günaydın turtimooooooo..günaydın canlarummmmmmm
ortim menün değişikmiş..Günaydın kzlar
Dünk menütom
Sabah
Çorba ve az ekmek
Öğle
Mercimek çorba-Lahana sarma 3 adet yoğurtlu-Küçük br dilim su böreği
Akşam klasik sandviçimi yedim
Şekersizçay-türk kahvesi-2-3 litre arası su-yeşil çay
Vee bol miktarda koşturmaaaa
bulgur niye tartıyı yukarı çıkartsınki anlamdım..şişkinlikmi yapıyor sana..slm kızlar
günaydın
hepimize hayırlı günler olsun inş.
cuma geliyor ve dünkü bulgur beni mahvettitartıda morelim bozuk ya niye böyle oldu
bi buldurun ancak tadına bakarım
bir porsiyon dediğin ne kadar mesela..ve 5 kaşık yoğurt çok fazla..menüm
sabah 1 bardak su
kahvaltı
h. yumurta
k.kut. peynir
3 yeşil zeytin
1 cavdar ek.
ara
1 parca peynir
öglen
1 kase çorba
ara
3 bisküvi17:)
çay
akşam
1 turp
1 porsiyon yeşilmercimek bulgur pilavı
5 yemek kaşıgı yogurt
su 2 tl
spor yarım saat
tuvalet eğitimi bizde de sorun anne ciş diyor gidiyoruz bitti diyor ama icraat yok..şimdilik erteledim bende ..sürekli soruyorum." oğlum çişin gelince söyle tamam mı bak bu tuvalete yapalım" diyorum.
"tamam" diyor ama yine bildiğini okuyor
sen benden küçükmüşsün ya
topiğin en genci benim..
güzel bilgilerde teoride anlatmak kolay uygulamda iş karışıyor..Melek once soyle anlat guzelce
Artik buyudugunu buyuk insanlar icin yapilmis olan tuvaleti kullanabilecegini soyle, once alismasi icin lazimlik al bu sindilik sana ozel tuvalet de bunda alisirsan artik sen de buyukler icin yapilmis tuvaleti kallanabilecek msin bakalim basarabilecek msn diye oyun gibi anlat
Sonra kirtasiyelerde gulen yuz etiketleri oluyo onlardan al, her cisini soylediginde odul olarak onlardan ver
Yada onun gorebilecegi yere bir tuvalet cizelgesi olusturun her gun bir kere giderse 3 gunun sonunda onun istedigi bir sey yapin
Cok guzel tuvalet kitaplari var onlardan al
Bunlar ilk aklima gelenler
aman nekaaa yaşlısın bea...Burda herkes cok genc ya ben evlileri cocuklari fln girunce yaslari buyuk saanmistim ben yasli bile kaldim:))
86 dogumluyum ben de
Bu arada ozlem menun guzel bence afiyet olsun
güzel menü..kızlar öğleden sonra misafirim geldi... yeni gitti giremedim... menümü veriyim hemen...
sabah
1 dlm çavdar
1 ceviz
1 yumurta
1 dlm peynir
ara yarım y. süt
akşam
3 kaşık ıspanaklı bulgur
3 kaşık tavuk sote
3 kaşık yoğurt
yarım dlm çavdar
Hilal siz evlendiğinizde hemen çocuk yapamayın sakın..
Çok teşekkür ederim seminecim.
Çok uzundu geçmiş tam okuyamadım ama neler oldu ?
Başka birisi mi istiyor ?
İsteme okudum bir ara da.
Çook teşekkür ederim Deryaa ..
İnşallah hep böyle güzel olur her şey.
Biliyorsun son zamanlarda çok kızgındım ama şu beraber olduğumuz zaman o kadar güzeldi ki.
Nasıl davrandı nasıl üstüm düştü anlatamam.
Bir şeyi ağzımdan çıkmadan yapmaya çalıştı hep.
Ne yazık ki takımda hiç yerimiz yok Banu ..
Hoşbuldum Betüll ..
Biraz üzüldüm ama böyle bir zamanda da çok önemli değil çok güzeldi.
Anlaştık zaten bu kısa zaman olduğu için böyle, ileride gece yemek yok.
Ohh havuz sauna ne güzel olmuş ..
şimdilik olmadığı için öyle konuşuyorsun..ama gebeliğe karar veript hamileliği öğrenince herşey değişmeye başlıyor..önce heyecanlanıyorsun..sonra korkuyorsun sonra bebek büyüdükçe ve hamilelik ilerledikçe tekrar heyecanlanıyorsun..hamillelik kadınları anneliğe hazırlıyor..son aylarda onu özlediğini fark diyorsun evet karnındaki bebeğni özlüyorsun..artık doğsa kucağıma alsam demeye başlıyorsun..doğum yaklaştıkça ölüm korkusu sarıyor bu sefer..ya ölürsem onu göremezsem yada ya ona birşey olursa..ve doğum eğer istenen gebelikse herşey çok heyecan verici oluyor..ama artık işin rengi burada değişiyor..artık minicik bir yavru sana herşeyiyle muhtaç ve bir okadar saf sevgi dolu..artık annesin ..eskiden sevgiliydin eştin şimdi annesinde..
Çocukları çok severim aslında Betül çok başka bir şey biliyorum da aslında.
Ama tamamen önceliklerini ona göre ayarlamak demek oluyor.
Bir de ben fazla ilgi delisi bir insanım ve anlatıyorum ya erkek arkadaşımın ilgisi ufacık başka bir yere kaysa sinirleniyorum.
Hani ilk zamanlar olsa anlarım da 3 yıldır 1 gün olsa sinir oluyorum.
İLeride çocuk olunca ben onun kıskançlığını da yaparım.
Tabi o da benden farklı değil.
Çocuğun psikolojisini de bozarız.
kısaca bence bırak herşeyi zamanı gelince düşünürsün..şimidi anı yaşa sevgini doya doya yaşa..evlenince evliliğni yaşa..zaten zamanı gelince bebek sinyalleride gelir.
Son düzenleme: