Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Merhaba kizlar
Cok moralim bozuktu dun aksamdan sbaha ve bugun.
Dun erken yattim ama atesten uyuyamadim -derya ortim sana da gecmis olsun bu aarada-
Sabah kalkip mecburen okula gittim ama cok sinirim bozuktu cocuklar da azittilar, ilgilenemedim bile dogru duzgun,cikistaagladim bir suru. Dayanamadim, ilk seneden cok yordu beni bu okul oncesi ogretmenligi, okul ortamimiz da cok karisik ahh ahh neyse
Moralim cok bozuktu kisacasi persembe olmasina ragmen bozdum( zaten hafta ici de iyi gitmemisti yarin kesin eksilerdeyiimmm ((

Yediklerimi de yazayim

Sabah 7
Sutlu nesfit

Ogle 12.30
Tostve ayran

Aksam 5 te
Yarim kase corba, 1 lahmacun, 1 ayran

8den sonra sam fistigi..

slm kızlar

sabah
1 bardak su

kahvaltı
süt+conflex

ara
mandalina

öğlen
1 parca haşlanmış tavuk but
4 yemek kaşıgı garnitür

akşam
2 biber dolması
2 yemek kaşıgı yort

su 1,5 lt aralarda çay kahve (şekersiz sütsüz )

spor yok

afiyet olsunözlem gayet güzel

bende kesin eksilerdeyim ama moralimi bozmuyorum 1 hafta bozdum diyeti sonuçta alsam bile kilolar yerleşmedi yine yarın tam gaz bol spor kızlar hiç kızmayın şok diyet yapıcan artılarımı 1 yada 2 haftada eksiye dönüştürüyüm sonrada kendime adam akıllı bi liste uyguluyacağım 1 hafta bozdum ama motivasyonu tekrar bulacağım söz sende sıkma canını betül benim kızda tam 3 yıldır anasınıfına gidiyo 1 günden dolayı bu yıl 1. sınıfa geçirmediler tekrar anasınıfı okuyo artık öğretmenlerden daha iibiliyo çünkü durmadan öğretmen değişiyo seni iianlıyorum o kadar çocukla baş etmesi zor ben evde 2 si ile uğraşamıyorum zor meslek
ayrıca benimkız okumayı söktü seneye nme yapacak bilmiyorum
toplama çıkarma
100e kadar sayıp yazıyoda
geçen yıl öğretmeni 10 kıta istiklal marşıyla gençliğe hitabede ezberletmişti nekadar zorlaştı okul öncesi olmasına rağmen böyle 1. sınıfta kim bilir nelert öğretirler bilmem

afiyet olsun özlem iyi bir menü sporunda emzirmek ii kalori yakıyo

neyse kızlar ben kaçar ii akşamlar hepinize
ii akşamlar canım

AAAaaaa unutmuşum ya yarın büyük gün

bakalım kimler ne yapmış
ewet ben eksilerdeyim

kızlar canım sıkıldı ya küpemin teki düştü 24 ayardı bide inşallah bulurum tüm evi aradım yok:26
misafirliğe gittiğim yerdemi düşürdümki yarın bi sorcam ayıp olurmuki bulva getirir deyip sormayım mıki yoksa makinaya çektirir yanlışlıkla deyip söylesem miki
bilemedim:26::26::26:

Ayip olmaz Gulcincm niye ayip olsun yanlis anlasilacak bir uslupla soylenmedikten sonra..
Aonucta bilmezse dikkat etmeyebilir, eve o fark edene kadar baskalari da gelebilir kimin oldugunu anlayamaz fln, soyle sen

Off burnum oyle tikali ki
Agzim acik uyuyamiyorum daa:) sinir oluyrm
Dudaklarim fln da hep kurudu

Selam kizlar.. Bugun gec geldim, misafirlerimiz var onlarla ilgiliyoruz sabah da okuldaaydim zaten.. Diyetim rezil oldu yine, ne yedim kacta kac saat araliklarla yedim belli degil yarin cooook dikkat etmem gerek

kızlar bu ne herkes kaçamak yapıyo....:96: ben yapmadım ama bende 2 gündür sanki hiç kıpırdamıyorum karın ağrısından... şiştim resmen hareketsizlikten...

kızlar dudak nemlendiricisi kullansanıza baya işe yarıyor... ben niveanın kırmızı yapanını kullanıyorum sürekli yanımda...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…