Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

banada müsade..kızmın okul hazırlığı oğluma çorba yapacağım..daha kendime öğleye hazırlık yapıcam..

niye sen beni kac saniyodun ki sen kac yasindasin canim?

bende 89 luyum.. 23 e girdim

ya betülcüm 2 yasında anlar mı bilmiyorum.
Ona özel tuvalet aldım ama ödüllendirmek işe yarayabilir.

Birde çişinin nasıl geldiğini anlamıyor haliyle, tutamıyor
kitaplardan da en kısa zamanda alıcam zaten aklımdaydı..

Burda herkes cok genc ya ben evlileri cocuklari fln girunce yaslari buyuk saanmistim ben yasli bile kaldim:))
86 dogumluyum ben de

Bu arada ozlem menun guzel bence afiyet olsun
sen benden büyüksün ben 89luyum

afiyet olsun.. ya bulgur yemeği özledim
tşkler mutedeyyin sizin takım çok aktif sizden geri kalmam bende inş. olumlu olur
merakla bekliycem cevabınızı...

canım kaptanımızı cvp yazmış zaten.Malesef yerimiz yok..

günaydın kızlarrrrr

hayırlııı sabahlarrr....

günaydın..

slm kızlar
günaydın
hepimize hayırlı günler olsun inş.
cuma geliyor ve dünkü bulgur beni mahvetti tartıda morelim bozuk ya niye böyle oldu
bi buldurun ancak tadına bakarım

moral bozupta diyeti bozmak yok

günaydın, afiyet olsun..
günaydın canlarummmmmmm

günaydın..13.takımın fıstıkları.........
günaydınlar...
benim de dünkü menüm

sabah: 1 kase cornflakessssss
ara: 1 sütlü nescafe
öğlen: 4 kaşık bulgur pilavı 1 adet tavuk
akşam : kepekli tost
3 mandalina

2 saat de spor salonundaydım

afiyet olsun.. mandalina cok kalorili bi meyve.. 2 taneyi geçme derim turti
tuvalet eğitimi bizde de sorun anne ciş diyor gidiyoruz bitti diyor ama icraat yok..şimdilik erteledim bende ..
topiğin en genci benim..

nasıl becericem bilmiyorum...
en genci derken?_ kaç yasındasın ki?

dünkü menüm

sabah 1 fincan tek şekerli kahve
öğlen pırasa yemeğii
akşam salata ve köfte

5-8 adet fındıık
1 dilim portakal

2lt su

midemin şişliği indi şükürrr

iyi madem indiyse :1.

benim bir oğlum var ama ama 2. ye korkuyorum artık.. cesaretim yok

günaydın kıslar.... bugün tartıda eksileri gördüm sonunda... inş cumaya kadar böle devam eder...
bende bende...

günaydın fıstıklar sabah suyumu içtim
kahvaltı olarak çok küçük olduğu için 3 tane köy yumurtası ve 1 kase yoğurt yedim bugün böyle devam edicem

afiyet olsun, kolay gelsin..

yok canım tartılmadımmm pazartesi günüüü 66 çıktım bi o yani yuhh dediğim andııı
yesil çayımı içiyorum
oğlanı uyutuyum evi ayağa kaldırdı"m TEMİZLİK YAPICAM

Kızlar ben kaçtım saat epey olmuş yemeği neyi hallediyim
kolay gelee ortimmm
banada müsade..kızmın okul hazırlığı oğluma çorba yapacağım..daha kendime öğleye hazırlık yapıcam..

sanada kolay gelsinn canım

biraz önce bankadan gelirken bi tane çocuk gördümmm ay yarabbim ne şeker şey ooo
sorumluluğundan korkuyorum ama istenmicek gibi bişi deilkiiiiii kendi canı kanı insanınn
rabbim herkese hayırlısıyla hayırlı zamanda sağlıklı bebişler nasip etsin inşallahhhh

Eki Görüntüle 320863

Günaydınlar Hanımlar...

Her sabah güne uyanırken önce
" Diyet ettim incecik olmak için rejim yapmaya " diye başlayın...

Belki o zaman kaçamak yapmayız..

Sonrada gidip ılık suyumuzu içelim

Azıcık esneme hareketlerimizi yapalım...

Güne zinde başlayalım dimi...

Herkesin günü hayırlı olsun...

indi canım indiii senini korkundannnn
66yı görünce tartıdaaaa
şimdi bakalım nolcakkk cumayaaaa 89 luuu bacımmmmm
abla diyemmi sana hahahaha komplexe sokamm mute senii çok küçüğüm yaaa o bakımdann
bizim mahallede kızlar bana abla diyodu önceden aslında benden 2 yaş küçüklerrr
ne ablası be dedim bi kızdım bunlara şincik adımla hitap ediyolarr şükürrrr ama yinede abla diyen yok deillll kendimi yaşlı hissediyommmm

iyi madem verdiğimiz korku işe yaramış

Söyleyebilirsin ya, ben öyle komplekse girmem

Ben güne kötü uyandım ya..

Oğlum ateşlendi, boğazları şişti.Bu çocuga ne kadar dikkat edersem o kadar hasta oluyor..
Benimde acayip midem bulanıyor, her yerim agrıyor, bogazlarımda...

