Gunaydin kizlar.. Okula gidemedim, hem uyuyakalmisim hem de regl oldum karnim agriyoo.. Ve bugun recel falan yedim kahvaltida, vicdanim cok rahatsiznapiyorum ben ya, bu ara cok kotu beslenmeye basladim, spor da yaptigim yok ki.. Nolucam ben offf
Turtaa nerelerdesin orticim seenn?
Melek gecmis olsun:)
Aralik ben de memnun oldum tanistigimiza:)
Ve gizem, cok uzuldum.. Hakkinda hayirlisi olur insallah..
balım kaymağım allah zihin açıklığı versin canım
bende hazırlanıcamn kpssye ama vaktim yok 6-7.ay gibi düğün olursa şayet diye daha bişi yapmış deilim işten pek vakit kalmadığından ama en azından evlenince biraz boşta kalcağımdan ders çalışmaya vaktim olur belki son dönemde hızlandırılmış kursa gidebilirimöfffff
kpss biyanda beni bekliyo üniv. dersleri bi yanda ev biyanda iş biyanda eş adayı bi yanda bunların içinde bide kendime ayırmaya çalıştığım vakit de cabasıııııı
ders çalışma nasıl gidiyo hangi konulardasınız :44:
o kadar olur cnm ya kahvaltıdabirşey olmaz ben dogru düzgün giremedim geçen hafta biraz karışık acaip bir haftaydı
benim ortak nerdesin ( irris)
Yaa mide bulantisindan hala uyuyamadim, sabah nasil kalkicam benyasmin de mide bulantisi yapiyo mu masal? Butun yastik kolonya oldu
o kadar yorgunum ki hiç uyumadım ... size yazdıktan sonra eltime gittim eltim kocasını arayıp gizem burda hani söyle de haberi olsun dedi eşim için ...
sora bunlar geldiler böyle gülümsüyor ediyor ... sora kalktık ama hiç konuşmadık yani ... yolda beni bıraktı önden önden gitti ... eve geldik gene kavga ettik herşeyi kırdı nerdeyse ...
üstünü başını yırttı ... ben çok zordayım kimsesizim bişi düşünemiyorum ama gidiyorum bugun bana git dedi ...
mahkeme olayını söylemiyor git diyor ...
3.kahvem ... ayılamıyorum ne uyuyabiliyorum ne ayılabiliyorum
Günaydın kızlar
Haftasonu cumartesi akşam 5 ten ömce kaçamağım oldu ama cumartesi 2 saat yürüdüm.
Dün klasik kahvaltımı yaptım
Öğle
Zeytinyağlı pırasa
Akşam 5 te ızgara tavuk ve salata yedim
Gün içinde de 1 saat tempolu yürüyüş yaptım..
Geçmişi okudum koçişleri ile sorunu olan arkadaşalrın takmayın her evde hepimizin dönem dönem oluyor. İnşallah en kısa zamanda hzuusuzluğu atarsınız.
Gizemcim Allah yardımcın olsun. Hakkında hayırlısı ne ise o olsun.
Melek geçmiş olsun.
Ececim bende adını Elisya biliyordum memnun oldum.
Eski ortim fazla çıkmış olmanın nedeni psikolojik olabilir bazen tartı yapıyor bunu.
Veee yeni ortilerim ben geldim.
kız bakma işte çok seviyozda birbirimizi çok da kırıyoz iş sitresi bizi öldürüyo bunalıyorum
valla biraz zor melek kimseye vermem birinciliği bak bu sabah tartıldı 56.8 yani çok çalışmalısınız
çok üzüldüm gizem herşeyin hayırlısı yol yakınken Allah hakkında hayırlısını versin
benim eşi bugün nöbetçi dünde bi atıştık bi atıştık artık gülüyorum ay o kadar vurdunduymaz oldum hemen çocuklarla laf atıyo artık iyi olsak iyi olucak bakalım bende çok bunaldım o kadar işin içinde çok sarıyom adama bendede var ya
günaydın bacularrr...... sabah sabah dayanamadım yine tartıldım 300 gr daha gitmiş... 300 bugün 400 dün 700 oldu... inş cumaya kadar devam eder... yada ödem falan olmazda cuma güzel bi sonuç veririm... ilk hafta ya iyi bi rakam olsun istiyorum...
Nasılsın özlem?
Karnım acayip agrıyo, ii değilim ...
Kpss calısmaları nasıl gidiyor, bende başlasam ii olacak..
