bugün
çorba ve makarna yapıyorum en kolay o 10dk da hepsi hazırrrr
ay tembelliğim üstümde bugünnn
bu arada hakmarda nevresim 7.90 kr muş gittim işyerine 8 tane aldımmmsadece nevresim ama çarşafla yastıkları yokkk bilginize kızlarrr
ayyy canım sıkılıyoo karnım aççççç ve midem halaaaa şişşşşş
doktorun verdiği ilaçlaaa biraz yükseldiiii şimdilik idare ediyooklima + ufo idare ediyoruz... yarın açılcak inşallah artık.... daha da açılmassa adamlara ben açıcam ağzımııı
nasıl hallettin demir eksikliğini ya ben halledemedim gitti...
hakmar ne yaaa??? burda yok... gürmar var olmas mı
yine makarna..bugün
çorba ve makarna yapıyorum en kolay o 10dk da hepsi hazırrrr
ay tembelliğim üstümde bugünnn
bu arada hakmarda nevresim 7.90 kr muş gittim işyerine 8 tane aldımmmsadece nevresim ama çarşafla yastıkları yokkk bilginize kızlarrr
ayyy canım sıkılıyoo karnım aççççç ve midem halaaaa şişşşşş
tmm canım tşk ederimmmm tarif içinnnn
aslında bende deneyebilirimmmmmmmmmmmmm
bencedeeeee
geçmiş olsun..
ay bu insanlar nedne böyle tuhaf ya..
menünde bana göre iyi.. hilal belki falza olmuş derdi
yap yap, bende iki gündür proteindeyim ama kabız oldum
daha -200... inş. yarın daha iyi olur bildirim..
evet biliyorum bunu.. hep deneyeyim dedim ama olmadı
bir dahaki hafta yapabilirim...çrşm ve prşmb günleri..
anaaaaaammmmm
sen anlatırken ben yoruldummm
şincik oğlanın ağlamaması lazım eniştenin uyanmaması lazımmm senin dinlenmen lazımmm
ozaman önce oğlanı uyutalımm zorlaaa bu saattede çocuk pek uyumaz amaa
bence oğlanı al banyoya beraber girin duşa su içinde sesi çıkmazz yada yanında oynasınn sende duşunu almış olursun
birazcık dinlen hem eniştede uyuyo sonuçta ev işi falanda yapamazsın 1saatlik dinlenmekten hiçbişiciklerrr olmazzz oğlanada ver oyuncaklarıııoynasın yawrum :)
bana gelinceee dün akşam makarnayı peynirle yemiştim demekkii bi dahakine yemicemm
kansızlık mevzusu demir eksikliği giderildi ama cerrahpaşa tıptan hemoglabin elektroforezi testi istendi ellerinde o testi yapacak madde olmadığından yıl başından sonrasını bekliyorum
gidip yaptırcam tekrar kan değerlerinede bakılcak yine bi düşme varmı diye ayrıca talasemi varmı diye bakalımmm amannn :26:
sonunda gitcem bi check-up yaptırcammm heryerde bi arıza çıkıyoo daha evlenmeden
fabrika hatası diyip geri de gönderemiyomki kendimiii
zaten üşüyorum oğlanla duşa girilirmi..?ayakta durmaya halim yoktu..şimdi iyiyim..ateşim düştü..ağrılarım azaldı..
dediğin saatte benim sıpa asla uyumaz.ayağımda sallıyorum zaten iyice zıvanadan çıkarım..
en iyisi heç birşey yapmadan oturdum..kızı okula oğlanı uykuya..iş tamam..
kızlar dün başım döndüü düşmemek içinde tutunim derken yüzük parmağımı incittim sanırım dün sağ elimin 3 parmağı acıyodu ama bugün sadece yüzük parmağımkda acı kaldı bastırdığımda kemiği acıyo bükerken de acıyooo bişi olmuş mudur?? çıktıysaa falanyapmam gereken bişi varmı?
