senin ortin yok mu?
Yok benim ortimm ..
Yalnızım ben çook yalnızımm.
Buymuş benim alın yazım
Özlemcim sevdiceğim gelecek ya haftaya izine ayrılacağım eşleşmeleri de ayda bir yapıyoruz ortimi yalnız bırakmak istemedim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
senin ortin yok mu?
Ozlem Allah kabul etsin, diger gunlerde telafi edersin benim de dun cok kotuydu oluyor arada malesef:)
Allah kabul etsin yarın düzenli yersin telafi edersin
Yok benim ortimm ..
Yalnızım ben çook yalnızımm.
Buymuş benim alın yazım
Özlemcim sevdiceğim gelecek ya haftaya izine ayrılacağım eşleşmeleri de ayda bir yapıyoruz ortimi yalnız bırakmak istemedim.
Kızlar nedir bu takımcak nazar mı değdi ?
Herkesin odunları sinirlendiriyor.
Biz de 2 gün öyleydik![]()
hımmm anladım cnm keşke sende bi grubun 3 . sü olsaymışsın... gerçi senin ihtiyacın yok performansın yerinde ama olsun yalnız kalmayaydın...
Benim de kendi kilomu alırız dimii![]()
tamam cnm hafta sonu dersane yorgunluk falan sporum aksadı ama yarın spora tam gaz devam edicem bende...
senin ortin yok mu?
kızlar ben yatıyorumm... iyi geceler![]()
VALLA ya bizimde bişey yoktu bugun oldu
hayır olsun ne diyelimmmm
evet seni saymıyoruz zatii
onun eşi yok.
sevgilisine tercih etti bizi![]()
![]()
Kizlar ben de cikiyorum artik
Annemi az nce ablamla ankaraya ugurladim
15 gun yok
Bu da sabah beni kaldiraak biri de yok demek oluyo
Hemen mutfagi toplayip yatayim
İyi geceler herkese
Yfsmir ve aralik ortilerim kusura bakmyin ikinizin de isimlerinizi hatirlamyrm ama bu hafta cosalim:)) yarin aksam grsrzz
İnşallah son olur bu bütün problemleri hallersiniz özlem.
turta allah snei etmesin emi
tabiki temiz bişi beklemiyordum ama göz önünde olunca insna tiksiniyor![]()
ohhh git git fuarlar çok eğlenceli ve gez gez bitmez
![]()
Bugun ne giysem'i izliyorum, biraz once bir kiz geldi 90 kiloymus elediler, ama gorseniz yuzu nasil guzeldi.. Kiza ulassam bizim takima gel de zayifla dicemcok begendim ya, yazik ediyo kendine, acilen zayiflasiinn
![]()
o kadar yorgunum ki hiç uyumadım ... size yazdıktan sonra eltime gittim eltim kocasını arayıp gizem burda hani söyle de haberi olsun dedi eşim için ...
sora bunlar geldiler böyle gülümsüyor ediyor ... sora kalktık ama hiç konuşmadık yani ... yolda beni bıraktı önden önden gitti ... eve geldik gene kavga ettik herşeyi kırdı nerdeyse ...
üstünü başını yırttı ... ben çok zordayım kimsesizim bişi düşünemiyorum ama gidiyorum bugun bana git dedi ...
mahkeme olayını söylemiyor git diyor ...
3.kahvem ... ayılamıyorum ne uyuyabiliyorum ne ayılabiliyorum
kız bakma işte çok seviyozda birbirimizi çok da kırıyoz iş sitresi bizi öldürüyo bunalıyorumOff sorma, artık bunalmış durumdayım..
Hep dua ediyorum " Allahım nasıl davranayım" diye...
Takmamaya calısacagım, oglumla vakit geciriyorum yetiyor gibi..
2 cocuk var,ne boşanması?
aranızdaki durumu bilmiyorum ama ufak sebepler için bosanmaya degmez.
biz bayadır cok iyiydik,genelde iyiyiz ama bazen itaat et et, patlak veriyor işte.
onlarda hazmedemiyor..
aynen öyle çok alışıyo insan çocuklar babasız çok zor büyüyo ama hergünde kavga döğüş nereye kadar dimiYok ben cocugun var boşanma demiyorum zaten ama dile kolaydır böyle şeyler..
Yani dediğim gibi ne yasadıgını bilmiyoruz sonucta.Ben şahsen o kadar sorun yasıyorum ama asla boşanmam.
Çok kötü bişi olmadıkça...
Ama kötü bir ortamda cocuklarda verimli büyüyemez zaten..
Yinede sonucta evlilikleri bitirmek zordur ya..sonucta birliktelik var, alışılmışlık var...![]()
çok haklısın ama bizim bu aralar biraz çok oluyo
Sıkma hiç canını, rahat davran biraz takmayacak gibi.
Sonuçta sevgi saygı olduktan sonra geçer zaman zaman kimde olmuyor ki Melek.
afiyet olsunmenümü yazayım ..
1. öğün :
- Kaşarlı sucuklu tost, kepek ekmeğinden.
2. Öğün :
- Mercimekli pırasa
- 2 kaşık yoğurt
- 1 bardak kefir
- 2 omega 3
Spor :
- 40 dakika pilates
- Leslie ile 2 mil ( az daha yürüyebilirim sanırım.)
