Biz sana pizza abur cubur ye demedik ki kızım yaa.hahaha aynen vallaeskiden neden puskevit yiyemiuyorum diye aglardim reklam izlerken, simdi ev koca yarin prof kenan demirkol beslenmeyle ilgili konferans yapacakmis kizlar, adami tanimam etmem ama koskoca prof sizler icin gidiciiim canlarim benimm bu arada "ay bu zavalli kiz ac, doymuyor" diyenlere bi haberim var bugun pizza yedim, ama yuruyusumu de yaptim tabii
Ben de sinirle bazen ne bulursam yiyorum sonra hadi bakalım al kiloları vermeye çalış baştan.
Çok sinir bozucu.
Gece içiyorum ben de ilacı ama niye böyle ki ..
Afiyet olsunnn ..
O spor yeterince geçerli benc e.
Nasıl ya kendi kendine mi karar vermiş.
Sanki sen onunla gitmeyeceksin.
Madem kendi karar veriyor bırak kendisi gitsin Gülçin.
Git sen memleketine.
Öyle mi dersin Özlemcim ..
Neyse benim hevesim kaçtı yine, hatta tanışmayacağım istemiyorum.
Son ana kadar niyetim yok bundan sonra.
Normalde aldırmaz Derya ama az yemeye alıştırdığımız zaman metabolizmamız yavaşlıyor o zaman aldırır işte.
Fakat bir süre senin gibi beslenince metabolizma normale döner hatta hızlanır sonra kilo verilmeye başlanır.
Az az yeseydin bari ..
Ama onun elinde değil ki sonuçta ..
Afiyet olsun.
Lokumlar olmamış onun harici gayet iyi.
0.75 olmasın yine o
Afiyet olsun .
Ayy resmen pizza yediğine aferin diyecek durumdayımm
2.5 kilo mu verdin Ozlem masallah tebrik ediyorumm
ağrınmı var hala..off ben yine uyuyamadım yaaaa
:118::118::118::118::118::98:
oww yok şeker 1,5 kilo
her hafta ölcümü alıyorum çok şükür 1 cm inçeliyorum
bel basen kalça ölcüsü alıyorum
eşim annemlerden almaya geldi eve gelince
-sürekli gördüğüm için anlamamışım ya kilo veriyosun .. dedi
ayy çoook mutluyum
ben bu gazla yarında protein diyeti yaparım yıl başında 75 olurum inş.
kaçamk yapmayınca zaten gidiyor kilolar..buna emin oldungecen h.78 dim. ama bu hafta ayagım yüzünde pek bişey yiyemedim
kaçamaklarım çok oluyordu tabi bu hafta olmadı
1 günde protein diyeti yaptım
sabah akşam yumurta yedim
su çokaz içme aksine su ödem attırır..slm kızlar bi kaçgün annemlerde kaldım giremedim
yorumlara bakılırsa site yenilendigi içinde 1 gün girilememiş galiba
neyse kilom :76.5
23.12.2011
sabah
conflex+sütlü
akşam
1 kase mantı çorbası
2 tane salatalık turşu dilim
2 kaşık bulgur pilavı
gece 01,00
1,5 kase mantı çorbası
bugün
sabah
yarım yumurta
kib.k. kadar beyaz peynir
1 sürümlük bal +t.yag
yarım ekmek
çay
akşam
haşlanmış tavuk yarım porsiyon
2 yamak kaşıgı keşkek
akşam
çay 5 kurabiye
spor yok su çok az içiyorum
halen yattığım için ödem oluyorum çok su tüketince
diyette en öenmli şey bol su tüketmek..ortimo en az 2.5 litre mutlaka iç drim..bak nasıl fayda görceksin..Menum belki de cok cok sacma degildir ya simdi yazinca cok kotu gelmedi ama protein fln yoktu pek, su icemedim bir de yemek istediklwrim bunlar degildi o yuzden bana oyle geldi belki de
Ben aciktim bir de ya bir bardak sut icsem veya yogurt fln yersem olur mu?
Sacma sapan Menumu de yazayim:))
1. Ogun
Biraz yumurta (ceyrek kadar)
Biraz kuymak
Iki zeytin
Biraz peynir
Domates
2 dilim ekmek
2. Ogun
Yarim kase corba
1 dilim ekmek
Ayran
Su cok cok az, butun gun disardaydim su icince cok tuvalete cikiyrm abdestim kacmasin diye icemedim bugun
Spor yok, ama yavas da olsa buz gibi havada deniz kenarinda ve avmde bol yuruyus yaptim :))
ben çok severim ya demek sana kötü koktu..Bir daha asla ton balığı almam. :104:
Nimet sonucta..Ama o ne biçim bi kokudur Allah'ım..