ben çıkıyorumm müşteri falan yokken ortalık sakinken gideyim biraz ders çalışayım canlarım öpüyorumm
kızlar yaa çok acayip bişiy oluyo... midem yemek istemiyor... elimde bir elma ara öğün yapmaya çalışıyorum ama yemek istemiyo içim almıyor... neden kii... hasta mı oluyorum acaba... ben her koşulda her şeyi yiyen insan bi elmayı yiyemedim...
midenimi üşüttün acaba.
sıcak bişeyler iç
ismim gülçin canım turtam senin ne bilmiyorumda ama uyumunuz süperyanigünaydııııııııııııııııın kızlarrrrrrrr
aysecigg bu arada adın ayşe falan mı ben hep unturum isimleridebeni de çok etkiledi valla cocugu ilk gördüğüm yerde bak burc uyumumuz süper hemen evlenmemiz lazım diye üstüne atlayıvericem
geçmiş olsun deryagünaydın..
hastayım hasta..elim ayağım yanıyor..boğazım ağrıyor..kemiklerim sızlıyor..bıraksalar ölü gibi yatarım parmağımı zor kıpırdatıyorum..((
of ne çok şikayet ettim iyi sizde varsınız ..
yarın biter inşallah özlem şu doğalgaz işi nede uzadıgeweçmiş olsun cnm ben de yataktan çıkamıyorum karnım ağrıyor ayaklarım üşüyor bide doğalgazcılar gelcek eksikleri tamamlıcaklar yarında açmaya gelcekler... üfff hallolsa şu işler de gitseler bidaha gelmeseler...
deryacım mayısın ilk haftası belli oluyoda artık sıkmıycam canımı Allah hayırlısını versin diyorum çünkü sütüm kesiliyodu şimdi bile zorla geliyo sıkıntı insanı hasta ediyoof gülçin şimdide nere çıkacak diye bekle ..seni çok çok çok iyi anlıyorum..insanın ömründen ömür gidiyor..nereye gidilecek nasıl olucak..
ne zaman beli oluyor....elinden geldiğince relax olmaya çalış..
abimler gidince abur cubura yüklenmektense tost yapıp yedim..yoksa öğlenleri ekmek çok nadir tüketiyorum..birde kaçamağım var kuru pasta 2 tane minicik ama olsun..
çokta hoş muhabbet değil gelin eşimin kız kardeşi ve annesi okadar çok yalan uydurmuşki 2 aydır görüşmüyorduk dün aniden geldiler hiç konuyu açmadık ama konuşulmayanlar insanı sıkıyor..
menüye maşallah diyosun..iyi peki müti..
adım derya ortimooooo..uğrar uğrar.
sanki ben nekadar güzel tarif etmişsin kolay gelsin canımaslında neyi neyle yememek gerek bu çok önemli..makarna varken ekmek yeme..makarnayı peynirle yeme yoğurtla yeme..en iyisi bu günlerde hiç yeme..
kendine zaman ayır kız..kansızlık işin ne oldu..bak daha gelin olucan anne olucan sağlık çok önemli..
saol..regl öncesi sendromla soğuk algınlığı karıştı..ılık duş mu elim ayağım yanıyor ama çokta üşüyorum..oğlan ağlar zırlar tek başına duş almak çok lüks bana..eşimde geldi kahvaltısını yapıp uyudu çocuk ağlarsa yazık uyanır anlatabildimmi semine.. ya ben çıkayım içinizi şişirmeyeyim sabah sabah..
limon sık iç daha ii geliyoayyy kızlar midem çok kötü olduu bulanıyo sabah 7:30gibi yaptım kahvaltıyı ve şimdi yeşilçay içtim içmez olaydımmmmm
aa yapalım o zamanbu gün ayran detoksu yapıcam aslında 2 gün yapacaktım misafir gelince tek güne kaldı..yarına eksi bildirim yapmalıyım..+200 deyim..
afiyet olsunsabahçorbanın tarifinide yazayım..
su
1 çay bardağı süt..
1 greyfurt suyu
kahvaltı
1 dilim tam buğday ekmeği
1 yumurta
2 parmak peynir..