Gunaydin kizlar.. Okula gidemedim, hem uyuyakalmisim hem de regl oldum karnim agriyoo.. Ve bugun recel falan yedim kahvaltida, vicdanim cok rahatsiznapiyorum ben ya, bu ara cok kotu beslenmeye basladim, spor da yaptigim yok ki.. Nolucam ben offf
bende izinden döndüğüm kiloma çevirdim başlangıç kilomu...ne kadar ilerlediğimi göriyim...
Kizlar ben geldiim:)
Ogle yemegimi yerken actim bi yandanbteli sizi okudum hic bir sey anlamadim yedigimden:))
Gizem Allah hakkinda hayirlisini nasip etsin
Karni agriyanlar midesi bulananlar gecmis olsun
Simdi. Avm deyim bir corba bi salata tabagi 11 lira eder mi ya
Bence cok pahali , burger king e gidip kocaman bi menuye 5-6 lira en fazla 10 lira veryrm
Saglikli beslenmke cok zor:))
ececim 80 gündür tickerını güncelleştirmemişssin gitmiş....
Rüyalar görüyordur o saatte
Yasmin ben de yapmıyor ama kişiden kişiye çok farklı etki gösteriyor.
Şimdi nasıl miden ?
Kizlar ben simdi biraz magazalari gezicem
Ocagin basinda arkadasimin kina gecesi var onun icin elbise bakincam biraz
Tabi simdi almiycam gozume kestiriyim begendiklerimin uzerime daha guzel olmasi icin o zamana kadar kacamak fln yapmadan kilo vereyim:)
aman kuzum dur ya tam gelcek adam kavga edip ziyan etmeyin güzel günlerinizi...
Gizem inan çok üzüldüm ama sanırım salim kafayla adam akıllı düşünme zamanın gelmiş boşanma konusunu.
Ne demekmiş gizli saklı ya ne yaptın da söylemiyorsun bir de üste çıkacak ya git diyor.
Afiyet olsun Aralıkk .
Spor yapman çok güzel olmuş hafta sonu.
Bize de sonunda nazar değdi.
2 gün önceki tatlı bir tartışmaydı ama dün gece iyi tartıştık.
Çok sinirliyim çook ..
İnşallah iyi olur Gülçin de üzülmezsiniz böyle.
Kizlar ben geldiim:)
Ogle yemegimi yerken actim bi yandanbteli sizi okudum hic bir sey anlamadim yedigimden:))
Bence cok pahali , burger king e gidip kocaman bi menuye 5-6 lira en fazla 10 lira veryrm
yine neer yaptın anlat da gülelim gııızzz....
kızlar diyetisyenin verdiği diyete başlayalı 2 hafta oldu... genelde menülerimde bi bardak yoğurt var veya süt de olabiilir... süt tükettiğim günler tartıda daha çok oynama farkettim... bir kaç sefer üst üste geldi bu şekilde tesadüf dedim... ama tekrar aynı şey olunca içime kurt düştü araştırdım ve bunu buldum... işinize yarar diye sizle de paylaşmak istedim...
SÜT ZAYIFLATIRMI ?
Hacettepe Üniversitesi (HÜ) Beslenme ve Diyetetik Bölüm Başkanı Prof. Dr. Tanju Besler, şişman bireylerin diyetlerine süt ve süt ürünleri eklendiği ve kalsiyum düzeyi yükseltildiğinde zayıflamanın etkin olduğunu gösteren birçok çalışma olduğunu söyledi.
Prof. Dr. Besler, yaptığı açıklamada, kalsiyumun vücut ağırlığı denetimi konusunda etkin olduğuna yönelik bilimsel veriler olduğunu belirtti.
Kalsiyum açısından ve kalsiyumun kullanılabilirliği açısından en zengin besinin süt ve süt ürünleri olduğunu ifade eden Prof. Dr. Besler, şöyle konuştu:
''ABD'de yapılmış bir seri çalışma var, hala da devam ediyor. Çok net olarak bir sonuç olmamakla birlikte genellikle süt tüketiminin, yani kalsiyum sütten geldiği zaman vücut ağırlığı denetiminin çok daha iyi olduğu belirtiliyor. Şişman bireylerin diyetlerine süt ve süt ürünleri eklediğimiz ve kalsiyum düzeyini yükselttiğimiz zaman zayıflamanın etkin olduğunu gösteren birçok çalışma var.