- 50 twister
Sıvı :
- 3 litre su
- 3 bardak baya karışık bitki çayı :)
afiyet olsun melekMenüm:
Sabah:
2 yumurta
Beyaz peynir ve çay
Öğle:
1 dilim lorlu dukan böreği
1 bardak süt
Akşam:
2 tavuk baget,1 tavuk incik
Az yeşillik ve 2 bardak ayran
2 lt. su,spor yok
ortim bak yarışma varmış az ye çok spor yap kiloları verelimturtadan alıntııı.....
muhtar mı olcan kızımmmmm başımıza vali mi yerel yönetim okuyorum diyorsun canım bu bölümlerle bir iş yapabilmen için illaki kpss ye girmen şart olacak gibime geliyor. işletme yada halkla ilişkiler de pek geçerli değil çünkü elini sallasan şu anda ya işletme mezununa yada halkla ilişkiler mezununa çarpıyor yanii ama kamu yönetmini oku derim ben o işine yarabilir sonucta.
kaymakam olacamm bacımmaslında olabilir haniii biraz zor ama imkansızz deil
veee bugünkü yaptıklaRIMMMM...
yediklerimi sormayn misafirliğe gittik biraz kaçırdım
alışverişe çıktık bugün ayakkabı bakmaya zamanımızda kısıtlıyd 3 saat avmleri gezdik dolaştık kendime çanta aldım ayakkabımı yeni almış olmasaydım çok cici ayakkabılar vardı alcaktım ama artık annem evden kovcakkkordan direk amwayın iş toplantısı vardı kendime ordan omega alıcam bi ara ayrıc çeyizim içinde tencere takımı alıcam ondan acayip kaliteli biraz fiyatı pahalı ama ömürlük olur enazından....sabah erken kalktığımdan ve çok gezdiğimden başım ağrıyo ve yorgunum...oyüzden şimdi yaıtorum canlarım herkesiii öpüyorummmm
afiyet olsunmasallah menün süperkızlar benim menüm...
sabah
0.45 gevreknasıl tarif edeyim bilemedim... 1 gevrekden çeyrek az...
2 dlm peynir
4 zeytin
ara
1 elma
yeşilçay
şekersiz nescafe
öğle
2 kaşık makarna
2 köfte
3 kaşık patlıcan (zeytinyağlı)
1 bardak yarım yağlı süt
akşam
1 kase çorba
3 içli köfte (yağsız haşlama)
1 bardak ayran
yarım dlm ekmek.....
valla biraz zor melek kimseye vermem birinciliği bak bu sabah tartıldı 56.8 yani çok çalışmalısınızTamam o zaman..
Ortalamayı alırız..Bu hafta baslıyoruz ona göre.. herkes eşlerine mukayet olsun
Özlem, biz kazanmalıyız bak..dikkat edelim bu hafta![]()
çok üzüldüm gizem herşeyin hayırlısı yol yakınken Allah hakkında hayırlısını versino kadar yorgunum ki hiç uyumadım ... size yazdıktan sonra eltime gittim eltim kocasını arayıp gizem burda hani söyle de haberi olsun dedi eşim için ...
sora bunlar geldiler böyle gülümsüyor ediyor ... sora kalktık ama hiç konuşmadık yani ... yolda beni bıraktı önden önden gitti ... eve geldik gene kavga ettik herşeyi kırdı nerdeyse ...
üstünü başını yırttı ... ben çok zordayım kimsesizim bişi düşünemiyorum ama gidiyorum bugun bana git dedi ...
mahkeme olayını söylemiyor git diyor ...
3.kahvem ... ayılamıyorum ne uyuyabiliyorum ne ayılabiliyorum
Günaydın kızlar
Haftasonu cumartesi akşam 5 ten ömce kaçamağım oldu ama cumartesi 2 saat yürüdüm.
Dün klasik kahvaltımı yaptım
Öğle
Zeytinyağlı pırasa
Akşam 5 te ızgara tavuk ve salata yedim
Gün içinde de 1 saat tempolu yürüyüş yaptım..
Geçmişi okudum koçişleri ile sorunu olan arkadaşalrın takmayın her evde hepimizin dönem dönem oluyor. İnşallah en kısa zamanda hzuusuzluğu atarsınız.
Gizemcim Allah yardımcın olsun. Hakkında hayırlısı ne ise o olsun.
Melek geçmiş olsun.
Ececim bende adını Elisya biliyordum memnun oldum.
Eski ortim fazla çıkmış olmanın nedeni psikolojik olabilir bazen tartı yapıyor bunu.
Veee yeni ortilerim ben geldim.
inşallah
ehliyeti 5,5 ay önce alındı alkolden 15 gün fln kaldı sürenin dolmasına ... ya para cezası olsa hemen kesip vermiyorlarmı kağıt mağıt yok elde .. celb gelicekmiş şimdi mahkemesi olucakmış .. çok aklımı kurcalayan sorular var bu konuda ya
inşallah ya
saol cnm
ya şu genç yaşımda bana neler yaşatıyor ya babasının saymadığı kalmadı akşam onada üzüldüm ...
iviiiit hehehe