Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

günaydın canlarummmmmmm
günaydın turtimooooooo..
ortim menün değişikmiş..
slm kızlar
günaydın
hepimize hayırlı günler olsun inş.
cuma geliyor ve dünkü bulgur beni mahvetti tartıda morelim bozuk ya niye böyle oldu
bi buldurun ancak tadına bakarım
bulgur niye tartıyı yukarı çıkartsınki anlamdım..şişkinlikmi yapıyor sana..
bir porsiyon dediğin ne kadar mesela..ve 5 kaşık yoğurt çok fazla..
sürekli soruyorum." oğlum çişin gelince söyle tamam mı bak bu tuvalete yapalım" diyorum.
"tamam" diyor ama yine bildiğini okuyor

sen benden küçükmüşsün ya
tuvalet eğitimi bizde de sorun anne ciş diyor gidiyoruz bitti diyor ama icraat yok..şimdilik erteledim bende ..
topiğin en genci benim..
güzel bilgilerde teoride anlatmak kolay uygulamda iş karışıyor..
Burda herkes cok genc ya ben evlileri cocuklari fln girunce yaslari buyuk saanmistim ben yasli bile kaldim:))
86 dogumluyum ben de

Bu arada ozlem menun guzel bence afiyet olsun
aman nekaaa yaşlısın bea...
güzel menü..
Hilal siz evlendiğinizde hemen çocuk yapamayın sakın..
şimdilik olmadığı için öyle konuşuyorsun..ama gebeliğe karar veript hamileliği öğrenince herşey değişmeye başlıyor..önce heyecanlanıyorsun..sonra korkuyorsun sonra bebek büyüdükçe ve hamilelik ilerledikçe tekrar heyecanlanıyorsun..hamillelik kadınları anneliğe hazırlıyor..son aylarda onu özlediğini fark diyorsun evet karnındaki bebeğni özlüyorsun..artık doğsa kucağıma alsam demeye başlıyorsun..doğum yaklaştıkça ölüm korkusu sarıyor bu sefer..ya ölürsem onu göremezsem yada ya ona birşey olursa..ve doğum eğer istenen gebelikse herşey çok heyecan verici oluyor..ama artık işin rengi burada değişiyor..artık minicik bir yavru sana herşeyiyle muhtaç ve bir okadar saf sevgi dolu..artık annesin ..eskiden sevgiliydin eştin şimdi annesinde..
kısaca bence bırak herşeyi zamanı gelince düşünürsün..şimidi anı yaşa sevgini doya doya yaşa..evlenince evliliğni yaşa..zaten zamanı gelince bebek sinyalleride gelir.

Son düzenleme:
evet canım başkasını bulmuşlardı yok zengindi falan diye allahtan o konuyu atlattım 10 gün gibi bi sürede tanışmaya gelcekler ama abim yine konuşmuyo benimle ve karışmıyorum diyooo bilmiyorum napıcağımıı annemde arada kalıyoo dolayısıyla
Gunaydin kizlaarr..

cok farkli bi bakis acisi ama soyle dusunun sevdigim adamdan/kadindan bi parca diyince de baska bi guzel oluyo ben su an yalniz oldugumdan "kendimden bi parca" diyorum o bile yetiyo, cocuk istiyoruumm

gunaydin canimmm:)
ya bende başkalarında görünce seviyorum ama
o sorumluluğu kaldırabilir miyim bilmiyorum
evlenincede hemen çocuk istemiyorummm
hattaa hiç istemiyorum desem de yeridir ama 2 tane kafiiiii
ikiz olsa ikisini bi arada halletsem kız erkekkk ne iyiiiiiiiiiiiiiiii
afiyet olsunn
günaydın..13.takımın fıstıkları.........

günaydın canlarummmmmmm

günaydınnnn fıstıklar.....

dünkü menüm

sabah 1 fincan tek şekerli kahve
öğlen pırasa yemeğii
akşam salata ve köfte

5-8 adet fındıık
1 dilim portakal

2lt su

midemin şişliği indi şükürrr

bu yazıyı okuyunca bi fena oldum... biz daha bebek düşünmüyoruz önce ben bi işe giriyim bi düzen oturtalım diyoruz ama içten içe bebek istiyorum sanki... ama hamileliktende çok korkuyorum... bide bende panik atak var biras... bilmiyorum naparım yani....

günaydın kıslar.... bugün tartıda eksileri gördüm sonunda... inş cumaya kadar böle devam eder...

hiç çocuk istemiyorsun ikiz olursada iyi olur diyorsun..ağır git semine tabi herşeyin hayırlsıda ikiz zor ya..

tamam saol ece yardımcı oldular teşekkürler

afiyet olsun ne güzel olmuş

herzamanki gibi süpersin özlem
günaydın kızlarrrrr

hayırlııı sabahlarrr....
günaydın ortim nasıl gidiyo isveç diyeti

slm kızlar
günaydın
hepimize hayırlı günler olsun inş.
cuma geliyor ve dünkü bulgur beni mahvetti tartıda morelim bozuk ya niye böyle oldu
bi buldurun ancak tadına bakarım
cumayaca iner şişliği merak etme salı gününe kadar yiyebilirsin aslında ama hafta sonunu tercih et bence

