• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Meslek lisesi çıkışlı birisi mi ?
Ygsye girip geçiş hakkından da yararlanabilir ama aynı anda ikisini değil dimi ?
Bir de sınavsız geçiş konusunda değişiklikler olacaktı en son kaldırılacaktı ne oldu bir bilgim yok ama ..

Ben de çok sıkıldım Ece.
En son gidecek yerler onlar.
Geçen bir kaç yerde birden karşılaştım.
Bölgesel zayıflamanın tamamen yalan olduğundan bahsediyor. ( Sıkılaşma olabilir ama o farklı sonuçta.)
Kilon basenlerindeyse diğer bölgelerdeki yağlar gidince en son orası gidiyormuş.
Göbeğindeyse en son göbek.
Sabretmeden olmaz ama ben de sıkıldım ya.
Kilonu da göstermiyorsun diyorlar sık sık ama moral olsun diye mi yoksa basenlerimi saklıyorum ondan mı bilemedim.

ya ben su an ortaokuldaki kilomdayim.. ben lisede bile 52-53tum.. bence su an gorunus olarak iyiyim ama "sen zayifsin ama biraz basenin var sadece" diyenler olunca sinir oluyorum.. ama bi yandan da bakiyorum yolda, okulda, disarida, hatta tv'de bile kizlar fit degil.. birinin karni var, birinin baseni.. herkesin bi kusuru mutlaka var.. kabullensem mi artik kendimi ben de:/ oyle takinti yaptim ki ben bu kilo verme olayini daha simdiden hamile kalsam nasil beslenmem gerekir acaba diye dusunuyorum, hamile diyetleri diye arastirma yapiyorum googledan:1: sen cocuk istemiyosun o yonden sanslisin ama ben en az iki cocugumun olmasini cok istiyorum hatta maddi durumum olursa daha fazla:1: ama ne olur bu vucudum bilemem:1: cunku gayet kilo alma potansiyeli yuksek biriyim, bi ebru salli degilim istee:1:

:34::34::34::34:

ya sen onun kaslarına bakma :111::111:
protein agırlıklı beslenip, agırlık calışıyorlar kimbilir kaç saat
sen bu hareketleri haftada 2 gün yap yeter sıkılaşmak için :1::1::1:

ablama baksana dışı hulk gibi :52::52::52:

:1::1::1:

Bu arada hilal, roaccutane'i kullanirken kolesterolun ve trigliseridin sinira cikti mi? Iki degerim sinirda referans araligina gore ama yuksek de sayilmiyor.. Ilaci kesmesi icin yuksek mi cikmasi lazim acaba, sinirda olanlara da biraktirir mi:/ yarin doktora gidicem acaba yazar mi ilaci ya cok stres yaptim.. 3 aydir derdini cekiyorum, tam da cildim duzeldi.. Ama yarin ara veriyoruz derse naparim ben yaa.. Nasil ikna edicem ben adamii? Melek nerdessiin? "Allahumme ya vedud, agzini bagla dilini tut" desem susar da yazar mi ilaci acaba:1:

ya ben su an ortaokuldaki kilomdayim.. ben lisede bile 52-53tum.. bence su an gorunus olarak iyiyim ama "sen zayifsin ama biraz basenin var sadece" diyenler olunca sinir oluyorum.. ama bi yandan da bakiyorum yolda, okulda, disarida, hatta tv'de bile kizlar fit degil.. birinin karni var, birinin baseni.. herkesin bi kusuru mutlaka var.. kabullensem mi artik kendimi ben de:/ oyle takinti yaptim ki ben bu kilo verme olayini daha simdiden hamile kalsam nasil beslenmem gerekir acaba diye dusunuyorum, hamile diyetleri diye arastirma yapiyorum googledan:1: sen cocuk istemiyosun o yonden sanslisin ama ben en az iki cocugumun olmasini cok istiyorum hatta maddi durumum olursa daha fazla:1: ama ne olur bu vucudum bilemem:1: cunku gayet kilo alma potansiyeli yuksek biriyim, bi ebru salli degilim istee:1:

aynen o şekildee.
Sen zayıfsın ama birazcık basenin var o da genetik demezler mi ?
Mükemmel olmak cidden zor ama bir de şu var kabullenip tamamen bırakmak olmayacak.
Yoksa kilo alacağız yine eskisi gibi abur cubur yeme şansımız yok yani ..

Evet çocuk konusunda şanslıyım ama düşünüyorum da hamilelik çok şımarıklık yapılacak bir dönem.
Ben hamile olsam gecenin bir yarısı onu istiyorum bunu istiyorum diye tutturudum ki ben şimdiden yapıyorum bunu.
Gecenin 2sinde 3 ünde balık aramaya mı çıkmadık boza mı böğütlen mi ..
Hepsini de bulduk :1:
Tabi 9 ay sonra kimbilir neler olur ..

