baya kalori yakmışsındır..

zaten buna yakın besleniyorum..
seni çoooooookkkkkkkk iyi anlıyorum..

geri dönüşünde beraber uygulayalım ben buna tam başlayacağım zaten ..
kilo veremsemde almayımda dimi..:))
10 yıllık evliyiz..

çok badireler atlattık..ama hepsi kayınvalide fesatlığından kadın bana sürekli oğlumu elimden aldın düşman ettin diyor..yedi düvelle barışığım ama kayın valide düşman..eşimden 2 yaş büyüğüm bir beni ilk istediklerinde eşim daha ünide okuyordu..o zaman kabul etmedim..çok severken kaynan araya girdi ayırdı..
hiç unutmam bir yılbaşı bizdeler eşimde asker tuncelide dağcı komanda telefon çaldı eşim arıyor tabi ozaman eşim değildi..doğum günüm diye aramış telin başındayım bekliyorum kaynanam vermedi yok olmaz dedi kapattı..birde askerdeyken bir mektup yazmışlar benden vazgeçsin diye oda elime geçti o sana layık değil felan çok şaşırmıştım..halada üzülürüm..eli elime deyn tek kişi eşimdir benim 29 yaşında evlendim ama öyle gezenti değildim..ama tek vazgeçsin diye böyle yazmışlar..garibimde asker şapkasının içinde bile benim resmimi taşıyormuş..o şapkada resimde aynısı gibi hala durur..kısaca hilal aşk ama ne acılar gördü..
en acısı gelinliği aldığımız gece kayınvalide ben seni almayacaktım demesi.sanki o aldıda bak kaç yıllıkları unutmamışım..

yanlız kayınvalide hala yüzüme karşı benim istediğim olana kadar vazgeçmeyceğim dedi..

RABBİM İZİN VERMESİN..
işin özü gerçek sevgi varsa aşta bitmez ...