aman kuzum dur ya tam gelcek adam kavga edip ziyan etmeyin güzel günlerinizi...
bencede... geçen eşim, kardeşi bizde avm de yemek yicez... gittiler burgerdan aldılar 2 menü... ben gez gez bişiy bulamadım... bi sebze yemeği buldum yarım porsiyonu 10 lira...geri döndüm ben bişiy yemicem bulamadım dedim... sonrra eşim olmaz öyle dedi... beraber ızgara köfte bulduk da onu yedim...
kızlar diyetisyenin verdiği diyete başlayalı 2 hafta oldu... genelde menülerimde bi bardak yoğurt var veya süt de olabiilir... süt tükettiğim günler tartıda daha çok oynama farkettim... bir kaç sefer üst üste geldi bu şekilde tesadüf dedim... ama tekrar aynı şey olunca içime kurt düştü araştırdım ve bunu buldum... işinize yarar diye sizle de paylaşmak istedim...
SÜT ZAYIFLATIRMI ?
Hacettepe Üniversitesi (HÜ) Beslenme ve Diyetetik Bölüm Başkanı Prof. Dr. Tanju Besler, şişman bireylerin diyetlerine süt ve süt ürünleri eklendiği ve kalsiyum düzeyi yükseltildiğinde zayıflamanın etkin olduğunu gösteren birçok çalışma olduğunu söyledi.
Prof. Dr. Besler, yaptığı açıklamada, kalsiyumun vücut ağırlığı denetimi konusunda etkin olduğuna yönelik bilimsel veriler olduğunu belirtti.
Kalsiyum açısından ve kalsiyumun kullanılabilirliği açısından en zengin besinin süt ve süt ürünleri olduğunu ifade eden Prof. Dr. Besler, şöyle konuştu:
''ABD'de yapılmış bir seri çalışma var, hala da devam ediyor. Çok net olarak bir sonuç olmamakla birlikte genellikle süt tüketiminin, yani kalsiyum sütten geldiği zaman vücut ağırlığı denetiminin çok daha iyi olduğu belirtiliyor. Şişman bireylerin diyetlerine süt ve süt ürünleri eklediğimiz ve kalsiyum düzeyini yükselttiğimiz zaman zayıflamanın etkin olduğunu gösteren birçok çalışma var.
Şişman bireylerde vücut ağırlığının düşmesinde kontrollü bir diyet içinde süt ve süt ürünlerini arttırılması ve yüksek kalsiyum seviyesinin sağlanmasının zayıflamaya neden olduğu ve vücut yağ oranını düşürdüğünü gösteren çalışmalar mevcut.''
merhaba hatunlar..sabahtan beri temzilik yapıyorum..perdelerimi yıkadım..dip köşe temizledim..anca oturdum..
ayy bir denesini anlatayım da güllll canumşimdi otobüste arkamdaki adam sürekli gazetesini cevirirken kafama carptırıyor tamam mı pat diye degistiriyor bir baktım devam etti iki baktım devam etti üçüncüdebir tane koydum gazetesine önüme döndüm hiçbişi olmamış gibi bir daha da yapmadı birgün dayak yicem ama bakalım ne zaman puhahahahha
buarada hilalimmmm size ne oldu yaaaaaa
Hilal arada tartışmak iyidir önemli olan uzatmamak yada çözümlemeden bırakmamak gerek..
kız namaz kılarkende okuyorum estafurtöbe çekiyorum geçmiyo anam bizimki biz kavga ederek konuşup anlaşıyoz baar çaar işte şaka bi yana hırdan gürden yoruldum artık hani boşanalım dese buguün tamam diycem ne ona geliyo ne iyi olmaya anlamadım gitti ben iyi davrandıkça inadına üstüme geliyo kadın gibi nazlanıyo of of bu adam beni öldürecekhakketten çokmuş..tavuk lu bişey ye ekmeğini yeme..yanındada ayran iç mesela.
Hilal arada tartışmak iyidir önemli olan uzatmamak yada çözümlemeden bırakmamak gerek..
anam okudum yoruldum...
türtimo nasılsın baby
öyle daha motive olunuyor bende bu şekil düzelttim..
iç kahveyi iyi gelir..
ne olucaksın acele toparlanacaksın..
süper.
eşinle hep tatışma varsa..