Off bugünde cildiyeye gidicem,yeni bi ilaca başlıcaz...

iyi madem verdiğimiz korku işe yaramış

Söyleyebilirsin ya, ben öyle komplekse girmem

oy oğluşunada sanada geçmiş olsun melek havalar gerçekten çarpıyo insanı bizim burdada herkes o konuda şikayetçiiii
dikkat edin tatlım

olsun aralık herşeyin hayırlısı maddiyat büyük problem bak bize doğmakla kalmıyo geleceği için eşim doğuya gidiyo bende gidemezsem doğru memlekete çocukların geleceği için okulları için para atmak lazım köşeye nişanları düğünleri eşyaları bi ev almıştık kıza bide oğlana alıp garantileseydik onları valla eşyalarını bile düşünür oldum ana baba olmak zor eşim 33 yasına girecek 40 dan sonra zor çalışırım diyo haklıda yani anlıycan doğurmakla kalmıyo dediğin gibi gelecek sunmak lazım o da imkanlarla oluyo kati kararım 1 çocuk benim 2 de olsa bu devire 1 tane anca
inşallah bundan sonra adil olur hayat size ve çocuğunuza gönlünce olsun herşey
yok kız ben bolca temizliyom evde 3 canavar var akşamaca dağıtıp döküyolar
akşamdan sabahacada eşim dağıtıp döküyo
bende bolca topluyom ne yapıp pis karı demesinler bana

sabret derya sonra unutulup gidiyo o günler kızınca ben çok üzülüyom vicdanım acıyo sabret Allah sabır versin zor kızımdan çekmedim oğlumda ablasına çeker inşallah ama masallah oğlum daha akıllı
ay canım seninkidemi bunklar yeyip yeyip niye kilo almıyolarki kız
gerçekten 2. ci doğumdan sonra karnım saldı kendinbi topluyamıyorum
en iyisi yiyeceklere ilişmemek bende çok severim rus salatasını

geçmiş olsun melek neyin var?
aman çok şükür benimkilerde yok hastalık
bebişinede çok geçmiş olsun
çok koruma çocuğu fazla giydirme bağışıklık sisteminin güçlenmesine izin ver
pekmez zencefil içir
kuşburnu ıhlamur çayı yap içsin
bide prebiyotik kullan derim
aman hasta bi daha giydiriyim öksürüyo ne yapıyım deyip durup devamlı koruma akışına bırak nasılsa iyilesecek abartma
koruyorum koruyorum hastalanıyo deyip kendini üzme
buarada sen benden 2 yaş küçükmüşsünablan sayılırım melek

kız ortim oturaklı ağır başlı olgun davranıyorsan ondan abla diyolardır
gurur verici bi durum aslında
benim diğer ev sahibimin bi kızı vardı benden 8 yaş büyük kızım doğduktan sonra okulu bitirip geldi
haliyle g"ö"r"ü"şü"rken abla dedim aman dememek lazımmış
neymiş ben evli barklı çocukluymuşsum o nerden benim ablam oluyomuş büyükte olsa abla demiyecekmişim kız bana epey laf söylemişti hiç unutmam ondan sonra kimseye abla diyemedim

ayrıca ortim 66 kilo çok fazla almışsın dikkat et daha evlenicen nişan düğün hatırlatırım yani:123::123::123:

Ay ne bilim.. çok koruyorum cocugu..
saglık ocagına götürücem şimdi.

hahaha ay kötü bi durum gerçekten yaa
ayrıca ortim 66 kilo çok fazla almışsın dikkat et daha evlenicen nişan düğün hatırlatırım yani:123::123::123:

pazartesi tartıldığımda öyleydim şimdi bilmiyorum cumaya kadar tartıya çıkmak yok şişlik gittiğinde tartıda -leri görürüm buda motive eder beni
13günlük semine diyetinden sonra da normal beslenme düzenine geçip proteinli besleneyim diyorum......

Onun için doğrumadım Gülçin neyle bakardım ona. Bak sen ne güzel herşeylerini düşünüyorsun inaşşalah bizde öyle yaparız ben çok çektim çocuklarım benim yaşadıklarımı yaşasın istemem.Amin Gülçin Amin.

İnsana yokluk koymuyorda o zor günlerimde bana söylenen sözleri hiç unutmayacağım. Kaynanam karşıma geçip damat kızımı rahat ettirsin dedi çok ağrıma gitti aklıma geldi yazınca 2008-2009 ve görgüsüz kaynana görümce ile uğraştım o yıllara.

ewt ii olur ortim bende bugün ve yarın protein yapıcam öle cumaya - leri görüyüm diye ama benim kilom çok değişiyo bi tartılıyorum 56.5 bi tartılıyorum 58 bende anlamadım ortim:26:

üzğlme Allah herkesin kalbine göre veriyo onlarda kalpleriyle kararsın inşallah

geçmiş olsun..muti..baby muti..nekadar genç hatun kişi varmış..
sen kaçsın semine .yaş konusu nirdne açıldı..
oh oh saol saol..
çocuk işi sonra bence önce evinizi kurun sonra düşünürsünüz..

73 lüyüm ben..39 yaşındayım..

bizim evde aynı sabah topla akşama harp alanı gibi..hiç işimiz bitmiyor..günlük sil süpür aynı..
evet kızımda 1 kere kızmıştım ondada gözümün içine baka baka yaptı ama hala üzülürüm..oğlan hevesli anasıda heveslanse bi..

kız nerde 39 olcan.... ablan o kadar yok...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…