Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Selam kizlaarrr.. Nasilsinizz? Ayy bulent ersoy'un dedigi gibi "acliktan vefat ediyorumm" sabah 7den beri ayaktayim daha kahvalti yapamadim yaa.. Disarda da diyete uygun yiyecek bi sey bulunmuyo hem, ders bitince eve gidiciiim aksama kadar okulu cekemem

günaydın 13. takımın çıtırları....

Günaydın orti...

okulu boşladın gibime geliyor ece? :44:

Diyet ettim incecik olmak için kaçamak yapmamaya...

Haydi bismillah bugünüde kazasız atlatırsam gaza geliciiim...

veee bugünkü öğlen menümüzdeee ıspanak varrr
ay ben isveçi baya değiştiriyom galibaa inşş yaptıklarım bi işe yararda kurtulu veririm kilocuklardann

olması gerekn menü

4. gün
Sabah: 1 fincan kahve, 1 kesme şeker, 1 dilim kızarmış ekmek
Öğle: 1 katı yumurta, 1 rendelenmiş havuç, 250 gram yağsız beyaz peynir
Akşam: 2 dilim portakalın suyu, 100 gram yoğurt

benim menüü

sabah 1 fincan tek şekerli kahve yarım dilim kızarmış ekmek
öğlen 1rendelenmiş havuç bol limonlu yumurtalı ıspanakkk belki yanında tadımlık yoğurtta yerim
akşam yoğurt bol pul biberliii ve portakall

canım bu hafta kilo vermen gerektiği için bişiy demiycem ama normalde hiç sağlıklı bir menü değil bilgin olsun...

Merhaba kizlaaar
Ogle yemegi yiycem simdi ne yiyim diye dusunyrm canim
Kumpir istiyo ama yemeyim

Diyettyken surekli disarda yemek cok sinir yaa her gun ne yiyim derdi evde olsa ne olsa yersin az az
Tavukli salata mi yesem kii:44:
Bu yemeklere para vere vere maasim bityii:))

canım bu hafta kilo vermen gerektiği için bişiy demiycem ama normalde hiç sağlıklı bir menü değil bilgin olsun...

evet canım farkndayım aslına bakarsan
menülerimde sadece sabah kah yok gerisi protein olduğu için doyurucu

akşam 9 da hamsi yedimmm

şimdi de 1 avuç fındık fıstık badem kuş üzümü karışımı yiyorum

merhabalar sabahtan elektirik gitti..daha yeni geldi..semine de demiştir birşey sorduk yanıtını vermedi diye..

merhabalar sabahtan elektirik gitti..daha yeni geldi..semine de demiştir birşey sorduk yanıtını vermedi diye..

hoşgeldinnnnnnnnnn bidenemm
ah ahhh sorma neler düşündümm nelerrr

yok canım ya hiçte aklıma gelmedi öle şeyler nete girmeyince misafirin falan vardır diye düşünmüştümm

Hilalüm gelmiş..hoş gelmiş..Sen derya demeye devam et..bir ara sizin için resim eklerim..
semine lacivert yada yeşil al..mektup olayına bir şey diyemeyeceğim..içinden geleni yaz..
Muti..cildine gül suyu kullansan ve yedikelerinle işi halletsen yan etkisi çok olan bir ilaca neden başlıyorsun..
Menü yorumları eşimi gönderdikten sonra gelicek .şimdilik kısa göz attıklarıma yanıt vereyim dedim..:18:
Ece gecede olsa salatayı yememekle iyi yapmışsın..ama sadece öğle yemeğiyle durmanda yanlış olmuş..
Yarınki tartı sonuca göre sizlere bir tavsiyem olucak ..

hoşgeldinnnnnnnnnn bidenemm
ah ahhh sorma neler düşündümm nelerrr

yok canım ya hiçte aklıma gelmedi öle şeyler nete girmeyince misafirin falan vardır diye düşünmüştümm

hoşbulduk nanım menim..

elektrük deli etti..sizliğe dayanamıyordumki geldi..

roaccutane ile özdeş br ilaç diye geçiyor biliyorum ilacı.
Eee umarım iyi olur diyeyim o zaman.

Mutfağı toplayayım dedim.Bi geldim, benim bücür duvarları çizmiş hep..
Sildim sildim geçmedi napıcam şimdi ben ... :84:

Sen o bücüre bakk, bence sanatçı ruhunu ortaya koymuş hatıra olsun

hoşgeldin hilal nasılsın

Çok mide bulantım var gülçin ya ..

enem enem altta hilal'ümün adını gördüm..eee ben çıkacaktım..yemeğim yok kalkmam gerek..

boyama kazası bizde yaşadık hemde şarkta lojamanın duvarı ve boydan boya pastelle rengarenk..faciaydı..sileyim dedim yok..boyatmadıkda ölece kaldı arkamdan neler söylendi kimbilir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…