• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Hayırlı günler kızlar

:64: :64: :64:

Ay çok enerjikim bugün..

:62: :62: :62:

O kadar enerjikim ki, halıları sildim, camları sildim, evi sildim, süpürdüm...
Halada bi kaç iş yapabilirim yanii :60:

Açtım ilahilerimi son ses, hem sildim, hem söyledim kakılmış gibi :60:

Bi ara " işte ferahlık, temizlik" diye bagıra bagıra evi siliyordum :60: :60:

Eşimde gülmekten katıldı bana :60:

Ama annemlere gidicem, oturunca yorgunluğumu anlarım herhal :60:

:9:alemsin müti..güle güle kirlet..neşen daim olsun canım..:nazar::9:

Hayırlı günler kızlar

Ay çok enerjikim bugün..

Ohh ohh ohh maşallah ..
Ne güzel olmuştur her yer tertemizz ..

gece içmeye devam et..
ben sana demedimmi stresten oluyor diye bir araya gelin hele düzelir herşey..

İnşallah Deryacım ben de öyle umuyorum.

Biliyor işte yaptığını da :16:
Çok sevindim düzeldiğine, birbirinizi çok sevdiğiniz belli ..

:50::50: Bildirim yapılmasa bile kişi sayısına dahil edildiği ve bu yüzden ortalamanın düştüğü biliniyor değil mi ?

Derya ne hayal ettim biliyor musun ?
Heralde biz bir sinirle kocaman bir masanın karşısına otursak karşılıklı.
Hiç konuşmadan masadaki her şeyi silip süpürebiliriz ..
Ne yediğimin farkında olmuyorum ..

Derya son zamanlarda ne olduysa sürekli tartışıyoruz.
Bir gün çok güzel ama ne yapacağını şaşırıyor.
Tabi bu arada benim kırgınlığım geçmiyor.
Ertesi gün nasıl tartışıyoruz saçma sapan bir nedenden.
Hiç bir şeyi konuşamayacak durumdayız.
Bu şekildeyken de ne ailesiyle tanışmak ne de başka bir şey istemiyorum.

Ne düzenlisin sen öyle yaa ..
Maşallah.
Tabi hem doğum günü hem yıl başı olsun o kadar.

Gülçin ayrılık kolay bir şey değil biliyorum seviyorsun da eşimi ama böyle bir evlilik de eminim kolay değildir.
Parayı o kazanıyor diye seni sepet gibi istediği yere taşıyacak mı ?
Ne olursa olsun konu bir evlilikte kararlar beraber verilir ..

Hilalüm canım siz gelmeden az telefon görüşmesini kesin..stresten saçmalıyorsunuz..gün yaklaştıça birbirinizi hırpalıyorsunuz..bilrim ben seni oğlaksın kolay afftmezsin :29::34:aklında kalır onun söyledikleri..ama at tutma içinde derim..:34:
bizbirimimiz seviyoruz eşim rüyasında öldüğümü görmüş gece kalktı bana nasıl sarılıyor çok kötü rüya gördüm diye ne gördün dedim senin öldüğünü ne çok ağladım dedi ..rabbim gerçekte yaşatmasın dedi..biz evlenmek için 7 yıl bekledik..canım atışsakta konuşmadan uyusakta gece uykuda biribirimize sarılırız elele tutuşur uyuruz :nazar:..neyse yav :17:
düzenimde burcumdan kaynaklanıyor :34:
şahsen yılbaşı günü diyet felan düşünmeyeceğim..onun için bu hafta ayran detoksu yapıcam en azından kilo vereyimde o gece gelen artılar çok olmasın..

sabah
1 domates+salatalık(ben mevsimi olmadığı için tüketmiyorum yerine zeytin ekledim)
1 dilim tam buğday ekmeği
3 parmak yy yağlı peynir..
1 yumurta
ara
1 adet meyve
bazen meyve bazen yeşil çay içiyorum
bazende duruma göre hiç yemiyorum..
öğle
6 kaşık sebze yemeği.yoğurt
veya
çorba salata
ara
meyve yeşil elma tercihim.
ikinci ara
bu bana gerek
15:00 16:00 gibi ani açlık moduna girebiliyorum..
o zamada 1 parmak peynirle meyveyi tüketiyorum..
akşam
ızgara et yada sebze yemeği salata..
ızgara olmasada haşlama yada tavda kendi suyunda beyaz et yapıyorum..
yatana kadar
1 adet meyve
1 bardak süt
burda meyve yemiyorum çok erken yemişsem sadece 1 çay bardağı yy yağlı süt içiyorum..
genel liste bu
gelelim bana bunu verdiğim listelerde görmüşsünüzdür tam uygulayamıyorum ama
bana rehber oluyor..işte..yılbaşından sonra tam yapmaya başlıcağım..

