksam grsrzz

kızlar ben yatıyorumm... iyi geceler :54:

İyi geceler Özlem.

VALLA ya bizimde bişey yoktu bugun oldu

hayır olsun ne diyelimmmm

İnşallah son olur bu bütün problemleri hallersiniz özlem.

evet seni saymıyoruz zatii :60:

onun eşi yok.
sevgilisine tercih etti bizi :60: :60:

Geri döneyim de o zaman bol enerji ve yeni eşlerle ben de harika olacağımm.

Kizlar ben de cikiyorum artik
Annemi az nce ablamla ankaraya ugurladim
15 gun yok
Bu da sabah beni kaldiraak biri de yok demek oluyo :(
Hemen mutfagi toplayip yatayim
İyi geceler herkese

Yfsmir ve aralik ortilerim kusura bakmyin ikinizin de isimlerinizi hatirlamyrm ama bu hafta cosalim:)) yarin aksam grsrzz

Ayy annen yokken abur cubura yönelme aman düzenin bozulmasın.

Yaa mide bulantisindan hala uyuyamadim, sabah nasil kalkicam ben:( yasmin de mide bulantisi yapiyo mu masal? Butun yastik kolonya oldu:1:

o kadar yorgunum ki hiç uyumadım ... size yazdıktan sonra eltime gittim eltim kocasını arayıp gizem burda hani söyle de haberi olsun dedi eşim için ...
sora bunlar geldiler böyle gülümsüyor ediyor ... sora kalktık ama hiç konuşmadık yani ... yolda beni bıraktı önden önden gitti ... eve geldik gene kavga ettik herşeyi kırdı nerdeyse ...
üstünü başını yırttı ... ben çok zordayım kimsesizim bişi düşünemiyorum ama gidiyorum bugun bana git dedi ...
mahkeme olayını söylemiyor git diyor ...
3.kahvem ... ayılamıyorum ne uyuyabiliyorum ne ayılabiliyorum

Günaydın kızlar

Haftasonu cumartesi akşam 5 ten ömce kaçamağım oldu ama cumartesi 2 saat yürüdüm.

Dün klasik kahvaltımı yaptım

Öğle

Zeytinyağlı pırasa

Akşam 5 te ızgara tavuk ve salata yedim

Gün içinde de 1 saat tempolu yürüyüş yaptım..

Geçmişi okudum koçişleri ile sorunu olan arkadaşalrın takmayın her evde hepimizin dönem dönem oluyor. İnşallah en kısa zamanda hzuusuzluğu atarsınız.

Gizemcim Allah yardımcın olsun. Hakkında hayırlısı ne ise o olsun.

Melek geçmiş olsun.

Ececim bende adını Elisya biliyordum memnun oldum.
Eski ortim fazla çıkmış olmanın nedeni psikolojik olabilir bazen tartı yapıyor bunu.

Veee yeni ortilerim ben geldim.

turta allah snei etmesin emi :60:
tabiki temiz bişi beklemiyordum ama göz önünde olunca insna tiksiniyor :60:

:60: :60: haklısın canım :1:

ohhh git git fuarlar çok eğlenceli ve gez gez bitmez

:34:

ya gezmesi eglenceli amma onu birde düzenleyene sor :60: :60: ne eziyetler çekiyoruz :52: :52:

Bugun ne giysem'i izliyorum, biraz once bir kiz geldi 90 kiloymus elediler, ama gorseniz yuzu nasil guzeldi.. Kiza ulassam bizim takima gel de zayifla dicem:1: cok begendim ya, yazik ediyo kendine, acilen zayiflasiinn:1:

genelde kiloluların yüzü çok güzel oluyor yaa

o kadar yorgunum ki hiç uyumadım ... size yazdıktan sonra eltime gittim eltim kocasını arayıp gizem burda hani söyle de haberi olsun dedi eşim için ...
sora bunlar geldiler böyle gülümsüyor ediyor ... sora kalktık ama hiç konuşmadık yani ... yolda beni bıraktı önden önden gitti ... eve geldik gene kavga ettik herşeyi kırdı nerdeyse ...
üstünü başını yırttı ... ben çok zordayım kimsesizim bişi düşünemiyorum ama gidiyorum bugun bana git dedi ...

canım çok zor ne desem bilemiyorum... tek söyliyebileceğim 1. planda kendini düşün artık... böyle ömür mü geçer herr gün stres sıkıntı.... nerde mutlu olcaksan yada ne yaparsan mutlu olcaksan onu yap... çok iyi düşün ve kendi hayatın için en iyi kararı ver... senden daha önemli kimse yok sonuçta....

Off sorma, artık bunalmış durumdayım..
Hep dua ediyorum " Allahım nasıl davranayım" diye...
Takmamaya calısacagım, oglumla vakit geciriyorum yetiyor gibi..

2 cocuk var,ne boşanması?
aranızdaki durumu bilmiyorum ama ufak sebepler için bosanmaya degmez.
biz bayadır cok iyiydik,genelde iyiyiz ama bazen itaat et et, patlak veriyor işte.
onlarda hazmedemiyor..
kız bakma işte çok seviyozda birbirimizi çok da kırıyoz iş sitresi bizi öldürüyo bunalıyorum

Yok ben cocugun var boşanma demiyorum zaten ama dile kolaydır böyle şeyler..
Yani dediğim gibi ne yasadıgını bilmiyoruz sonucta.Ben şahsen o kadar sorun yasıyorum ama asla boşanmam.
Çok kötü bişi olmadıkça...

Ama kötü bir ortamda cocuklarda verimli büyüyemez zaten..

