Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

oofffff kızlarrrrrr offfffffff ne yoğun bi günnnnn

Kolay gelsin Seminee ..

canım bu kadar çok su içmek de iyi değil bilgin olsun... su zehirlenmesi diye bir şey var... gerçi sen vücudunu iyi biliyorsundur tabi ama...

Ben de içiyorum 3 litre civarı su ama zorlayarak değil cidden içesim geliyor.

Muhtemelen o yüzden artık ikimizde çok sıkıldık ama olsun yine de kızgınım.
anlamıyor daa ..
Neyse yaa ..

yap yap sen nikahını nikahda keramet vardır

Olan olmuş artık afiyet olsun Gülçin.
Ama istersen bir bardak süt ayran vs iç.
Seni çok iyi anlıyorum o duygusal açlık benim de başımın belası .
yok acıkmam içmiycem oldu işte cal döksen çok olmazda sağlıksız işte nasıl geçer bu açlık ya bilgin var mı?

aferin aferin ye bol bolda cumaya biz birinci olalım...

şaka bi yana kızlar benim menümü bi deneyin dicem... hiç açlık çekmiyorum ne duygusalı ne normali... böylece kaçamak da olmuyor...
yok özlem ben hergün o kadar yiyemem sabah yedim bunları karnım öylesine şiştiki büyük bi rahatsızlık oldu hala kusucak gibiyim

Toplam 9 kullanıcı konuyu okuyor. (8 üye ve 1 ziyaretçi)

_ferdici_, ysfmir, balkaymak+, eski_bir_masal+, mutedeyyin+, aysecig, Cici, bugungunlerdenaralik+

oh ohhhh mübareeekkkkkk

gözlerimeee inanamıyorummmmmm

Maşallahhh ..

Uff ben içemiyorum kokusuna dayanamıyorum hiçç.

ben tüm gün çubuk tarçın ağzımda dolaşuyom zaten derya

Toplam 9 kullanıcı konuyu okuyor. (8 üye ve 1 ziyaretçi)

_ferdici_, ysfmir, balkaymak+, eski_bir_masal+, mutedeyyin+, aysecig, Cici, bugungunlerdenaralik+

oh ohhhh mübareeekkkkkk

gözlerimeee inanamıyorummmmmm

temzili iyidir bea..:13:
hepsi aynı nazlı sinirli bebek gibi aslan gibi kükremkte extra ları..
evet çok kötü bir durum ama mecburdum..çocukalrın hep tartışmalı bir evde büyümesine katlanamazdım..

Son düzenleme:
yap yap sen nikahını nikahda keramet vardır

yok acıkmam içmiycem oldu işte cal döksen çok olmazda sağlıksız işte nasıl geçer bu açlık ya bilgin var mı?

Hayırlısı olsun bakalım canım umarım güzel olur.
Gelsin de bakalım nele rolacak ..

Normal açlık olsa bir sürü şey söylerim ama inan duygusal açlık olunca bir çözüm ben de bulamıyorum Gülçin.
Normalde yiyemem ama duygusal açlıkla oturduğumda neler yiyebildiğimi hayal bile edemezsinn.

anladım cnm ama seninki yemekleri karıştırmaktan olmuş biras...

imşallah özlem rekor yapıcam bugün geçti artık Allahtan sabahtan yedim birsürü iş güç yapınca erimiştir

çok haklısın ama benimki çocukların önünde tartışıp duruyo bu kadar sorun içinde büyütmek ne kadAR doğru derya ben de çocuklar için duruyorum yalnız olsam hemen tası tarağı toplarım koca kahrı çekmek çok zor çocuklar ondan uslu temiz titiz anlayışlı ve saygılılar

oofffff kızlarrrrrr offfffffff ne yoğun bi günnnnn
kolay gelsin orti

canım bu kadar çok su içmek de iyi değil bilgin olsun... su zehirlenmesi diye bir şey var... gerçi sen vücudunu iyi biliyorsundur tabi ama...
hergün içiyorum ben o suyu hep çok içerim suyu bi zararı olmuyto