Özlem ben sağlık problemin vardı acaba onunla ilgili bir şey mi diye bildirimine bir şey demedim ama cuma günü girmeyeceksek önceden yapıyoruz bildirimimizi.
Buraya karşı sorumluluklarımızı unutmayalım.

evet saglık problemlerim nedeniyle paylaşımlarda bulunamadım
zaten hafta başında yazmıştım böyle bi sorunum var paylaşımda bulunamayabilirim haberiniz olsun diye

bu hafta inş. bi sorun olmayacak :3:

:9:alemsin müti..güle güle kirlet..neşen daim olsun canım..:nazar::9:

Ohh ohh ohh maşallah ..
Ne güzel olmuştur her yer tertemizz ..

Evet tertemiz oldu valla.. 4 cam sildim, 4 halı fırçaladım, bulaşık, çamaşır,as,katla :1:
Birde ütü var :60:
Ayakkabılar,dolaplar :9:Bayagı kalori harcamışımdır herhalde :9:

Arada gidip yeşilçay içiyorum da, aklıma umutsuz ev kadınlarındaki ceyda düvenci geldi.
Oda iş yaparken bişiler içiyordu hep
:60:

sabah
1 domates+salatalık(ben mevsimi olmadığı için tüketmiyorum yerine zeytin ekledim)
1 yumurta
ara
1 adet meyve
öğle
veya
çorba salata
ara
ikinci ara
bu bana gerek
akşam
yatana kadar
1 adet meyve
1 bardak süt
burda meyve yemiyorum çok erken yemişsem sadece 1 çay bardağı yy yağlı süt içiyorum..
genel liste bu
doyurucu bi menüyede benziyor canım inş. senin metobolizmana uyar da verirsin

Hilalüm canım siz gelmeden az telefon görüşmesini kesin..stresten saçmalıyorsunuz..gün yaklaştıça birbirinizi hırpalıyorsunuz..bilrim ben seni oğlaksın kolay afftmezsin :29::34:aklında kalır onun söyledikleri..ama at tutma içinde derim..:34:
bizbirimimiz seviyoruz eşim rüyasında öldüğümü görmüş gece kalktı bana nasıl sarılıyor çok kötü rüya gördüm diye ne gördün dedim senin öldüğünü ne çok ağladım dedi ..rabbim gerçekte yaşatmasın dedi..biz evlenmek için 7 yıl bekledik..canım atışsakta konuşmadan uyusakta gece uykuda biribirimize sarılırız elele tutuşur uyuruz :nazar:..neyse yav :17:
düzenimde burcumdan kaynaklanıyor :34:
şahsen yılbaşı günü diyet felan düşünmeyeceğim..onun için bu hafta ayran detoksu yapıcam en azından kilo vereyimde o gece gelen artılar çok olmasın..

Nihayett beni anlayan birisiiii ..
İnanamıyorum.
Sen de ufak şeyler bile olsa o söylenenleri düşünüp tutuyor musun içinde affedemeden uzun süre ?

Ayy işte aşk ya :69:
Kaç seneden beri evlisiniz ?
Bir de evlilikler aşkı öldürür derler gelsinler de görsünler ..

O hafta kilo verememiş olursun en fazla artı gelmez bence sonrasında dikkat edince.

sabah
1 yumurta
ara
1 adet meyve
öğle
veya
çorba salata
ara
ikinci ara
bu bana gerek
akşam
yatana kadar
1 adet meyve
1 bardak süt
genel liste bu

Aslında çok güzel bir liste Derya ..
Çok düzenli.
Ben de geleyim de buna benzer bir şeyler yapacağım.

evet saglık problemlerim nedeniyle paylaşımlarda bulunamadım
zaten hafta başında yazmıştım böyle bi sorunum var paylaşımda bulunamayabilirim haberiniz olsun diye

bu hafta inş. bi sorun olmayacak :3:

Şimdi nasılsın Özlem iyi misin ?