Bu arada hilal, roaccutane'i kullanirken kolesterolun ve trigliseridin sinira cikti mi? Iki degerim sinirda referans araligina gore ama yuksek de sayilmiyor.. Ilaci kesmesi icin yuksek mi cikmasi lazim acaba, sinirda olanlara da biraktirir mi:/ yarin doktora gidicem acaba yazar mi ilaci ya cok stres yaptim.. 3 aydir derdini cekiyorum, tam da cildim duzeldi.. Ama yarin ara veriyoruz derse naparim ben yaa.. Nasil ikna edicem ben adamii? Melek nerdessiin? "Allahumme ya vedud, agzini bagla dilini tut" desem susar da yazar mi ilaci acaba:1:

Her ay tahlil yapıyordu ama ben de hiç bir problem olmamıştı Ece.
Ara verince de en baştan başlamak gerekiyor ama sağlığını riske atacak bir şey yapma derim.
Bak doğum kontrol hapları da sivilcelerini geçiriyor.
Bir de yağlılardan falan uzak durunca şu an benim cildim roaccutane kullanırkenki halim gibi hatta daha güzelleşti.
Düzgün beslenmenin çok etkisini gördüm.
Yalnız benim saçlarım çok yağlı.
Zaman zaman sabahtan akşama yağlanır, o süreyi uzatmıştı da pek hoşuma gidiyordu.

aynen o şekildee.
Sen zayıfsın ama birazcık basenin var o da genetik demezler mi ?
Mükemmel olmak cidden zor ama bir de şu var kabullenip tamamen bırakmak olmayacak.
Yoksa kilo alacağız yine eskisi gibi abur cubur yeme şansımız yok yani ..

Evet çocuk konusunda şanslıyım ama düşünüyorum da hamilelik çok şımarıklık yapılacak bir dönem.
Ben hamile olsam gecenin bir yarısı onu istiyorum bunu istiyorum diye tutturudum ki ben şimdiden yapıyorum bunu.
Gecenin 2sinde 3 ünde balık aramaya mı çıkmadık boza mı böğütlen mi ..
Hepsini de bulduk :1:
Tabi 9 ay sonra kimbilir neler olur ..

haha hilal bence sakin cocuk dusunme:1: ay bende de sevgilimin yaninda yemeden icmeden kesilme durumu var, hatta eski sevgilim bana "mazotlu araba gibisin, 0 masraf" diyodu:1: mutlu ask beni zayiflatiyo:1::p ama ben basenin genetik oldugunu inaniyodum ya, degil miymis:1:

Her ay tahlil yapıyordu ama ben de hiç bir problem olmamıştı Ece.
Ara verince de en baştan başlamak gerekiyor ama sağlığını riske atacak bir şey yapma derim.
Bak doğum kontrol hapları da sivilcelerini geçiriyor.
Bir de yağlılardan falan uzak durunca şu an benim cildim roaccutane kullanırkenki halim gibi hatta daha güzelleşti.
Düzgün beslenmenin çok etkisini gördüm.
Yalnız benim saçlarım çok yağlı.
Zaman zaman sabahtan akşama yağlanır, o süreyi uzatmıştı da pek hoşuma gidiyordu.

bilmiyorum ki su an cok guzellesti cildim, hic birakasim yok ilaci.. Insallah yarin sorun yapmaz:/

haha hilal bence sakin cocuk dusunme:1: ay bende de sevgilimin yaninda yemeden icmeden kesilme durumu var, hatta eski sevgilim bana "mazotlu araba gibisin, 0 masraf" diyodu:1: mutlu ask beni zayiflatiyo:1::p ama ben basenin genetik oldugunu inaniyodum ya, degil miymis:1:

O da geçici canım ne yazık ki :60:
Ben de 2 yudum yer bırakırdım zamanında, baya bir de devam etti ama sonradan bir açıldım pir açıldım :60:
Ama buna rağmen mutluluk aşk derken o varken kilo almıyorum.
Tabiki kilonun alındığı bölge genetik ama sabredince en son da olsa o bölge gidiyor, genetik oradaki kilolar verilmez gibi bir durum yok ..

bilmiyorum ki su an cok guzellesti cildim, hic birakasim yok ilaci.. Insallah yarin sorun yapmaz:/

Anlıyorum seni, ben de bir ara çok rahatsızdım ve başka hiç bir şey düzeltemez gibi geliyordu.
İnsanın çok da sinirini bozuyor.
Hadi bakalım inşallah problem çıkmaz da.
Bir de A vitamini olan besinleri öğrenip onlardan uzak durabilirsin.
Karaciğeri yormaması için.

