Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hmm kararsiz kaldim su an ama ikisi de kotu olmaz sanirim, deneyerek bulurum ben de kendime bir yol
Cok aciktigim zamanlar ara ogun yaparim ana ogunler de cok yuklenmemek icin.
amin amin canım..seninde herşey istediğin gibi yoluna girer inşallah..bizde ayrıymış hilal çok zordayım inan hersey boş oldu benim için
masallah baya çok iş yapmışsın mis gibi olmuştur ellerine sağlık
inşallah derya bakalım
masallah Allah bozmasın
menün kuş gibi gülçin bu aralar az daha güçlü beslensenmi acaba..menüm 1.öğün
2 yumurta
az peynir
2 zeytin
2. öğün
biraz yoğurt
mantar
1 elma
sıvı aynı
spor yok
etimek formsa bişey olmaz..Melek masqllah bu ne enerji, ayy ben cok tembelim ya ne olcak sonum bilmiyoruum:))
Agrim fln da var yatiyorum,
Sabah kalktigimda canim bir sey yemek istemedi
1 avuc findik ve 2 tane biber yedim
Oglen 2 gibi
1 kalin dilim peynir
3 etimek ustune ev yapimi cevizli salca sosu
Yarim ayva tatlisi
Aksam da corba ve bamya ya da corba ve salata yiycem.
tamam o zaman..tamam degistik:13:
kizlar bugun konferansa gittim ve yemeden icmeden tamamen kesilesim geldi yaIctigimiz suya kadar zararli her sey.. Adam kendisi cesme suyu iciyormus, aritma sistemi kurdurun evinize ama o siselerdeki damacanalardaki sulari icmeyin dedi.. Sagligini dsusunen insan marketten alisveris yapmasin dedi.. Hatta aslinda koy insani bile artik cok kotu besleniyomus.. Off nolacak bu dunyanin hali bilmem:/ Neyse diyetlerle ilgili hicbir sey soylemedi, ama bi kiz "karatay diyetini" sordu kiza "sana burdan bi ucarim" diye cevap verdi
sanirim karatayi desteklemiyor ama yine de hakkinda bunun disinda bir sey soylemedi.. Boyle istee:)
en hafif olaylarımız anlattım..daha ne entrikalar yaşadım..Derya anlattiklarina sok oldum dizi filmlerdeki kaynanalar gibi. Insan nasil oglunun mutlu oldugunu bilir de bi de acik acik bozucam bi isi der hala. Allah karsilastirmasin boyle insanlarla.
Derya bir de basak burcu msn, duzenliyim burctan dolayi dedin ya merak ettim:)
Hilal, oglak burcuysan senin dogumgunun de yakindir?
ara öğünleri her daim uygulamadan güzel menü..regl öncesi krizlerimde ara öğünler işe yarıyor..Deryanin verdggi listeyle ilgili kafam karisti ya beniim
Simdi buraya gelmeden once ben de bu tip listeyle diyet yapiyordum, diyetisyenim verdigi liste de benzer ztn ama
Ama burda karatay etkisi fln ara ogunler yoktu.
Simdine yapalim
Kafam katistii benim
Hilal sen de demistin ara ogunler pek iyi degil gibi fln, ne yapicazz
Herkes kendine kolay geleni mi yapsin
evet canım iyi olsalar benden çok oğlu sevinecekte kaynanam ölmüş annesine bile hala kinliyim derken oğluna asla afftemez..yazık Evet bir ara çok kötüydü herşey..
Dimi ya sana iyi davransalar sen onlara kimbilir nasıl karşılık vereceksin.
Oğlu da onlara kızıgn olmayacak.
Ne kadar üzüldüğünü bir ara o kadar iyi hatırlıyorum ama çok şükür girdi hepsi yoluna.
Sorun yok şu an ama iyi mi kötü bilmiyorum ki.
Çok kararsızım ne yapayım nasıl davranayım.
Afiyet olsun Gülçin.
Afiyet olsun sanki biraz etimek fazla olmuş ama ..
Hadi yaa
Ne yapalım ya birisi dışarıdaki sular zararlı diyor diğeri damıtma sularda mineraller bulunmuyor diyor.
Marketten alışveriş yapmayıp ne yapalım.
Köy insanı da kötü besleniyorsa uzaya mı uçalım.