Şişman bireylerde vücut ağırlığının düşmesinde kontrollü bir diyet içinde süt ve süt ürünlerini arttırılması ve yüksek kalsiyum seviyesinin sağlanmasının zayıflamaya neden olduğu ve vücut yağ oranını düşürdüğünü gösteren çalışmalar mevcut.''
merhaba hatunlar..sabahtan beri temzilik yapıyorum..perdelerimi yıkadım..dip köşe temizledim..anca oturdum..
hakketten çokmuş..tavuk lu bişey ye ekmeğini yeme..yanındada ayran iç mesela.Kizlar ben geldiim:)
Gizem inan çok üzüldüm ama sanırım salim kafayla adam akıllı düşünme zamanın gelmiş boşanma konusunu.
Ne demekmiş gizli saklı ya ne yaptın da söylemiyorsun bir de üste çıkacak ya git diyor.
Afiyet olsun Aralıkk .
Çok sinirliyim çook ..
Hilal arada tartışmak iyidir önemli olan uzatmamak yada çözümlemeden bırakmamak gerek..
Rüyalar görüyordur o saatte
Yasmin ben de yapmıyor ama kişiden kişiye çok farklı etki gösteriyor.
Şimdi nasıl miden ?
canım 2010 da da ben öyleydim... bak pazartesi salı manisaya formasyon derslerine gidiyordum... çarş perş cuma bir okulda ücretli öğretmenlik yapıyordum... cumartesi pazar dersaneye gidiyordum... hiç tatil günüm yoktu... bunun yanın da daa açıköğretim işletme devamdı.. artı sınav temmuzdaydı ben mayısta evlendim...onca hengamye rağmen son 1 ay çalıştım sınava 75 aldım... gerçi yetmiyor ama en azından etrafa iyi oldu o kadar dersane parası verdin alala 50 mi aldın v.s durumları olmadı...o yüzden seni iyi anlıyorum... ama ufak ufak çalış ki biras temeel yap... çok zor bi sınav 90 almadan bir işe yaramıyor malesef...
biz dersanede şuan gygk dan tarih anayasa ve matematik görüyoruz...
tarihte 1. tbmmdeyiz. matematikte köklü sayılar... anayasadada anayasayı bitirdik...bide eğitim dersleri var tabi....
türtimo nasılsın babyo kadar olur cnm ya kahvaltıdabirşey olmaz ben dogru düzgün giremedim geçen hafta biraz karışık acaip bir haftaydı
öyle daha motive olunuyor bende bu şekil düzelttim..bende izinden döndüğüm kiloma çevirdim başlangıç kilomu...ne kadar ilerlediğimi göriyim...
iç kahveyi iyi gelir..iyiyim canım... aslında bugün dersanede deneme sınavım vardı ama eve doğalgazcılar gelicek diye gidemedim...kitapçığı alıp evde çözücem...şimdide temizlik yapıyorum evi gezceklermiş tesisata falan bakçaklarmış... püff... yoruldum vallaaa yaptım sade türk kahvemi mola verdim... bu arada senin bölüm neydi orayı kaçırmışım ben??? gel birlikte çalışalmbide sen hangi şehirdeydin ya onuda bilmiyom ben...
ne olucaksın acele toparlanacaksın..Gunaydin kizlar.. Okula gidemedim, hem uyuyakalmisim hem de regl oldum karnim agriyoo.. Ve bugun recel falan yedim kahvaltida, vicdanim cok rahatsiznapiyorum ben ya, bu ara cok kotu beslenmeye basladim, spor da yaptigim yok ki.. Nolucam ben offf
günaydın bacularrr...... sabah sabah dayanamadım yine tartıldım 300 gr daha gitmiş... 300 bugün 400 dün 700 oldu... inş cumaya kadar devam eder... yada ödem falan olmazda cuma güzel bi sonuç veririm... ilk hafta ya iyi bi rakam olsun istiyorum...
eşinle hep tatışma varsa..benim eşi bugün nöbetçi dünde bi atıştık bi atıştık artık gülüyorum ay o kadar vurdunduymaz oldum hemen çocuklarla laf atıyo artık iyi olsak iyi olucak bakalım bende çok bunaldım o kadar işin içinde çok sarıyom adama bendede var ya
merhaba ortim..Günaydın kızlar
Haftasonu cumartesi akşam 5 ten ömce kaçamağım oldu ama cumartesi 2 saat yürüdüm.
Dün klasik kahvaltımı yaptım
Öğle
Zeytinyağlı pırasa
Akşam 5 te ızgara tavuk ve salata yedim
Gün içinde de 1 saat tempolu yürüyüş yaptım..
