afiyet olsunözlem gayet güzelbende menümü yazıyım
sabah
1 dlm çavdar
1 ceviz
1 yumurta
1 dlm peynir
3 zeytin
öğle
3 kaşık makarna
4 kaşık taze fasülye
ara
yarım elma gönül alma ahahahahayazmadan duramadım bunu...
akşam tavuk döner az lavaş ve salata olucak...
bende kesin eksilerdeyim ama moralimi bozmuyorum 1 hafta bozdum diyeti sonuçta alsam bile kilolar yerleşmedi yine yarın tam gaz bol spor kızlar hiç kızmayın şok diyet yapıcan artılarımı 1 yada 2 haftada eksiye dönüştürüyüm sonrada kendime adam akıllı bi liste uyguluyacağım 1 hafta bozdum ama motivasyonu tekrar bulacağım söz sende sıkma canını betül benim kızda tam 3 yıldır anasınıfına gidiyo 1 günden dolayı bu yıl 1. sınıfa geçirmediler tekrar anasınıfı okuyo artık öğretmenlerden daha iibiliyo çünkü durmadan öğretmen değişiyo seni iianlıyorum o kadar çocukla baş etmesi zor ben evde 2 si ile uğraşamıyorum zor meslekMerhaba kizlar
Cok moralim bozuktu dun aksamdan sbaha ve bugun.
Dun erken yattim ama atesten uyuyamadim -derya ortim sana da gecmis olsun bu aarada-
Sabah kalkip mecburen okula gittim ama cok sinirim bozuktu cocuklar da azittilar, ilgilenemedim bile dogru duzgun,cikistaagladim bir suru. Dayanamadim, ilk seneden cok yordu beni bu okul oncesi ogretmenligi, okul ortamimiz da cok karisik ahh ahh neyse
Moralim cok bozuktu kisacasi persembe olmasina ragmen bozdum( zaten hafta ici de iyi gitmemisti yarin kesin eksilerdeyiimmm ((
afiyet olsun özlem iyi bir menü sporunda emzirmek ii kalori yakıyoslm kızlar
sabah
1 bardak su
kahvaltı
süt+conflex
ara
mandalina
öğlen
1 parca haşlanmış tavuk but
4 yemek kaşıgı garnitür
akşam
2 biber dolması
2 yemek kaşıgı yort
su 1,5 lt aralarda çay kahve (şekersiz sütsüz )
spor yok
ii akşamlar canımneyse kızlar ben kaçar ii akşamlar hepinize
ewet ben eksilerdeyimAAAaaaa unutmuşum ya yarın büyük gün
bakalım kimler ne yapmış
kızlar canım sıkıldı ya küpemin teki düştü 24 ayardı bide inşallah bulurum tüm evi aradım yok:26
misafirliğe gittiğim yerdemi düşürdümki yarın bi sorcam ayıp olurmuki bulva getirir deyip sormayım mıki yoksa makinaya çektirir yanlışlıkla deyip söylesem miki
bilemedim:26::26::26:
kızlar kimsede yok bu aralar çok tenha buralar ya
Off burnum oyle tikali ki
Agzim acik uyuyamiyorum daa:) sinir oluyrm
Dudaklarim fln da hep kurudu
kızlar dudak nemlendiricisi kullansanıza baya işe yarıyor... ben niveanın kırmızı yapanını kullanıyorum sürekli yanımda...
niveanin kirmizisini kullaniyorum, cok guzel visne kokuyo
kızlar ben yatıyorm... iyi geceler herkese.... inş yarın güzel bildirmler yaparız...:79:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?