Evet tertemiz oldu valla.. 4 cam sildim, 4 halı fırçaladım, bulaşık, çamaşır,as,katla :1:

Arada gidip yeşilçay içiyorum da, aklıma umutsuz ev kadınlarındaki ceyda düvenci geldi.

Çok seviyorum onları ya :1:
Ne kalori yakmışsındır şimdi ..

baya kalori yakmışsındır..:8::9:
doyurucu bi menüyede benziyor canım inş. senin metobolizmana uyar da verirsin
zaten buna yakın besleniyorum..:34:

Nihayett beni anlayan birisiiii ..
İnanamıyorum.
Sen de ufak şeyler bile olsa o söylenenleri düşünüp tutuyor musun içinde affedemeden uzun süre ?

Ayy işte aşk ya :69:
Kaç seneden beri evlisiniz ?
Bir de evlilikler aşkı öldürür derler gelsinler de görsünler ..

O hafta kilo verememiş olursun en fazla artı gelmez bence sonrasında dikkat edince.

Aslında çok güzel bir liste Derya ..
Çok düzenli.
Ben de geleyim de buna benzer bir şeyler yapacağım.

Şimdi nasılsın Özlem iyi misin ?

Çok seviyorum onları ya :1:
Ne kalori yakmışsındır şimdi ..

seni çoooooookkkkkkkk iyi anlıyorum..:29:
geri dönüşünde beraber uygulayalım ben buna tam başlayacağım zaten ..
kilo veremsemde almayımda dimi..:))
10 yıllık evliyiz..:nazar:çok badireler atlattık..ama hepsi kayınvalide fesatlığından kadın bana sürekli oğlumu elimden aldın düşman ettin diyor..yedi düvelle barışığım ama kayın valide düşman..eşimden 2 yaş büyüğüm bir beni ilk istediklerinde eşim daha ünide okuyordu..o zaman kabul etmedim..çok severken kaynan araya girdi ayırdı..
hiç unutmam bir yılbaşı bizdeler eşimde asker tuncelide dağcı komanda telefon çaldı eşim arıyor tabi ozaman eşim değildi..doğum günüm diye aramış telin başındayım bekliyorum kaynanam vermedi yok olmaz dedi kapattı..birde askerdeyken bir mektup yazmışlar benden vazgeçsin diye oda elime geçti o sana layık değil felan çok şaşırmıştım..halada üzülürüm..eli elime deyn tek kişi eşimdir benim 29 yaşında evlendim ama öyle gezenti değildim..ama tek vazgeçsin diye böyle yazmışlar..garibimde asker şapkasının içinde bile benim resmimi taşıyormuş..o şapkada resimde aynısı gibi hala durur..kısaca hilal aşk ama ne acılar gördü..
en acısı gelinliği aldığımız gece kayınvalide ben seni almayacaktım demesi.sanki o aldıda bak kaç yıllıkları unutmamışım..:52::57:
yanlız kayınvalide hala yüzüme karşı benim istediğim olana kadar vazgeçmeyceğim dedi..:57::47:RABBİM İZİN VERMESİN..
işin özü gerçek sevgi varsa aşta bitmez ...

Son düzenleme:

10 yıllık evliyiz..:nazar:çok badireler atlattık..ama hepsi kayınvalide fesatlığından kadın bana sürekli oğlumu elimden aldın düşman ettin diyor..yedi düvelle barışığım ama kayın valide düşman..eşimden 2 yaş büyüğüm bir beni ilk istediklerinde eşim daha ünide okuyordu..o zaman kabul etmedim..çok severken kaynan araya girdi ayırdı..
hiç unutmam bir yılbaşı bizdeler eşimde asker tuncelide dağcı komanda telefon çaldı eşim arıyor tabi ozaman eşim değildi..doğum günüm diye aramış telin başındayım bekliyorum kaynanam vermedi yok olmaz dedi kapattı..birde askerdeyken bir mektup yazmışlar benden vazgeçsin diye oda elime geçti o sana layık değil felan çok şaşırmıştım..halada üzülürüm..eli elime deyn tek kişi eşimdir benim 29 yaşında evlendim ama öyle gezenti değildim..ama tek vazgeçsin diye böyle yazmışlar..garibimde asker şapkasının içinde bile benim resmimi taşıyormuş..o şapkada resimde aynısı gibi hala durur..kısaca hilal aşk ama ne acılar gördü..
en acısı gelinliği aldığımız gece kayınvalide ben seni almayacaktım demesi.sanki o aldıda bak kaç yıllıkları unutmamışım..:52::57:
yanlız kayınvalide hala yüzüme karşı benim istediğim olana kadar vazgeçmeyceğim dedi..:57::47:RABBİM İZİN VERMESİN..