Nasıl yiyorlar bunu ya... :120:
iştah açamsın diye gece içiyorum gerçekten ters etki iştah kapattı..aferini de kaptim
ben de 22.00da iciyorum hapi, doktor gece ic istahini acar demisti bana..
pizza çeyrekti ama börek kaçtı hilal..
Ben de sinirle bazen ne bulursam yiyorum sonra hadi bakalım al kiloları vermeye çalış baştan.
Çok sinir bozucu.
Afiyet olsunnn ..
Git sen memleketine.
Normalde aldırmaz Derya ama az yemeye alıştırdığımız zaman metabolizmamız yavaşlıyor o zaman aldırır işte.
Fakat bir süre senin gibi beslenince metabolizma normale döner hatta hızlanır sonra kilo verilmeye başlanır.
Az az yeseydin bari ..
:[/B]
tamam değişiriz benim çin sorun değil..Aa semine gormemisim msjini.. Ne oldu canim, hayirdir?
Irras, nasil gecti sayilmayacak mi yani? Ben dun sormustum sana ama gormedin sanirim.. Ysfmir'le degistiricez galiba simdi..
hayırdır semine neyin var..ne oldu..kızlarr kendimi çok kötü hissediyorummm
hatasını anladı ortim çok sinirm bozuldu ama şükür herşey normale döndü..Gulcin insallah beraber gidebilceginiz bir yere cikat bari tayin. Ama nasil kendi basina karar veriyo anlamiyorum
Derya eve gelr gelmez oyle twrslik yapmasi cok sinir bozucu.
Ece afiyet olsun ama biz sana git pizza mi ye dedik alemsiin:))
Yoldayim simdi eve gidince menumu yazarim bn de cok olmadi ama istedgm gibi de olmadi memnun degilim pek
gayet güzel..Menüm:
Öğle:
Kıymalı menemen
1 dilim haşhaşlı, çörekotlu,yulaf kepekli ekmek
1 kase yogurt
Peynir ve çay
Akşam:
1 tabak taze fasülye
1 kase yoğurt
Salata
Spor yok
2 lt. su + 2 kupa yeşilçay
aa tamam 30-31 aralik da olur.. O zaman degistirelim mi? Benim de 11-12 ocakti normalde..
bende bilmiyorum ece artık biz olmaktan çıktık çocuklar için mecburen aynı evdeyiz işte parayıda o kazanıyo ya herşeye o karar veriyocanim yaa, uzulme her iste bi hayir vardir bekle bakalim.. Ama niye danismadan boyle bi sey yapmis ki, evlisiniz ve cocuklariniz var sonucta
afiyet olsun özlem simitte olsa az yemişsinkızlar benim menüm h. sonu simitten gidiyor mecbur... idare ediverin...
sabah 0.45 simit 2 dlm peynir çay
ara 1 muz
öğle 0.45 simit ayran
buraya kadar dersanede yediklerim... birazdanda eşim gelirsedışarıda ızgara tavuk yicem...
inşallah melek rabbim gönlüne ne verir bilmiyorum da iyilik verir inşallahKötü bi durum ne demeliyim bilmiyorum.
Rabbim gönlüne inşirah versin..
Tabi soguk olacak kış geldi
hep kadınlar mı cözülmez olacak
ne yedin ne yedin
Ece baslattı
afiyet olsun ece abartma spor ii olmuşhahaha aynen vallaeskiden neden puskevit yiyemiuyorum diye aglardim reklam izlerken, simdi ev koca yarin prof kenan demirkol beslenmeyle ilgili konferans yapacakmis kizlar, adami tanimam etmem ama koskoca prof sizler icin gidiciiim canlarim benimm bu arada "ay bu zavalli kiz ac, doymuyor" diyenlere bi haberim var bugun pizza yedim, ama yuruyusumu de yaptim tabii
yok kız melek çok değil gayet ii olmuşMenüm:
Öğle:
Kıymalı menemen
1 kase yogurt
Peynir ve çay
Akşam:
1 tabak taze fasülye
1 kase yoğurt
Salata
Spor yok
2 lt. su + 2 kupa yeşilçay
hayırdır ortimkızlarr kendimi çok kötü hissediyorummm
aynen öyle kendi kendine karar vermiş büyük ihtimalle memlekete gidicem zaten kağıt üstünde ayrılık yaşıyacağım kesin yürümüyo işte ne kedar zorlasam da boş tek taraflı olmuyo hilal tam çıkmazdayım ailemede çıtlattım bakalım hayırlısı olsun en azından çocuklar için
Çok sinir bozucu.
Afiyet olsunnn ..
Git sen memleketine.
Az az yeseydin bari ..
Afiyet olsun.
Lokumlar olmamış onun harici gayet iyi.