O da geçici canım ne yazık ki :60:
Ben de 2 yudum yer bırakırdım zamanında, baya bir de devam etti ama sonradan bir açıldım pir açıldım :60:
Ama buna rağmen mutluluk aşk derken o varken kilo almıyorum.
Tabiki kilonun alındığı bölge genetik ama sabredince en son da olsa o bölge gidiyor, genetik oradaki kilolar verilmez gibi bir durum yok ..

Anlıyorum seni, ben de bir ara çok rahatsızdım ve başka hiç bir şey düzeltemez gibi geliyordu.
İnsanın çok da sinirini bozuyor.
Hadi bakalım inşallah problem çıkmaz da.
Bir de A vitamini olan besinleri öğrenip onlardan uzak durabilirsin.
Karaciğeri yormaması için.

evet sanki bi tek o gecirirmis gibime geliyor:/
tamam canim tesekkurler:)

slm kızlar.... eve yeeni geldim... çok yorgunum, kızlar yaa yarım kilo fazla çıkıyorum cumaya göre sinir oldum... 2-3 gün içinde adet olmam gerek ondan olabilir mi??

evet sanki bi tek o gecirirmis gibime geliyor:/
tamam canim tesekkurler:)

Rica ederim Ecee ..

slm kızlar.... eve yeeni geldim... çok yorgunum, kızlar yaa yarım kilo fazla çıkıyorum cumaya göre sinir oldum... 2-3 gün içinde adet olmam gerek ondan olabilir mi??

Her gün tartılırsan moralin bozulacaktır Özlem ..
Her gün tartılma o yüzden.
Özellikle kadınların vücudunda hormonlar çok oynak olunca kilomuzda da oluyor bu durum :1:

selam kızlar bugün gittim erkek arkadaşımın halasıyla tanıştım kuzenleri vs.
tanışma faslı güzeldi hiç aklımda yokken böyle bigün geçti
ve çok fena başım döndü bugün 3 aydır oluyodu ama umursamadım
bugün az kalsın düşücektim
tansiyonum mu düştü çıktı bilmiyorum yarın gidicem eczanede bi ölçtürim...
bakalım nolcakk

Beldeki karınlık karaciğer yağlanmasının da belirtisiymiş.
Belini sıktığında yanlardan 2 parmaktan fazla yağ gelirse eline risk grubuymuş.
Motive olarak sağlığım için yapıyorum benim küçük çocuğum var onun için daha sağlıklı bir anne olmak için de diyebilirsin.

doğru diyorsun canım

yok kararlıyım zayıflamam lazım kilo yüzünden kendimi o kadar sağlıksız hissediyorum ki
bebiş tam olarak ek gıdaya geçse daha sıkı diyet yapcam bu hafta fazla yemek yiyemedim
inanırmısın resmen sütüm cekildi ne yapsam bilemedim çok su içincede süt resmen su oluyo

bebiş 4 aylık bitti az kaldı azzzz :41::41::41::41:

evet bu günkü menüm

sabah 1 bardak su içtim

kahvaltı
2 dilim tahıllı ekmek
1 kase mercimekli bulgurlu corba (emziren anneyim benn )

öglen

yumurtalı patates salatası
5 kaşık

akşam

mercimekli bulgurlu çorba
1 hamburger köftesi
1 dilim tahıllı ekmek

gece
5 büsküvi
yarım dilim kek
süt çayı

bügünlük kaçtı ama sütüm gelmesi lazım :((((

1,5 lt su
sol uzuv spor yaptı gün içinde (sol ayak zıplamaktan kas yapacak valla :1::1:)

ay bugün de böyle geçti :30::30:

kızlar :3:
ALLAH cc bizlere az öğünlü,
tok günler nasip eylesinnn (AMİNNN)​

bakalım nolcakk

Aaa hayırlı olsun semine.
Nasıldı güzel miydi ?
Ayrıntıları alabilir miyim ?

Bu arada ne olur ihmal etme, benim aylardır dönüp duruyordu başım umursamıyordum sonunda bayılıp kaldım, hoş şimdi yine umursamıyorum ama olsun.

doğru diyorsun canım

yok kararlıyım zayıflamam lazım kilo yüzünden kendimi o kadar sağlıksız hissediyorum ki
bebiş tam olarak ek gıdaya geçse daha sıkı diyet yapcam bu hafta fazla yemek yiyemedim
inanırmısın resmen sütüm cekildi ne yapsam bilemedim çok su içincede süt resmen su oluyo

bebiş 4 aylık bitti az kaldı azzzz :41::41::41::41:

Özlem bebeğin kız mı erkek mi bilmiyorum ama özellikle kız çocuklar için annenin yediği insülin direnci yapacak gıdalar çocukta da bu probleme yol açıyormuş süt ile geçince.
Bu da ileride uğraşacağı kilo sorunları,
şeker hastalığı,
Karaciğer problemleri ve daha bir sürü hastalığa 1-0 yenik başlaması demek.
O yüzden özellikle emziren annelere diyorum kiloyu bir kenara bırakın çocuğunuz için zararlı beslenmeyin.
Süt olsun diye yenilen hamur işleri bile çocuklarınızı zehirliyor.
Bırak su gibi olsun süt.
Onun sindirim sistemi daha çok gelişmiş değil ki, sindirmesi kolaylaşıyor.
baktı acıkıyor tekrar iç.
Ama sütünü yapacak olanlar sağlıklı gıdalar olsun.

