günaydın...
işte budur..:13:
çok hoşsun turti..şu site nersi ben bakayım size doğrulunu tam olarak söyleyebilirim.
sanada günaydın..saol gülçin..
diyetisyene gitsin dahamı iyi olurki..
menü fazla değilki..
belki makarna olmasa daha iyi olurdu o kadar gerisi normal..ekmeklerini normal yerine tam buğdayla yada kepek çavdar dönüşümlü değiştir yeter..
sanada günaydın..
yazsaydın ne kadar çozuttun yorum yapardık..ortim menü paylaşımı mutlaka olmalı. .hatırlatayımda.. hem yazınca insan o günü nasıl geçirmiş gözleriyle görünce daha iyi oluyor..
kolay gelsin..
kızşlar bu hafta menü yazmıycam çünkü şok bişeyler uyguluycan bide sıvı karışımı buldum deniycem işe yararsa 1 hafta sonra size yazarım
kızşlar bu hafta menü yazmıycam çünkü şok bişeyler uyguluycan bide sıvı karışımı buldum deniycem işe yararsa 1 hafta sonra size yazarım
bugün çok işim var..yarın annemlere gideceğiz ufak tefek evde hazırlık yapıcam..yarında zaten yokum..sabahtan gideceğim..bu gün fırsat buldukça uğramaya çalışacağım..
günaydın kızlar kilom 73.3.... 300 grcık gitmiş ama bende de regl durumu var... bide geçen hafta sonu artı gösteriyodu bunada şükür....
Ben de ktu bir sonuc beklerken sabah sabah yuzum guldu hem de bayaa:))
Gecen hafta 66.7
Bu hafta 65.8
Ama sudan kaybetmis olabilirim diye suphem var
2 gundur suyu 2 litereye cikaramamistim
En kosa zamanda yag kas su olcen tartilardan alcam
Bu hafta suyu ihmal etmemeye caliscam belli olur sanirim
Günaydın kızlar
Kilom 66,4 Almamışım üstelik kıyafetle tartıldım aceleden ve de üstelik kabızım memnun oldum aynı kiloda kaldığıma
Bu hafta iyice saçmalama rağmen kilo almadım ben yine kaçıyorum çok işim var.
Dün akşam 10 da çıktık burdan off kafayı yicem
slm
geçen Hft.= 76,5bu Hft.= 75,2
Ok ortim Melek de aynısını demiş hemen yazayım menümü
Çarşamba
Nesfit ve süt
6 kurabiye bonibonlu ve çkolatalı yılbaşı için işyerine gelmiş herkese dağıtmışlar
Şu bayram çikolatası olan varya kare kare ondan bir sürü
Evde de 9Da yedim işten o satte çıktım
Pilav ve tavuk
Dün de
Nesfit ve süt
Öğle
Az çorba-az su böreği
Akşam 16:30 sandviç
yedim ama akşam toplantıya kalınca ve saat uzayınca bir iki dilim bide ve çikolata
böyle işte
kızmayın ama bana
çok yoruluyorum dayanamıyorum artık
bugün çok işim var..yarın annemlere gideceğiz ufak tefek evde hazırlık yapıcam..yarında zaten yokum..sabahtan gideceğim..bu gün fırsat buldukça uğramaya çalışacağım..
günaydın kızlarrrrr
bugünkü kilo : 64,4 :26:
giderek yükseliyorum yaa offfff
sporda yapamıyorummm
melek beni bu hafta izinli yazar mısın motivasyonummm sıfırrrr kendimi toplamam lazım
tebrikler...
bayagı cozutmuşsun gercekten... neyine yoruluyorsun? cok istiyorsan bi tane ye , bırak.. bir taneside 6 taneside aynı tadı vermiyor mu?
tamam canım..iyi eglenceler
yazarım tabi.. sen bilirsin semine... ama dikkat et bak.. takımdan ayrıldım diye cozutmak yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?