Geçmişi okudum koçişleri ile sorunu olan arkadaşalrın takmayın her evde hepimizin dönem dönem oluyor. İnşallah en kısa zamanda hzuusuzluğu atarsınız.
Gizemcim Allah yardımcın olsun. Hakkında hayırlısı ne ise o olsun.
Melek geçmiş olsun.
Ececim bende adını Elisya biliyordum memnun oldum.
Eski ortim fazla çıkmış olmanın nedeni psikolojik olabilir bazen tartı yapıyor bunu.
Veee yeni ortilerim ben geldim.
kimsesiz değilsin yanlız değilsin RABBİN VAR öyle düşünme..o kadar yorgunum ki hiç uyumadım ... size yazdıktan sonra eltime gittim eltim kocasını arayıp gizem burda hani söyle de haberi olsun dedi eşim için ...
sora bunlar geldiler böyle gülümsüyor ediyor ... sora kalktık ama hiç konuşmadık yani ... yolda beni bıraktı önden önden gitti ... eve geldik gene kavga ettik herşeyi kırdı nerdeyse ...
üstünü başını yırttı ... ben çok zordayım kimsesizim bişi düşünemiyorum ama gidiyorum bugun bana git dedi ...
mahkeme olayını söylemiyor git diyor ...
3.kahvem ... ayılamıyorum ne uyuyabiliyorum ne ayılabiliyorum
yasmin banada bulantı yaptı..Yaa mide bulantisindan hala uyuyamadim, sabah nasil kalkicam benyasmin de mide bulantisi yapiyo mu masal? Butun yastik kolonya oldu
ysfmir :derya..Kizlar ben de cikiyorum artik
Annemi az nce ablamla ankaraya ugurladim
15 gun yok
Bu da sabah beni kaldiraak biri de yok demek oluyo
Hemen mutfagi toplayip yatayim
İyi geceler herkese
Yfsmir ve aralik ortilerim kusura bakmyin ikinizin de isimlerinizi hatirlamyrm ama bu hafta cosalim:)) yarin aksam grsrzz
salladım gitti zaten aöma nörüyüm kı üzülüyomya amaç gaza getirmek
aman boşver salla gitsin...
saol orti iyi bir gün mü bilmiyom sana söylerken ben kaçamak yaptım ah kafam ah yemeseydim ne olurdugünaydın kızlarrrr nasılsınızz
yap orti yap bende bugün çok yapayımda eriteyim bali yediklerimi biraz kendinden bahsetsene seni tanımıyorum ismin semineydi dimitmmmmm ortimmm senin kaaa hareketli olamam ama spor yapmaya çalışcammm
günaydınnn ortimm
inşallah hilal kız sana ne oldu sevgilin tamda gelecek Allah emi kız bali gelmişken nikahı çıkarın aradan bi ara düğünü yaparsınız sürpriz olsun
Afiyet olsun Aralıkk .
Çok sinirliyim çook ..
bende bugün oturma odası perdesini yıkadım halıyıda ne zaman yıkarım belli değil sanada kolay gelsinmerhaba hatunlar..sabahtan beri temzilik yapıyorum..perdelerimi yıkadım..dip köşe temizledim..anca oturdum..
kız turta ne komik ne alemsin benide güldürdün Allah ila emi ne deyim
ayy bir denesini anlatayım da güllll canumşimdi otobüste arkamdaki adam sürekli gazetesini cevirirken kafama carptırıyor tamam mı pat diye degistiriyor bir baktım devam etti iki baktım devam etti üçüncüdebir tane koydum gazetesine önüme döndüm hiçbişi olmamış gibi bir daha da yapmadı birgün dayak yicem ama bakalım ne zaman puhahahahha
buarada hilalimmmm size ne oldu yaaaaaa
evet çok iyi oldu..iyi antreman olmustur canımmmmm
canim sen yarim yagli mi iciyorsun? Diyetisyen bi sey dedi mi?
ayy bir denesini anlatayım da güllll canumşimdi otobüste arkamdaki adam sürekli gazetesini cevirirken kafama carptırıyor tamam mı pat diye degistiriyor bir baktım devam etti iki baktım devam etti üçüncüdebir tane koydum gazetesine önüme döndüm hiçbişi olmamış gibi bir daha da yapmadı birgün dayak yicem ama bakalım ne zaman puhahahahha
buarada hilalimmmm size ne oldu yaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?