0.75 olmasın yine o
Afiyet olsun .
Ayy resmen pizza yediğine aferin diyecek durumdayımm
ben de hiç sevmemBir daha asla ton balığı almam. :104:
suyu artırsan gayet ii yaniSacma sapan Menumu de yazayim:))
1. Ogun
Biraz kuymak
Iki zeytin
Biraz peynir
Domates
2 dilim ekmek
2. Ogun
Yarim kase corba
1 dilim ekmek
Ayran
Su cok cok az, butun gun disardaydim su icince cok tuvalete cikiyrm abdestim kacmasin diye icemedim bugun
Spor yok, ama yavas da olsa buz gibi havada deniz kenarinda ve avmde bol yuruyus yaptim :))
inşallah olursun canımher hafta ölcümü alıyorum çok şükür 1 cm inçeliyorum
bel basen kalça ölcüsü alıyorum
eşim annemlerden almaya geldi eve gelince
-sürekli gördüğüm için anlamamışım ya kilo veriyosun .. dedi
ayy çoook mutluyum
ben bu gazla yarında protein diyeti yaparım yıl başında 75 olurum inş.
sevindim derya çok güzel inşallah daha ii olur herşeygünaydın..
akşam herşey normale döndü..eve geldiğinde pek konuşmadım..sonra dayanamadım..baktım öksürüyor botlarını giysene dedim birde evde balgam söktürücü var içsene dedim..nihayet konuştun dedi..insanlığımdan yada salaklığımdan dedim...(bi baktı sevgi dolu ..güldü niye salak olasın dedi..bu ilaç dünden beri aklımda ama demedim dedim içinden gelmedi değilmi dedi anlamış yani..kısaca asayiş berkemal..bu gün evde izinliydi ama akşam müdür göreve çağırdı dün bi olay olmuş onun için hepsini tekrar topladı..
olursun derya çok ii gidiyon zatenbenim menüler 1 ayda 6 kilo diyeti var onu uygulamaya çalışıyorum tam uygulasam güzel gidecek..hala yakalayamdım ama olucak inşallah..onuda burdan almıştım..bulursam eklerim ..
benim yaş boy ve kilo aralığına göre 1350 kalorilk beslenmeyle 58 kilo olmak gerek ona göre bir program oturtacağım..bunuda günlük evdeki beslenme düzenine uyarlamaya çalışıyorum..yılbaşı günü kaçırırım kesin ama asıl ocaktan itibaren tam olarak istediğim kiloya ineceğim inşallah..
aferini de kaptim
ben de 22.00da iciyorum hapi, doktor gece ic istahini acar demisti bana..
Bir daha asla ton balığı almam. :104:
Sacma sapan Menumu de yazayim:))
1. Ogun
Biraz kuymak
Iki zeytin
Biraz peynir
Domates
2 dilim ekmek
2. Ogun
Yarim kase corba
1 dilim ekmek
Ayran
slm kızlar bi kaçgün annemlerde kaldım giremedim
yorumlara bakılırsa site yenilendigi içinde 1 gün girilememiş galiba
neyse kilom :76.5
23.12.2011
sabah
conflex+sütlü
akşam
1 kase mantı çorbası
2 tane salatalık turşu dilim
2 kaşık bulgur pilavı
gece 01,00
1,5 kase mantı çorbası
bugün
sabah
yarım yumurta
kib.k. kadar beyaz peynir
1 sürümlük bal +t.yag
yarım ekmek
çay
akşam
haşlanmış tavuk yarım porsiyon
2 yamak kaşıgı keşkek
akşam
çay 5 kurabiye
spor yok su çok az içiyorum
halen yattığım için ödem oluyorum çok su tüketince
Biz sana pizza abur cubur ye demedik ki kızım yaa.sağlıklı yemekler ye ama ye... pizzada bi daha yeme...
yine noldu...? kavga mı ettiniz? ailesine söylemişmiydi tanıştırcam diye? söylediyse gitmessen ayıp olur... bu arada ben simiti saat gibi düşünüp 0.45 diyorum...
günaydın..
akşam herşey normale döndü..eve geldiğinde pek konuşmadım..sonra dayanamadım..baktım öksürüyor botlarını giysene dedim birde evde balgam söktürücü var içsene dedim..nihayet konuştun dedi..insanlığımdan yada salaklığımdan dedim...(bi baktı sevgi dolu ..güldü niye salak olasın dedi..bu ilaç dünden beri aklımda ama demedim dedim içinden gelmedi değilmi dedi anlamış yani..kısaca asayiş berkemal..bu gün evde izinliydi ama akşam müdür göreve çağırdı dün bi olay olmuş onun için hepsini tekrar topladı..
