Bn de evet diyorum
Hilal bnm dedigim yogurt corbadi yayla corbasi diye geciyor ya o
Kizlar sporumu yaptiim cok sukur
Dans ettim hem de cilginlar gibi
5 mil leslie yapinca bile boyle ter atmiyorum ya
Hem cok sevdigim icin mutlu da oldum:))
Sarki listemi de yazicam simdi:))
Sarki listem:)
1. Atiye- askistan 3:40
2. Nil - seviyorum sevmiyorum *2 3:40*2=7:20
3. sezen aksu- rakkas 3:34
4- shakira- waka waka 3:30
5. Kesha- tick tock 3:28
6. Fatih urek- hadi hadii 4:01
7. Pibull - i know you want me*2 4*2=8:00
8. cimilli ibo- sibelim*2 3:54*2= 7:48
9. cimilli ibo- atma turku5:41
Toplamda 47 dakikayi bulmuss:))
Aferin bana
kızlar benim bebegim koltuktan yüz üstü düşdü morelim çokk bozuktu nete giremedimmm
hemen annemi aradım bişey olurmu çok ağlmıştı emdirdim sustu hatta ben agladım morelim bozuldugu için bebişim bana gülmeye başladı
neyse annemi aradım o arada annem bişey olmaz sen divandan düşmüştün dedi:44:
allahtan bişey yok ama aklım cıktı bebeği küçük olan arkadaşlar aman dikkat edin 5 dk bişey olmaz demeyin
inş. ilerdede bişey olmaz beyin bu şakası olmaz
çok korktum çok
aaaaa geçmiş olsun canım valla meyve aromalıysa onları yememek zor bi ara vişneli kullanmıştım sürekli tazelemek durumunda kalıyodum
bişey olmaz korkma sen benim başıma gelenleri bilsennn
Bu arada yaklaşık 40 dk tempolu bir yürüyüş yaptım. Allahtan spor ayakkabım ortopedikte ayağımda bir sorun olmadı. Bugün kendimi herzamankinden daha hafif hissediyorum. Artık mutluykende zayıflayabileceğim inşallah :)
kızlar eve yeni geldim... sabah 7.5 ta çıkmıştı... bitik bir haldeyim... biras dinlenebilirsem tekrar gelirim...:80:
ya benimde kız düşmüştü çok dikkat et kustumu bence hemen dok götür kızımın kafa kemiği çatlamıştı röntgende uzun bir zaman dr uyutmadı nöbet geçirebilir diye 1 gece hastanede kaldık 1 ay sonra çatlak kaynamıştı ucu allahtan kafanın içinde bir yere batmamış dedi dr telaşlandırmak istememde önemli bir durumkızlar benim bebegim koltuktan yüz üstü düşdü morelim çokk bozuktu nete giremedimmm
hemen annemi aradım bişey olurmu çok ağlmıştı emdirdim sustu hatta ben agladım morelim bozuldugu için bebişim bana gülmeye başladı
neyse annemi aradım o arada annem bişey olmaz sen divandan düşmüştün dedi:44:
allahtan bişey yok ama aklım cıktı bebeği küçük olan arkadaşlar aman dikkat edin 5 dk bişey olmaz demeyin
inş. ilerdede bişey olmaz beyin bu şakası olmaz
çok korktum çok
masal bewnde kabul ediyorum
balkaymak özlem dinlen yorulmuşsun
betül aferin valla dansta süper olmuş
ebru motivasyonun iyi sen zaten beyinde bitirmişsin işi tebrikler bir işe başlamak bitirmenin yarısıdır dimi
özlem tekrar geçmiş olsun bebeğe
alıntı yapamıyorum çok uzun oluyo böyle idare edin kızlar
O zaman şu şekilde yapalım Melek ..
Laydline – Balkaymak
Ozlew_19 – Mutedeyyin
Betül – Ysfmir
Aysecig – eski_bir_masal
bir ikinizin aynıydı sanırım eski listeyi bulamadım da.
Bir dahakine daha farklı yaparız.
kızlar eve yeni geldim... sabah 7.5 ta çıkmıştı... bitik bir haldeyim... biras dinlenebilirsem tekrar gelirim...:80:
ay kayısılı fporm çay aldım tadı hele kokusuna bayıldım içiyorum
kızlar sanırsam bugün birdaha giremem herkese iyi akşamlar ve iyi geceler dilerim
yarın için mutlu pazarlar
Şöyle de bir alternatif sunabiliriz isteyen başına yazar Gülçin zor gelen en son kendisi sayar ekler menüsüne.
kızlar sanırsam bugün birdaha giremem herkese iyi akşamlar ve iyi geceler dilerim
yarın için mutlu pazarlar
Çoğunluk evet dedi zaten. Oybirliği diye bir olayda var. Oybirliğiyle kabul etsek mi :)))
Aynen öyle o zaman problem yok kararımızı aldık.
Benim dediğim zaten en son toplamı yazacaktık isteyen olursa öyle yapar ben kaçırıp durduğumda sinir oluyorum sayıp eklerim kendiminkini gece en son mesajımda.
Ben artık kaçırmıyorum. Başardım unutmamayı. Zaten bi süre sonra alışıyorsun. Önce onu yazıyorsun. Hatta mesaj sayım çoğaldıkça daha iyi oluyor. En sonda da dediğin gibi toplam yazarız. Daha iyi olur :) Sayan arkadaş yorulmaz.
ne güzel hemen adapte oldun Ebru çok hoşuma gitti.
Ana okulları da karne alıyor mu kızın aldı mı ?
Karne değilde gelişim raporu diye bir rapor hazırlamış öğretmeni. Her türlü bilgiyi yazmış. Birde psikolojik danışmanımız var okulda. Oda bir rapor hazırlamış. Anladımki bu raporlardan kızımın sanata karşı bir isteği ve yeteneği var. Umarım geliştirmesinde yardımcı olabilirim :)) Ben aynı zamanda yaklaşık 5 yıl oyunculuk yaptım. Kızımında sanata yönelmesi hoşuma gidiyor. :))
Gerçekten çok güzel sanata yatkın olması.
Ben de resim yeteneğimin olmasını çok isterdim.
Benimde resim yeteneğim yok ama boya yapmayı çok severim. Kocaman kadın oldum hala boyanacak yer görünce boyarım. Sanırım kızımın yeteneğinin gelişmesinde bende etkili oldum. Bisürü boya aldım, boyama kitapları resim defterleri oda yapa yapa sevdi galiba. Ama bişey dikkatimi çekiyor evde melodika var. Sürekli onunla uğraşıyor. Bakalım hayırlısı büyüyünce ne olacaksın diye sorduğumuzda anne olacağım diyor :)
Ne güzel ya, çok güzel bir ilişkin var kızınla bence.
Beraber resim yaparsınız falan.
Çok hoşuma gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?