Evet Betül 2 ocak doğum günüm hatta deryanın da 1 ocak
En güzeli sanırım herkesin kendine ve ileride nasıl devam edeceğine göre karar vermesi.
Ben Karatayı tamamen uygulamadığımda bile ara öğün yapmamak ve 20'den sonra yememek kuralını uyguluyorum.
İnternetten araştırdım aklıma takılanları.
İyi kötü biyoloji bilgimle birleştirdim ve bazı şeyler benim aklıma yattı.
Deryanın listesini uygulamayı düşünüyorum dönüşte ama ara öğünleri koymadan.
O olabilir mesela.
Çok acıkınca eğer fazla kaçıracağını hissediyorsan bunu engellemek gayet iyi bence.
Aslında Deryanın yaptığı da o.
Her zaman ara öğünleri yapmıyor ama acıktığı yere koyuyor.
mesaj sayımları
19-12-2011
elisya 11
ozlew_19 2
irras 1
bugungunlerdenaralik 10
elmaliturta 5
balkaymak 20
aysecig 44
ferdici 8
mutedeyyin 27
eski_bir_masal 40
betuld 11
ysfir 17
20-12-2011
elisya 6
ozlew_19 2
irras 1
bugungunlerdenaralik 1
elmaliturta 6
balkaymak 16
aysecig 14
ferdici 9
mutedeyyin 4
eski_bir_masal 29
betuld 8
ysfir 10
karışık oldu ama bu seferlik böle olsun
amin amin canım..seninde herşey istediğin gibi yoluna girer inşallah..
tamam o zaman..
oofffffff bu ne ya ..en iyisi kendi doğrularımız..bilim ilerledikçe kafayı yediler..
en hafif olaylarımız anlattım..daha ne entrikalar yaşadım..oğlak burcuyum ben orti..
evet canım iyi olsalar benden çok oğlu sevinecekte kaynanam ölmüş annesine bile hala kinliyim derken oğluna asla afftemez..yazık Evet bir ara çok kötüydü herşey..çok mücadele ettim ya..
Hilal benim doğum günüm 31 aralık yılbaşı gecesi
ne yiyeceğimizi içeceğimizi şaşırdık..
bu listeyi kendinize uyarlayabilirsiniz..
aynen doğru tespit..çok kriz modundaysam ara öğün ekliyorum..ama tek değişmeyen akşam yemeği kesme saati aynı en geç 6 ..birde su 2.5 litre sabit üstü olur altı zor..![]()
mesaj sayımları
19-12-2011
elisya 11
ozlew_19 2
irras 1
bugungunlerdenaralik 10
elmaliturta 5
balkaymak 20
aysecig 44
ferdici 8
mutedeyyin 27
eski_bir_masal 40
betuld 11
ysfir 17
menü..
sabah
su
kahvaltı
1 yumurta
1 dilim kepek ekmeği
az peynir
3 zeytin..
ara
yeşil elma
öğle
2 kaşık makarna
üstüne az kıymalı sos(evde hazırda bu vardı kaçırmamk kaydıyla yedim..)
ara
yeşil çay
ara
5 badem
2 gün kurusu
akşam
haşlama tavuk göğsü
yarım bağ maydanoz bol limonlu
2 kaşık yoğurt..
1 dilim kepek ekmeği..
su 2 litre yatana kadar 3 olur..
sıkıntımı düşünmemeyeçalışıyorum :44:
Şöyle sana güzel bir süpriz yapar umarım yıl başı doğum günü hepsi bir ara bol bol mutlu eder.
Evliliklerde bu böyle, sevdiğin adamı seçebiliyorsun ama ailesi konusunda aynı şey mümkün olmuyor onun da seçemediği gibi.
Zor olmuş ama sonunda mutlusunuz ikiniz de nelerin öncelikli olduğunu daha iyi anlamışsınız.
Bu kesinlikle çok mantıklı.
Geliyim de ben de aynı mantıkla 55e düşeyim artık.
Eline sağlık Gizem.
Afiyet olsun Derya.
Kıymalı sosta zaten bir şey yok ki gayet sağlıklı.
