Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bu eşim beni deli edecek..
Namaza gidekrne önüme bi paket çikolata atıp kaçtı ya :84:
Hemde en sevdiğimden...

Ama yememeliyim...
İnce daha ince olmalıyım..
Martta ona gününü göstermeliyim
Pozitif olmam lazım...

kızlar ben çıkıyorum anneme gitmeden bi ütüye girişicem... görüşürüz...:79:

siznerdeydiniz yöresel sanırım... bizim burda daha çok zeytinyağlı yemekler olur

Biz bursadayız ama Urfalıyım yani..
Yöresel tabi..Ne güzel sizde hep zeytinyağlı.Bizde zeytinyağı sadece sarmalara girer.
Sonrası kızartma, etsiz yemek yoktur zaten..

Yeşil fasülyeye bile et koyuyorlar bizimkiler..
Allahtan ben beslenme alışkanlığımı değiştirdim

Sağlığına da zarar vermesin aman dikkat et yediklerine.
Aslında spor yap bol bol ece.
Spor düzene sokar o değerleri muhtemelen.

Yok Gülçin ya ne zamandır çok yiyordum ondan olamaz.

Sen niye o diyetleri uyguluyorsun acele etme vereceksin zaten, ben de 1 hafta için yapıyorum haftaya tanışacağız diye.
Yoksa gerçekten çok sağlıksız.

Özlem ben zaten genelde düzenli ve sağlıklı besleniyorum.
Şimdi sevdiceğim geldiğinde kilo aldım ve haftaya tanışma var diye acil bir şeyler yapıyorum yoksa böyle sağlıksız beslenmem.

Gülsuyu eğer cildin yağlıysa gözenekleri genişletir bir de saf gül suyu kullanmak lazım.
İnşallah bakalım bahara incecik olacağız.
Ödem yapmaz zannetmiyorum ama Ece de olduğu gibi değerlerinde problem olabilir saf protein falan yapma.
Ver kalemi de başında dur kağıda yapsın.
Ya da tahta al o ilgisini çeker belki.

yok kız bizimkiler yiyemez onları çarpıntı falan yapar... bu arada ben kızartmayı bile zeytinyağıyla yapıyorum yapılmas aslındada işte... neyse kaçamadım bi türlü muhabbet sardı.... kaçıyom bu sefer...

ah melek öle deme kız bende kiradayım çıktığım her evi boyayarak çıktım aynı zamanda iicede temizledim camları bile silip çıkarım yoksa bu karılar feci laf ediyo aynı zamanda hangi eve girdiysem temizdi son oturmakta olduğum ev berbattı insanlar 11 yıl badana yapmadan balkon banyo yıkamadan odanın birinde kül dökerk oturmuşlar tam bir pislik
balkonlara 7 şişe kireç sökücü boşalttım yerleri cif çamaşır suyu
banyoyu hiç sorma fıskiyeler dokunulmuyordu
mutfak tezgahınada nereye dokunsan yapışıyodu hatta bulaşık makinasını bağlarken eşimin saçları yapışmiştı altına iğrenç
ne insanlar var 2 aylık hamile halimle 100 liralık rahat deterjan harcadım pislik temizledim
ama ahirette bana ve bebeğime verecek çok hesabı var o kadının
çok canım sıkılıyo o tiplere pasaklı karı ne olucak(evi pis bırakan eski komsum) sinirlendim kusura bakma

afiyet olsun özlemcim herzamanki gibi harikasın

kızlar bide bulgur şişkinl,k yapar dediniz ama pirinç pilavına göre daha iyideğil mi bulgur??? bide bende yapmadı sanırım 3 kaşıkçık yiyorum ondan heralde...

Tabiki pirinçten daha iyidir.
Ama çok yenilince şişkinlik yapar.
Az yediğinden belki problem olmamıştır.
Bir de esmer bulguru tercih ederseniz çok daha faydalı.
bağırsakları da çalıştırıyor.

Hemen oğluna ver Melek yesin.

anladım canım... aslında tek senin için demedim zaten bu aralar çok yapılıyor bu da ondan dedimdi... zayıflıcaz derken sağlığımızdan da olmayalım Allah korusun... hadi öptüm sizi...

Evet cildim yağlı valla... Doktorun verdiği tonikte saf gülsuyuda vardı ama izler kaldı.Aknelerim bayagı kurudu.
Değerler içinde ayda bir kere gidip kan vericem, ona göre ilaca devam edicez.Ters bişi olursa bırakacagız zaten...

Aaa evet tahta...Dur ben alayım ondan

valla dedim ya 3 gündür gitmiyorum annemlere... cumayı bekledim
yarın gidicem, abartmadan azar azar yerim artık..

yok kzı öyle dediğime bakma sen
son cıktıgım evi bende tertemiz bıraktım her yeri sildim süpürdüm.
burası cok pismiş, annemler temizlemişlerdi.badanası falan iyiydi ama...
bakalım ya, sadece odada bi kaç yerde çizik var işte..

Hemen oğluna ver Melek yesin.

öyle yapıcam uyansında..

Son düzenleme:
ben geçen hafta taşınma ve tayinden dolayı ne bulduysam yedim
toplanıyım diye yaptım ama dün regl oldum yarın çok etkilemez inşallah geçen hafta 58.4 çıkmıştım
yarın görücektim farkı ama olmuycak galiba

Bende Hilale bişi dicektim ama unuttum şimdi... :44:

Neyse ne zaman döneceksin Hilal?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…