Deryacım telefondaydık da şimdi okuyabildim o kadar duygulandım ki ..
Ama belki de aşk bu zorluklarla daha da güçleniyor.
Ne kadar birbirinize kızsanız da zaman zaman bir birinize daha sıkı tutunuyorsunuz.
Yine bir oğlak burcu olarak seni anlıyorum, inandığın bir konu hakkında ne kadar olumsumsuz konuşulursa sen vazgeçmemek için daha da uğraş veriyorsun ve başarıyorsun.
Seni gerçekten çok üzmüşler ama eşin de görmüş gerçekleri bak şimdi konuşmuyor bile sanırım onlarla.

Deryacım telefondaydık da şimdi okuyabildim o kadar duygulandım ki ..
Ama belki de aşk bu zorluklarla daha da güçleniyor.
Ne kadar birbirinize kızsanız da zaman zaman bir birinize daha sıkı tutunuyorsunuz.
Yine bir oğlak burcu olarak seni anlıyorum, inandığın bir konu hakkında ne kadar olumsumsuz konuşulursa sen vazgeçmemek için daha da uğraş veriyorsun ve başarıyorsun.
Seni gerçekten çok üzmüşler ama eşin de görmüş gerçekleri bak şimdi konuşmuyor bile sanırım onlarla.

aslında çok vazgeçtiğim günlerim oldu hilal ama dedimki bu hayat senin vazgeçersen onlara istediğini vereceksin üzülen yine sen olacaksın..genelde her yanlarına gittiğimizde hep tartışma çıkartır ama en son kurban bayramında kaynana yine arıza çıkarttı..eşimde şok oldu ve kabullendi..üzülüyorum aslında sevgi iyilik birlik güzellik varken kin nefret öfke niye neye..?
siz nasılsınız her şey yolunda mı ?

Biliyor işte yaptığını da :16:
Çok sevindim düzeldiğine, birbirinizi çok sevdiğiniz belli ..

:50::50: Bildirim yapılmasa bile kişi sayısına dahil edildiği ve bu yüzden ortalamanın düştüğü biliniyor değil mi ?

Derya ne hayal ettim biliyor musun ?
Heralde biz bir sinirle kocaman bir masanın karşısına otursak karşılıklı.
Hiç konuşmadan masadaki her şeyi silip süpürebiliriz ..
Ne yediğimin farkında olmuyorum ..

Derya son zamanlarda ne olduysa sürekli tartışıyoruz.
Bir gün çok güzel ama ne yapacağını şaşırıyor.
Tabi bu arada benim kırgınlığım geçmiyor.
Ertesi gün nasıl tartışıyoruz saçma sapan bir nedenden.
Hiç bir şeyi konuşamayacak durumdayız.
Bu şekildeyken de ne ailesiyle tanışmak ne de başka bir şey istemiyorum.

Ne düzenlisin sen öyle yaa ..
Maşallah.
Tabi hem doğum günü hem yıl başı olsun o kadar.

