- 15 Şubat 2011
- 7.011
- 20
- 158
Allah beterinden saklasın canım benim. Bunlar halledilmeyecek şeyler değil. Ama çocukların üstünden gözümüzü biran bile ayırmamak lazım. Ne zaman ne yapacakları belli olmuyor. Umarım bir sorun çıkmaz. :)
Nasıl isterseniz herkes oy kullansın o zaman ondan sonra ona göre devam edelim.
Kızlar mesaj sayımlarının kolaylık olması açısından herkes mesajının başına sayılarını yazsın demiştim ama oylamayla karar verelim ..
Aysecig:
Balkaymak:
Betüld:
Eski_bir_masal :
LaydLiNe: evet
Mutedeyyin:
Ozlew_19:
Ysfmir:
Mesaj sayılarını mesaj başına yazalım diyenler evet yazmayalım diyenler hayır diye oy kullanabilir.
Kızlar ben kaçayım.Kardeşim gelecek çıkıcam birazdan.
Yarın görüşürüz inşaallah...
Bizim cocuklara falan hediye alayım, karne aldılar ya
Kendime ede yeni bir nemlendirici
22 şubatta bizim yıl dönümümüz o yüzden
Hadi Derya görelim o zaman bizi ..
Aaa ben yeni eşleştirmeleri yapayım.
Kahvaltıda 1 dilim ekmek peynir yeşillik ve yumurta vardı da canım yumurtayı istemedi.
Çorbayı da bugün daha çok içmeye çalışayım ama çok zorlanıyorum fazlasında ..
evet....................Kızlar mesaj sayımlarının kolaylık olması açısından herkes mesajının başına sayılarını yazsın demiştim ama oylamayla karar verelim ..
Aysecig:
Balkaymak:
Betüld:
Eski_bir_masal :
Mutedeyyin:
Ozlew_19:
Ysfmir: evet
Mesaj sayılarını mesaj başına yazalım diyenler evet yazmayalım diyenler hayır diye oy kullanabilir.
Bu sekilde yazayim ben deKızlar mesaj sayımlarının kolaylık olması açısından herkes mesajının başına sayılarını yazsın demiştim ama oylamayla karar verelim ..
Aysecig:
Balkaymak:
Betüld: Evet
Eski_bir_masal :
LaydLiNe:evet
Mutedeyyin:evet
Ozlew_19:
Ysfmir: evet
Sarki listem:)
1. Atiye- askistan 3:40
2. Nil - seviyorum sevmiyorum *2 3:40*2=7:20
3. sezen aksu- rakkas 3:34
4- shakira- waka waka 3:30
5. Kesha- tick tock 3:28
6. Fatih urek- hadi hadii 4:01
7. Pibull - i know you want me*2 4*2=8:00
8. cimilli ibo- sibelim*2 3:54*2= 7:48
9. cimilli ibo- atma turku5:41
Toplamda 47 dakikayi bulmuss:))
Aferin bana
Kızlar mesaj sayımlarının kolaylık olması açısından herkes mesajının başına sayılarını yazsın demiştim ama oylamayla karar verelim ..
Aysecig:
Balkaymak:
Betüld:
Eski_bir_masal :
Mutedeyyin:
Ozlew_19:
Ysfmir:
Aferin sana :)) Ya ben şu leslie ne onu merak ettim?
Ya kızlar ben hazırlanan kadar, oğlum cantamı açmış, cüzdanımı açmış.
İçinde niveanın dudak nemlendiricisi vardı.Onu yemiş ya...
Bişey olur mu acaba?
Leslie diye bir kadin var
Evde yuryus yaptiriyo videolariyla
Leslie sanson muydu adi oyle bir sey
Basit hareketler cesitli videolar var uzunluguna gore
1 milden 5 mile
Bu sitede de basligi vardi direk kendin de googledan bulabilirsin ya da indirebilirsin
kızlar benim bebegim koltuktan yüz üstü düşdü morelim çokk bozuktu nete giremedimmm
hemen annemi aradım bişey olurmu çok ağlmıştı emdirdim sustu hatta ben agladım morelim bozuldugu için bebişim bana gülmeye başladı
neyse annemi aradım o arada annem bişey olmaz sen divandan düşmüştün dedi:44:
allahtan bişey yok ama aklım cıktı bebeği küçük olan arkadaşlar aman dikkat edin 5 dk bişey olmaz demeyin
inş. ilerdede bişey olmaz beyin bu şakası olmaz
çok korktum çok
koşu bandında 5.5 hız tam bu tabire uyuyor 6 da cuk oturuyor..spor başladıkmı gerisi geliyor..
yemekten 1 saat sonrası spora başlandığında kan miğdeye hücum ediyor toksan hazımsızlık ağrı sıkışma olabiliyor ve en önemlisi miğdedeki yiyeceleri yakıyorsun..
yemekten en az 1 saat sonra en fazla 2 saat aç karnına da spor zararlı..tok karnınada..
aminnnnnnnnnnnnnnBen KPSS yi 2006 da kazandım. Yaklaşlık 7 yıldır memurum. Darısı sana inşallah :))
kızlar benim bebegim koltuktan yüz üstü düşdü morelim çokk bozuktu nete giremedimmm
hemen annemi aradım bişey olurmu çok ağlmıştı emdirdim sustu hatta ben agladım morelim bozuldugu için bebişim bana gülmeye başladı
neyse annemi aradım o arada annem bişey olmaz sen divandan düşmüştün dedi:44:
allahtan bişey yok ama aklım cıktı bebeği küçük olan arkadaşlar aman dikkat edin 5 dk bişey olmaz demeyin
inş. ilerdede bişey olmaz beyin bu şakası olmaz
çok korktum çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?