''la havle ve la kuvvete illa billahil aliyyil azim '' bunu okuduğun vakit tartışma biter..baktın tekrar başlıyor tekrar okumaya başla..
merhaba ortim..
kimsesiz değilsin yanlız değilsin RABBİN VAR öyle düşünme..
yasmin banada bulantı yaptı..
ysfmir :derya..
Allah kavuştursun..
salladım gitti zaten aöma nörüyüm kı üzülüyom
saol orti iyi bir gün mü bilmiyom sana söylerken ben kaçamak yaptım ah kafam ah yemeseydim ne olurdu
yap orti yap bende bugün çok yapayımda eriteyim bali yediklerimi biraz kendinden bahsetsene seni tanımıyorum ismin semineydi dimi
inşallah hilal kız sana ne oldu sevgilin tamda gelecek Allah emi kız bali gelmişken nikahı çıkarın aradan bi ara düğünü yaparsınız sürpriz olsun
bende bugün oturma odası perdesini yıkadım halıyıda ne zaman yıkarım belli değil sanada kolay gelsin
kız turta ne komik ne alemsin benide güldürdün Allah ila emi ne deyim
kız namaz kılarkende okuyorum estafurtöbe çekiyorum geçmiyo anam bizimki biz kavga ederek konuşup anlaşıyoz baar çaar işte şaka bi yana hırdan gürden yoruldum artık hani boşanalım dese buguün tamam diycem ne ona geliyo ne iyi olmaya anlamadım gitti ben iyi davrandıkça inadına üstüme geliyo kadın gibi nazlanıyo of of bu adam beni öldürecek
inşallah hilal kız sana ne oldu sevgilin tamda gelecek Allah emi kız bali gelmişken nikahı çıkarın aradan bi ara düğünü yaparsınız sürpriz olsun
ohhh missssmerhaba hatunlar..sabahtan beri temzilik yapıyorum..perdelerimi yıkadım..dip köşe temizledim..anca oturdum..
ilahiiii.... valla güldürdün gene... benim de bi benzeri başıma geldi... bi keresinde otobüste oturuyorum yanımdaki adam uyuyo... uyurkende üzerime doğru düşüyo... tam değcek geri toplanıyo... bir iki üç..bende iktirmeye çalışıyorum ama uyanmıyo.... gına geldi adam tam üzerime doğru düşerken bir dirsek attım...uyandı...
ayy bir denesini anlatayım da güllll canumşimdi otobüste arkamdaki adam sürekli gazetesini cevirirken kafama carptırıyor tamam mı pat diye degistiriyor bir baktım devam etti iki baktım devam etti üçüncüdebir tane koydum gazetesine önüme döndüm hiçbişi olmamış gibi bir daha da yapmadı birgün dayak yicem ama bakalım ne zaman puhahahahha
buarada hilalimmmm size ne oldu yaaaaaa
canim sen yarim yagli mi iciyorsun? Diyetisyen bi sey dedi mi?
kızlar menüyü yazıyorum ama kızmak yok yemeği kaçırdığım için 12.30 da kestim
2 yumurtalı peynirli omlet
1 çay bardağı süt
1 çikolatalı gofret
3 dilim börek
1 dilim kepek ekmeğine acı sos
birazcık kabak çekirdeği
çok sağlıksız oldu ama oldu bu duygusal açlığı nasıl bastırıcam bilmiyorum sabah 3 mil leslie
45 dak plateside yapıcam
1 lt yeşilçayve diyet çay karışık
1 lt rezene 3lt karbonatlı su
1 çay bardağı süt
1 çikolatalı gofret
3 dilim börek
birazcık kabak çekirdeği
çok sağlıksız oldu ama oldu bu duygusal açlığı nasıl bastırıcam bilmiyorum sabah 3 mil leslie
45 dak plateside yapıcam
Eşin aramış bulmuş yine bak senin için, iyi olmuş ızgara köfte de ..
Bir de süt yerine süt ürünlerinin daha iyi olduğunu duymuştum.
Ayran yoğurt peynir kefir gibi.
Ohh ellerine sağlık Derya ..
pırık pırıl olmuştur.
Ahh turtam ahh dikkat et kendine bir şey olmasın bir gün ..
Turtam normalde gayet iyiyiz hoşuz, düşünceli birisi de bana karşı mutlu etmek için uğraşır.
Ama tartıştığımız zaman iletişime geçmeyi bilmiyoruz.
İkimizin de birbirimizi anlamadığını düşünüyorum.