Gülçin ayrılık kolay bir şey değil biliyorum seviyorsun da eşimi ama böyle bir evlilik de eminim kolay değildir.
Parayı o kazanıyor diye seni sepet gibi istediği yere taşıyacak mı ?
Ne olursa olsun konu bir evlilikte kararlar beraber verilir ..
bizde ayrıymış hilal çok zordayım inan hersey boş oldu benim için

Hayırlı günler kızlar

Ay çok enerjikim bugün..

masallah baya çok iş yapmışsın mis gibi olmuştur ellerine sağlık

regl olmadan önceki hafta meto çok açlışıyor daha fazla kilo verme imkanımız var aslında..

gülçin tam herşey iyi derken yine herşey değişti..kardeşim senin için ne hayırlıysa o olsun..Ailene çıtlatman iyi olmuş..
biz böyleyiz küsmeyiz birbirimiz yeriz aynı gün yada ertesi gün aramız düzelir ..bizi de maddi sorunlar sıkıyor..oda yoluna girer inşallah..
amin canım seninde yüzün güler inşallah..

evde var..buzdolabımın üstünde asılı oradan yazacağım..

gece içmeye devam et..
ben sana demedimmi stresten oluyor diye bir araya gelin hele düzelir herşey..
inşallah derya bakalım

:nazar::nazar::nazar::nazar:

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:masallah Allah bozmasın

menüm 1.öğün
2 yumurta
az peynir
2 zeytin
2. öğün
biraz yoğurt
mantar
1 elma
sıvı aynı
spor yok

Melek masqllah bu ne enerji, ayy ben cok tembelim ya ne olcak sonum bilmiyoruum:))
Agrim fln da var yatiyorum,
Sabah kalktigimda canim bir sey yemek istemedi
1 avuc findik ve 2 tane biber yedim

Oglen 2 gibi
1 kalin dilim peynir
3 etimek ustune ev yapimi cevizli salca sosu
Yarim ayva tatlisi

Aksam da corba ve bamya ya da corba ve salata yiycem.

ben çok severim ya demek sana kötü koktu..

iştah açamsın diye gece içiyorum gerçekten ters etki iştah kapattı..

pizza çeyrekti ama börek kaçtı hilal..
sinirm bözulunca yemeye şarkta başladım..ah ah ramazan bayramıydı ailden uzak yanlız evde tepsi tepsi baklava önümd eduryor yat kalk gece gündüz yedim..ilk öyle başladı ve o ay 66 kiloyu görmüştüm..ilk izinde ankaradan koşu bandı aldım..ve 57 kiloya indim..
hila canın sıkınmı birşeye mi kafanı taktın yoksa sterstenmi gel git yaşıyorsun..

tamam değişiriz benim çin sorun değil..:34::29:

hayırdır semine neyin var..ne oldu..

hatasını anladı ortim çok sinirm bozuldu ama şükür herşey normale döndü..

gayet güzel..

tamam değiştik ozaman..:13::9:

tamam degistik:13::1:

kizlar bugun konferansa gittim ve yemeden icmeden tamamen kesilesim geldi ya:1: Ictigimiz suya kadar zararli her sey.. Adam kendisi cesme suyu iciyormus, aritma sistemi kurdurun evinize ama o siselerdeki damacanalardaki sulari icmeyin dedi.. Sagligini dsusunen insan marketten alisveris yapmasin dedi.. Hatta aslinda koy insani bile artik cok kotu besleniyomus.. Off nolacak bu dunyanin hali bilmem:/ Neyse diyetlerle ilgili hicbir sey soylemedi, ama bi kiz "karatay diyetini" sordu kiza "sana burdan bi ucarim" diye cevap verdi:1: sanirim karatayi desteklemiyor ama yine de hakkinda bunun disinda bir sey soylemedi.. Boyle istee:)

Derya anlattiklarina sok oldum dizi filmlerdeki kaynanalar gibi. Insan nasil oglunun mutlu oldugunu bilir de bi de acik acik bozucam bi isi der hala. Allah karsilastirmasin boyle insanlarla.

Derya bir de basak burcu msn, duzenliyim burctan dolayi dedin ya merak ettim:)

Hilal, oglak burcuysan senin dogumgunun de yakindir?

Deryanin verdggi listeyle ilgili kafam karisti ya beniim

Simdi buraya gelmeden once ben de bu tip listeyle diyet yapiyordum, diyetisyenim verdigi liste de benzer ztn ama
Ama burda karatay etkisi fln ara ogunler yoktu.
Simdine yapalim
Kafam katistii benim
Hilal sen de demistin ara ogunler pek iyi degil gibi fln, ne yapicazz
Herkes kendine kolay geleni mi yapsin

aslında çok vazgeçtiğim günlerim oldu hilal ama dedimki bu hayat senin vazgeçersen onlara istediğini vereceksin üzülen yine sen olacaksın..genelde her yanlarına gittiğimizde hep tartışma çıkartır ama en son kurban bayramında kaynana yine arıza çıkarttı..eşimde şok oldu ve kabullendi..üzülüyorum aslında sevgi iyilik birlik güzellik varken kin nefret öfke niye neye..?
siz nasılsınız her şey yolunda mı ?