3 zeytin..
ara
yeşil çay içtim..
omega 3 hapı hergün içiyorum ama yazmayı unutuyorum(
ve bundan sonra her 2 saate ayran detoksu çorbası..
arada yeşil elma ve yeşil çay içeceğim..
4 çorba kaşığı bulgur
4 çorba kaşığı yeşil mercimek
4 çorba kaşığı nohut
2 salatalık
ve yy yağıl yoğurtla ayran..
hazılanışı.
nohut mercimek bulgur pişirilip suları süzülür..
yy yağlı yoğurtla istediğiniz yoğunlukta 1.5 litre ayran yapılır..bu karım için ekatılır..
2 adette salatalık ister küp küp doğranır ister rendelenir..sonra 2 saat aralıkla bir kase içilir..
sabah kahvaltı normal yapılır..arada meyve ve çay serbest..merak denler için yazayım dedim..
günlük kayıp kişiye göre değişir ..2 günlük uygulamda 1ila 1.5 kilo kaybı sağlyabiliyor..kişye göre değişir..bende 700 üstüne hiç çıkmadı..
ayda 1 kereden fazla yapılamaması önerilir..ama ben çok kaçırmışsam ayda 2 kere ama sadece 1 gün olmak kaydıyla uygulayabiliyorum..VE verilen kilo geri alnımıyor
zihin açıklığı versinAllah ortim dr görünkızlar dün başım döndüü düşmemek içinde tutunim derken yüzük parmağımı incittim sanırım dün sağ elimin 3 parmağı acıyodu ama bugün sadece yüzük parmağımkda acı kaldı bastırdığımda kemiği acıyo bükerken de acıyooo bişi olmuş mudur?? çıktıysaa falanyapmam gereken bişi varmı?
ben çıkıyorumm müşteri falan yokken ortalık sakinken gideyim biraz ders çalışayım canlarım öpüyorumm
vitamin eksiğin yoksa için istemiyodur özlemkızlar yaa çok acayip bişiy oluyo... midem yemek istemiyor... elimde bir elma ara öğün yapmaya çalışıyorum ama yemek istemiyo içim almıyor... neden kii... hasta mı oluyorum acaba... ben her koşulda her şeyi yiyen insan bi elmayı yiyemedim...
misafirlikteydim bugün ama kaçırmadım yani
haftam ii geçmedi çok yedim spor yok
yarından korkuyorum sonuncuyum kesin
sabahçorbanın tarifinide yazayım..
su
1 çay bardağı süt..
1 greyfurt suyu
kahvaltı
1 dilim tam buğday ekmeği
1 yumurta
2 parmak peynir..
3 zeytin..
ara
yeşil çay içtim..
omega 3 hapı hergün içiyorum ama yazmayı unutuyorum(
ve bundan sonra her 2 saate ayran detoksu çorbası..
arada yeşil elma ve yeşil çay içeceğim..
4 çorba kaşığı bulgur
4 çorba kaşığı yeşil mercimek
4 çorba kaşığı nohut
2 salatalık
ve yy yağıl yoğurtla ayran..
hazılanışı.
nohut mercimek bulgur pişirilip suları süzülür..
yy yağlı yoğurtla istediğiniz yoğunlukta 1.5 litre ayran yapılır..bu karım için ekatılır..
2 adette salatalık ister küp küp doğranır ister rendelenir..sonra 2 saat aralıkla bir kase içilir..
sabah kahvaltı normal yapılır..arada meyve ve çay serbest..merak denler için yazayım dedim..
günlük kayıp kişiye göre değişir ..2 günlük uygulamda 1ila 1.5 kilo kaybı sağlyabiliyor..kişye göre değişir..bende 700 üstüne hiç çıkmadı..
ayda 1 kereden fazla yapılamaması önerilir..ama ben çok kaçırmışsam ayda 2 kere ama sadece 1 gün olmak kaydıyla uygulayabiliyorum..VE verilen kilo geri alnımıyor
canım sen eczaneye gitçektin ne dedi??? geçmiş olsun, bence doktora git ihmal etme... çok sık başın dönüyor... belki çok basit bişiydir mesela benim k. validemin kolestrolü yükselince başı dönüyor... ama için rahat eder...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?