bu hafta ne güzel gittin aralık
ayrıca çocuk konusunda haklısın kızımı çok erken yasta doğurdum ama hakkaten boyum kadar oldu
oğlan arada istemeden oldu aha o da yürümeye başladı nerdeyse
Allah kolaylığını veriyo dünyaya gelen bi şekilde büyüyo keşke sende evlenince yapsaydın hemen ama şimdi de geç değil ekonomik iş açısından artık çocuk doğurmak evlenmek 30 lu yasları geçti günümüzde
inşallah olurda doya doya yasarsınız eşeinle çocuğunuzun güzel günlerini

günaydın kıslar.... bugün tartıda eksileri gördüm sonunda... inş cumaya kadar böle devam eder...
oh ohh maşallah canım çok güzel
hiç çocuk istemiyorsun ikiz olursada iyi olur diyorsun..ağır git semine tabi herşeyin hayırlsıda ikiz zor ya..
bana kalsa olmasada olur yanide erkekler istiyo işte
olmuşken 2si birarada olsun aynı stresi bidaha yaşamim diye tabiii onlar büyüyene kadar da ayrı bi stresssss
mevlam hayırlısını nasip etsin inşallah

günaydın ortim isveç diyeti iyi gidiyoo pek isveçliği kalmadı ama onların kısıtladığı kadar kısmıyorum kendimi
bazen menüleri kendime uyduruyorum ekmek kek börek vs. şimdilik canım çekmiyooo
baş dönmem de durduu iyiyim şimdilikkk

niye fena oldun..panik atak için sana özelden bir dua yazayım günlük onu oku..herşeyin değiştiğini göreceksin..
kaç yıllık evlisin..hamileilkten korkma ya..bir kadının yaşayabileceği en güzel hallerden birisi bence..

bekliyorum canım mesajını... bizim mayısta 2 yıl olcak... inş hayırlı zamanda hayırlı şekilde olur...

günaydın canlarummmmmmm
günaydın turtacım
günaydın..13.takımın fıstıkları.........
günaydın kızım diyoki günlerin aydın olsun

benim de dünkü menüm

sabah: 1 kase cornflakessssss
ara: 1 sütlü nescafe
öğlen: 4 kaşık bulgur pilavı 1 adet tavuk
akşam : kepekli tost
3 mandalina

2 saat de spor salonundaydım
vav spor süper

ay ne güzel anlatmışsın yaşanmış tüm hislere tercüman oldun derya

masallah orti hem istemiyom hem yan cxebime koy ne ii

dünkü menüm

sabah 1 fincan tek şekerli kahve
öğlen pırasa yemeğii
akşam salata ve köfte

5-8 adet fındıık
1 dilim portakal

2lt su

midemin şişliği indi şükürrr
güzel menü tartıldın mıki orti
hakkaten sen isveç diyeti değil semine d,iyeti yapıyon kız

ne güzel devam eder merak etme

istemesin canımız hamur işlerinlerinden ortim aha yine cuma geldi - leri görmemiz lazım

bencede bencede

günaydın fıstıklar sabah suyumu içtim
kahvaltı olarak çok küçük olduğu için 3 tane köy yumurtası ve 1 kase yoğurt yedim bugün böyle devam edicem

günaydın fıstıklar sabah suyumu içtim
kahvaltı olarak çok küçük olduğu için 3 tane köy yumurtası ve 1 kase yoğurt yedim bugün böyle devam edicem
afiye olsun..
yesil çayımı içiyorum
oğlanı uyutuyum evi ayağa kaldırdı"m TEMİZLİK YAPICAM
kolay gelsin..ben yatıştayım eşim geldi uyuyor..evi akşamdan toparladım..
günaydın turtacım
günaydın kızım diyoki günlerin aydın olsun

ay ne güzel anlatmışsın yaşanmış tüm hislere tercüman oldun derya

bencede bencede

kuzum ya maşallah onunda ömür boyu günleri aydın olsun inşallah..
kısaca yaşanmışlığı anlatmaya çalıştım gülçin..

Evlendik 2008 - 2009 krizi

ikimizde işsiz kaldık aylarca ev kira nasıl yapalım Gülçin

Dedim ya zaten hayat pek adil davranmadı bize şimdi şimdi artık

yesil çayımı içiyorum
oğlanı uyutuyum evi ayağa kaldırdı"m TEMİZLİK YAPICAM

Ya Gülçin hep temizlik yapıyon bal dök yaladır senin evin hep temizliyorsun hep

Kolay gelsin

tam 1 ay sonra 21 oluyorum:)
anam ececik tazecik kız çok gençsin beslenmene niye dikkat etmiyorsun ya..güzel olmak zayıf olmak değil ..
bende bir bakayım..artık spor yapmak istiyorum..bugün eksilerdeyim ama sıkılaşmak için spora başlamalıyım..
kaç yaşında kız benimki 1.5 dansonra alıştıydı
sabırlı ol
benimdana 2.5 ama hala alışamadık bendede var azcuk..sebat gösteremiyorum..
menü güzel ama en çok havuz sauna bölüümü güzellllllllll...ortim oh sefan olsun..
teşekkürler ...

bizim evde böyle kız eşim 182 boya 74 kilocuk..yatana kadarda kuruyemiş meyve yer..bizim eve sadece asitli içecek girmez..
şimdide her hafta rus salatası istiyor..dünde yaptım ..ve rus salatasını çok severim..nesfimi sınıyor sanki..benimde senin gibi ağzıma yiyecek değerse devamı gelir en iyisi hiç ilişmiyorum..hemen aklıma burası geliyor tut kendini diyorum hiç mi yemedin diyorum..
ikinci doğumdan sonra göbekte hafif gevşeme oluyor..ilk doğumdan sonra göbeğim dümdüz olmuştu..ama şimdi gevşek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…