- 14 Ekim 2010
- 3.545
- 3.064
- 333
Meslek lisesi çıkışlı birisi mi ?
Ygsye girip geçiş hakkından da yararlanabilir ama aynı anda ikisini değil dimi ?
Bir de sınavsız geçiş konusunda değişiklikler olacaktı en son kaldırılacaktı ne oldu bir bilgim yok ama ..
Ben de çok sıkıldım Ece.
En son gidecek yerler onlar.
Geçen bir kaç yerde birden karşılaştım.
Bölgesel zayıflamanın tamamen yalan olduğundan bahsediyor. ( Sıkılaşma olabilir ama o farklı sonuçta.)
Kilon basenlerindeyse diğer bölgelerdeki yağlar gidince en son orası gidiyormuş.
Göbeğindeyse en son göbek.
Sabretmeden olmaz ama ben de sıkıldım ya.
Kilonu da göstermiyorsun diyorlar sık sık ama moral olsun diye mi yoksa basenlerimi saklıyorum ondan mı bilemedim.
ya ben su an ortaokuldaki kilomdayim.. ben lisede bile 52-53tum.. bence su an gorunus olarak iyiyim ama "sen zayifsin ama biraz basenin var sadece" diyenler olunca sinir oluyorum.. ama bi yandan da bakiyorum yolda, okulda, disarida, hatta tv'de bile kizlar fit degil.. birinin karni var, birinin baseni.. herkesin bi kusuru mutlaka var.. kabullensem mi artik kendimi ben de:/ oyle takinti yaptim ki ben bu kilo verme olayini daha simdiden hamile kalsam nasil beslenmem gerekir acaba diye dusunuyorum, hamile diyetleri diye arastirma yapiyorum googledan

ya sen onun kaslarına bakma :111::111:
protein agırlıklı beslenip, agırlık calışıyorlar kimbilir kaç saat
sen bu hareketleri haftada 2 gün yap yeter sıkılaşmak için
ablama baksana dışı hulk gibi![]()