eşlerin fark etmesi daha mutlu ediyor insanı...
olursun olur..bildirm yapamdın değilmi..kötü oldu ikinci olablirdik ..
pizza çeyrekti ama börek kaçtı hilal..
sinirm bözulunca yemeye şarkta başladım..ah ah ramazan bayramıydı ailden uzak yanlız evde tepsi tepsi baklava önümd eduryor yat kalk gece gündüz yedim..ilk öyle başladı ve o ay 66 kiloyu görmüştüm..ilk izinde ankaradan koşu bandı aldım..ve 57 kiloya indim..
hila canın sıkınmı birşeye mi kafanı taktın yoksa sterstenmi gel git yaşıyorsun..
benim menüler 1 ayda 6 kilo diyeti var onu uygulamaya çalışıyorum tam uygulasam güzel gidecek..hala yakalayamdım ama olucak inşallah..onuda burdan almıştım..bulursam eklerim ..
benim yaş boy ve kilo aralığına göre 1350 kalorilk beslenmeyle 58 kilo olmak gerek ona göre bir program oturtacağım..bunuda günlük evdeki beslenme düzenine uyarlamaya çalışıyorum..yılbaşı günü kaçırırım kesin ama asıl ocaktan itibaren tam olarak istediğim kiloya ineceğim inşallah..
bende bilmiyorum ece artık biz olmaktan çıktık çocuklar için mecburen aynı evdeyiz işte parayıda o kazanıyo ya herşeye o karar veriyo
aynen öyle kendi kendine karar vermiş büyük ihtimalle memlekete gidicem zaten kağıt üstünde ayrılık yaşıyacağım kesin yürümüyo işte ne kedar zorlasam da boş tek taraflı olmuyo hilal tam çıkmazdayım ailemede çıtlattım bakalım hayırlısı olsun en azından çocuklar için
melek eğer izin verirsen sana özelden bi kaç bişey sorucam
Çok seviyorum ya ton balığını
ağrınmı var hala..
eşlerin fark etmesi daha mutlu ediyor insanı...
olursun olur..bildirm yapamdın değilmi..kötü oldu ikinci olablirdik ..
kaçamk yapmayınca zaten gidiyor kilolar..buna emin oldun
su çokaz içme aksine su ödem attırır..
regl olmadan önceki hafta meto çok açlışıyor daha fazla kilo verme imkanımız var aslında..Ay ortim dogrudiyorsuun en az 2 lt 2.5 lt icmem gerekiyo ama iste..
Bu hafta regl oldum bir de su an karnim nasil agriyo
Regl donemine kilo vermek daha mi zor oluyo sislik fln oluyor galiba di m?
gülçin tam herşey iyi derken yine herşey değişti..kardeşim senin için ne hayırlıysa o olsun..Ailene çıtlatman iyi olmuş..bende bilmiyorum ece artık biz olmaktan çıktık çocuklar için mecburen aynı evdeyiz işte parayıda o kazanıyo ya herşeye o karar veriyo
afiyet olsun özlem simitte olsa az yemişsin
inşallah melek rabbim gönlüne ne verir bilmiyorum da iyilik verir inşallah
afiyet olsun ece abartma spor ii olmuş
yok kız melek çok değil gayet ii olmuş
hayırdır ortim
ben de hiç sevmem
suyu artırsan gayet ii yani
inşallah olursun canım
sevindim derya çok güzel inşallah daha ii olur herşey
olursun derya çok ii gidiyon zaten
evde var..buzdolabımın üstünde asılı oradan yazacağım..Merhaba arkadaslaar
Derya nasil bir menu o
Ekler misin burayaa bir bakaliim
gece içmeye devam et..
Ben de tesadüfen gece içmeye başlamıştım ama ..
Çok seviyorum ya ton balığını
Saçma sapan olmamış Betül ya.
Aslında bir süre suyu çok içince alışıyorsun.
Ben 3 litre içiyorum çok fazla wc>'ye gitmiyorum artık ..
Deniz kenarında yürümek de ne güzeldir .
Özlem ben sağlık problemin vardı acaba onunla ilgili bir şey mi diye bildirimine bir şey demedim ama cuma günü girmeyeceksek önceden yapıyoruz bildirimimizi.
Buraya karşı sorumluluklarımızı unutmayalım.
Dün çok heyecanlıyım geleceğim diye heralde o yüzden çok duygusalım saçma nedenlerden sorun çıkabiliyor falan dedi.
Ailesine gidince söyleyecekti ama çoook uzun bir süre istemiyorum söylemesin.
Tartışıp duruyoruz baksana hevesim kaçıyor anlamı olmuyor.
Kız ilahi
Saat gibi düşünüyorsun da birimi olmayınca yarımdan az analşılıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?