temzili iyidir bea..:13:
hepsi aynı nazlı sinirli bebek gibi aslan gibi kükremkte extra ları..
evet çok kötü bir durum ama mecburdum..çocukalrın hep tartışmalı bir evde büyümesine katlanamazdım..
temizlik gibisi vcarmı demi

ozaman sende bağımlılık yaptı..
tarçında kesmiyorsa bacım..ne diyeyim..
kesmiyo bacım kesmiyo

hatunlar bana müsade yemek yapıcağım..oğlumda kalktı..
ama menümüde yazayımda..öyle gideyim..
menü
sabah
1 bardak su
kahvaltı
1 yumurta
1 çay bardağı süt..
yarım su bardağı greyfurt suyu
3 zeytin.
1 dilm tam buğday ekmeği..
az peynir..
ar
1 bardak yeşil çay
öğle tavuk salata
ayran
ara
6 badem 1 kuru incir..
akşama
1 kase mercimek çorbası..
salata..
su 2.5 litre spor 3 saat ev temizliği..=540 kalori yakmışım..oda fazla yorulmadan yazıyor ben kendmi helak ettim..

Haftaiçi spor yapamıyorum 20+20 dakika yürümelerim hariç haftasonu 2 gün artık 1er saat yürüyüş yapıcam nasıl olur sence?

merhaba hatunlar..sabahtan beri temzilik yapıyorum..perdelerimi yıkadım..dip köşe temizledim..anca oturdum..

Orticim kolay geldin.Darısı benim başıma

Annemden içer karbonatlı sy benim içim almaz ama oda çok memnun ödem attrıyormuşşş

Eylül de tatile gideceğimiz hafta benim koçiş herşeye bağıırıdı sarardı bana tatil heyecanından felan sennkide buna benzer birşey muhtemelen

Ortim afiyet olsun

Ben menülerimi ertesi gün yazıyorum.Bence menn gayet iyi

Birde haftasonu olmuyorum.

bugün gül kaynak vardı gülbende tokluk hissini konuştular
yemeklerden önce 2 büyük bardak su öneriyo
karbonatlı su için diyo
yer sofrasında yiyin ayağınızın tekini karnınıza çekip oturun diyo böylece midenbin 3 de 1 i boş kalıyomuş ayrıca peygamber efendimizde böyle otururmuş
koyu renkli tabakta yemek yeyin diyor
aklıma gelenler bunlar ayrıca portakallı karanfilide yaptım ev mis gibi koktu portakala karanfili batırıyorsunuz şekiller yapılabiliyo odanın bi köşesinde duruyo mis gibi kokuyo oda parfümünden zararsız ve doğal

duygusal açlığa müzik iyi geliyor..sevdiğin bir müziği açıp dinle GÜLÇİN..
HİLAL yanına gelince herşey düzelir..hasret bu hasret.insanı hırçınlaştırıyor..çok sevelerin yaşadığı bir durumdur..eşim ve kendimden bilirim.
şimdi diyeceksiniz bu kız hem tartışmadan ev terketmiş hemde sevgi diyor..bizim sorunumuz kayınvalide belasıydı Rabbim affetsin ama malesef böyleydi zaten kendi sorunumuz olsa halledilir de 3 şahıslrın ki çözümlenemiyor..atsan atılmıyor tutsan tutulmuyor..okadar dua ettimki bu bayramda eşim ipleri kopardı annesi yok yere çıngar çıkarttı rezil oldu eşimde şaşırdı kaldı ve artık tamam dedi..neys eöenem düştü..ney neyi açıyor tutnayın beni..sefiyorum sisi...ahanda gittim..

afiyet olsun çok güzel olmuş derya temizlikde çok olmuş bayta cal yakmışsın

oda koksu fikrini tuttum..:13:

müzik çok severim derya telkin indirdim dinliycem bakalım iyi gelir belkjim görüşürüzbay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…