Yinede sonucta evlilikleri bitirmek zordur ya..sonucta birliktelik var, alışılmışlık var... :31:
aynen öyle çok alışıyo insan çocuklar babasız çok zor büyüyo ama hergünde kavga döğüş nereye kadar dimi

Sıkma hiç canını, rahat davran biraz takmayacak gibi.
Sonuçta sevgi saygı olduktan sonra geçer zaman zaman kimde olmuyor ki Melek.
çok haklısın ama bizim bu aralar biraz çok oluyo:1::1:

menümü yazayım ..

1. öğün :

- Kaşarlı sucuklu tost, kepek ekmeğinden.

2. Öğün :

- Mercimekli pırasa
- 2 kaşık yoğurt
- 1 bardak kefir
- 2 omega 3

Spor :

- 40 dakika pilates
- Leslie ile 2 mil ( az daha yürüyebilirim sanırım.)
- 50 twister

Sıvı :

- 3 litre su
- 3 bardak baya karışık bitki çayı :)​
afiyet olsun

Menüm:

Sabah:
2 yumurta
Beyaz peynir ve çay

Öğle:
1 dilim lorlu dukan böreği
1 bardak süt

Akşam:
2 tavuk baget,1 tavuk incik
Az yeşillik ve 2 bardak ayran

2 lt. su,spor yok
afiyet olsun melek
turtadan alıntııı.....

muhtar mı olcan kızımmmmm başımıza vali mi yerel yönetim okuyorum diyorsun canım bu bölümlerle bir iş yapabilmen için illaki kpss ye girmen şart olacak gibime geliyor. işletme yada halkla ilişkiler de pek geçerli değil çünkü elini sallasan şu anda ya işletme mezununa yada halkla ilişkiler mezununa çarpıyor yanii ama kamu yönetmini oku derim ben o işine yarabilir sonucta.

kaymakam olacamm bacımm:1:aslında olabilir haniii biraz zor ama imkansızz deil:32::32:

veee bugünkü yaptıklaRIMMMM...
yediklerimi sormayn misafirliğe gittik biraz kaçırdım
alışverişe çıktık bugün ayakkabı bakmaya zamanımızda kısıtlıyd 3 saat avmleri gezdik dolaştık kendime çanta aldım ayakkabımı yeni almış olmasaydım çok cici ayakkabılar vardı alcaktım ama artık annem evden kovcakkk :33: ordan direk amwayın iş toplantısı vardı kendime ordan omega alıcam bi ara ayrıc çeyizim içinde tencere takımı alıcam ondan acayip kaliteli biraz fiyatı pahalı ama ömürlük olur enazından....sabah erken kalktığımdan ve çok gezdiğimden başım ağrıyo ve yorgunum...oyüzden şimdi yaıtorum canlarım herkesiii öpüyorummmm
ortim bak yarışma varmış az ye çok spor yap kiloları verelim

kızlar benim menüm...
sabah
0.45 gevrek:1: nasıl tarif edeyim bilemedim... 1 gevrekden çeyrek az...
2 dlm peynir
4 zeytin

ara
1 elma
yeşilçay
şekersiz nescafe

öğle
2 kaşık makarna
2 köfte
3 kaşık patlıcan (zeytinyağlı)
1 bardak yarım yağlı süt

akşam
1 kase çorba
3 içli köfte (yağsız haşlama)
1 bardak ayran
yarım dlm ekmek.....
afiyet olsunmasallah menün süper

Tamam o zaman..
Ortalamayı alırız..Bu hafta baslıyoruz ona göre.. herkes eşlerine mukayet olsun :60:

Özlem, biz kazanmalıyız bak..dikkat edelim bu hafta :60:
valla biraz zor melek kimseye vermem birinciliği bak bu sabah tartıldı 56.8 yani çok çalışmalısınız
çok üzüldüm gizem herşeyin hayırlısı yol yakınken Allah hakkında hayırlısını versin

Günaydın kızlar

Haftasonu cumartesi akşam 5 ten ömce kaçamağım oldu ama cumartesi 2 saat yürüdüm.

Dün klasik kahvaltımı yaptım

Öğle

Zeytinyağlı pırasa

Akşam 5 te ızgara tavuk ve salata yedim

Gün içinde de 1 saat tempolu yürüyüş yaptım..

Geçmişi okudum koçişleri ile sorunu olan arkadaşalrın takmayın her evde hepimizin dönem dönem oluyor. İnşallah en kısa zamanda hzuusuzluğu atarsınız.

Gizemcim Allah yardımcın olsun. Hakkında hayırlısı ne ise o olsun.

Melek geçmiş olsun.

Ececim bende adını Elisya biliyordum memnun oldum.
Eski ortim fazla çıkmış olmanın nedeni psikolojik olabilir bazen tartı yapıyor bunu.

Veee yeni ortilerim ben geldim.

inşallah

ehliyeti 5,5 ay önce alındı alkolden 15 gün fln kaldı sürenin dolmasına ... ya para cezası olsa hemen kesip vermiyorlarmı kağıt mağıt yok elde .. celb gelicekmiş şimdi mahkemesi olucakmış .. çok aklımı kurcalayan sorular var bu konuda ya

inşallah ya

saol cnm

ya şu genç yaşımda bana neler yaşatıyor ya babasının saymadığı kalmadı akşam onada üzüldüm ...

iviiiit hehehe

ya canım yani bide gecmiste ehliyet alınma nedeni de pek parlak değil o yüzden mahkemeye cıkacak orda verirler para cezasını sonucta kırmızı ışıkta geçmek gibi birşey değil bu alkollü arac kullanmaktan ceza yiyen biri birde ehliyetsiz trafge çıkıyor yani.

yaşadıklarını da okudum yaaaa yokmu girebilecegin iş ne bileyim cocugunuz varmıydı hatırlamıyorum ama ugrasma ya koy kıcına gitsin diyesim geliyor yani bu ne cektigin eziyet

Back
X