Var mı bir gelişme Gizem ?
yok aaslında ... eşimle öyle böyleyiz gereğinden fazla konuşmuyoruz sanırım :44:
ama kayınvaldemi görseniz yani sanki büyük bişi yapmışım da kötü bişiymiş de öyle suratları var ... eve giderken hep aynı şeyi söylüyorum allahım ne olur sen bana kendi evime gitmeyi nasip et diye
şimdi nasılsınız..?sıkıntımı düşünmemeyeçalışıyorum :44:
hediye konusuna birşey diyemeceğim..mali durum sıkıntıda ..ama gönülden gelen herşey beni mutlu eder..
Şöyle sana güzel bir süpriz yapar umarım yıl başı doğum günü hepsi bir ara bol bol mutlu eder.
Evliliklerde bu böyle, sevdiğin adamı seçebiliyorsun ama ailesi konusunda aynı şey mümkün olmuyor onun da seçemediği gibi.
Zor olmuş ama sonunda mutlusunuz ikiniz de nelerin öncelikli olduğunu daha iyi anlamışsınız.
Bu kesinlikle çok mantıklı.
Geliyim de ben de aynı mantıkla 55e düşeyim artık.
Eline sağlık Gizem.
Afiyet olsun Derya.
Kıymalı sosta zaten bir şey yok ki gayet sağlıklı.
[/B]
yok aaslında ... eşimle öyle böyleyiz gereğinden fazla konuşmuyoruz sanırım :44:
ama kayınvaldemi görseniz yani sanki büyük bişi yapmışım da kötü bişiymiş de öyle suratları var ... eve giderken hep aynı şeyi söylüyorum allahım ne olur sen bana kendi evime gitmeyi nasip et diye
Gizem siz şimdi altlı üstlü mü yoksa aynı evde mi oturuyorssunuz ?
şimdi nasılsınız..?
hediye konusuna birşey diyemeceğim..mali durum sıkıntıda ..ama gönülden gelen herşey beni mutlu eder..
kendinize hayat boyu uygulayabileceğiniz kuralar koyun..yapabileceğiniz şeyler olsun..su miktarı yeme saati gibi..
doğru söylüyorsun sosu kendim yaptım ve yemeklerime hakiki zeytin yağıyla yapıyorum..
yinede ölçülü yedim.çok lezzetliydi..
en düşük kilon kaçtı Hilal..55 iyi diyorsan düş..az etin olsun![]()
şimdi nasılsınız..?
kendinize hayat boyu uygulayabileceğiniz kuralar koyun..yapabileceğiniz şeyler olsun..su miktarı yeme saati gibi..
doğru söylüyorsun sosu kendim yaptım ve yemeklerime hakiki zeytin yağıyla yapıyorum..
yinede ölçülü yedim.çok lezzetliydi..
en düşük kilon kaçtı Hilal..55 iyi diyorsan düş..az etin olsun![]()
aynı ev kız aynı evvv alt üst olsa tavrımı belli ederdim gene hiç olmazsa kapım ayrı olurdu
Hediye değil önemli olan mutlu etsin yeter daha ne olsunDerya ..
Ben de aynı şekilde düşünüyorum ileride de devam edebileceğim şekilde olsun düzenim.
En düşük 57- 58 dim .
Ondan düşüğü çook eski zamanlarda hatırlamıyorum bile.
O yüzden sanırım ondan düşmem kolay değil.
Ama 55 ile de öyle etli olacağım bir kemik bir deri hiç sevmem.
Ben altlı üstlü falan zannediyordumm.
Ayy çok zor aynı evde olmak gerçekten.
Allah kolaylık versin.
Yemektir temizliktir her şeyi senden bekleme gibi bir durumu var mı?
şimdilik iyi akşamlar..bu gün gelemem artıkın hepinizi öptüm.
küslerimiz barışsın gözyaşı dökenlerimizin yüzü gülsün ..herşey gönlünüzce olsun arkadaşlar..![]()
yok ya yemeğe hiç karışmıom çünkü yani aşevine yemek yapıo gibi yani baya çok yapıo yemek eltim flnda alıo ondan baya fazla
temizlik ise yardım ediyorum ben ama öyle bi zaman seçiyorki kendisi benim en full yoğun olduğum zaman ama gene onda laf söz yapmıyor ..
ama ya bi gör hilal bi gör hiç bişi dmeediler eşya konusunda fatura koydum önlerine inanmıolar gene![]()