Rica ederim Ecee ..

Her gün tartılırsan moralin bozulacaktır Özlem ..
Her gün tartılma o yüzden.
Özellikle kadınların vücudunda hormonlar çok oynak olunca kilomuzda da oluyor bu durum :1:
yaa bide yüzümde sivilce patlamaası oldu resmen... 1 hafta önce tertemizdi... sinirlerimde tepemde tam... resmen sendrom yaptım bu swefer....:37:
bakalım nolcakk
canım bence bi doktora git eczanede yarın tansiyonundan anlaşılmaz ki... yarına kadar değişir zaten..
evet bu günkü menüm

sabah 1 bardak su içtim

kahvaltı
2 dilim tahıllı ekmek

öglen

5 kaşık

akşam

1 hamburger köftesi
1 dilim tahıllı ekmek

gece
5 büsküvi
yarım dilim kek
süt çayı

1,5 lt su

amin canımmm... da niye sol uzuv orayı anlamadım:1:

kızlar benim menüm
sabah
3 çeyrek gevrek(ay bu gevrek beni öldürecek:1:) simit yani...
2 dlm peynir

ara
süt

öğle
3 kaşık pilav
ton balıklı salata

akşam
ızgara köfte 4
1 dlm ekmek
salata

ara portakal...

Aaa hayırlı olsun semine.
Nasıldı güzel miydi ?
Ayrıntıları alabilir miyim ?

Bu arada ne olur ihmal etme, benim aylardır dönüp duruyordu başım umursamıyordum sonunda bayılıp kaldım, hoş şimdi yine umursamıyorum ama olsun.

Özlem bebeğin kız mı erkek mi bilmiyorum ama özellikle kız çocuklar için annenin yediği insülin direnci yapacak gıdalar çocukta da bu probleme yol açıyormuş süt ile geçince.
Bu da ileride uğraşacağı kilo sorunları,
şeker hastalığı,
Karaciğer problemleri ve daha bir sürü hastalığa 1-0 yenik başlaması demek.
O yüzden özellikle emziren annelere diyorum kiloyu bir kenara bırakın çocuğunuz için zararlı beslenmeyin.
Süt olsun diye yenilen hamur işleri bile çocuklarınızı zehirliyor.
Bırak su gibi olsun süt.
Onun sindirim sistemi daha çok gelişmiş değil ki, sindirmesi kolaylaşıyor.
baktı acıkıyor tekrar iç.
Ama sütünü yapacak olanlar sağlıklı gıdalar olsun.

güzel geçti canım
giderken tatlı felan alcaktık ama kuzeni aldırmadı
bizde giderken bi markete girdik çocuklar için çikolata bisküvi vs aldık çok sağlıklı dimii:9:
giderken üzerimde pantolon üzerinde elbise başımdada şal vardı zaten son anda haberim oldu uzun zamandır halama gidelim diyip duruyodu ben erteliyodum sonunda kıramadım
gittim elini öptüm işte oturduk biraz sohbet ettik çay yaptık mutfakta yardım ettim biraz
bişiler yedik çıkarkende öptüm çıktık
böylece atlattıkk yani:9:

yaa bide yüzümde sivilce patlamaası oldu resmen... 1 hafta önce tertemizdi... sinirlerimde tepemde tam... resmen sendrom yaptım bu swefer....:37:

canım bence bi doktora git eczanede yarın tansiyonundan anlaşılmaz ki... yarına kadar değişir zaten..

amin canımmm... da niye sol uzuv orayı anlamadım:1:

canım zaten gün içerisinde sıklıkla baş dönmesi oluyooo bi ölçtürürümm
ona göre giderim doktora

evet bu günkü menüm

sabah 1 bardak su içtim

kahvaltı
2 dilim tahıllı ekmek

öglen

5 kaşık

akşam

1 hamburger köftesi
1 dilim tahıllı ekmek

gece
5 büsküvi
yarım dilim kek
süt çayı

1,5 lt su

afiyet olsun Özlem.
Ama gece için süt tamamen bahane.
Çok zararlı çünkü.
Çocuğuna sağlıklı bir süt için uzak dur böyle şeylerden.

ben kaçar sabahtan beri netteyim adam kızacak :1::1:

İyi gecelerr ..

Back
X