Dimi ya sana iyi davransalar sen onlara kimbilir nasıl karşılık vereceksin.
Oğlu da onlara kızıgn olmayacak.
Ne kadar üzüldüğünü bir ara o kadar iyi hatırlıyorum ama çok şükür girdi hepsi yoluna.

Sorun yok şu an ama iyi mi kötü bilmiyorum ki.
Çok kararsızım ne yapayım nasıl davranayım.

menüm 1.öğün
2 yumurta
az peynir
2 zeytin
2. öğün
biraz yoğurt
mantar
1 elma
sıvı aynı
spor yok

Afiyet olsun Gülçin.

Melek masqllah bu ne enerji, ayy ben cok tembelim ya ne olcak sonum bilmiyoruum:))
Agrim fln da var yatiyorum,
Sabah kalktigimda canim bir sey yemek istemedi
1 avuc findik ve 2 tane biber yedim

Oglen 2 gibi
1 kalin dilim peynir
3 etimek ustune ev yapimi cevizli salca sosu
Yarim ayva tatlisi

Aksam da corba ve bamya ya da corba ve salata yiycem.

Afiyet olsun sanki biraz etimek fazla olmuş ama ..

tamam degistik:13::1:

kizlar bugun konferansa gittim ve yemeden icmeden tamamen kesilesim geldi ya:1: Ictigimiz suya kadar zararli her sey.. Adam kendisi cesme suyu iciyormus, aritma sistemi kurdurun evinize ama o siselerdeki damacanalardaki sulari icmeyin dedi.. Sagligini dsusunen insan marketten alisveris yapmasin dedi.. Hatta aslinda koy insani bile artik cok kotu besleniyomus.. Off nolacak bu dunyanin hali bilmem:/ Neyse diyetlerle ilgili hicbir sey soylemedi, ama bi kiz "karatay diyetini" sordu kiza "sana burdan bi ucarim" diye cevap verdi:1: sanirim karatayi desteklemiyor ama yine de hakkinda bunun disinda bir sey soylemedi.. Boyle istee:)

Hadi yaa :1:
Ne yapalım ya birisi dışarıdaki sular zararlı diyor diğeri damıtma sularda mineraller bulunmuyor diyor.
Marketten alışveriş yapmayıp ne yapalım.
Köy insanı da kötü besleniyorsa uzaya mı uçalım.

Derya anlattiklarina sok oldum dizi filmlerdeki kaynanalar gibi. Insan nasil oglunun mutlu oldugunu bilir de bi de acik acik bozucam bi isi der hala. Allah karsilastirmasin boyle insanlarla.

Hilal, oglak burcuysan senin dogumgunun de yakindir?

Evet Betül 2 ocak doğum günüm hatta deryanın da 1 ocak :1:

Deryanin verdggi listeyle ilgili kafam karisti ya beniim

Simdi buraya gelmeden once ben de bu tip listeyle diyet yapiyordum, diyetisyenim verdigi liste de benzer ztn ama
Ama burda karatay etkisi fln ara ogunler yoktu.
Simdine yapalim
Kafam katistii benim
Hilal sen de demistin ara ogunler pek iyi degil gibi fln, ne yapicazz
Herkes kendine kolay geleni mi yapsin

En güzeli sanırım herkesin kendine ve ileride nasıl devam edeceğine göre karar vermesi.
Ben Karatayı tamamen uygulamadığımda bile ara öğün yapmamak ve 20'den sonra yememek kuralını uyguluyorum.
İnternetten araştırdım aklıma takılanları.
İyi kötü biyoloji bilgimle birleştirdim ve bazı şeyler benim aklıma yattı.
Deryanın listesini uygulamayı düşünüyorum dönüşte ama ara öğünleri koymadan.

Back
X