Sonrasında da canım çok sıkılıyor, bir de öyle olunca uzak duruyorum.
Sanırım bunu beceremiyoruz biz.
Çözüm bulma konusunda o sinirlenince ben çok bozuluyorum zaten.
Tamam diyorum genelde.
Ama sonrasında soğuk hissediyorum.
Genelde problemlerimiz hep ufak şeyler oluyor zaten.
gitmedi gibi göreünüyodu gitmiş mesaj anlamadım kaç oldu internet çok yavaş yakızlar menümü yazıyım ama kızmak yok tamam mı:18::18:
2 yumurtadan peynirli omlet
1 çay bardağı süt
1 elma
1 çikolatalı gofret:18::18:
biraz kabak çekirdeği
3 dilim börek:18::18:
1 dilim kepek ekmeğindeacı sos:18::18:
bu duygusal açlıkmıdır nedir geçmiyo bi türlü çok sağlıksız oldu biliyorum
3 mil leslie yaptım 45 dak plates yapıcam
4 kere 4 kat indim çıktım akşam süte gidicem 5 olucak
500 de ip atlamaya çalışcam bakalım
1 lt yeşil çay ve form çay karışık 1 lt rezene içtim
3 lt karbonatlı su
dışardan eve girince burnuma temiz kokmalı yoksa tersim dönüyor..mis oldu nasıl hemde..eşim 15 gecedeyken kıprıayamıyorum..bu gün gündüze geçti ev ayağa kalktı ..
az yağlı süt ürünleri kilo vermeye birebir..
kızlar menümü yazıyım ama kızmak yok tamam mı:18::18:
1 çay bardağı süt
1 elma
biraz kabak çekirdeği
3 lt karbonatlı su
bence fazla heyecandan stres oldunuz..olur böyle fazla üzme..
Ne biliyim Gülçin bütün hevesim kaçıyor ki böyle olunca, heves falan kalmadı nasıl heyecanlıydım oysa ..
Nikahla ilgili bu gelişinde mi sonra mı diye kararsızdık ama aman şu an hiç de umrumda değil.
1 çay bardağı süt
1 çikolatalı gofret
3 dilim börek
birazcık kabak çekirdeği
45 dak plateside yapıcam
iyiyim canım... aslında bugün dersanede deneme sınavım vardı ama eve doğalgazcılar gelicek diye gidemedim...kitapçığı alıp evde çözücem...şimdide temizlik yapıyorum evi gezceklermiş tesisata falan bakçaklarmış... püff... yoruldum vallaaa yaptım sade türk kahvemi mola verdim... bu arada senin bölüm neydi orayı kaçırmışım ben??? gel birlikte çalışalmbide sen hangi şehirdeydin ya onuda bilmiyom ben...
merhaba hatunlar..sabahtan beri temzilik yapıyorum..perdelerimi yıkadım..dip köşe temizledim..anca oturdum..
kız namaz kılarkende okuyorum estafurtöbe çekiyorum geçmiyo anam bizimki biz kavga ederek konuşup anlaşıyoz baar çaar işte şaka bi yana hırdan gürden yoruldum artık hani boşanalım dese buguün tamam diycem ne ona geliyo ne iyi olmaya anlamadım gitti ben iyi davrandıkça inadına üstüme geliyo kadın gibi nazlanıyo of of bu adam beni öldürecek
ozaman (ya halim -ya vedud) oku hem sakinleşir hem sevginiz artar..naz bizdede aynı..ama ben çekmiyorum artıkın..boşanmak çok dilimzdede boşanıncada daha rahat edicekmisnki?tek olsan bir nebze tama derim..ama çocuklar babayı arıyor..oğlum daha 6 aylık felandı eşimin bitmek tükenmek bilmeyen saçamaları sonucu evi terk ettim.o yaşta bile her kapı açılışında babayı bekledi sıpa babası içeri girdi çığlıklar atmıştı..(
Bölüm falan yok bende ya
Kuran kursu hocalıgı için,çalısıyorum ben kpssye.
Bursadayım ama aslen Urfalıyım işte...
sen nerdeydin?
bende temizlik yaptım yine.. bu aralar amma cok temizli ypıyorum ya :44:
allahım erkeklerin hepsimi aynı
kötü bi durum...
kızlar menümü yazıyım ama kızmak yok tamam mı:18::18:
1 çay bardağı süt
1 elma
biraz kabak çekirdeği
3 lt karbonatlı su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?