• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Amin Deryacımm.

Para isteme olayı da o yüzden demek ki şimdi anladım.
Bırak ya kendiniz yapın ufak ufak onlara bir şey dedirtmeyin.
Kredi kartı onun olduğu için mi söylemiştiniz ?
Kredi kartına gerek olmadan taksitle alınan yerlere baksanız.

zaten herşeyi kendimiz alıyorum birde buna rağmen alma diyor ya eve geçince eksiğimi alırmışım
temel şeylerim varmış artık almama gerek yokmuş çünkü nedeeeen yer kaplıyor aldıklarım evde ...
zaten eşyayı aldık ya açık taksit kendi üstümüze aldık taksiti en azınddan laf söz edemezler :44:

Hayırlı günler kızlar

:64: :64: :64:

Ay çok enerjikim bugün..

:62: :62: :62:

O kadar enerjikim ki, halıları sildim, camları sildim, evi sildim, süpürdüm...
Halada bi kaç iş yapabilirim yanii :60:

Açtım ilahilerimi son ses, hem sildim, hem söyledim kakılmış gibi :60:

Bi ara " işte ferahlık, temizlik" diye bagıra bagıra evi siliyordum :60: :60:

Eşimde gülmekten katıldı bana :60:

Ama annemlere gidicem, oturunca yorgunluğumu anlarım herhal :60:

ohhh :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: maşşallah
dün yada bu gün ne yedin içtin de bu hale geldin kız bizede söyleee :27::27::27:

zaten herşeyi kendimiz alıyorum birde buna rağmen alma diyor ya eve geçince eksiğimi alırmışım
temel şeylerim varmış artık almama gerek yokmuş çünkü nedeeeen yer kaplıyor aldıklarım evde ...
zaten eşyayı aldık ya açık taksit kendi üstümüze aldık taksiti en azınddan laf söz edemezler :44:

Alacaklarının parasını bankaya atsan da taşınırken alsan Betül ?

kızlar bölgesel zayıflamak için bu

ablayı tavsiye ederim 1 aydır buna takılıyorum önce 15 dk zumba ile ısınıyorum bölgesel olarakta bunun programlarından birini uyguluyorum her hafta bel/basen den 1 cm incelmelerim oldu kalçadan 3 cm bu hafta yapamadım :(((

Get your SEXY BACK with this Fat Burning, Calorie Blasting, Body-Sculpting Workout by Tiffany Rothe - YouTube

:52::52::52::52::8::8::8::8::8::8::64::64::122::122::122::122::122::111::111::111:

Teşekkürlerr ..
İnceleyeceğimm.

kızlar ösym den anlıyan varmı çoook acil

Ne oldu sor Gizem iyi kötü sınavlarını biliyorum.

kızlar bölgesel zayıflamak için bu

ablayı tavsiye ederim 1 aydır buna takılıyorum önce 15 dk zumba ile ısınıyorum bölgesel olarakta bunun programlarından birini uyguluyorum her hafta bel/basen den 1 cm incelmelerim oldu kalçadan 3 cm bu hafta yapamadım :(((

Get your SEXY BACK with this Fat Burning, Calorie Blasting, Body-Sculpting Workout by Tiffany Rothe - YouTube

:52::52::52::52::8::8::8::8::8::8::64::64::122::122::122::122::122::111::111::111:

2.dakikada kapattim o nasil bi harekettir yaa:1: ben yapamam annemler falan gorur rezil olurum fazla sexy:1: ayrica kadinin da bildigin basenleri genis, bu bana yaramaz zaten:( benim yurumem, yuzmem lazim o da zor iste:( ya diyorum ki acaba kendimi boyle kabullensem mi artik, bizim ailedeki kadinlar hep genis basenli.. Bu da benim kaderimdir belki de, kadere karsi cikilmaaazz:1:

2.dakikada kapattim o nasil bi harekettir yaa:1: ben yapamam annemler falan gorur rezil olurum fazla sexy:1: ayrica kadinin da bildigin basenleri genis, bu bana yaramaz zaten:( benim yurumem, yuzmem lazim o da zor iste:( ya diyorum ki acaba kendimi boyle kabullensem mi artik, bizim ailedeki kadinlar hep genis basenli.. Bu da benim kaderimdir belki de, kadere karsi cikilmaaazz:1:

Aslında son zamanlarda ben de aynı şeyleri düşünmüyor değilim.
Hem basenler doğurganlığın göstergesi sonuçta :60:

yaa şey dicektim sınavsız geçiş hakkından yararlanan biri ygs yede girebilirmi ikisi aynı anda yani

Meslek lisesi çıkışlı birisi mi ?
Ygsye girip geçiş hakkından da yararlanabilir ama aynı anda ikisini değil dimi ?
Bir de sınavsız geçiş konusunda değişiklikler olacaktı en son kaldırılacaktı ne oldu bir bilgim yok ama ..

ayy ne bileyim biktim gercekten basenlerimi takmaktan.. Dumduz olacagimiza kivrimli olmak daha iyi zaten, hem biz manken miyiz ki kusursuz olalim:1::1:

Ben de çok sıkıldım Ece.
En son gidecek yerler onlar.
Geçen bir kaç yerde birden karşılaştım.
Bölgesel zayıflamanın tamamen yalan olduğundan bahsediyor. ( Sıkılaşma olabilir ama o farklı sonuçta.)
Kilon basenlerindeyse diğer bölgelerdeki yağlar gidince en son orası gidiyormuş.
Göbeğindeyse en son göbek.
Sabretmeden olmaz ama ben de sıkıldım ya.
Kilonu da göstermiyorsun diyorlar sık sık ama moral olsun diye mi yoksa basenlerimi saklıyorum ondan mı bilemedim.

Meslek lisesi çıkışlı birisi mi ?
Ygsye girip geçiş hakkından da yararlanabilir ama aynı anda ikisini değil dimi ?
Bir de sınavsız geçiş konusunda değişiklikler olacaktı en son kaldırılacaktı ne oldu bir bilgim yok ama ..

Ben de çok sıkıldım Ece.
En son gidecek yerler onlar.
Geçen bir kaç yerde birden karşılaştım.
Bölgesel zayıflamanın tamamen yalan olduğundan bahsediyor. ( Sıkılaşma olabilir ama o farklı sonuçta.)
Kilon basenlerindeyse diğer bölgelerdeki yağlar gidince en son orası gidiyormuş.
Göbeğindeyse en son göbek.
Sabretmeden olmaz ama ben de sıkıldım ya.
Kilonu da göstermiyorsun diyorlar sık sık ama moral olsun diye mi yoksa basenlerimi saklıyorum ondan mı bilemedim.

bu yıl da varmış devam ediyormuş meslek lisesi evet ... kılavuza baktım ama anlamadım ben :1:

demek ki sismanlik kader degiiill, basenler de:1::1: tesekkurler canim:)

:34::34::34::34:

ya sen onun kaslarına bakma :111::111:
protein agırlıklı beslenip, agırlık calışıyorlar kimbilir kaç saat
sen bu hareketleri haftada 2 gün yap yeter sıkılaşmak için :1::1::1:

ablama baksana dışı hulk gibi :52::52::52:

:14::14: bendede basen yok bel var :14::14::14::14::14:

can simitlerim benim :14::14::14:

Beldeki karınlık karaciğer yağlanmasının da belirtisiymiş.
Belini sıktığında yanlardan 2 parmaktan fazla yağ gelirse eline risk grubuymuş.
Motive olarak sağlığım için yapıyorum benim küçük çocuğum var onun için daha sağlıklı bir anne olmak için de diyebilirsin.

Back
X