Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

hakmar ne yaaa??? burda yok... gürmar var olmas mı

klima + ufo idare ediyoruz... yarın açılcak inşallah artık.... daha da açılmassa adamlara ben açıcam ağzımııı

nasıl hallettin demir eksikliğini ya ben halledemedim gitti...
doktorun verdiği ilaçlaaa biraz yükseldiiii şimdilik idare ediyoo
hakmar ne yaaa??? burda yok... gürmar var olmas mı

git istersen biii

yine makarna..çorba iç sadece yarın cuma..
tmm canım tşk ederimmmm tarif içinnnn
aslında bende deneyebilirimmmmmmmmmmmmm

bencedeeeee
tamam yılbaşı dönüşü yaparız..orjinali 2 gün..

tuhafki nasıl hemde ..
yarın müthiş bir bildirim yapabilirsin.akşamdan kayısı kurusu ye..yada öğlen ye bol su iç

kızlar dün başım döndüü düşmemek içinde tutunim derken yüzük parmağımı incittim sanırım dün sağ elimin 3 parmağı acıyodu ama bugün sadece yüzük parmağımkda acı kaldı bastırdığımda kemiği acıyo bükerken de acıyooo bişi olmuş mudur?? çıktıysaa falan yapmam gereken bişi varmı?

ben çıkıyorumm müşteri falan yokken ortalık sakinken gideyim biraz ders çalışayım canlarım öpüyorumm

zaten üşüyorum oğlanla duşa girilirmi..?ayakta durmaya halim yoktu..şimdi iyiyim..ateşim düştü..ağrılarım azaldı..
dediğin saatte benim sıpa asla uyumaz.ayağımda sallıyorum zaten iyice zıvanadan çıkarım..
en iyisi heç birşey yapmadan oturdum..kızı okula oğlanı uykuya..iş tamam..

işteee pratik hatunnnnn

canım sen eczaneye gitçektin ne dedi??? geçmiş olsun, bence doktora git ihmal etme... çok sık başın dönüyor... belki çok basit bişiydir mesela benim k. validemin kolestrolü yükselince başı dönüyor... ama için rahat eder...

kızlar yaa çok acayip bişiy oluyo... midem yemek istemiyor... elimde bir elma ara öğün yapmaya çalışıyorum ama yemek istemiyo içim almıyor... neden kii... hasta mı oluyorum acaba... ben her koşulda her şeyi yiyen insan bi elmayı yiyemedim...

midenimi üşüttün acaba.

sıcak bişeyler iç

kızlar nette bi sayfa buldum fotoğraflarınıza makyaj yapabiliyosunuz değişik saçlar deneyebiliyorsunuz çok zevkli... bi tane yaptım profilime koydum bakabilirsiniz...

ismim gülçin canım turtam senin ne bilmiyorumda ama uyumunuz süperyani

geçmiş olsun derya

yarın biter inşallah özlem şu doğalgaz işi nede uzadı

deryacım mayısın ilk haftası belli oluyoda artık sıkmıycam canımı Allah hayırlısını versin diyorum çünkü sütüm kesiliyodu şimdi bile zorla geliyo sıkıntı insanı hasta ediyo
sanki ben nekadar güzel tarif etmişsin kolay gelsin canım

ayyy kızlar midem çok kötü olduu bulanıyo sabah 7:30gibi yaptım kahvaltıyı ve şimdi yeşilçay içtim içmez olaydımmmmm
limon sık iç daha ii geliyo

bu gün ayran detoksu yapıcam aslında 2 gün yapacaktım misafir gelince tek güne kaldı ..yarına eksi bildirim yapmalıyım..+200 deyim..
aa yapalım o zaman

afiyet olsun
zihin açıklığı versinAllah ortim dr görün

vitamin eksiğin yoksa için istemiyodur özlem

misafirlikteydim bugün ama kaçırmadım yani
haftam ii geçmedi çok yedim spor yok
yarından korkuyorum sonuncuyum kesin

menümü yazıyım
sabah
1 bardak süt
öğle
fasulye kurusu 2 dilim ekmek
akşam sat 4 te biraz kısır ve 1 dilim börek
spor yok sıvı 2 lt yatanaca 3 lt olur ve bitki çayı içerim

bende menümü yazıyım
sabah
1 dlm çavdar
1 ceviz
1 yumurta
1 dlm peynir
3 zeytin

öğle
3 kaşık makarna
4 kaşık taze fasülye

ara
yarım elma gönül alma ahahahaha yazmadan duramadım bunu...

akşam tavuk döner az lavaş ve salata olucak...

denemek lazım kolay tarif teşekkürler

sularını dökmek şartmı o kadar vitanim çöp oluyor

Son düzenleme:

evet canım eczaneye gittim orda tansiyon ölçümü yapmayı yasaklamışlar...bende sağlık ocağına gittim tansiyonumu ölçtürdüm normal çıktı evet en azından neden döndüğünü öğrenmiş olurumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…